Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2016

Umilința în fața Domnului Dumnezeu – ne ajută enorm să-L simțim și să-I experimentăm măreția

de Omraam Mikhaël Aïvanhov

Cel care are excesul de multă încredere în sine îi provoacă pe ceilalți: el își face dușmani, iar o parte din timp și-l va petrece în confruntări și reglări de conturi. Este necesar ca el să se analizeze și să-și spună: „Eu nu sunt nici atât de înțelept, nici atât de bun, nici atât de puternic. Așadar, nu în mine trebuie să am încredere, ci în Acela care este atotștiutor, atotiubitor și atotputernic”.
Astfel, în fața acestei atitudini și datorită încrederii sale în Dumnezeu, el Îi va permite Domnului Dumnezeu să pătrundă în el, Dumnezeu va începe să se exprime prin el, și oriunde va merge, el va fi un factor de liniște și armonie.
Când veți învăța să fiți umili în fața Domnului Dumnezeu, El se va manifesta prin voi și atunci veți obține adevărata putere, ce este puterea spirituală. Mântuirea voastră constă în conștientizarea că prin voi înșivă nu reprezentați mare lucru, măreția voastră venind de la Domnul. Puteți crede în voi, cu o condiție: dacă, prin această ființă pe care o numiți „eu”, credeți în Dumnezeu.
yogaesoteric
31 martie 2016

2 comentarii:

  1. A se observa că în accepṭia autorului termenul de 'umilinṭă' concordă exclusiv cu sensul de smerenie, modestie, cumpătare, simṭul măsurii. Exclusă conotaṭia de : a înjosi, a jigni, a exploata, a ocărî, a despuia pe cineva de demnitate…

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii din aceasta tara umili si corecti sunt umiliti de peste 2000!!!! de ani de jidani,iudeo-masoni si khazari!!!!Si nu i-a ferit Dumnezeu de nimic,dimpotriva...

    RăspundețiȘtergere