Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 martie 2016

Sananda : Zburați liber !


(Preluare de pe mesagerulluimihail.blogspot.ro) 

prin Kathryn
Sananda:
Suntem pe val, Iubiți Frați și Surori. Derularea evenimentelor a început. Operațiunea Chinese Sunrise este în curs de desfășurare, la fel de sigur precum soarele rasare deasupra lumii și toată lumea se va trezi intr-o nouă eră. Fie o veti descoperi treptat și în liniște la început, asa cum o va resimti majoritatea omenirii, fie sunteti unul dintre adepții informati care așteaptă *Mântuirea*, așa cum am numit-o, cu totii resimțindu-i căldura blanda.
Schimbarile masive din lumea voastra decurg grațios și calm, cu toate sistemele sincronizate și aliniate cu atenție. 
Nu vor exista caderi masive sau dezastre, deoarece sistemele financiare cu care erati familiarizati odată, cum ar fi de ex.: Rezerva Federală și sistemul SWIFT, isi vor schimba pur și simplu numele, devenind astfel: AIIB, Wells Fargo, BRICS, CIPS, valute garantate cu active, in locul sistemelor vechi fiduciare. 
Funcțiile de bază ale comertului internațional și intern ce serveau odata, vor functiona atâta timp cât este necesar, dar sistemele vor fi de acum transparente, protejate împotriva furtului de catre cabala și nu se va mai permite existenta taxelor exorbitante, ratelor cămătărești și sclavia vechilor datorii.
Cu toate acestea, modificarile nu sunt doar de natura economica. 
După cum majoritatea dintre voi știți, noi lucram asupra aspectelor Dezvăluirii și Debarcărilor, atunci când prietenii vostri Galactici se vor reuni cu voi. Multi dintre ei sunt deja prezenti acolo, dar seamana atât de bine cu voi, încât nu ati realizat că sunt acolo, iar ei nu s-au deconspirat pentru propria lor siguranță. Sistemele radiodifuziunii de urgență au fost deja testate în vederea pregătirii anunțurilor, asa încât, în curând veți afla mai multe, despre următorii pași ce se vor derula într-o succesiune rapidă.
Noi toți am facut un efort enorm pentru pregătirea acestei tranziții planetare uriase. 
Fiti siguri că nu am omis nici o opinie sau detaliu. Veti fi uimiti sa aflati complexitatea planului nostru și cu câta grija am lucrat cu fiecare dintre echipele voastre, pentru a tine cont de fiecare individ de pe Pământ. 
Este vorba despre un eveniment mondial, dar in aceeasi masura este un eveniment colosal în viața fiecăruia dintre voi. Stim in mod clar, cat de mult vă va afecta acest lucru pe voi și familia voastra și impreuna cu sinele voastre superioare, echipele voastre din dimensiunile superioare si echipele de la sol, am planificat totul cu atenție spre deliciul fiecarui individ in parte.
Acum, restul depinde de voi. Puteti primi beneficiile, fie că este vorba de domeniul financiar, al guvernarii, sănătatii sau energiei, cu suspiciune, anxietate, nervozitate, ingrijorare, sau va puteți veseli elegant în noua voastra viață, traind cu credința că este cu adevărat un dar de la Dumnezeu, de care vor beneficia toti - asta însemnand VOI. Cu cat mai mult veti aborda aventura cu bucurie, cu atat mai mari vor fi beneficiile voastre, acesta fiind un principiu al echilibrului energetic universal. Mentinandu-va Lumina la cote inalte, va veti lumina întotdeauna ziua, cat și pe cea a celor ce se regasesc in jurul vostru.

Am discutat indelung în cadrul Consiliilor, despre modalitatea prin care sa îi putem ajuta pe toti sa faca trecerea de la modelele de gândire programata din Matrice, la comportamentele și credințele dimensiunilor superioare, deoarece noi observam că obstacolele nu vin neapărat din partea celor pe care voi îi numiti Cabala, ci mai degraba vin din partea marii comunitati a omenilor, care pana in acest moment a fost scufundata în Matrice si lor le este aproape imposibil sa faca saltul in credinta cum ca, ar putea exista cu adevarat o tranzitie usoara, sau o zi cu adevarat agreabila, sau o viata fara suferinta sau durere. 
Cea mai importantă întrebare devine – nu ceea ce ar trebui să facem cu cabala - ci, unde se regasesc invataturile cabalei în noi?
Acest lucru a fost atât de bine integrat după mii de ani și numeroase vieți aici pe Pământ incat a devenit ceva obisnuit să se simtă în mod constant atacati, a devenit *a doua natură*, de a trăi într-o stare de război -  război cu soția, copiii, prietenii, comunitatea, propriul guvern, cu alte țări sau alte secte religioase, cu voi insiva sau cu Dumnezeu. 
V-ati obisnuit atat de mult, incat probabil, veti râde la ideea că viața voastra cotidiana este un război, dar noi vedem totul atât de clar. Simțim energia pe care o identificam ca fiind defensiva sau combativa, sau tematoare și inimile noastre sunt alaturi de voi toți, cei care sunteti atât de obișnuiți să fiti într-o stare de anxietate, descrisa sub un cuvant pe care voi l-ati creat: stres.
Sunteți voi gata acum să treceti porțile spre o lume nouă în care nu există nici urma de stres? Puteți accepta cu adevărat că sunteți profund și constant iubiți, de catre Flacara Geamana, familia voastra de suflet și ca sunteti conectati în mod inextricabil cu inima Mamei/Tatălui Dumnezeu? Vă puteti ajuta prietenii și familia să învețe că intr-adevar nu exista nici un pericol în viață, deoarece voi, aici, sunteți ființe eterne sub aspect uman și nu sunteti în pericol, deoarece nu puteți muri? 
Bineînțeles că preferăm să finalizam contractele și sarcinile asupra carora am convenit înainte de a veni, dar dacă se vor reduce, vom relua pur și simplu, experiența incantatoare de Acasa, de unde am rămas, impreuna cu Mama și Tatal Dumnezeu, familia noastră de suflet și prietenii alaturi de noi.

Odată ce vom face trecerea din planul inferior al Terrei în dimensiunile superioare, nu-i vom lăsa pe cei dragi noua sa se descurce singuri. Ii vom monitoriza în permanență, lucrând cu sinele lor superioare și cele ale sufletelor lor pereche, copiii, prietenii și asociații, pentru a-i ajuta să-si îndeplinească sarcinile pentru care au venit să le îndeplinească. Vedeti voi, avem un permanent regim de viață fluctuant, circuland mereu de aici dincolo și înapoi. Nu suntem diferiți de voi, la fel cum nici voi nu sunteti diferiți de noi.
Nu vă vom ascunde faptul că, s-ar putea sa ni se para extrem de dificil sa-i vedem pe cei dragi noua cum suferă sau se pun în pericol, chiar dacă asta face parte din contractul lor de viață. 
Intotdeauna suntem cu sufletul la gura, la fel ca si Sinele voastre Superioare, atunci când va vedem ca, cadeti prada fricii sau că faceti vreun compromis, care va afecta inaltarea sufletului sau va duce la încetinirea ascensiunii voastre. Noi știm cât este de greu, deoarece si noi am trecut prin toate astea, atunci când am fost acolo jos. Fiecare suflet ce s-a incarnat pe Pământ în aceasta era, cunoaște pericolul extrem la care este supusa toată lumea, ceea ce face imposibil sa fii întotdeauna sincer cu tine insuti, sa fii mereu Lumina care ti-ai promis să fii și sa faci mereu eforturi pentru ca bucuria și armonia sa domneasca în propria viață.
Vă cerem doar să ne permiteți sa ne alaturam vouă acum, pentru a obtine eliberarea mult asteptata, din întuneric. Permiteti-ne sa va iubim, dragi Frați și Surori. Permiteti-ne să va inlesnim trecerea si sa va ridicam moralul, atunci când simțiti tentația de a reveni la planificarile, schemele, grijile, compararile si tendinta de a fi *practic* anxiosi, cu privire la provocările și alegerile din viața voastra. 
Nu sunteti singuri și nu trebuie să reveniti la strategiile pe care le-ați învățat, pentru a vă proteja de pericolul mortal într-o lume controlata de cabala. Noi am construit și pregătit deja rampa de lansare, pentru a va relua zborul spre Lumina superioara.
Cunoasteți testul de încredere în care o persoană in cadere, este prinsa și pusa în condiții de siguranță la sol, de catre alții? Sau gestul dramatic al unei persoane care se aruncă de pe scenă în brațele unei mulțimi entuziaste, pentru a fi prinsă si in siguranta, de catre *străini*? Este rândul vostru, dragi prieteni. 
Suntem aici, va iubim si nu va vom lasa sa cadeti. Permiteți-vă să sperati și să visati cu toată inima. Dacă sariti într-un nou tip de bucurie - bucurie care provine din cunoașterea faptului ca sunteti liberi în iubirea Mamei/Tatălui, va vom prinde. Aceasta este promisiunea noastră, dorinta și angajamentul nostru cel mai profund.
Aveti promisiunea mea.
Sunt Sananda al vostru.

Canalizat & transcris de Dr. Kathryn E. May 27 februarie 2016
http://www.whoneedslight.org/
Traducere: Light Writer

2 comentarii:

  1. bine zice, recunosc o serie de tipare vechi și inutile acum, mulțumesc și să ne fie de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cerul a hotărât: ”DESTUL, TOTUL ARE O LIMITĂ!!!”

    http://spirituletern.blogspot.ro/2016/02/arhangelul-gabriel-am-venit-sa-va-anunt.html

    RăspundețiȘtergere