Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 iulie 2016

600 de tulpini virale pentru un vaccin de control al gândurilor sunt deja testate pe oameni, fiind răspândite prin aer, alimente şi apă

Conform unor înregistrări postate pe youtube, în ultimii opt ani, cercetătorii guvernului american au „urzit” diferite vaccinuri virale cu rolul de a modifica gândurile şi credinţele fiinţelor umane. Aceasta ar urma să se producă prin infectarea creierului cu viruşii din aceste „vaccinuri” şi inhibarea ulterioară a expresiei genice a celulelor nervoase. Dispersarea acestor produse biologice a fost testată prin împrăștiere de aerosoli la mare altitudine, prin vehicule care circulă pe autostrăzi, prin sistemul de apă potabilă şi chiar prin alimente.
Încă de la început s-a intenţionat ca vaccinul să fie folosit împotriva populaţiei civile. Până acum au fost testate pe oameni 600 de tulpini virale. Unul dintre vectorii de transmitere care a fost testat a fost o tulpină de virus gripal, pentru a obţine o răspândire pe scară largă (pandemie) a virusului care afectează mintea.
Scopul acestor „cercetări” este de a afecta minţile oamenilor şi de a-i transforma în ceea ce guvernul numeşte „indivizi normali”. Din punctul de vedere al guvernului, „normal” înseamnă „obedient şi lipsit de judecată”.
Aceste aspecte sunt descrise într-o postare video şi într-un document care au apărut cu mai mulţi ani în urmă, dar care abia acum au început să fie corelate cu alte aspecte, cum ar fi politica de stat în domeniul sănătăţii din SUA care a accelerat până la niveluri nebuneşti în ceea ce priveşte agresiunea faţă de populaţie.
Utilizarea de vaccinuri răspândite prin aerosoli ca unealtă pentru controlul comportamentului şi alterarea gândirii
Una dintre postările video apărute pe youtube, descrisă ca „Video scurs din Pentagon”, prezintă un cercetător care explică într-un mod rece, cu un limbaj calculat, cum vaccinurile „urzite” recent pot „elimina comportamentul” care este considerat indezirabil de către guvern.
Se poate observa că acest cercetător explică cum vaccinul poate „schimba un fanatic într-o persoană normală”. O persoană normală, bineînţeles, înseamnă o persoană care este obedientă faţă de autoritatea guvernului.
Iată transcrierea unui fragment din prezentare:
Cercetătorul: Şi aceasta va avea efectul esenţial de a transforma un fanatic într-o persoană normală.Audienţa: Cum sugerezi să fie dispersat? Prin aerosoli?Cercetător: Planul prezent şi testele pe care le-am făcut până acum au folosit virusuri respiratorii cum sunt cel gripal şi rhinovirusurile, şi credem că este un mod satisfăcător de a obține astfel expunerea majorității populaţiei... şi suntem destul de siguri că această abordare va fi una de succes.Audienţa: Care este numele acestei propuneri?Cercetător: Numele este FunVax, vaccinul pentru fundamentalişti religioşi. Propunerea doar ce a fost înaintată, iar eu cred că datele pe care vi le-am arătat astăzi vor susţine dezvoltarea acestui proiect şi credem că are mari şanse de reușită.
Vă oferim înregistrarea video mai jos. Puteţi observa că pe imagini se regăsește un cod al Departamentului Apărării din SUA, DOD ID 149AZ2.

Un vaccin „fabricat” cu scopul de a infecta creierul şi de a altera credinţele şi comportamentul
Acest document pare să explice „proiectarea” virusului şi scopul pentru care acesta a fost creat, în rezumatul intitulat Referat trimestrial asupra FunVax.

În document se menționează:
Obiectivul acestei faze a proiectului cu numărul de identificare 149AZ2 este de a prepara un vector viral care să inhibe/scadă expresia VMAT2 într-un grup populaţional. Modul de proiectare permite virusului să infecteze tractul respirator unde va apare o infecţie citolitică şi apoi o difuziune consecutivă prin bariera sanguină pentru a infecta celulele creierului.”
În continuare în document se arată că vor fi activităţi „coordonate între grupurile de cercetare, clinic şi de producţie” care erau programate să aibă loc în 2007.
Aceasta arată în mod clar intenţia de a prelua acest proiect din faza de cercetare spre producţie şi răspândire.
V-ați putea întreba asupra cui vor fi (dacă nu cumva sunt deja) răspândite aceste vaccinuri-arme biologice, nu? Răspunsul este: asupra DUMNEAVOASTRĂ.
Dispersarea pe cale aeriană, prin sistemul de apă potabilă, vehicule de pe autostrăzi şi insecte
Conform documentului, dispersarea vaccinului viral care va modifica funcționarea creierului a fost testată în şase moduri diferite:
Şase metode de... dispersare a virusului au fost testate – răspândirea de la altitudine mare, răspândirea prin sistemul de apă potabilă, transmiterea prin insecte, difuzarea de la un obiect staţionar, cum ar fi o sticlă, şi infectarea alimentelor, cum ar fi infectarea vacilor şi a produselor obținute de la acestea.”
Acum putem să ne gândim că în ultimii opt ani am fost martorii eliberării în atmosferă de ţânţari modificaţi genetic, concomitent cu apariția unor mici epidemii de afectări neurologice bizare în SUA la copiii de şcoală şi cu diferite probleme misterioase de sănătate în întreaga lume.
„Eliberarea la altitudine mare” a acestui vaccin viral care alterează mintea a fost fără îndoială realizată prin șpreierea de aerosoli asupra oraşelor, în dâre multiple cunoscute sub numele de „chemtrails”.
Gene de suicid, testări pe teren şi experimente viitoare
Acelaşi document rezumă o întâlnire a unui grup de cercetare, care se pare că ar fi avut loc pe 21 martie 2007, prezentând următoarele subiecte pe ordinea de zi:
- Propunere pentru o genă de suicid;
- Metode de dispersie;
- Testarea eficacităţii pe teren;
- Inhibitori care ar avea efect asupra unui grup populaţional specific;
- Progrese în experimentele asupra maimuţelor, în ceea ce priveşte inhibitorii;
- Experimente viitoare.
Alte directive din acest document specifică aspecte precum:
- „Toate cele 600 de tulpini de VSV (virusul stomatitei veziculoase, care infectează nu doar omul, ci şi insecte, bovine, cai şi porci) trebuie să fie retestate pe subiecţi umani.”
- „Experimente viitoare pe VSV287 ar trebui să permită subiectului să inspire virusul, în loc să fie injectat cu el.” 
- „Utilizarea FunVax ar putea da un efect imediat în zonele ţintă... rezultatele inoculării în masă ar trebui să fie proporţionale cu rata de infectare
.”

- „Indicatori de comportament... scădere în rezistenţa armată... creşterea comunicărilor care exprimă nemulţumire faţă de religie şi Dumnezeu.”
Intenţie puternică de a fi răspândit împotriva populaţiei civile
Reiese clar din document că se intenţiona de la început ca acest vaccin care alterează judecata prin infectarea creierului să fie folosit împotriva populaţiei civile. De fapt, documentul include planuri pentru prelevarea de probe biologice în mod discret/mascat de la civili morţi cu scopul de a determina eficacitatea efortului de dispersare prin aerosolizare:
„...o probă de sânge de la victime din rândul militarilor sau de la civili morţi ar furniza cea mai precisă estimare a ratei vaccinării. Probe biologice de la subiecţi vii pot fi luate sub acoperire. Testele care trebuie repetate folosind VSV287 sunt testele la mare altitudine. Un virus cu transmitere aeriană ar fi ruta preferată de infectare. O tulpină virală numită VSV287 a fost creată pentru a fi răspândită prin aer. Doar testele pe subiecţi umani pot arăta efectul VSV287 asupra religiozităţii şi spiritualităţii. Dispersia atmosferică sau dispersia la nivelul solului printr-un obiect care se mişcă par a fi cele mai practice modalităţi.”
Guvernul are o anumită „tradiție” în a utiliza avioane pentru a dispersa agenţi patogeni
Răspândirea prin aer a viruşilor fabricați genetic asupra unor populaţii numeroase nu este un lucru nou. După cum a relatat Mike Adams pentru Natural News în 2012, guvernul Texasului a răspândit prin aerosolizare 1,8 milioane de doze de virus – așa-zisul vaccin rabic – asupra populaţiilor de animale sălbatice, ca parte a unui program guvernamental de vaccinare a animalelor sălbatice. 
Da, nici măcar coioţii sau iepurii nu sunt în siguranţă faţă de zeloşii vaccinărilor. Niciun animal de pe planetă nu este considerat „sigur” de către autorităţile din domeniul sănătăţii, decât dacă este mai întâi infectat de către acestea măcar cu unul sau doi viruşi.
Planul Ministerului Apărării din SUA este mult mai elaborat şi se referă la utilizarea dispersiei de aerosoli la mare înălţime cu ajutorul avioanelor, sau chiar la punerea unor astfel de viruşi în sistemul de apă potabilă al oraşelor.
Bineînțeles că o asemenea acţiune ar fi considerată un act de terorism dacă ar fi realizată de orice individ sau grup, dar când guvernul propune aceasta, brusc totul este în regulă.
A fost deja împrăștiat peste oraşele din SUA un astfel de virus care alterează mintea?

Toate cele spuse până acum ridică o întrebare evidentă: a fost acest virus care afectează mintea deja răspândit deasupra oraşelor din SUA? Este o întrebare legitimă, deoarece în mod clar intenţia programului era răspândirea la mare altitudine a acestui virus asupra populaţiilor civile.
O „lobotomie” în masă realizată printr-un virus care afectează creierul cu siguranţă ar explica multe din ceea ce se petrece în America în prezent, spre exemplu cum de anumiţi oameni încă nu şi-au dat seama că fiecare declaraţie publică a preşedintelui Obama este o minciună calculată.
Jurnalistul Mike Adams s-a întrebat mult timp de ce putem observa o abandonare pe scară largă a moralităţii şi eticii în lumea occidentală în prezent. Astfel încât nu este deloc ciudat să ne întrebăm dacă nu cumva oraşe întregi au fost expuse intenţionat unui virus care infectează creierul populației exact aşa cum a descris cercetătorul mai sus.
Sună ca acţiunile dintr-un film cu un Batman rău intenţionat, dar ştim deja că industria vaccinurilor este înţesată de cercetători nebuni cu intenţii malefice. Să ne amintim – este acelaşi grup de cercetători cu reputaţie proastă care în mod conştient au comis frauda ştiinţifică de a mușamaliza confesiunea unui om de ştiinţă de la CDC care a recunoscut că agenţia respectivă a manipulat datele pentru a elimina orice legătură între vaccinuri şi autism. Nu este deloc dificil să ne dăm seama că aceşti oameni ar răspândi cu bucurie viruşi pentru a tâmpi cetățenii, dacă aceasta i-ar face mai complianți şi mai docili.
Cel mai mare inamic al industriei vaccinurilor este, desigur, orice om care încă mai poate gândi în mod independent.
Se știe, de asemenea, că anumite produse biologice sunt răspândite chiar acum asupra populației pentru a steriliza femeile pe ascuns, utilizându-se substanţe ce au un astfel de rol și care sunt incluse în secret în vaccinuri.
Mai știm și că încă există mercur, care este toxic, în dozele de vaccin, chiar dacă sistemul sanitar pretinde în mod ridicol că dozele de vaccin antigripal sunt 100% sigure pentru a fi administrate femeilor însărcinate, copiilor, sugarilor, cetăţenilor în vârstă etc. Aceasta este o industrie care pare că jubilează de bucurie că are puterea de a cauza la nivel extins afectări ale sănătăţii, crize induse de vaccinuri, come, autism şi chiar moarte.
Răspândirea, la mare altitudine, de vaccinuri distrugătoare pentru ca acestea să cadă în mod invizibil peste oraşe mari, unde să fie inhalate de milioane de oameni este o fantezie dementă care a ajuns să fie pusă în practică și în viața reală de către aceşti zeloşi ai vaccinurilor anti-umani care dispreţuiesc viaţa şi care militează în mod deschis pentru depopularea planetei.
Ar putea o bună nutriţie să ne protejeze de aceste arme biologice pentru distrugere mentală în masă, răspândite prin aerosoli?
Când privim de jur împrejur în America din zilele noastre şi vedem abandonul total al gândirii raţionale, criminalitatea sistemului medical, corupţia la fiecare nivel de guvernare şi nebunia distorsionantă cuprinzând minţile maselor, am putea să ne întrebăm dacă nu cumva populaţia a fost deja – în mod ascuns, dar deliberat – expusă la ceva abject.
Poate unii dintre noi sunt imuni, în timp ce alţii cad victime acestui virus, deoarece se confruntă cu o slăbire a sistemului imun. Este posibil ca oamenii care mănâncă alimente foarte nutritive şi superalimente să aibă cele mai bune sisteme de apărare împotriva schemelor mascate de vaccinare, fiind prin urmare singurii care vor scăpa cu minţile şi conştiinţa intacte.  
Este posibil să fim deja, de cinci ani, într-un război masiv împotriva conştiinţei umane, care a fost dus în fiecare zi, la fiecare nivel, de la marionetele de la posturile de ştiri, până la „tratamentele” care distrug creierul şi care sunt prescrise aproape fiecărui om care pune piciorul într-un cabinet medical.

Combinaţi vaccinurile-viruşi aerosolizaţi cu efectele de obnubilare ale florului, ale ştirilor TV, ale aditivilor chimici din alimente şi ale manipulării sociale prin mass-media şi veţi avea în final o naţiune de zombi somnambuli care sunt capabili doar de obedienţă, şi nu de gândire independentă. 
Prin aceste vaccinuri-viruşi aerosolizate, „apocalipsa zombi” pare să fi început deja. Şi probabil aşa-numitele „mase fără minte” sunt de fapt doar victimele unui program guvernamental abject de modificare a comportamentului, creat pentru ca prin simpla respirație, oamenii ignoranți să fie „vaccinați” fără acordul și fără știința lor.

yogaesoteric
16 iulie 2016
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu