Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 mai 2016

ASCENSIUNEA PLANETEI LANDRAS

Comunicare de la Sabine Sangitar


 Înainte de căderea lui Lucifer exista un câmp energetic imens în care lucrau o multitudine de entități din lumină. Prin căderea și explozia violenta a lui Lucifer, acest câmp a fost afectat și 389 de planete au părăsit rețeaua magnetică a realității divine. Aceste planete au propriile lor energii dar sunt și conectate.
Ființele care locuiesc pe aceste planete sunt foarte asemănatoare nouă.
Toate cele 389 de planete trebuie sa se ridice pentru ca sunetul perfect sa fie auzit din nou. Ascensiunea primelor 12 planete este foarte importanta fiindcă declanșează o reacție în lanț.


  Pe planeta numita Landras a avut loc ascensiunea și acum este în perioada de adaptare. Sistemul lor solar nu este foarte departe de al nostru iar ființele ce locuiesc acolo sunt similare cu noi.
Ei știu despre energia Lemuriei, promisiunea făcută de lemurieni precum și despre energia diferitelor epoci; și ei au avut o ființă precum Isus Christos.

O parte din abilitățile lor sunt mai dezvoltate decât ale noastre iar altele mai putin.

Eu, Sabine Sangitar, sunt în contact cu un medium de acolo numit Norina care aparține frecvenței celei mai avansate și doresc să vă împărtășesc următoarele:
Sabine
  Înainte de ascensiune, ființele de acolo simțeau ca timpul devine tot mai scurt și totul se manifesta foarte repede.
Norina spune ca după anul 2007 un număr foarte mare de ființe s-au trezit și au luat totul într-un mod foarte serios.
Ei s-au organizat în comunități spirituale, locuind și muncind împreună.
Acest lucru i-a ajutat foarte mult.

Ascensiunea planetei a început cu un sunet perfect urmat de un cutremur puternic pe întreaga planetă așa cum se va întâmpla și pe planeta Pământ.
Acolo nu sunt vulcani astfel încât nu au fost erupții vulcanice sau perioade de întuneric.

Prin sunetul perfect, toată energia Luciferică a fost transformată. Toate structurile au colapsat și nimic nu a mai fost ca înainte.

„Trezirea” fiecărei ființe s-a întâmplat foarte repede. Sunetul a fost foarte puternic, ființele nu au rezistat acestui sunet, au căzut cu toții în genunchi, experiența fiind greu de suportat.
Toți și-au pierdut conoștința pentru 9 minute, timp în care fiecare și-a revăzut toate viețile și a realizat cine este ca suflet.
Înainte de ascensiune copiii nu au mai dormit, pentru ei fiind mult mai ușoară aceasta experiență.
Pe planeta Landras sunt lucrători ai luminii care s-au pregătit asa cum sunt și pe planeta Pământ.
Medium-ul spune ca și pentru pionierii de lumina a fost o experiență dificila și au fost surprinși de viteza evenimentelor.
  Perioada de adaptare
 După ce fiecare ființa s-a „trezit” si a aflat cine este ea cu adevărat, s-a creat un haos total, structurile nefiind pregătite să se adapteze la noua energie.

Acum toate ființele vor sa învețe cât mai repede totul despre spiritualitate. Cea mai mare problemă este că nu sunt suficiente persoane pregătite să-i instruiască pe ceilalți.
Toți lucrătorii întru lumină au fost duși pe nava Ashtar Sheran pentru a fi instruiți.
Acum se crează o alta ordine pe planeta Landras și au apărut și multe tehnologii noi.

Activarea aspectelor sufletești și ancorarea energiilor a fost cel mai valoros lucru în perioada de pregătire.
Momentan, 80% din arcturienii care lucrează pe Pământ s-au deplasat pe planeta Landras pentru a ajuta la ancorarea energiile superioare.
Dacă vreo ființă are îndoieli față de ceea ce s-a întâmplat, acesta este transformată automat. Ființele nu pot sa mai cadă înapoi, în intelect, căci sufletul decide în toate. Planeta se mișcă în vibrațiile înalte ale iubirii și ființele se hrănesc cu prana..


Ce înseamnă aceasta pentru noi, pământenii? Ascensiunea planetei Landras s-a simțit energetic și pe planeta Pământ prin senzații de oboseală, amețeală, confuzie dar, posibil, și prin stări euforice.
Ascensiunea primei planete este foarte importanta fiindcă primul pas este cel mai dificil. 
Momentan, planeta Pământ se plasează pe locul 11, dar aceasta se poate schimba fiindcă vibrații ridicate se răspândesc pe planetă cu repeziciune. În curând este posibilă ridicarea planetei noastre pe locul 4 sau 5.

AN’ANASHA
(aceste informatii au fost redate pe data de 9 martie 2011)



(pentru conf. Const. Mihăilescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu