Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 aprilie 2016

Tu și Dumnezeu una sunteți, iar tu nu poți rămâne pentru totdeauna necunoscător al acestui Adevăr Divin.

Mesaj de la Iisus

(11 april 2016; channeler John Smallman) 
Traducerea Const. Mihăilescu

Iisus:
Sfaturi de la un frate mai mare.
Tu și Dumnezeu una sunteți, iar tu nu vei putea rămâne pentru totdeauna necunoscător al acestui Adevăr Divin.
Nu există accidente sau întâmplări, există doar sincronicități. Fiecare om este întotdeauna pe calea vieții pe care și-a ales-o. Totul face parte din destin pe care ți l-ai programat încă înainte de a te naște. Oricare ar fi acel destin.
Această afirmație ar putea părea dură sau făcută de un nebun, când te uiți în jurul tău și vezi toată suferința din lume, sau chiar propria ta suferință. Dar, toți cei care s-au încarnat ca om în orice epocă a timpului, cu orientări spirituale mai înalte sau mai modeste, ajung la această concluzie cândva, și anume atunci când au evoluat suficient pentru a vedea sau a se apropia de Adevărul Divin. Voi toți, și fiecare dintre voi, aveți un scop divin în existența voastră infinită, căci ce altceva puteți fi decât copiii lui Dumnezeu? Și scopul vostru cel mai înalt este să deveniți perfecți, așa cum este și Creatorul vostru.
În întrupările voastre repetate, voi mereu aveți impresia că o luați de la capăt, căci voi trăiți iluzia unicității voastre existențiale, crezând că totul începe și se sfârșește cu viața în care vă aflați. Asta pentru că uitarea nu vă permite să vedeți întregul panou. Uitarea este un extraordinar dar care vă ajută să aveți noi începuturi în fiecare existență. Da, voi vă pierdeți memoria la fiecare trecere dintr-o viață în alta și asta vă ajută să fiți neinfluențați, la modul conștient, de experiențele vieților anterioare.  O adevărată.....nebunie!
Mereu și de fiecare dată, scopul vostru, scopul fiecărui om, este ca înaintând pe cale, adică evoluând neîntrerupt, să vă treziți, cândva, din visul iluzoriu care uneori poate fi un adevărat coșmar și să-i ajutați pe semenii voștri să se trezească. Atunci când sufletul vostru ajunge să se identifice și să se contopească cu Spiritul vostru Înalt, iluzia dispare, vălul se ridică și Adevărul Divin vă apare în toată măreția lui. Atunci realitatea se confundă cu adevărul.

Voi toți cei de pe Pământ, fără excepție, sunteți ființe divine, absolut perfecte, căci ați fost creați din perfecțiunea Tatălui, iar substanța Creatorului nu poate fi decât perfectă.
Cu toate acestea, pe măsură ce v-ați îndepărtat de „copilărie”, adică ați avut mai multe existențe, ați început să uitați cine sunteți și de unde veniți. V-ați uitat, adică, originile. Mintea voastră muritoare, vă ajută să vă adaptați și să experimentați, cunoașterea voastră se îmbogățește și, încadrați fiind în procesul evoluției, vă creșteți treptat conștiința, tinzând mereu să vă apropiați și să vă dizolvați sufletul, esența voastră, în Spiritul Suprem. Colectivitatea în care vă  nașteți vă învețe regulile statornicite de înaintașii voștri în ceea ce privește rasa, cultura, sistemul de credințe sau convingeri, toate născute din nevoia supraviețuirii de- a lungul timpurilor. Ființa astfel încadrată în reguli și cutume se adaptează și le acceptă formându-și automatisme în gândire și în comportament. Cine nu se conformează este marginalizat sau pedepsit. Aceasta face ca neconformiștii să fie extrem de puțini, căci nimeni nu vrea să devină un paria al societății în care există.
Societatea, prin sistemul său de învățământ, de credințe și de subordonare, vă spală creierul și vă manevrează și, în majoritatea cazurilor, nu în folosul ei sau al vostru ci în cel al păpușarilor care trag sforile.
De-a lungul vieții, mulți dintre voi au perioade de frustrare, de neconformism, dar, până la urmă, se lasă convinși și se supun regulilor. Cu toate acestea, înaintând în vârstă și acumulând experiență, deveniți mai lucizi, mai realiști și mai obiectivi cu voi și cu societatea. Vă creați astfel o anume independență și autonomie, favorizați și de faptul că legile și regulile devin mai îngăduitoare cu cei trecuți de o anumită vârstă. De fapt, mai degrabă nu mai sunteți luați puși la socoteală. Adăugând la aceasta și faptul că, după o anumită vârstă, nevoile și pretențiile voastre se diminuează (excepție cele de sănătate), începeți să vă orientați asupra interiorului vostru, începeți să reflectați mai mult, conștienți și de faptul că vă apropiați tot mai mult de pragul trecerii „dincolo”.   

Ca ființă umană, vă deplasați în timp spre granița „trezirii” voastre, sarcină dificilă pentru mulți dintre voi.
Voi mereu ați primit asistență din partea celor din tărâmurile superioare, dar această asistență devine mai sesizabilă cu cât înaintați în vârstă. Încep să devină mai frecvente întâlnirile imprevizibile, neașteptate, apar în viața voastră evenimente și întâmplări (unele catastrofice, dacă așa ceva se impune). Pe scurt, sincronicitățile își fac apariția în viața voastră de zi cu zi. Explicația constă în faptul că ființele divine din planurile superioare își accentuează preocuparea față de voi, pregătindu-vă cât de bine acceptați voi, pentru a ieși din acest episod al existenței voastre și a păși în următorul. Există o disponibilitate nelimitată din partea celor din tărâmurile superioare, al cărui scop unic este acela de a veghea asupra voastră și de a răspunde instantaneu atunci când apelați la ei pentru ajutor. Apelurile voastre sunt totdeauna ascultate și întotdeauna primiți răspunsul cel mai potrivit.
Dar nu toți recepționați cu maximă promptitudine răspunsurile pe care le-ați cerut. Asta pentru că sunteți perturbați de cacofonia distragerii cu care iluzia lucrează asupra voastră, în mod constant.
Cu toate acestea, unii dintre voi, și nu puțini, vă confruntați cu situații stresante, de nemulțumire și chiar de pericol în planul fizic. Incapacitatea unora dintre aceștia „de a fi pe recepție”, atunci când primesc asistența pe care au cerut-o proniei, face ca ei să nu afle soluția cea mai potrivită pentru o anumită problemă. Alții au această intuiție, găsesc soluția dar n-o urmează din cauza neîncrederii în viabilitatea ei sau din cauza sfaturilor din partea celor apropiați. Neputința de a discerne între „util” și „nepotrivit” îi face pe unii dintre voi să nu aleagă ceea ce ar fi în interesul lor cel mai înalt. Desigur, aici mai intervin și prevederile programului de viață al fiecărui individ.

Dragilor, tsunami-ul Iubirii care caracterizează acest an („Anul Iubirii”) continuă să se intensifice pe întreaga planetă, din ce în ce mai mulți dintre voi se deschid și împărtășesc aceste minunat sentiment, izvorât din cea mai grandioasă putere energetică a Cosmosului.  Acceptând acest minunat sentiment, descoperiți că nu mai sunteți singuri, așa cum credeați, căci o masă tot mai mare de ființe umane se raliază acestei atitudini.
Prin schimb de informații popoarele încep să înțeleagă că iubirea este singura cal prin care puteți asigura pacea, prosperitatea și evoluția spirituală.
Atunci când căutați calea și vă întoarceți spre spirit, spre Dumnezeu, spre Sursă, nu mai sunteți împovărați de convingeri nerealiste cu privire la păcat și vinovăție, judecată, pedeapsă sau iad, căci conștiința voastră mai înaltă, apărută ca urmare a trezirii voastre, vă ajută să înțelegeți corect realitățile universale și să acceptați că nu ați fost creați pentru a suferi sau pentru a fi pedepsiți. Aceasta înseamnă că v-ați dat seama că Dumnezeu este iubire și că, prin urmare, nu există păcat, vinovăție sau iad, iar îndemnul da a avea "frica de Dumnezeu" este o mentalitate aberantă, creată de nebunia unei părți a lumii voastre, sclavă a intereselor materiale și trufiei.
În perioada actuală, pentru prima dată în mod conștient, stabiliți propria voastră cale de trezire individuală. Este bine ca fiecare să-și aleagă și să-și stabilească propria sa cale pentru a evolua, luând de la ceilalți ceea ce crede că i se potrivește. Atitudinea și comportamentul de „turmă” a devenit nepotrivit și caduc. Numai calea pe care ți-o alegi în mod conștient te poate duce acolo unde dorești să ajungi.

Asistența oamenilor înțelepți este mereu binevenită. Acești duhovnici interesați doar de înălțarea sufletului celui care apelează la ei merită aprecierea și ascultarea voastră. Ei urmează o cale sfântă, un mod de viață, prin care demonstrează dragostea în acțiune, iubirea neinteresată și nepătată de răsplata materială.
Cu toate acestea, ei pot oferi doar sugestii, nu vă pot spune ce trebuie să faceți, și cu atât mai puțin să facă ceea ce vă revine vouă înșivă. Pentru a vă ridica conștiința participarea voastră este determinantă.
Sprijin și asistență primiți permanent, ori de câte ori le solicitați, dacă sunteți cu adevărat doritori să le primiți și hotărâți să ieșiți din espectativă.
Îndrumările mentorilor autentici vă pot fi de mare ajutor, pentru a evita erorile și pentru a avea în față mereu luminița care să vă arate calea. Însă alegerea vă aparține.

J.S.
Pentru a reveni la sfaturile „standard”, pe care vi le oferim de fiecare dată,  vă spunem și de această dată că este absolut esențial ca zilnic să mergeți în interiorul vostru (n.m.: adică să medităm), în sanctuarul vostru interior unde veți întâlni Lumina care vă este permanent trimisă de Dumnezeu.
Voi, doar aparent sunteți separați de El, doar un voal subțire despărțindu-vă. Cu cât veți practica meditația, introspecția, cu atât acest voal se va subția, până când, la un moment dat, veți avea certitudinea prezenței lui Dumnezeu lângă ființa voastră.
Tu și Dumnezeu una sunteți, și niciunul dintre voi nu va putea rămâne pentru totdeauna fără cunoașterea acestui Adevăr Divin. Procedând astfel, deplina voastră „trezire” va fi inevitabilă.
Fratele vostru Iisus.

https://higherdensity.wordpress.com

9 comentarii:

  1. M.A. plictisesti inclusiv tu cu marea ta stiinta!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. In MAREA ZI va iau averile la toti 7 miliarde de la A la Z deoarece EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) deoarece POT si A.M. chef!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Aceasta înseamnă că v-ați dat seama că DUMNEZEU este iubire și că, prin urmare, nu există păcat, vinovăție sau iad, iar îndemnul da a avea "frica de Dumnezeu" este o mentalitate aberantă, creată de nebunia unei părți a lumii voastre, sclavă a intereselor materiale și trufiei."

    IO DOMNUL SUPREM SA IL cred pe ametitul de John Smallman sau pe Arsenie Boca sau SA CRED in ce STIU IO DOMNUL vostru SUPREM?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Femeile de pe Terra sunt SMINTITE iar daca nu era suficient vati SMINTIT si voi barbatii de pe Terra uitand ca sunteti Suflete si jucati niste roluri precum la teatru si nu sunteti actori ci copiii LUI ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! La cate tampenii IMI faceti toti 7 miliarde ar "trebui" ori sa mai creez un IAD ori sa il largesc pe acesta actual!!!

    HA! Ha! ha! ha! Ha! HA!

    RăspundețiȘtergere
  5. HA! Ha! ha! ha! Ha! HA!

    In genunchi toti 7 miliarde de la A la Z si voi toti din infintatea de Universuri si mai ales din Cosmos in fata MARELUI AVATAR(CREATORUL SUPREM) al Romaniei, Terrei, Sistemului Solar Phidelia, Constelatiei Pleiadelor, Galaxiei Calea Lactee, Universul fizic, astral, eteric etc ... Cosmosului!!!

    HA! Ha! ha! ha! Ha! HA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeti ca D-zeu a ras vreodata de fiinta umana...? Santem creatia divinitatii , nicidecum a invataturii lui Darwin...Planeta Pamant a fost populat prin si cu stiina puterii divine ...restul opiniilor este speculatie , fiecare individ uman are ADN-ul propriu cu valorile pe care NU-l uita cu " vedere " poate deocamdata controla , pe scara valorilor insa nu avem inca DREPTUL de a afla mai multe intrucat NU meritam....evolutia speciei umane nu a luat sfarsit , cei care sant avansati in toate aceste domenii NU ne asteapta pe noi sa dobandim anumite valori in schimbul unui efort fizic sau intelectual...santem programati sa traim atat cat MERITAM...omul insa are multe " defecte " pe care le vrea trecute cu vederea...

      Ștergere
  6. Bea omule aghiazma si afuma-te cu tamaie,poate ai sansa sa te eliberezi de legiunea din tine

    RăspundețiȘtergere
  7. Avatar ?Vanzator de aprozar...Desigur. Ai vreun "smen" cu cineva ,de undeva de tot incerci asa ceva ?.....Balci ieftin/spectacol plictisitor/etc,etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inteles! Esti marele avatar pe tronul iadului!Inteleg de unde vine marea ta suparare,imparatia pe care ti-ai cladit-o pe Pamant se prabuseste,caci omul s-a trezit refacand unitatea cu Dumnezeu/Lumina/Adevar
    iar tie dumnezeul-intuneric, ti-a intors spatele si te ignora total!
    Stii ca te poti intoarce la Lumina iar EU SUNT aici sa te ajut!
    Priveste frumusetea luminii oamenilor,asa vei putea arata si tu,dar este strict alegerea ta!

    RăspundețiȘtergere