Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 iunie 2016

Incepe respirația cosmică în ascensiunea Gaiei

(4 iunie 2016; channeler Anarchistbnajo)                        
Traducere Const Mihăilescu

Există o mulțime de lucruri importante care au loc chiar acum în lume și în sistemul nostru planetar. Mintea mea este supusă unui important efort de înțelegere. De exemplu, cu ocazia fazei de lună plină următoare (19 iunie; n.m.), un nou aspect, în procesul de ascensiune a Pământului fizic, are loc. Astfel, Gaia își aprofundează structura cristalină din dimensiunea 3D și eliberează toate ființele superioare pentru a putea prelua mult mai multă energie din valul cosmic ocazionat de această poziție a Lunii, creând posibilitatea accelerării procesului de ascensionare.
Există mai multe aspecte ale acestui proces. În primul rând, Gaia impulsionează ascensiunea corpului ei fizic împreună cu creaturile fizice de pe ea, dacă acestea aleg s-o urmeze.
Acesta este începutul „noului joc” în care viața poate continua în explorarea dualității, viață-moarte și a renașterii.
Există o categorie importantă de oameni care vor trece prin acest proces, precum și specii de animale din categoria celor mai evoluate. Oamenii din această categorie sunt cunoscuți ca fiind Noii Oameni care găzduiesc suflete foarte evoluate.
Dar singurul lucru pe care îl au în comun este că propriul lor sine rămâne în umbra inconștientului, proiectând în afară aspecte nerelevante de comportament bun sau rău. Ei învață despre dualitate pentru îmbogățirea cunoașterii și echilibrarea energiilor masculine și feminine, ceea ce-i ajută să evolueze. De fapt, ei repun în scenă o ediție revizuită a „ Jocului”, care, în această perioadă, tocmai se încheie. 

Suntem în 4D? În orice caz, acesta va fi nivelul următor în care ne vom manifesta și, înainta, apoi, mai repede spre plasamentul vizat de la început, de atunci de când am plecat în cursă: dimensiunea 5D.
Sufletele transportate la acest nivel (4D) le-am numit Noii elfi, în trecut. Elfii sunt ființe care au petrecut multe vieți pe Gaia și vor rămâne, existențial, în strânsă legătură cu ea.

Cei aflați acum pe Gaia, în corp fizic, este important să cunoască cărei categorii de ființe aparțin: celei care își va păstra corpul fizic, împreună cu care va ascensiona, sau vor trece în 5D după părăsirea corpului fizic?

Viziunile mele sugerează că totul va depinde de alegerea pe care o va face Sinele nostru Superior, care, evident, va prefera calea care ne este cea mai favorabilă. Cei care, din varii motive, vor alege, la nivel conștient sau de suflet să o ia de la început cu un corp nou, total schimbat, ca formă, fizionomie și zonă existențială de manifestare, vor fi ales, implicit, trecerea prin moartea corpului fizic.
Aceia care vor opta pentru ascensionarea în trup, vor beneficia, totuși, de unele „reabilitări” în sensul că, în noua dimensiune, nu vor mai fi însoțiți de bolile de care suferă acum, de defecțiunile corpului lor fizic, în plus fiind supuși unui proces de reîntinerire, în limite care vor aminti, totuși, vechiul lor aspect.
Vor exista, cu siguranță, suflete care nu vor dori să ascensioneze, situația lor actuală de pe Pământul 3D, satisfăcându-i în totalitate.

Mi s-a sugerat ideea că dacă dintre cei aflați în procesul de ascensionare, unii vor renunța, vor putea reveni pe vechiul Pământ, 3D, inclusiv prin renaștere. Vor apărea însă și incompatibilități de genul:
-) vibrația noului tărâm să fie prea ridicată, ceea ce va face ca sufletul să revină în vechea dimensiune, de pe aceeași planetă sau de pe alta.
-) deși vibrația este corespunzătoare evoluției unui suflet, acesta să aleagă să revină pe vechea planetă 3D, pentru a ajuta ființe iubite să evolueze.
-) tentația unui trai de lux pe care l-au părăsit, situație materială pe care o pot regreta, nefiind dispuși să o ia de la capăt, chit că vor sacrifica o perioadă de evoluție a sufletului lor.
-) alții vor prefera să nu se implice în procesul ascensionării, alegând să străbată această cale mai târziu, când noile orânduiri vor fi deja mai așezate.

Energiile ocazionate de faza de Lună Plină și solstițiul de vară, din luna iunie, vor aduce mai multă clarificare și decizie în sufletele ființelor umane, în  ceea ce privește propria lor evoluție.
De asemenea, acest solstițiu va finaliza în bună parte acțiunea de extindere a Lumii Noi create, în deplin acord cu voința Dumnezeului și Zeiței acestui univers.
Cei care vor alege, cu toată determinarea, să plece pe Noua Lume, fără corpul fizic (adică prin moartea corpului material), au o posibilitate reală de a o face în următoarele două săptămâni. 
Este bine ca familia și cei dragi să nu le deplângă dispariția care va fi fost alegerea lor, la nivel de suflet și în beneficiul evoluției lor. 
Demersul trebuie interpretat ca o facilitate de transferare în Lumea Nouă, pe Noul Pământ.

https://anarchistbanjosworld.wordpress.com
http://lightworkers.org


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu