Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 aprilie 2016

Eu sunt Calea, Adevărul și Viața, așa cum și voi sunteți (I)

Mesaje de la Yeshua, Lady Nada, OWS și Ashira
(27 mart.2016; channeleri James McConnell și dr. Suisan Sammarco) 
Traducere Const.Mihăilescu

Yeshua
Sunt Yeshua, cel pe care l-ați cunoscut ca Iisus; dar, de asemenea, eu sunt și cel pe care-l numiți Sananda. Am fost împreună cu voi în mai multe rânduri.
Astăzi, când vin la voi, este o zi a bucuriei o zi a întineririi (Nota C.M.: Paștele catolic). Da, o zi a învierii. 
Nu de moartea Mea era vorba, atâta timp cât a urmat Învierea Mea. Este ziua când se împărtășesc oamenii cu Lumină. Este Lumina pe care am arătat-o fiecăruia dintre voi. Lumina Mea are grijă de voi, toți. Eu NU am murit atunci din cauza păcatelor voastre sau pentru ca ele să vă fie iertate. Aceasta este o aberație. Eu venisem ca să trăiesc pe Pământ atât cât îmi programasem. Scopul pentru care am venit atunci a fost să înalț în ceruri propria voastră ființă. Pentru aceasta am venit atunci: pentru a vă pregăti și pentru a vă arăta Calea.
Nu doresc să fiu un idol, nu doresc să fiu adulat! Venisem să vă învăț că viața trebuie trăită cu speranță, cu bucurie și în iubire. Eu sunt întruchiparea iubirii, tot așa cum și voi sunteți întruchiparea iubirii și Luminii.
Niciodată nu au fost altfel. Nu este altfel pentru nimeni de pe întreaga planetă, din sistemul solar, din întreaga voastră galaxie și nici măcar din univers.
Cu toate acestea, este adevărat că, uneori, unele ființe se abat de la calea dreaptă. Ei părăsesc „turma” și rătăcesc drumul. Da, mulți dintre voi s-au pierdut de turmă, în unele vieți. Dar, voi toți, chiar dacă ați rătăcit drumul uneori, mereu l-ați regăsit și mereu ați revenit împreună cu ceilalți. „Turma” aceasta a fost și este păstorită de Mine și voi toți sunteți dragi inimii Mele. Iubirea Mea vă ține împreună, sau vă face să reveniți, dacă ați crezut că M-ați pierdut. 
Am venit să vă arăt Calea de urmat căci, așa cum am spus atunci, spun și acum: Eu sunt Calea, Adevărul și Viața tot așa cum și voi sunteți.
Este vorba despre conștiință, frații și surorile Mele. Este vorba de ridicarea conștiinței și de nevoia de a înțelege necesitatea ridicării conștiinței. Pe măsură ce conștientizați, înțelegeți cât de importantă este creșterea nivelului conștiinței. Aceste două aspecte se îngemănează și se intercondiționează.
Așa cum am spus, suntem cu toții împreună în realizarea acestui scop. Noi trebuie să găsim determinarea și iubirea care se află în fiecare dintre noi pentru a readuce pe planeta voastră conștiința unității noastre. Toți trebuie să vă reafirmați unitatea și atașamentul reciproc și să vă recunoașteți ca fiii iubitori ai Mamei voastre Gaia. Dar și înțelegerea, iubirea și unitatea cu toate plantele și viețuitoarele Pământului. Fiecare viețuitoare merită a fi iubită. Iubirea vă conectează și vă ține uniți pe toți și pe toate, căci voi formați un sistem, un monolit.

Atunci când am venit ca "Yeshua", cei care erau în jurul meu nu erau încă pregătiți pentru a primi și înțelege mesajele pe care le adusesem pentru ei. Ei nu erau pregătiți pentru a înfăptui idealul despre care le vorbeam. 
Acum însă, frați și surorile Mele, sunteți gata. Fiecare dintre voi este pregătit pentru a înțelege și a înfăptui acest ideal. Chiar dacă destui dintre voi nu sunt convinși la modul conștient, Eu vă spun că sunteți pregătiți pentru această faptă măreață. Da, voi sunteți gata să treceți în ceruri (dimensiuni) mai înalte. Puteți și o veți face. Ați auzit că mulți dintre voi v-ați ridicat deja, deși nu simțiți asta în niciun fel. Nu v-ați văzut înălțându-vă către cer, și nici pe alții nu i-ați văzut, nu vă-ați văzut ridicându-vă precum norii.

În acele vremuri Eu a trebuit să fac acest lucru căci era necesar să vă arăt idealul, să vă arăt Calea. Am vrut să vă arăt că și pentru voi era posibilă acea înălțare.
Acum nu mai este necesar să vi se exemplifice căci ați început să înțelegeți că „a te ridica în ceruri” este doar o metaforă. Înălțarea voastră este în spirit. Voi nu faceți o deplasare în spațiu (care, de altfel, nu există decât în percepția și convingerile ființelor din dimensiunea 3D). Creșterea voastră are loc în frecvența de vibrație. 
Cu cât aceste frecvențe cresc, cu atât realitățile percepute de voi sunt altele și cu atât orizontul vostru se lărgește. Chiar acum când vă transmit acest mesaj, mulți dintre voi v-ați „înălțat” în frecvență, ca vibrație, deci. Deocamdată, nu sunteți decât parțial conștienți de aceasta, dar puțin mai este până când înțelegerea voastră va fi completă. 
La un moment dat, într-o clipă, se va produce bascularea de conștiință și atunci vă veți trezi într-o nouă realitate, și, din acel moment, viețile voastre vor fi radical schimbate și pentru totdeauna. 
Nu va fi un vis, va fi chiar realitatea în care veți începe să trăiți la modul cât se poate de concret.
 Acum vă supun la revedere și vă las în Pace și în Iubire! 
Știți că mereu am fost cu voi. 
Voi fi în continuare și totdeauna acolo unde sunteți voi, iubiții Mei.
Yeshua.
http://www.earthascends.com


3 comentarii:

  1. Cum SA accept asemeanea MINCIUNA EU SUNT ... CREATORUL?!? niciodata! Niciodata! NICIODATA! Ai inteles Constantin Mihailescu?!? Cu hristosii MINCINOSI ce fac daca accept asemenea MINCIUNA?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Constantin Mihailescu nu veni la MINE cu MINCIUNI ca NU VOI accepta in Veci de Veci!!! Nu sunteti in stare sa acceptati ADEVARUL ca EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) si vreti ca sa VA accept IO DOMNUL ale voastre MINCIUNI!?! niciodata! Niciodata! NICIODATA! De unde stii tu ca ce s[un acesti doi channeleri nu sunt MINCIUNI de la illuminati?!? Alta data sa nu mai M.A. luati la misto Constantin Mihailescu & Company(Compania)?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ti-a venit timpul. Never say never

    RăspundețiȘtergere