Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 aprilie 2016

PROFUNDA TREZIRE - (Observare și participare)

Mesaj de la Consiliu.
(10 april. 2016; channeler Kathy Vik)
Traducerea Const.Mihăilescu

În ultimul timp, am făcut o pauză de comunicare deoarece channeler-ul a trebuit să treacă printr-un proces de ridicare în amplitudine, pentru recepționarea mesajelor noastre. Sunt necesare aceste acordări, după anumite perioade de timp, pentru o mai bună comunicare, mai ales în perspectivă.

În acest mesaj dorim să aducem în discuție problema perspectivei schimbării care are loc acum în componența câmpului energetic.
Facem afirmația că în cazul ființelor cu comportament liniar (și cazul vostru), energiile  utilizate sunt rulate într-o singură direcție, problemă despre a cărei perspectivă dorim să discutăm acum.

Imaginați-vă că o mulțime de oamenii, aflați în picioare, ar forma un cerc, fiecare ținându-se de mână cu cel de lângă el. Imaginați-vă că din inima fiecărui participant este emis un sentiment de mare iubire și fraternitate pentru componenții cercului. Cei prezenți au convenit ca energia emisă de fiecare dintre ei să fie dirijată într-o singură direcție.
Așa dar, energia cumulată a grupului se va concentra pe același obiectiv, același scop, aceeași dorință. Participanții își vor imagina că această energie o transmit prin palme, stabilind o direcție de deplasare comună în cercul format. Astfel: să spunem că ei stabilesc ca prin palma stângă să primească energia vecinului (din stânga) iar prin palma dreaptă, să trimită propria lor energie către vecinul din dreapta. Deci, energia cercului format din ființe umane va circula, prin mâinile lor, de la stânga la dreapta. (Nota C.M.: ceva similar se întâmplă și cu renumita și multdiscutata spirală yang pe care o formează periodic grupurile de yoghini. Spirala începe din centru și se desfășoară în sens antiorar, adică în sens Yang, în centru rămânând un mic gol; cu alte cuvinte, primul și ultimul participant vor avea o mână liberă - cel de la început, mâna stângă, cel de la sfârșit, mâna dreaptă; numai că în mesaj se vorbește despre un cerc, nu o spirală. Mai trebuie adăugat că, în cazul spiralei yoghinilor, participanții se așează nu la întâmplare ci în ordinea zodiei căreia-i aparțin).

Imaginați-vă că și voi (cititorii) vă prindeți în acest cerc. Vă mai cerem să vă imaginați că, în același timp, vă plasați în centrul cercului pentru a observa ce se întâmplă. Această dublă plasare a voastră este vitală pentru înțelegerea acestei scurte lecții, pe care încercăm să v-o predăm.
Acum, cum se poate ca în același timp să aparții și cercului, ținându-te de mână, dar, să te afli și în centrul cercului, ca observator? Asta este întrebarea. Care este poziția care credeți că vi se potrivește? Cum ați prefera să circule energia prin mâinile voastre: de la dreapta la stânga sau invers?
Dacă te-ai plasa în centru, ca observator, ar fi dificil să vezi că există într-adevăr un geamăn al tău în cerc și care simte atât de bine energiile care curg. Dacă n-ai avea acea dublură n-ai putea spune că ești integrat grupului și că primești și dai energie. Când te plasezi în centrul cercului, ca observator, vei avea conștiința că în cerc există integrată și dublura ta, care poate primi și transmite energie.
Supunem atenției voastre deplasarea energiei în contra-spin (n.m.: sens de rotație antiorar). Celui aflat în centrul cercului îi va fi imposibil să înțeleagă că există această mișcare, dar va realiza că luminozitatea se va amplifica.

Mulți declară că atunci când încep această procedură, trăiesc sentimente și au stări deosebite. Cel aflat în centru, pe post de observator, va înțelege că cei prinși în cerc au o anume experiență, o anumită simțire, dar, deși știe ce se întâmplă, el nu experimentează acele momente. Unde vrem să ajungem cu acest exemplu? La poziționarea conștiinței și înțelegerea modului în care funcționează ea, inclusiv în dimensiunile liniare. 
Vedeți voi, existența liniarității este doar o presupunere a celui care este plasat înafara dualității. Nu există nici o lege care spune că trebuie să rulați frumoasa voastră lumină de la stânga la dreapta sau invers. Și totuși, acest lucru se întâmplă în mod natural.
[Nota C.M.: explicația este dificilă și, din această cauză, îmi permit o expunere personală a subiectului. Plasați imaginar în centrul cercului Creatorul. Cei care se țin de mână reprezintă creaturile, opera Creatorului. În relația Sa cu ființele umane, Creatorul, care reprezintă Conștiința Cosmică, cunoaște tot ceea ce ni se întâmplă, însă noi (nu El) experimentăm și trăim experiențele. El nu trăiește aceste experiențe dar cunoaște rezultatul lor și modul în care noi ne perfecționăm, pentru a atinge măestria în tot ceea ce facem. În felul acesta Creația evoluează și își îmbogățește Creatorul]  
Saltul de conștiință este rezultatul acumulărilor în cunoaștere.
[Nota C.M.: pentru o mai bună înțelegere, voi folosi o metaforă pe care am utilizat-o cu câțiva ani în urmă. Să presupunem că dorim să construim un zid din cărămizi. Cărămizile sunt împrăștiate pe o mare suprafața a terenului unde vrem să ridicăm construcția. Nu există lumină naturală iar noi dispunem de o mică lampă. Cu cărămizile din imediata apropiere, formăm primul rând, primul strat. Pentru a ne mări raza de vizibilitate, vom așeza acum sursa de lumină pe nivelul proaspăt construit. În felul acesta vom putea zări un pic mai departe alte cărămizi împrăștiate, cu care vom putea ridica cel de al doilea strat al zidului. După ce am înălțat zidul cu încă un strat, vom putea așeza lampa mai sus, pe cel de al doilea nivel s.m.d.. 
Cărămizile reprezintă experiențele noastre cu care, înălțăm zidul cunoașterii, în timp ce lampa reprezintă conștiința. Cu cât cunoașterea („zidul”) crește în înălțime, cu atât conștiința (sursa de lumină, „lampa”) ne va ajuta să vedem mai departe. Cu lampa așezată pe cel mai înalt nivel al zidului vom putea vedea cele mai îndepărtate cărămizi. Puteți asimila straturile zidului cu dimensiunile. Noi abia acum ne așezăm lampa pe cel de al patrulea strat, și dorim să-l edificăm și pe cel de al 5-lea ]

Saltul în conștiință se produce după ce se atinge masa critică, la care se ajunge prin acumulare de cunoaștere. În general, acest salt apare atunci când s-a atins un anumit nivel de înțelepciune și acesta este în strânsă corelație și cu ponderea vârstnicilor în societate.

Ramificațiile acestei învățături sunt imense, iar noi vă invităm să reflectați asupra cuprinsului acestor lecții.

Trebuie menționat că trecerea de la un nivel de conștiință la altul, mai înalt, poate provoca unele stări de disconfort sau chiar anumite dureri în corpul fizic. Channeler-ul acesta s-a confruntat, de exemplu, cu unele stări precum dureri musculare, blocaje, percepute la nivelul pieptului și gâtului, precum și dureri abdominale.
În cazul ei nu a fost vorba de conduită neprietenoasă sau depreciativă, la adresa corpului său fizic, ori nelegiuiri intelectuale sau imaturitate emoțională. Țineți cont că trecerea la o conștiință mai înaltă impune modificări structurale la nivel celular.
Există multe lucruri de spus în ceea ce privește perspectiva în evoluția ființelor umane, și, în mesajele următoare vom lărgi aceste subiecte.

Noi spunem acum că există în perspectivă, posibilitatea unei bune alegeri în ceea ce vă privește, legat de extinderea conștiinței. Veți deveni capabili să vă plasați din ce în ce mai des și mai bine atât în centrul cercului cât și pe circumferință, ținându-vă de mână cu toată umanitatea. Remarcați că acel cerc, prin care se vehiculează energiile cumulate de la fiecare ființă, nu devine viabil (nici în metaforă) decât atunci când vă veți hotărî să vă țineți de mână, adică să vă iubiți cu adevărat unii pe alții.
Dacă faceți asemenea întruniri, în care veți alcătui asemenea cercuri (spirale; n.m.), veți simți, cu siguranță, că acele energii există cu adevărat și că, puse la un loc, ele crează un câmp energetic foarte puternic cu care veți fi capabili să creați o altă lume (Nota C.M.: se spune că în antichitate existau asemenea practici, cu ajutorul cărora se realizau diferite obiective materiale. Ezoteriștii cred că așa au fost construite piramidele din Egipt, și nu numai. De altfel, așa construiesc anumite obiective cei din Nirvana, conf. celor transmise de Matei Ward). 

În centrul cercului pe care eventual îl veți forma va fi plasată cea mai evoluată persoană dintre participanți, care va avea rol de canalizare a energiilor, spre realizarea unui anume obiectiv, nu neapărat material (o ședință de vindecare a cuiva, de ex). 
În cadrul unui asemenea cerc uman, în care domină starea de iubire, spirala vieții fiecărui participant va cunoaște nu numai o îmbunătățire dar și o înălțare.
În centrul Creației este totdeauna Creatorul, cel care vede totul, înțelege tot ce se petrece, și radiază imensa sa iubire și iertare către cei prinși în acest infinit cerc al creației. „Observatorul” și participanții lucrează împreună într-o realitate comună.
Noi spunem că acest lucru este modul în care cei 44 (număr cu încărcătură mistică) descoperă frumusețea existentă în fiecare ființă.
Vom încheia aici acest mesaj cu promisiunea că, pe viitor, vom aprofunda noțiunile de contra-spin, observator și participant, introduse în această lecție și vom începe să descifrăm codul care stă la baza multidimensionalității în domeniul intenției.
Cereți și vi se va da, căutați și veți găsi!
A sosit timpul vostru!
Seylah!

www.kathyvik.com
www.lightworkers.org/magartha
www.deeplyawake.tumblr.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu