Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, așa cum și voi sunteți (II)

Mesaje de la Yeshua, Lady Nada, OWS șI Ashira

(27 mart.2016; channeleri James McConnell și dr. Suisan Sammarco)
(Acest channeling s-a desfășurat interactiv)
Traducere Const.Mihăilescu
(ultima parte)

Lady Nada
Cu mulți ani în urmă, eu am mers împreună cu Yeshua pe aceeași cale. Aspectul meu de atunci se numea Maria Magdalena. Noi suntem și vom fi pentru totdeauna
împreună; EL și eu.
Ce frumos ar fi ca acesta să fie ultimul Paște celebrat ca sărbătoare religioasă!
Ultima care să trebuie a fi tratată în acest fel.
Există toate potențialitățile ca sensul acestei sărbători să se schimbe de acum încolo. În următoarele luni, veți începe să înțelegeți din ce în ce mai exact ceea ce vreau să spun eu acum.  Va fi o schimbare rapidă și de fond.
Veți vedea cum iubirea explodează pur și simplu pe această planetă.
Veți vedea cum toate războaiele se vor opri într-o singură zi. Veți vedea că nu toate schimbările vin ușor și gradual. Veți vedea cum majoritatea acestor lucruri se vor schimba foarte repede, sub ochii voștri.
Suntem mândri și încântați că mergem acum alături de voi. Veți înainta pe calea pe care v-ați ales-o, alături de noi. Noi știm (Yeshua / SANANDA și eu) că drumul îl vom parcurge alături de voi. Noi știm că sunteți foarte aproape de capătul drumului, sunteți la încheierea acestei faze ascensionale. Ultimul pas înaintea următorului popas va avea loc în curând. Vă mulțumim și vă binecuvântăm! Să aveți o minunată zi de Paște!
"Cel care servește" (OWS)
Salutări! Sunt OWS, gata pentru a merge mai departe cu programul împlinirilor voastre. Da, este un Program Divin, un program înălțător, un program care vă aduce în totalitate în Lumină. De fapt, este un proces în care voi sunteți programul, voi sunteți chiar procesul. 
Așa că pregătiți-vă pentru spectacol, căci acesta vine către voi, așa cum și voi îi ieșiți în întâmpinare. O, Doamne, și nu va fi o reprezentație oarecare, va fi una grandioasă iar noi vom fi alături de voi și „nu ne vom mai putea încăpea în piele” de atâta mândrie și fericire.
Ne dorim să împărtășim această bucurie cu cât mai mulți dintre voi. Din ce în ce mai mulți v-ați alăturat acestui marș triumfal. Ați venit din ce în ce mai mulți să lucrați cu acest lucru numit PLUG (Nota C.M.: nu știu dacă are chiar semnificația de „plug”!).
Munca la placa [tectonică?] lemuriană și această tehnologie este dincolo de înțelegerea voastră actuală! Veți deveni conștienți de ceea ce este, cum funcționează și de toate aceste lucruri legate de această activitate și de tehnologia folosită. Aceasta urmează să aflați.
Pentru moment, este suficient să știți că ne referim la o activitate gata să înceapă și că ea este posibilă. Este o tehnologie străveche dar care se bazează pe vibrații înalte, fiind, oricum, mult superioară tehnologiilor voastre actuale.
Este ceva ce sunteți în stare să deplasați și cu care să lucrați. Important este că veți intra în posesia acestei tehnologii care va avea o largă aplicabilitate: în gospodăriile voastre, asupra corpurilor voastre, ea fiind un precursor al camerelor de cristal actuale. (Nota C.M.: fac presupunerea că se referă la aducerea la suprafață a plăcii tectonice pe care se află Lemuria și că, pentru aceasta, se va utiliza o tehnologie nepământeană, puțin depășită față de realizările actuale ale civilizațiilor extraterestre, dar superioară celor mai moderne tehnologii pământene. Se face referire la CAMERELE DE CRISTAL, adevărate laboratoare/uzine în care se pot desfășura diferite procese, pentru a se obține rezultate în foarte multe domenii, începând cu activități de construcție, sănătate, transporturi, comunicații etc. Intuiesc că face referire la ceva similar Tehnologiilor Keshe, despre care am publicat articole, și despre care unele surse presupun că sunt în posesia nu numai a iranienilor dar și a rușilor). Această mai veche tehnologie are un domeniu de aplicabilitate mai restrâns decât Camerele de Cristal utilizate inclusiv pentru vindecare, dar, oricum, este mult peste ceea ce cunoaște și aplică civilizația voastră umană.

Voi începeți să înțelegeți diferite modalități în care acest lucru funcționează și numeroasele domenii în care se poate utiliza. Tehnologia aceasta este racordată la un anumit nivel de conștiință (Nota C.M.: vă amintesc că cele mai moderne nave spațiale ale civilizațiilor extraterestre funcționează interactiv cu ființele inteligente care le-au creat și pot acționa, dacă este cazul, autonom, putând lua decizii independente). Realizările, având la bază aceste tehnologii, funcționează pe un anumit nivel de conștiință, și pot interacționa cu ființe umane, animale sau plante. Din asemenea „materiale” veți putea construi case inteligente, de exemplu, locuințe care au o anumită conștiință și grad de înțelegere. Din diferite asemenea elemente se pot construi case de locuit, adăposturi etc. De altfel, toate materialele, cum ar fi lemnul, posedă o anumită formă de conștiință, despre a cărei existență voi nu ați știut niciodată. Casele moderne pe care urmează a le ridica, vor avea conștiință și inteligență, care le va da posibilitatea să execute tot felul de lucrări, supravegheri, program de întreținere, de conservare a valorilor, de îngrijite a spațiilor verzi și plantelor, de condiționare a mediului etc. Cel mai mult, acest „Plug” va avea aplicabilitate la locuințe, unde se va lucra cu această tehnologie. OK?
Vom mai vorbi despre aceasta și vom da detalii, pe măsură ce nivelul vostru de înțelegere și de conștiință va crește. Sunt întrebări pentru mine sau pentru Ashira, care abia le așteaptă?
Întrebare: Eu simt că abia mai pot sta în slujba pe care o am. Mă poți îndruma în ce direcție s-o apuc?
"OWS"
Voi fi un pic criptic aici. Pentru tine este important să-ți găsești calea și s-o urmezi. Ai nevoie să te eliberezi de ceea ce nu-ți convine sau care te plictisește ori îți produce nemulțumiri sau nu te atrage. Eliberează-te de ceea ce te stresează. Fă asta! Nu rămâne blocat în șanț, ca să mă exprim așa. Mulți se simt acum ca și când n-ar mai avea nicio cale de ieșire, dar nici nu fac nimic pentru a depăși situația. De fapt, toate aceste situații  au fost create de Cabală, care v-a organizat astfel viața încât să ajungeți într-o fundătură.  
Analizează-te un pic și vezi ce ți-ar place să faci, care activitate te-ar atrage? După ce te-ai auto-înțeles, acționează în acest sens. Este imposibil să nu-ți găsești o slujbă la nivelul capacităților tale și acceptabil de bine plătită. Dacă vei lucra în acest sens, cu siguranță, vei găsi acel job. 

Gândește pozitiv la posibilitatea de a obține ceea ce-ți dorești și comportă-te ca și cum treaba este deja rezolvată. Nu arunca pe spatele dorinței tale ideea că n-o poți rezolva. Când îți dorești ceva, fă-o ca și cum acel ceva este deja realizat. Când ai deplină încredere în reușită, ceea ce-ți dorești, deja se întâmplă la nivel superior. Așteaptă cu încredere materializarea lui în planul 3D, în care trăiești. Ashira?
Ashira:
Nu am nimic de adăugat.
"OWS":
Noi nu avem obiceiul de a oferi soluția concretă: să-ți oferim slujba și locul unde o găsești.
Întrebare: Eu cred că nu înțelegem cât de puternică este intenția noastră.
Da, OWS ne dă o cale bună. Cu cât intenționăm ca ceva să apară în realitatea noastră, cu atât mai repede se va realiza. Nu atât dorința (cererea) contează aici ci certitudinea înfăptuirii. Sunt ființe umane care nu-și doresc să se producă ceva anume în viața lor, dar, pentru că asta îi obsedează, acel ceva nedorit se va produce. 
Ashira:
Sunt complet de acord cu comentariul tău. În cele mai multe cazuri, oamenii sunt captivi dorinței lor de a NU li se întâmpla un anumit lucru și tocmai aceasta mișcă energiile care aduc în realitatea lor ceea ce nu-și doresc. Soluția este simplă: nu faceți o preocupare obsesivă din ceea ce nu doriți. Gândiți la ceea ce vreți, pozitiv, cu încredere.
De fapt, voi puteți modifica, puteți produce ceea ce vă doriți, racordându-vă la câmpul energiilor de care aveți nevoie.  
"OWS":
Este vorba de procesul creativ. Și în 3D vă aflați în procesul de creație, și voi creați, singura diferență este că în dimensiunile a 3-a și a 4-a, procesul de creație este mai lent, adică există un decalaj important între momentul lansării dorinței și materializarea ei. 

Pe măsură ce vă veți crește frecvența de vibrație, acest interval de timp se va scurta, până când realizarea va fi aproape instantanee. 
În 3D, dacă vrei să accelerezi procesul, trebuie să acționezi, să te deplasezi, să relaționezi, să cauți. Dacă vei alege să stai pe canapea în fața televizorului, toată ziua și toată noaptea, realizarea va întârzia să apară în realitatea ta, sau se va prelungi poate dincolo de durata vieții în care ai lansat „comanda”. În schimb, neîndeplinirea dorinței te va descuraja și mai mult, vei deveni fricos, deprimat și negativist. 

Deci, în dimensiunea voastră, 3D, se impune nu numai să-ți dorești dar să și acționezi pentru aceasta. E nevoie să cauți soluții și oportunități și să le folosești. Noi spunem: "Aruncă-te în valuri, mergi în direcția în care se deplasează fluxul!", adică nu sta cu fața-n sus, fără să faci nimic pentru întâmpinarea realizării dorinței tale.
Dacă toată lumea de pe planetă pur și simplu ar vegeta, mulțumindu-se că există, n-ar mai fi nicio schimbare. Așa cum am spus de multe ori, voi sunteți schimbarea. Dorind să se întâmple ceva, mai trebuie să și acționați. Schimbarea vine, dacă îi ieși în întâmpinare. Trebuie să faci ceva util pentru tine și pentru alții, altfel funcția voastră de creatori se anulează. Știți și voi: când nu folosești un organ, acesta se atrofiază; dacă nu-ți utilizezi spiritul creativ, vei ajunge să nu mai fii în stare să creezi nimic.
Îți dorești un loc de muncă. Foarte bine, dar fă ceva pentru asta: caută-l, informează-te, instruiește-te corespunzător căci acel loc poate fi dorit și de alții. În orice domeniu, în orice aspect existențial, mișcarea este esențială. Nemișcarea înseamnă disoluție, anihilare. Fă ceva!
Nu trebuie cu necesitate să fii un David Wilcock sau Corey Goode, ca să te faci cunoscut lumii. Lucrează pentru tine, pentru familia ta, pentru societate și încearcă să fii ceea ce poți. Nu te ascunde în spatele scenei, căci doar ai impresia că nu ești văzut.
Întrebare: Întâlnirea mea cu culorile ... este că o întâlnire de genul 5D sau există o altă explicație? 
ASHIRA:
Cei care au ochi, să vadă și urechi, să audă. Nu este aceasta ceea ce ai cerut? Toți doriți să ajungeți să vedeți dincolo de văl. Amintiți-vă că una sunteți cu toată familia galactică. Dincolo este acea familie care vă așteaptă ca în viitor să vă întâlniți. Dacă doriți cu adevărat, aceasta se va întâmpla. Obișnuiți-vă cu ideea că un aspect al vostru, și nu doar unul, există undeva în galaxie, poate, chiar pe una dintre navele noastre.
N-ați vrea să-l cunoașteți? Vei avea vise cu asta. Ține minte ceea ce ți-a apărut în vis, notează și vei vedea că, în timp, totul se leagă, totul se explică.
"OWS":
Da. Și cât de mulți privesc ca și tine cerul și au văzut ceea ce vezi și tu? Să nu-ți imaginezi că alții nu văd așa ceva. În curând, această constatare nu va mai avea nimic extraordinar în ea. Dar, sigur, sunt mult mai mulți cei care privind cerul, nu văd nimic deosebit.  Da, ochii sunt pentru a vedea și urechile pentru a auzi, dar, la unii, ele sunt ca și când n-ar fi. Nu aud și nu văd nimic. Asta nu înseamnă că acolo n-ar exista ceva.
Întrebare: Suntem îndemnați să gândim cu inima nu cu creierul. Ce se poate spune despre asta?
"OWS":
Indemnul poate fi exprimat în multe feluri: „Uită-te în inima ta!”. „Ascultă-ți șoapta inimii!”, „Adâncește-te în tine !” Ce mult și de cât timp sunteți voi programați să dați ascultare minții, nu inimii!?
Acest lucru nu înseamnă că nu-ți mai folosești creierul, dar invitația este de a fi sincer cu tine, de a nu face judecăți interesate, materialiste,și, mai ales necinstite. Dar creierul tău trebuie să fie atent la ceea ce-i șoptește inima. Există o diferență aici. Următoarea întrebare.
Întrebare: Am avut un vis, dar a fost real ... Prezența și discuții pe o navă...
"OWS":
Suntem atât de încântați că vorbești despre asta, deoarece ai anticipat ce urmează. Există o conexiune între tine, cel de pe Pământ și aspectul tău astral care s-a deplasat la navă. Tu crezi că a fost un vis dar a fost mai mult decât un vis. Atunci, tu te aflai între starea de veghe și cea onirică. Da, a fost ceva foarte real și foarte important. Și, ceea ce ai auzit are de-a face cu Cei 12 care fac parte din Consiliul Celor 12, și care se aflau la „o masă rotundă”. Cine are sensibilități și dorință va putea să asculte și în viitor asemenea discuții, dacă dorește. Unii dintre doritori vor putea fi chiar implicați în ceea ce se discută și se hotărăște acolo. .
Ashira:
Doresc să adaug că pentru experiența pe care ai avut-o, noi suntem foarte mulțumiți și încântați. Așteptam o dezvăluire în acest sens și iată că a apărut una. Suntem foarte mulțumiți de tine. Te-aș sfătui să te adresezi lui Ashtar, invocându-l. Întreabă-l ce dorești să știi despre această experiență și să vedem ce-ți răspunde. Noi credem că va fi o experiență interesantă pentru tine.
Veți continua să aveți asemenea experiențe, din ce în ce mai multe în viitor. Mulți dintre cei aflați în această cameră, merg noaptea pe navele noastre (în plan astral; n.m.). Chiar, unii dintre voi, faceți parte din unele dintre echipajele acestor nave. Tu, cel care ai avut acea percepție, nu ești singurul. Foarte mulți dintre pământeni vin și pleacă de pe navele noastre, unde ajung pentru a avea experiențe și pentru a îndeplini diferite misiuni.  
Întrebare: Am vise despre căderea mea de pe stânci. Mărturisesc că mi-e teamă de înălțime. N-aș putea să încadrez aceste vise într-o anumită temă.
"OWS":
Ne place acest vis! Ești gata să sari în râpă? Noi folosim acum un limbaj diferit, dar în visele tale constați că te poți plimba pe marginea prăpastiei, fără teamă. Foarte semnificativ despre actul Înălțării. Nu te teme! Mai mult, când mai visezi așa ceva, poți să-ți dai drumul și vei avea o experiență uimitoare și benefică.
Sunteți aici pentru un motiv și vă aflați în vis pentru chestiuni precise care țin de evoluția voastră.
Shanti. Pacea fie cu voi!
Ashira:
Sunt "Ashira". Vă dorim un Paște minunat, pe care-l sărbătoriți acum!
Vă mulțumim că ați fost împreună cu noi astăzi!
Binecuvântări și pace. Namaste!


http://www.earthascends.com

7 comentarii:

  1. Imi vine greu sa inteleg.Cine este Sananda si restul? De unde provine,de cand? De abia stim daca a existat Iisus,cu atatea carti scrise si acelea modificate.Totusi cred ca a existat Iisus la un moment dat,dar nu as fi foarte afectat daca nu ar fi existat.Ce ma inspaimanta este ca nu vom scapa prea curand de acest cerc vicios numit religie.Vad cum incet si sigur, o religie este inlocuita cu alta.Si noi contribuim cu totii.Exact asa se intampla de fiecare data cand o religie nu mai functioneaza.Zeilor li se schimba palaria.Dar oamenii au o mare problema,nu stiu cand dorm si cand sunt treji.Vrasmasul este mai viclean ca niciodata.Nu,nu incerc sa va supar dar sunteti cu totii intro mare amagire.Si spun asta dupa ce am analizat toate vorbariile goale care s-au tot spus,de oameni simpli,channeleri,dumnezei,zei si alte minuni.Eu cred in Dumnezeu.Cel personal si direct.Restul sunt vorbe goale.Iarta-ne Doamne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tuturor nedumeririlor și întrebărilor dv. vă dă răspuns CARTEA URANTIA. Citiți-o, cu răbdare și fără idei preconcepute!

      Ștergere
    2. Am incercat sa o citesc,dar sunt prea multe informatii care nu cred ca ajuta la ceva sau pe cineva.Doar la incarcarea memoriei.Cred ca imi ajunge sa observ pe oamenii care au citit aceasta carte si diverse carti.Nu am vazut prea mare ajutor.Totul duce la miscarea RAELIANA.poftim o noua religie.Zeisori mai mici ,mai mari si toti ingerii si arhanghelii care stau cu ochii atintiti asupra noastra.Dar acestia nu sunt Zei, ei doar intervin acolo unde adevaratul CREATOR,inspira si expira VIATA,care nu are forma si nici limbarnita.Zeii acestia au fost pe Pamant sau chiar si sunt,dar nu a ajutat decat la formarea de idoli. Daca ar fi sa citez ceva asta ar fi
      „Adevărat zic vouă: de nu veţi fi ca pruncii, nu veţi intra în Împărăţia Cerurilor”
      Stiti care este buba? Împărăţia Cerurilor este peste tot acolo unde exista Dumnezeu.Dar pentru ca avem mintea ''poluata'' si nu mai vedem lumea asa cum o vedeam atunci cand eram copii,nu facem decat sa fim in bataia vantului.Recunosc ca avem nevoie si de amagire,ca asa poate ne saturam si la un moment dat invatam si despre adevarata intelepciune.Da exista extraterestri dar sunt la fel ca noi,poate mai evoluati.Dar sa-i facem zei niciodata.

      Ștergere
    3. Emiteți teze pe care apoi vi le contestați. În felul acesta, v-ați găsit o preocupare absolut... inutilă. Totuși, e probabil ca prin încercări repetate, să vă găsiți drumul!? E o „tehnică” atât de dificilă și epuizantă!!(Sper că ați înțeles că nu vreau să transform acest blog în activitate tip „FACEBOOK”, așa că, în ceea ce mă privește, opresc aici dialogul acesta).C.M.

      Ștergere
  2. Trece si aprilie si nimic nu sa anuntat.....????

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domn,va salut si aveti tot respectul din partea mea pentru ceea ce faceti. In urma cu ceva timp era un site(era s-au a fost al Lady Nada),care a disparut de pe internet,s-au nu il gasesc eu. Daca aveti ceva informatii cu privire la acst site v-as ruga sa ma anuntati. Mult succes in ceea ce faceti. Lumina si iubire, Victor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încercați aici:
      https://channelingthemasters.org
      http://www.summitlighthouse.org/lady-master-nada/
      http://sananda.website/category/lady-nada/
      https://franheal.wordpress.com
      http://sanacioconlasrosasdemaria.blogspot.ro/
      http://www.greatdreams.com/masters/lady-nada.htm

      Ștergere