Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 aprilie 2016

DEMONSTRAT STIINTIFIC: DACA MANANCI LAMAI, VEI FI MULT MAI SANATOS

de  la 15 mar. 2016
Demonstrat stiintific: Daca mananci lamai, vei fi mult mai sanatos

Lamaia este unul dintre cele mai folosite ingrediente in arta culinara. Are capacitatea de a se remarca prin aroma sa speciala si de a intensifica aromele altor ingrediente.


Despre lamaie se spune ca este un "catalizator de arome", adica deschide papilele gustative, astfel incat aromele dintr-un preparat sunt mai intense. Pe langa avantajele culinare, lamaia este si foarte sanatoasa. Contine un procent mare de vitamina C, precum si de riboflavina, tiamina, fier, magneziu, acid pantotenic, fibre, vitamina B6, potasiu, calciu si acid folic.
Iata 11 moduri prin care lamaile te vor face mai puternic si mai sanatos:
1. Lupta cu radicalii liberi
Radicalii liberi sunt substante chimice instabile, care distrug celulele si membranele celulare. Pot cauza inflamatii, afectiuni cronice si duc la imbatranire rapida. Cantitatile mari de vitamina C din lamaie neutralizeaza acesti radicali liberi. De asemenea, consumul de lamai previne formarea de radicali liberi si poate ajuta la stoparea dezvoltarii arterosclerozei si a bolilor de inima.
2. Intaresc sistemul imunitar
Acidul citric, bioflavonoidele, vitamina C, calciul si pectina sunt aliatii sistemului tau imunitar. Acestia iti vor imbunatati sistemul imunitar si vor tine infectiile la distanta.
3. Iti protejeaza celulele de cancer
Lamaile contin limonen, o hidrocarbura cu un miros puternic de citrice, care s-a demonstrat ca opreste cresterea tumorilor canceroase. Limonoidele, compusi naturali prezenti in lamai si in alte citrice, impiedica dezvoltarea celulelor cancerigene.
4. Neutralizeaza chimicalele din corpul tau
Corpul nostru in mod natural este un mediu acid si lamaile, atunci cand sunt metabolizate, devin alcaline. Acest lucru reduce aciditatea organismului nostru si atrage acidul uric din articulatii. Astfel, se pot reduce durerea si inflamatia pe care multi oameni le simt in articulatii.
5. Cresc energia si buna dispozitie
Conform spuselor lui Edmund Hillary, alpinist si explorator neozeelandez, cucerirea muntelui Everest a fost posibila datorita lamailor. Lamaile cresc afluxul de oxigen in creier, rezultand astfel o stare de buna dispozitie crescuta, scaderea starilor de somnolenta si mai multa energie mentala.
6. Ajuta digestia
Lamaile sunt un bun adjuvant in admisia crescuta de fibre. Fibrele din lamaie te ajuta sa eviti constipatia si hemoroizii. De asemenea, contribuie la reducerea riscul ui de a dezvolta diabet, afectiuni ale inimii si diverticulita (afectiune uneori dureroasa, care se dezvolta atunci cand diverticulul care se formeaza in peretele colonului se inflameaza sau se infecteaza).
7. Imbunatatesc starea de bine
Se pare ca lamaile nu fac oamenii sa fie acri. smiley Lamaile contin ioni negativi care, atunci cand se combina cu ionii pozitivi, dau nastere unei reactii pozitive. Aceasta reactie iti va imbunatati dispozitia si iti va ridica nivelul de energie, te ajuta sa gandesti mai limpede si contribuie la reducerea depresiei si anxietatii.
8. Elimina toxinele
Sucul de lamaie este similar ca alcatuire sucurilor digestive pe care le avem in corpul nostru si salivei. Asta permite lamailor sa faca o treaba minunata in cadrul digestiei, stimuland ficatul sa produca mai multa bila si elimina toxinele din organism.
9. Curata pielea
Lamaile elimina toxinele si sustin o buna functionare a ficatului. Efectele consumului de lamaie se vad pe piele, care va fi mai curata si mai tonificata. Vitamina C din lamai poate atenua ridurile si petele. Pentru a avea o piele curata trebuie sa incepi intotdeauna cu o nutritie buna.
10. Reduc riscul aparitiei pietrelor la rinichi
Pietrele la rinichi se formeaza din cauza deficientei de citrat urinar. Citratul urinar reprezinta un inhibitor major al formarii calculilor renali. Lamaile cresc nivelul de citrat in corpul tau, ajutand la prevenirea pietrelor la rinichi si la prevenirea maririi acestora.
11. Scad tensiunea arteriala
Lamaile au un continut bogat in potasiu, care ajuta la mentinerea in buna stare a vaselor de sange, ajutand la reducerea tensiunii arteriale. Vitamina B care se gaseste in lamai este, de asemenea, benefica pentru inima ta.
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu