Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 iulie 2016

Arhanghelul Mihail: Veniți să jucăm împreună! (II)

(26 iunie 2016; channeler pentru Consiliul Iubirii , Linda Dillon.
Moderator Susanne Maresca)
Traducere Const. Mihăilescu

AA Mihail: Iubirea și bucuria se întrepătrund, ele sunt îmbinate - și sunt... contagioase!
Atunci când o persoană începe să râdă chicotind, provoacă și pe cei din jur să o facă, chiar dacă uneori nici măcar nu au aflat de ce se râde.
Când vă petreceți zilele și nopțile în stare de veghe sau onirică, un sentiment oricât de vag de responsabilitate, pentru modul în care vă îndepliniți misiunea, planează asupra cugetului vostru. Aceasta pentru că în sinea voastră nu uitați că v-ați asumat o responsabilitate de mai mare anvergură.

Mulți dintre voi, aflați la vârsta copilăriei, a adolescenței sau chiar a maturității înaintate,  vă angajați în aventuri reale sau imaginate, în diferitele momente de viață. Într-un cort aflat în sălbăticie sau aflați în pat, acoperiți cu o pătură, pe care v-o imaginați un covor fermecat, călătoriți imaginar în te miri ce locuri de pe planetă sau din univers. Vă puteți imagina că vă aflați în Alpii elvețieni sau în deșertul Sahara. Chiar dacă, la modul real, aceasta nu se întâmplă, „călătoria” vă face bine, vă îmbogățește imaginația și, dacă o tot repetați, veți avea momente în care vă veți întreba dacă sunteți plasați în realitate sau în imaginar; noi vă încurajăm să încercați, indiferent de vârsta la care ați ajuns.
Da, este adevărat, viața voastră nu este întotdeauna ușoară, dar, la naiba! ar putea fi mult mai ușoară de cât sunteți voi dispuși să credeți.
Isprăvnicia, leadership-ul, despre care am vorbit foarte mult destul de recent și tsunami-ul care a penetrat planeta - nu v-au scăpat doar de molozul adunat de-a lungul vremii. Această curățenie generală trebuie să vă umple inimile de bucurie, de bunădispoziție și de înțelegere.
V-am dat înțelepciune. Acum, vom trece la un joc mai extins și mai cuprinzător.Cu ani în urmă v-am întrebat, și întrebarea am repetat-o de multe ori: cât vă mai trebuie pentru a vă decide să intrați în joc alături de creatorii voștri? Puteți începe acest joc în vis, pentru ca mai apoi să transferați jocul în realitatea voastră perceptuală. Hotărâți-vă și îndrăzniți să vă dați drumul, adică să deveniți din nou copii, așa cum erați în primii ani de viață.  Noi vă asigurăm că jocul acesta nu este o prostie; este o necesitate pentru dezvoltarea voastră sănătoasă și lipsită de inhibiții. Faceți din râs și din bucurie partenerii voștri de viață!

Voi spuneți: „Cum am putea noi continua la infinit și etern jocul existențial pe care ni-l propuneți, când suntem martori ai unui haos tot mai pronunțat și mai insidios?
Da, noi cunoaștem și vă asigurăm că, în ciuda tuturor aparențelor sumbre, Planul Mamei este perfect și că realizarea lui, care traversează și o perioadă de haos, va aduce desăvârșirea voastră ca entități create din iubirea Tatălui. Vor veni vremuri cănd vom fi din nou împreună, așa cum am fost la începuturi.
Dar este tot atât de adevărat că noi și voi putem apropia mai repede acele vremuri dacă vom milita cu încredere pentru edificarea lor și ne vom face aliată permanent bucuria de a exista.
Pentru mine totul este un tablou gigantic și mirific, unde se îmbină muzica cu pictura.
Pictați cu inima voastră cerul, pădurea, câmpiile. Dați frâu imaginației și jucați-vă cu elementalii, cu spiritele apelor, cu delfinii, cu elfi, cu toată creația oceanelor, leagănul vieții pe planetă. Așa că, atunci când privind forma norilor descoperiți tot felul de figuri, precum elefanți, câini, cai, îngeri etc, faceți-le cu ochiul și deschideți-vă inimile pentru a le primi iubirea. Asemenea figuri apărute de moment pe cer nu trebuie să vă facă să spuneți: "Oh, este un semn!"
Deci, ce spui, Suzi? Ești gata să intri în acest minunat joc?
Suzi: Oh, eu sunt prinsă deja în acest joc și fac tot posibilul ca și alții să-l joace. Totuși, înseamnă că ceea ce se întâmplă este doar o chestiune de percepție? Suntem aproape de a înțelege că viața și totul este o hologramă? Cum am putea să oprim degringolada și răul pe care-l aduce politica, cum am putea opri distrugerea mediului înconjurător, când vedem că lumea din jurul nostru se încăpățânează să nu renunțe la vechile dogme, la separatism și la izolare? Ne aflăm oare în ultima etapă a manifestării acestei nebunii?
AA Michael: N-aș spune că este o hologramă pentru că s-ar putea spune că nu s-a atins pe deplin la reînnoirea Gaia și re-ancorarea iubirii pe planetă, care reprezintă scopul acestei etape evolutive.
Da, politica a devenit o dramă în care se petrec multe mizerii, în care se regăsesc cele mai corupte ființe, care s-au îndepărtat atât de mult de adevăr, de cinste și de iubire! Protagoniști sunt indivizii de cea mai joasă calitate, ființe lipsite adesea de discernământ, și mânate de interese de castă, pentru care practică cinismul, indiferența, aroganța și meschinăria.
Pentru o ființă echilibrată și orientată ferm spre Lumină, „drama politică” este mai degrabă "comedie politică", care ar trebui tratată ca atare.
Puțin mai este până veți vedea prăbușirea acestor sisteme. Din păcate, există oameni care suferă, care se zbat în ignoranță, în mizerie și în lipsa de lumină.
Vă asigur că puternicul val, tsunami-ul izbăvitor și purificator, nu este prea departe, și mulți dintre voi vor trăi acele momente.
Ca să apropiați acel moment, este nimerit să faceți ceea ce depinde de voi, pentru a crește frecvența de vibrație, a voastră și a sistemului, una dintre metode fiind bucuria de a trăi, încrederea în viitorul vostru luminos, curajul de a vă păstra echilibrul, refuzul de a vă lăsa dominați de disperare.
Credeți poate că râsul și buna dispoziție sunt paleative care nu ajută, dar eu vă spun că ele sunt adevărate metode tămăduitoare. 
Suzi: Ok, ce recomanzi celor care se simt responsabili de suferința altora și pur și simplu nu au pace când văd atâta nedreptate și fărădelegi? Eu nu mă refer acum la mine.
AA Mihail: Ok, în asemenea situații, pentru a-i ajuta pe alții, altfel decât prin ajutor material, aveți posibilitatea să practicați binecuvântările, apeluri către arhangheli, cărora să le cereți îndurarea și sprijinul [Nota C.M.: iată o formulă prin care puteți trimite binecuvântări cuiva (mai întâi, trebuie să vă așezați în picioare, cu mâna dreaptă îndoită de la cot, palma desfăcută și îndreptată aproximativ în direcția celui pe care doriți să-l ajutați). Spuneți în gând sau cu voce joasă: „ Tată Ceresc și Suprem, cu umilință te implor, dacă ființa umană - pronunțați numele de botez - merită, miluiește-o, revărsând asupra ei, prin mine, Grația Ta Supremă! Facă-se voia Ta! Amin!”)
Deși trăiți în lume, voi nu trebuie să vă considerați ca aparținând ei. Voi nu vă faceți vinovați pentru nedreptățile lumii (dacă nu cumva sunteți unul dintre protagoniști).

http://counciloflove.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu