Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 august 2019

Realități fractale

Un mesaj de la Hopi, confirmat.
(29 mai 2016; channeler Cari Eden Kindl)                                 
Traducere Constantin Mihăilescu
(reluare)

Acest mesaj are scopul orientării discernământului nostru.
Este opinia mea personală bazată pe informațiile pe care le primesc în starea de transă profundă coroborate cu observarea realităților care se întâmplă în lumea noastră.
Steaua Albastră KACHINNA este acum în cer în apropierea soarelui.
Câmpul electromagnetic al Gemenilor poate fi văzut în curând în zona de nord-vest a cerului. El va aduce mesaje care vor putea fi înțelese prin manifestarea vânturilor de nisip, distrugerea recoltelor, căderi de grindină și pietre.
Aceste manifestări vor fi însoțite de suflarea trâmbițelor în întreaga lume.
Unul numit Trumpet (trompeta) încearcă să devină președinte al SUA și el aduce suflarea cea mai grea.
Purificatorul, KACHINNA Roșie se află nu cu mult în spatele KACHINNEI Albastre și ele aduc schimbarea structurii ADN-ul de pe planetă.

Cei care locuiesc și trăiesc în frică și dorințe vor avea foarte mult de suferit.
Pentru fiecare acțiune va fi o reacție, un răspuns, care, pentru unii, va însemna multă suferință.
Multe lucruri și evenimente au loc acum și frecvența producerii lor va crește.
Ființa umană nu mai evoluează sau suferă mutații prin reproducere.
Pe măsură ce ADN-ul nostru se schimba, vom trece pe o matrice ADN prin care vor apărea noi abilități la indivizi, abilități care nu se vor implementa în corpurile ființelor care, conf. propriei lor programări, nu vor supraviețui întregii perioade de ascensiune, părăsindu-și trupurile, pentru ca ascensiunea să o încheie în alt plan, fără a mai fi în planul fizic.                .  
Acest program ține cont atât de evoluție, de mutația în alt plan cât și de nivelul creativ rezultat din puterea creativă a entității. Ingineria genetică umană este o soluție deplorabilă deoarece ea nu este compatibilă cu rezonanța armonică.
Este posibil ca orice lucru viu să poată fi modificat și adaptat noilor proprietăți care ating structura moleculară, sfidând înțelegerea noastră comună despre fizică.
De fapt, suntem martorii manifestării proprietăților fizice sau fizicii cuantice care se traduc prin modificarea, în sensul amplificării, a nivelului nostru de vibrație. Pe măsură ce conștiința noastră se extinde, apar schimbări ale corpului fizic, planetei și umanității, în general.
Dar nu există nici o posibilitate pentru cineva să-și poată extinde conștiința fără creșterea importantă a nivelului vibrațiilor. Prin urmare, cei care nu au un trend crescător al evoluției (din cauza diferitelor lor comportamente, a gândirii retrograde, a lipsei de iubire etc) vor fi tentați să utilizeze dispozitive artificiale pentru a căpăta abilități precum: levitația, translocația, blocarea îmbătrânirii, teleportarea, telepatia etc), obținute altfel decât pe cale naturală, evolutivă. Toate aceste lucruri vor fi monitorizate și gestionate de către un singur conducător mondial cu excepția cazului în care și acesta va fi nevoit să părăsească Pământul.

Aceasta se va întâmpla în cazul în care starea conflictuală va continua pe planetă, și dacă se va încheia cu o ruptură. Mulți se vor simți forțați să-și urmeze mentorii, cunoscători și făuritori de tehnologii artificiale, și aceasta, în primul rând pentru că nu vor fi învățat cum  să opereze într-o rezonanță în care predomină neînfricarea și detașarea compasională. Ei nu vor putea obține armonia și convergența ca ființe spirituale care vor alege Ascensiunea împreună cu planeta. Unii vor fi amenințați sau chiar uciși de Legiunea Reptilienilor ori de oameni-reptilieni.
Corpul Reptilienilor și cel al oamenilor corupți au lucrat împreună pentru a bloca ascensiunea omenirii, astfel încât aceasta să rămână pe planetă.

OZN-urile construite din metal se bazează pe o tehnologie secretă sau adunată de Hitler în timpul războiului iar oamenii de știință care lucrează la această tehnologie au fost mutați în SUA, după război, să-și continue eforturile, ca prin tehnologii avansate să subjuge omenirea.

Numai cei mai corupți cedează ispitelor acestor forțe întunecate. Evident că această luptă se duce de mai multe mii de ani. Chiar și globurile de lumina au la bază tehnici artificiale (?)
Noi nu putem vedea ființe din dimensiuni superioare decât atunci când vom fi acordați pe frecventa lor de vibrație. Asta se poate realiza fie prin ridicarea vibrației noastre, fie prin coborârea (fie ea și temporară) frecvenței a celor din planuri superioare. Oricum, trebuie realizată compatibilitatea între cele două ființe pentru ca ele să se poată vedea și percepe.  Atunci când observați un astru luminos (stea, planetă, sau OZN) pe bolta cerească, înseamnă că vibrația acelui astru s-a armonizat cu vibrația observatorului. Se mai pot observa uneori și unele lumini care reprezintă rezultatul vibrației unor îngeri care, din diferite motive, intră în planul nostru dimensional și, pentru a fi observați, sau pentru a-și îndeplini unele misiuni, își scad corespunzător nivelul vibrației. Noi, oamenii, planetele observabile, se poate spune că suntem „îngeri căzuți”(și asta, nu neapărat în sens depreciativ).
 Dar unii „îngeri căzuți” pot fi și nefilimii sau reptilienii, și nu au sentimentul compasiunii. .
Fallens (cei căzuți) au încercat mereu, de-a lungul timpurilor (și, de multe ori le-a reușit), să controleze oamenii, prin influențarea voinței lor de acțiune și prin ademenire. 
Ultima lor încercare este de a crea un război ET cu scopul de a determina oamenii să aleagă să meargă cu ei pe alte planete, căci, din cauza creșterii frecvenței de vibrație a sistemului nostru planetar, ei nu vor mai putea supraviețui aici. De altfel, există o desfășurare febrilă în acest sens, dat fiind faptul că foarte puțin timp le-a mai rămas la dispoziție. 
De aceea, noi vedem pe cer din ce în ce mai multe lumini. Acesta este modul în care ei navighează în lumea noastră. [Nota C.M.: la acest punct se cuvine să facem unele precizări. În sistemul nostru planetar, pot fi observate două tipuri de obiecte luminoase care se deplasează cu mari viteze pe bolta cerească. Se pare că cele mai numeroase în această perioadă, ar fi cele ale civilizațiilor întunecate, care utilizează tehnologii cu aplicabilitate în dimensiuni inferioare - OZN cu structură metalică. 
Dar există în proximitatea planetei noastre mult mai multe vehicule galactice ale forțelor Luminii, adică ale civilizațiilor extraterestre prietene, vehicule produse prin tehnologii foarte înalte, inaccesibile civilizațiilor întunecate. Aceste vehicule nu pot fi observate de noi din cauza diferenței foarte mari dintre vibrația sistemului nostru și a lor. Pentru perioade scurte de timp, ele pot fi „îmbrăcate” în câmpuri magnetice de frecvențe compatibile cu vibrațiile sistemului nostru planetar. O metodă care ne ajută să cunoaștem cât de cât ce fel de vehicul este lumina care se deplasează cu viteză pe cer este observarea „metamorfozei” acelei lumini. Dacă, în mod inexplicabil, obiectul luminos dispare brusc, fără schimbarea direcției, avem toate șansele să fi observat un vehicul al unei civilizații prietene, care și-a semnalat prezența pentru scurt timp, prin utilizarea acelui câmp magnetic care i-a diminuat pasager vibrația. Invizibilitatea navelor civilizațiilor din Lumină este menținută și dintr-un motiv strategic, căci, deși pentru întunecați, ele sunt inexpugnabile, nimeni nu are interes ca circulația acestor nave să fie cunoscută de adversar.
Pe acest blog am publicat cu ceva timp în urmă un articol care descria atacul masiv al unei mari flote a întunecaților asupra unei nave-mamă a Federației Galactice. Deși inițial întunecații au făcut o breșă minoră în nava atacată, atacul a fost lichidat repede, cei din F.G. procedând (după avertismente) la extragerea și capturarea atacatorilor din navele agresoare (ulterior, aceștia fiind duși într-un loc de detenție, în încercarea de a-i reeduca și conștientiza), nave care au fost apoi distruse]

În procesul Înălțării, într-o zi, Soarele și Luna vor înceta să strălucească, deoarece Pământul va fi înălțat la o frecvență de vibrație mai ridicată, și atunci nu va mai fi necesar să fie luminat de acești aștri. 
De fapt cei doi aștri vor continua să emită lumină dar ea va ieși din câmpul nostru observabil, căci vom vibra pe frecvențe mult mai înalte. 
Lumina albă sau alb-gălbui prin care vedem Soarele și Luna cu ochii noștri nu este adevărata lumină cerească, în nici un fel.
Lumina solară și lunară nu reprezintă decât trucul care a ajutat întunericului să ne mențină blocați în dimensiunea joasă 3D.
Este un adevăr mai greu de acceptat acum de către majoritatea dintre noi. Pentru cei neîncrezători le probăm, la nivelul înțelegerii actuale, realitatea, amintindu-le că dacă închidem ochii, sau este beznă completă în jur, cu ajutorul vederii interioare (vederii minții), vom putea observa scene extrem de clare. De unde vine acea lumină? Sigur, oamenii au găsit explicații legate de funcționarea creierului etc., dar care, de fapt, nu pot explica fenomenul.

Acceptarea acestui adevăr ne va conduce la concluzia că, de fapt, lumea noastră nu este decât o iluzie. Dar există și lumi unde putem merge și ne putem afla adevărata libertate, lumi în care nu este necesar să fim conduși, nu este necesar să ni se impună reguli și cutume. Cine trăiește în acele lumi se bucură de adevărata libertate și eliberare.
Călătorind prin vid, într-o navă, ai doar iluzia libertății; acceptați că și planeta noastră este tot un fel se navă. 
Când depinzi de ceva din exteriorul tău, să-ți fie clar că nu ești o ființă eliberată.
Vezi? „Tatăl are multe locașuri”.
Ochii nu văd cu lumina exterioară, ci cu creierul. Totul este o iluzie. Al treilea ochi vede lumina cu fosfor, dar este încă dependent de creier pentru interpretare. Lumina interioară este creatorul nostru interior.
Viziunea noastră pineală a fost compromisă de reptilieni care au umblat în ADN-ul nostru pentru a ne păcăli să credem în lumile holografice din interior.
Ființele și locurile pe care le vedem sunt un produs al minții, la fel ca orice altceva.
Este o chestiune dacă îți dai seama că deții controlul asupra acestora sau nu. În cazul în care consideri că ești separat de restul și îți pui credința în mâinile unei iluzii, ai dat o perfectă definiție a nebuniei. Dacă însă îți dai seama că toate realitățile pe care le creezi sau le trăiești sunt iluzorii, te îndrepți spre iluminare.

Deoarece convergența armonică va fi și este atât de puternică, întunecații vor trebui să aleagă moartea prin dezintegrare sau vor prefera să părăsească planeta și să locuiască pe   construcția artificială a Reptilienilor. 
Jocul dintre bine și rău va continua.

Dacă Pământul fizic va supraviețui sau nu, este, se pare, o chestiune necunoscută; dar asta nu contează pentru ca procesul Ascensiunii să se încheie și ființele umane să obțină o adevărată iluminare.
În cazul în care Pământul material va fi distrus, suntem asigurați că vom ajunge într-un tărâm cunoscut ca Pământul Ceresc, unde ființele vor putea experimenta, în continuare, „materialitatea” însă fără ca în acea lume să mai existe răul, invidia, luptele, exploatarea, minciuna, mizeria și lipsurile. 
Pentru a ajunge pe acel tărâm, nu este obligatoriu să-ți păstrezi corpul fizic. Oricum, actualul corp pe bază de carbon se transformă în corp cristalin sau spiritual.
Dacă veți rămâne atașați de un corp fizic care rezonează cu 3D, vă veți reîncarna într-un corp pe bază de carbon sau, mai rău, veți fi o clonă, dacă vă veți reîncarna pe o planetă unde aceasta este tehnica de procreare.

Cei care au ales calea 3D, a materialității, vor putea să se nască pe o altă planetă din spațiu având fizionomia ființelor trăitoare pe acea planetă. 

Totul se decide acum, așa cum decisive sunt și alegerile pe care le face fiecare.
Procesul este în derulare; se întâmplă acum.
Cunoaște-te pe tine însuți! Alege dragostea, dacă vrei un traseu fericit!


SURSA: http://lightworkers.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu