Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 aprilie 2016

Vocea unui înger care a salvat un bebeluş de la moarte

Jennifer Groesbeck din Utah se întorcea acasă după o vizită la părinţi unde fusese împreună cu fetiţa sa Lily, de doar 18 luni. În drum spre casă, aceasta a pierdut controlul autovehiculului şi a ieşit de pe carosabil. Accidentul a fost unul foarte grav, Jennifer pierzându-şi viaţa.

Deşi maşina a rămas răsturnată în albia râului, având parbrizul şi acoperişul spulberate, pe bancheta din spate micuța Lily era vie. Fetiţa se afla cu susul în jos, deasupra apei, fiind prinsă într-un scaun pentru copii. Astfel, bebeluşul a rămas cu hăinuţele uscate, deşi era înconjurat de ape reci ca gheaţa.

La faţa locului a venit o patrulă de poliţie, ce a fost chemată de un pescar care descoperise mașina și observase o mână prinsă într-una dintre ferestrele maşinii. Poliţiştii s-au avântat în apa rece ca gheaţa pentru a scoate trupul neînsufleţit al femeii. Imediat după ce au scos la suprafaţă corpul femeii, pe staţia unuia dintre poliţişti s-a auzit o voce feminină care striga după ajutor. Stimulaţi de vocea din staţie, poliţiştii au continuat căutările în interiorul maşinii, găsind-o pe micuţa Lily aflată într-o stare avansată de hipotermie. Mai apoi, Lily a fost resuscitată cu succes la spital.

Ştirea a făcut înconjurul lumii şi a uimit. Tyler Beddoes, unul din poliţiştii care au participat la operaţiunea de salvare, crede că bebeluşul a fost salvat de îngerul său păzitor.

Aceste cazuri sunt fascinante şi merită să fie cunoscute. 

Unii sunt de părere că vocea a aparţinut mamei fetiței care, chiar şi după moarte, a dorit să-şi salveze copilul... şi a reuşit. Atunci când dragostea este mare nici moartea nu o poate învinge. Dacă explicația misterioasei voci este aceasta, atunci întâmplarea constituie o dovadă că hotarul dintre viaţă şi ceea ce noi considerăm moarte nu este chiar de netrecut.


Citiţi şi:
Există viaţă după moarte? Descoperirea de ultimă oră a oamenilor de ştiinţă
Realitatea tainică a experiențelor la granița dintre viață și moarte (I)




yogaesoteric
4 aprilie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu