Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 aprilie 2016

Mesaj de la Grupul Arcturian

(3 april.2016; channeler Merilyn Raffaele)
Traducere Const. Mihăilescu.

M.R.
Dragii noștri, am venit din nou să vă întâlnim și să vă transmitem toată iubirea noastră, prin mesaje în care dorim să găsiți sprijinul care să vă scoată din starea de agitație și teamă care există în lumea voastră. 
Haosul care se observă zilnic la voi, se datorează acelor vechi energii care se agită, înaintea dizolvării lor. Pe măsură ce aceste manifestări se destramă și dispar, forțele potrivnice dizolvării, încearcă să provoace, atât cât mai pot, focare de destabilizare, violență și teamă, cu care speră să oprească procesul de purificare a umanității. Pentru a nu-i ajuta în intențiile lor teroriste este nevoie să nu-i mai alimentați cu energii negative, energii care apar din cauza fricii, a descurajării și neîncrederii în viitorul vostru luminos.
Pe mulți dintre voi îi încearcă adesea nostalgii ale trecutului, care, ca orice trecut este edulcorat de vremea care s-a scurs de atunci. Reînvierea unui trecut, care numai fericit nu a fost pentru ființa umană, face ca prezentul să nu fie trăit în toate atributele și să fie estompat de „realități” imaginare, himere ale vremilor apuse. Însă, din păcate, mantia negurilor depășite afectează potențialul evoluției ființei umane. Fără să conștientizați, prin aceste atitudini în care presărați regrete, voi creați o pantă alunecoasă care îngreunează înaintarea în plan spiritual.
Cu toate acestea, pentru ființele iluminate, amintirile trecutului pot servi drept cale către înțelegerea mai profundă și apropierea de Sinele Superior. Nu sunt însă, deocamdată, prea multe suflete în acest stadiu. Vrem să spunem că pot exista două atitudini: una, prin care ființa, își amintește de trecut cu nostalgie și cu regretul că a fost depășit și, alta, prin care subiectul „reanimă” trecutul numai pentru a-l analiza și a înțelege ce a fost greșit atunci, pentru ca el să nu se mai repete. 
Am amintit despre acest subiect, care face, în fond, referire la o caracteristică umană, deoarece prezentul, cu multele și diversele lui evenimente, este o perioadă plină de energii noi dar și cu un important câmp al energiilor trecutului, încă existente în viața multora dintre voi. Acum, când o lume veche se stinge și alta nouă apare, fluxurile energetice care trec printre voi și prin voi, afișează atât sisteme și credințe perimate cât și
acelea din care încolțesc și se dezvoltă noile principii, noile credințe, noua cunoaștere, noua conștiință.

 O asemenea interacțiune de câmpuri care se atrag sau se resping, bombardează plăpândele ființe umane care se simt tracasate, obosite și derutate. Totul are însă o noimă, un scop: să trezească ființa și s-o determine să aleagă ceea ce este în interesul ei cel mai înalt. Cine încearcă acum să recreeze trecutul pentru a trăi în el, va constata că și-a consumat viața fără prea multă utilitate.

Fiecare generație reflectă conștiința acelui timp, în diferitele lui aspecte: îmbrăcăminte, transport, moralitate, legi etc., dar toate aceste lucruri evoluează în timp, odată cu conștiința. În trecutul vostru au fot perioade când singurul mijloc de transport „mecanizat” era calul, sau atunci când femeile nu aveau drept de vot, sau perioada sclavagismului. Dar lumea, societatea a continuat să evolueze și asta a adăugat mai multă lumină și conștiință luată din cea universală.

Condițiile de viață din trecut sau viitor sunt legate de nivelul celor trei tipuri de minte.Viața nu poate fi niciodată alcătuită doar pe baza prezentului, căci elemente ale trecutului sau viitorului stau la baza prezentului. Totul se leagă, totul se condiționează.
Înafară de aceasta, nimeni nu va putea spune că este cu adevărat fericit dacă fericirea lui este înafara lumii, a societății. Fericirea individuală, este una șchioapă și oarbă, dacă ea nu are niciun fel de conexiune cu fericirea colectivă, fericirea de grup. Aceasta înseamnă că starea de conștiință este, până la urmă, un atribut al colectivității. Când experiențele individuale trec în patrimoniul colectivității, abia atunci devin valori perene. 
Experiențele trecutului sunt confirmate de prezent, numai dacă umanitatea, societatea le preia și le valorifică.
Încercați să nu vă fie teamă și nu alimentați panica, din cauza haosului prezent în lumea voastră. Știm că asta nu este prea ușor, din moment de mass-media, cu prioritate televiziunea, așteaptă să vă bombardeze cu tot felul de știri, imediat ce apăsați butonul de pornire. Și, din păcate, toate sau majoritatea știrilor sunt turnate în forme ale fricii și panicii.
Însă, în majoritatea haosului care vă asaltează, elementul schimbării este prezent. 
La baza acestui amalgam, elementul care face toată treaba se numește energie. Acolo, în acel câmp amalgamat, energia schimbărilor ocupă un procent foarte ridicat, căci energiilor noului, care aduc schimbarea, le revine sarcina implementării noii conștiințe. 

Încercați să nu disperați atunci când vedeți sau auziți de scene ale haosului, încercați să vă plasați dincolo de provocările și discursurile găunoase ale politicienilor, care fac eforturi din ce în ce mai mari să vă convingă, pe măsură ce se apropie alegerile. Numai în această perioadă politicienii îți vor spune, ție, alegătorule, exact ceea ce vrei tu să auzi cel mai mult de la ei. Amintește-ți însă că valul promisiunilor se stinge imediat ce alegerile s-au încheiat. Tu vei rămâne cel păcălit. Logica în tot ceea ce am spus până acum e că nu vorbăria politicianului trebuie să te convingă ci propria ta conștiință.
Votul, așa cum este el organizat la voi, are un singur scop: alegerea celor mai abili manipulatori. Găsește-ți alt lider, unul modest, neavid de putere și sincer doritor să aducă o schimbare profundă, chiar dacă pentru aceasta ar trebui să-și sacrifice cariera. Ascultă-ți inima căci ea nu te va minți niciodată, așa cum, de obicei, o face mintea.

Nu este ușor să-l alegi pe cel mai indicat, pe cel mai în drept, dar, cu simțurile treze, cereți minții (care întotdeauna are un interes, mai mereu material) să facă un pas înapoi și invitați-vă inima să vă conducă; veți avea șansa unei bune alegeri. Încercați să nu fiți prea implicați în logica candidaților și rămâneți la realitățile care ar putea să vă ușureze viața. Mai mereu, jocurile le fac alții, și le fac astfel ca să vă ademenească să credeți că sunteți cumva doriți să vă așezați la masa lor. Eroare! 
Rămâneți ca observator vigilent și necoruptibil. Manageriați-vă propriile convingeri! Toate aceste posibilități vă sunt acum admise căci vă aflați în perioada creșterii fără precedent a conștiinței.
Întreaga voastră opoziție trebuie făcută cu iubire, amintindu-vă că cel care vă nedreptățește este, până la urmă, fratele vostru. Să iubești pe cineva care nu-ți place, care vrea să profite de naivitatea ta, nu este un lucru ușor. Amintiți-vă că iubirea trebuie să fie dezinteresată, fără obiect și că această energie este singura care nu poate fi înfrântă.  Nu uitați că Dumnezeu este iubire și că tot ceea există este creat din El și aparține ființei Lui.
Abundența, bucuria, pacea, creativitatea etc. sunt calități ale lui Dumnezeu, tot așa cum ura, minciuna, avariția sunt însușiri ale fiilor lui Dumnezeu pe care El nu-i reneagă. Suntem conștienți că sarcina de a iubi fără obiect, fără condiții, nu caracterizează lumea dualității, dar, cei mai treziți dintre voi, trebuie să-și propună acest obiectiv.
Pe măsură ce învățați să adoptați această conduită, apropo de iubire, veți constata că veți începe să acceptați ideea, ea devenind un reflex. Cum puteți veni singuri înaintea voastră, în acest sens? Prin munca voastră interioara, prin exersarea tehnicilor de meditație și contemplare. Asemenea preocupări contribuie la creșterea conștiinței voastre. Experimentați acest lucru!

Dragilor, aveți încredere că, la nivel global, totul decurge așa cum trebuie, căci voi sunteți ființe spirituale care ați venit pe Pământ cu un plan creat de voi înșivă, iar în realizarea lui, sunteți permanent ghidați, chiar dacă nu la nivelul vostru de conștientizare.
Lucrurile care par să fie atât de dificil de realizat reprezintă iluzia, interpretările greșite pe care le-ați creat de-a lungul multor vieți și care s-au transferat chiar în structura voastră celulară. Actualul proces are și menirea de „re-turnare” a materiei vieții în alte matrici, în care să fie excluse „deficiențele” anterioare.  

Toți ați parcurs un drum lung prin multe vieți de luptă, luptă care se va încheia după completa voastră trezire.
Niciodată nu negați bunele sau relele aparențe, ci pur și simplu recunoașteți-le ca ceea ce sunt - interpretări mentale ale unei realități divine. Bine ar fi ca noile realități să vă producă bucuria de la nașterea unui copil, dar nu mergem atât de departe cu speranțele noastre.

Odihniți-vă mai mult în această perioadă, și relaxați-vă de câte ori simțiți nevoia și, mai ales, aveți încredere. Cei mai mulți dintre voi sunt acum într-un proces de compensare a memorie celulare vechi, care vă poate produce o stare asemănătoare unei stări gripale, deși nu impune un anume tratament.

Cei care aveți preocupări spirituale este nimerit să treceți de la faza de studiu și lărgire a acestor cunoștințe la aplicarea lor în practică. Mulți dintre voi aveți calități native de a preda atât teoria cât și practica spirituală. Încercați-vă aptitudinile în cercul de prieteni și veți afla dacă sunteți unul dintre cei așteptați.

Practicați ceea ce ați învățat sau ați primit prin intuiție, la nivel fizic, mental, emoțional. Treptat, preocuparea expunerii plăcute și acceptate a experienței voastre poate deveni o nevoie pentru ceilalți, iar, pentru voi, o modalitate de consolidare a unui nou nivel de conștiință. 

Trăiți fiecare moment reamintindu-vă realitatea EU SUNT.


SURSA: http://www.onenessofall.com

Un comentariu:

  1. Iordache Aurel
    53 minute
    APEL CRESTINESC LA UNITATE DE ACTIUNE,INDIFERENT DE DENOMINATIUNE, AMIN!IORDACHE AUREL·THURSDAY, APRIL 7, 2016Iordache Aurel to Bamboi Ion si toti asemenea lui!Just now · TERMINATI CU PROPAGANDA DE DEZBINARE ANTICHRISTA IMPOTRIVA BISERICII CRESTINE TRADITIONALE ORTODOXE .TERMINATI CU ORICE PROPAGANDA IMPOTRIVA ORICAROR CRESTINI SI DENOMINATIUNI. ACUM E TIMPUL SA NE UNIM ! DECI UNITATE DE ACTIUNE, INDIFERENT DE DENOMINATIUNE! PRICEPETI CA SUNTEM IN RAZBOI CU TERORISTII! SI DACA NE DAM ,,MARI JUSTITIARI'' CA ZIARISTII TRADATORI ATEI, NU FACEM DECAT JOCUL MAFIEI ANTICHRISTE MONDIALE, CARE ORICUM NE VOR UCIDE FARA MILA, DUPA CE NE VOR FOLOSI ,,NAIVITATEA NOASTRA ,,PROTESTANTA'' ! TREZITI-VA CRESTINI. SCOPUL LOR E SA PUNA MANA PE BANII CRESTINILOR, INDIFERENT DE DENOMINATIUNE SI SA NE TRANSFORME IN SCLAVI AI ALTOR RELIGII! DECI, INCA ODATA; SA NU NE MAI PIEPTANAM IN OGLINDA ,,CU PARERI FOARTE BUNE DESPRE NOI SI FOARTE RELE DESPRE CEILALTI CRESTINI, CA DEZBININDU-NE, VOM FI MAI USOR DE MANIPULAT DE SERVICIILE SECRETE SATANICE ANTICHRISTE MONDIALE! DECI, STOP INTREBAREA ,,OGLINDA, OGLINJOARA, CINE E ,,CEL MAI FRUMOS CRESTIN DIN TARA? SPER SA VA LUMINEZE DOMNUL UNITATII FRATESTI ADEVARATE ALE FAMILIEI CRESTINE MONDIALE, CA SA NE ELIBERAM DE PROPAGANDA DRACULUI DEZBINARII ANTICHRISTE, IN VECI,AMIN. CU STIMA, UN ORTODOX! REPET UNITATE DE ACTIUNE, INDIFERENT DE DENOMINATIUNE, AMIN. SPRE SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFANTUL DUH AL UNITATII CRESTINE VESNICE. AMIN!

    RăspundețiȘtergere