Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 iulie 2016

Mesaj de la Hathori.

(vineri, 1 iulie 2016; channeled by Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu

Vă salută un Hathor care se bucură să vă contacteze, prin reducerea temporară a frecvenței sale de vibrație. Astăzi m-am decis să intru în contact cu voi prin bunăvoința acestui canal uman.
Pentru voi au fost în ultima perioadă vremuri tulburi pe care mulți dintre voi le-ați trăit. Unii dintre voi v-ați simțit frustrați, alții ați trăit cu speranța de mai bine. Aceștia din urmă au știut să țină mai bine pasul cu derularea evenimentelor, înțelegându-le sensul și menirea. Lumina divină le-a luminat mai clar și mai încurajator calea.
Unii dintre voi simt că au nevoie de mai mult timp pentru a cuprinde cu intelectul și simțirea, ceea ce se întâmplă în realitatea lor.
Cu cât înțeleg mai profund sensul acestor evenimente, cu atât devin mai calmi și mai încrezători în ceea ce va urma. De asemenea, aceștia constată că ceea ce se întâmplă contribuie la treptata lor ridicare, la apropierea de țelul pe care și l-au propus atunci când au hotărât să ascensioneze. 
Dragilor, fiecare dintre noi este o particularitate, un original care nu se mai regăsește nicăieri în univers. Această constatare, ne face să înțelegem cât de speciali suntem și cât de responsabili trebuie să fim cu destinul nostru, pentru ca sămânța care s-a pus în noi să rodească și să contribuie la evoluția lumilor din acest univers.

Avem nevoie să fim diferiți pentru a putea realiza diversele lucruri și lucrări care trebuie să fie făcute în locuri diferite, în momente diferite.
Cu toții avem o sarcină și atunci când vine timpul pentru realizarea ei, trebuie să fim pregătiți să o facem, cu toată determinarea și capacitățile de care dispunem. Fiecare dintre voi lucrează după un program evolutiv, totul întâmplându-se în conformitate cu alegerile pe care le faceți, conform Liberului vostru Arbitru, care este suveran. Voința liberă a fiecărei ființe nu poate fi încălcată, dacă acea ființă nu își dă acordul. Desigur, există tentații, există încercări dar dacă ființa nu acceptă, nimeni nu poate să treacă peste ea. Din păcate, prin metode  insidioase, prin insistență și neadevăr, practicate de forțe ale răului, ființa poate crede la un moment dat că acțiunea, comportamentul care i s-a sugerat corespunde idealurilor sale, și, ca urmare, își dă acordul.

După multe mii de ani de război, stări de beligeranță, având o mulțime de motivații, oamenii, societatea umană, în general, simte acut nevoia de pace, de liniște și de libertate.
Ei vor să revină cât mai repede în Lumină. Această fierbinte dorință se grefează pe o mulțime de experiențe din trecut, care au adus multă suferință, decădere și întuneric. Dimensiunea joasă, 3D, în care au existat multe vieți, le-a oferit tot felul de experiențe traumatizante, și pe care omul prezentului și viitorului nu vrea să le mai repete. 
A fost unul dintre motivele principale pentru care ființele umane au ales să ascensioneze spre dimensiuni superioare, lipsite de traumă, de războaie, de minciună și de ură. În acest fel, în proporție covârșitoare, ființele umane au ales să însoțească planeta lor Pământ, în acțiunea ei ridicare a frecvenței de vibrație la un nivel care s-o propulseze în dimensiunea superioară 5D, trecând printr-o dimensiune de tranziție, 4D. Ascensiunea împreună cu planeta, oferă ființelor umane multiple avantaje și facilități. 
Această acțiune curajoasă este aplaudată de toate civilizațiile din Lumină ale acestui univers. Dar nu numai atât: multe civilizații înaintate contribuie cu larga și cuprinzătoarea lor cunoaștere, la trecerea sistemului vostru planetar într-o dimensiune superioară. Voi primiți ajutor nu numai de la civilizațiile sistemului vostru solar dar și din galaxia căreea-i aparțineți și chiar de la alte galaxii.
Pasul acesta, de accedere la o dimensiune superioară la care s-a angajat sistemul vostru planetar este benefic nu doar vouă ci și întregului univers local din care și voi faceți parte.

Permiteți Luminii să strălucească în inimile voastre, căutați lumina din interiorul vostru care să vă aducă înțelegerea și realitatea a ceea ce sunteți voi cu adevărat! Din ce în ce mai mult veți crește în conștiință și veți înțelege că sunteți cu adevărat ființe divine create din iubirea a Tot Ceea Ce Este.
Focul Divin a creat tot ce este în univers iar noi suntem o parte din ceea ce s-a plămădit atunci. Din Focul Divin o mică scânteie se regăsește în fiecare creatură. Aveți, de fapt, noi, toți avem, posibilitatea să facem ca această scânteie să crească dincolo de închipuirea noastră. Cu cât vă extindeți mai mult cu atât veți vedea cât de nemărginită este creația și că oriunde v-ați afla, veți fi în pe teritoriul celui care a făcut lumile. Creatorul a creat lumile frumuseții, ale dragostei. Totul este IUBIRE și nu ar putea fi altfel, din moment ce însuși Atotputernicul Creator este Iubire. 
Cândva, noi ne-am pierdut în iluzie, dar ne-am regăsit după multă strădanie, după multe căutări. Acum știm că fără Creator orice cale se înfundă.
 Voi, cei de pe planeta Pământ, trebuie să vă considerați niște norocoși binecuvântați de Dumnezeu și iubiți peste măsură de civilizațiile avansate care, pentru a ajunge la nivelul la care se află acum, au trecut prin perioade extrem de grele. Procesul Ascensiunii voastre este mult diferit ce cel prin care am trecut noi. Voi vă bucurați de dragostea și sprijinul celor dinaintea voastră. 
Multe ființe din univers doresc să participe la edificarea Noii Lumi de pe noua voastră planetă. Ei vin cu dragoste și cu deschiderea pentru a vă pune la dispoziție lunga lor experiență, în modul cel mai prietenesc și mai iubitor. Ei știu, totodată, că ridicarea voastră contribuie la evoluția întregului univers, deci și a lor înșiși. 
Stadiul la care ați ajuns este suficient de avansat pentru ca toți să avem certitudinea că nu se mai pot produce accidente care să vă arunce înapoi în dimensiunea inferioară în care ați existat atât de multă vreme.
Cele mai recente evoluții de pe Pământ arată că, ați revenit în graficul ascensiunii și că balanța înclină de partea celor curajoși și întreprinzători, care sunt hotărâți să nu mai admită decalaje în realizarea acestu grandios Proiect Divin. Aceasta ne face pe noii extrem de mândri de ceea ce faceți și de felul în care „vă mișcați”. Știm că noi și voi UNA SUNTEM și vă asigurăm că, în măsura în care ne-o veți cere și  veți accepta, vă vom trimite Lumina și Iubirea noastră. Cereți-ne ajutorul și noi vom fi mereu gata să vi-l acordăm. 
În perspectivă, vom avea posibilitatea să vă fim din ce în ce mai utili, pe măsură ce un număr tot mai mare dintre voi se vor trezi și vor înțelege că orice ajutor vi se poate acorda, dacă aveți credință.
A.D.
Există multe lucruri care au intrat în programul de purificare, pe Pământ; și aceasta vizează inclusiv corpurile voastre. Scopul este creșterea vibrației voastre, a planetei și sistemului iar aceasta nu se poate realiza dacă în prealabil nu s-a făcut acea curățenie generală care să înlăture tot ceea ce s-a creat cu vechile energii.
 Este mult de lucru, dar noi știm că prin creșterea conștiinței de pe planeta vostră, veți avea parte de un viitor luminos.
În ceea ce ne privește, puteți conta pe ajutorul nostru frățesc și total. Noi credem în voi, în determinarea voastră de a evolua și aceasta este garanția că totul se va încheia cu bine și în conformitate cu voința Creatorului acestui univers. 
Vă iubim foarte mult; și aceasta nu este o declarație de complezență!
Acestea fiind spuse, îmi iau la revedere de la voi.
Primiți gândurile mele de bine și dragostea mea.
Un hathor iubitor.

Source: www.sananda.website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu