Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 martie 2016

PREGĂTIRI PENTRU NOUA CONȘTIINȚĂ.

Un mesaj de la Înaltele Ființe Spirituale ale Schimbării și Transformării.
(22 feb. 2016; channeler Ute)
Traducere Const. Mihăilescu

Dorim să vă spunem că lumea voastră a obținut un progres spiritual și de conștiință imens, în ultima vreme. Ceea ce ați obținut acum, ca nivel de creștere a conștiinței, nu ați mai obținut niciodată în trecutul vostru existențial. Nu este vorba de repetarea unor situații mai vechi sau mai noi din istoria lumii voastre. Experiența prin care ați trecut și continuați s-o aveți, vă deschide largi perspective de ridicare în conștiință, nu numai la nivel individual, dar și colectiv. Aceasta pentru că voi lucrați efectiv pentru atingerea în grup a unui nivel înalt de spiritualitate, deși, în faza actuală, voi, cei implicați, nu realizați avansul și viteza cu care obțineți rezultate superioare.
Pe drumul vostru ascendent, noi vă însoțim, vă asistăm și vă sugerăm unele dintre acțiunile cele mai necesar de întreprins într-o anumită etapă.
Ne bucurăm enorm când vedem cât de determinați sunteți în a obține cele mai bune rezultate. 
Invocați-ne sprijinul ori de câte ori considerați că ați avea nevoie de un ajutor frățesc, de mentalitate, de credință sau de conștiință. 
Consistența și stabilitatea noastră sunt subtile și reprezintă conștiința noastră, capacitatea noastră de observare și de conștientizare a substanțelor și formelor aflate în stări brute sau subtile și creații.
Ceea ce vrem să vă transmitem, prin urmare, se referă la un fel de comunicare, de schimbare a formelor de conștiință, din punctul de vedere al observatorului.
Noi nu ne identificăm cu modificările din propria formă sau cu stratificările conștiinței noastre, care reflectă marile evenimente mondiale.

Vom descrie acum starea de fapt pe care o înțelegem și o percepem în ceea ce vă privește pe voi, umanitatea Pământului. Facem aceasta pentru a scurta drumul informațional de la momentul percepției noastre până când informația ajunge la nivelul vostru de conștientizare. În mod normal, aceasta necesită un oarecare timp și, pentru a accelera procesele, am hotărât să intervenim pentru a vă informa direct despre ceea ce vă așteaptă în viitorul apropiat. 

De obicei, procesele debutează și evoluează într-un mod subtil și puține ființe umane (cele mai sensibile) le percep. Cu cât aceste procese se apropie de materializare, un număr din ce în ce mai mare de indivizi devin conștienți de existența lor, în final, adică atunci când ele se manifestă în realitatea voastră densă, materială, toată omenirea devine capabilă să le recunoască, stare pe care voi o numiți realitate palpabilă.
Noi deja comunicăm cu voi de la un anumit nivel subtil, pentru ca schimbările să înceapă să fie depistate de voi, ceea ce va face ca ele să fie aduse mai repede în câmpul vostru morfogenetic. De ce facem asta?
Din dorința de a vă ajuta să faceți trecerea mai devreme la mult-așteptatul „mai repede în manifestare”. 
Prea mulți dintre voi au început să sufere pur și simplu din cauza lungilor perioade de așteptare în realizarea dorințelor, a obiectivelor programate, așteptare care a devenit, pentru unii dintre voi, intolerabil de lungă. 
Este de presupus ca în viitorul imediat și apropiat, starea de nerăbdare a multora dintre voi să se acutizeze, în categoria celor „nerăbdători” să se adauge din ce în ce mai mulți. Aceasta va putea crea pentru unii dintre voi, situații stresante, care-i vor exaspera. 
Din acest motiv, pe cei astfel afectați, îi rugăm să accepte o mult mai mare deschidere, o mai mare înțelegere a faptului că societatea voastră este formată din ființe eterogene, în ceea ce privește nivelul evoluției spirituale la care se află fiecare. Intoleranța nu îi va ajuta ci, dimpotrivă, le va aduce stări de lucruri agasante și din ce în ce mai greu de depășit.
 
Ceea ce vedem noi acum este o imensă breșă (ruptură) în vălul de întuneric care mai persistă în dimensiunea în care vă aflați, și această breșă va permite Luminii să pătrundă mai viguros în toate locurile și domeniile în care a domnit până acum obscuritatea, ocultarea.
Această Lumină aduce energiile unei noi conștiințe, energii atât de puternice încât mulți dintre voi vor avea serioase probleme de acceptare și adaptare. Atât de diferite vor fi realitățile care vi se vor revela încât unii dintre voi vor crede că, efectiv, au înnebunit.


Aproape fiecare dintre voi va avea nevoie de o perioadă mai lungă sau mai scurtă de adaptare la noile realități, astfel încât… „nu va fi pace sub măslini”. Această efervescență generală, va fi focul călirii ființelor umane ale viitorului, acele ființe care vor locui pe Noul Pământ.
Cu toate acestea, noi vă spunem că nu vi se va da dincolo de nivelul vostru de suportabilitate, însă procesul transformării va fi dur. Cu siguranță, unii dintre voi vor considera că ar avea nevoie de mai mult timp de adaptare la noile realități, la noua conștiință, dar mulți alții, „nerăbdătorii”, vor fi gata să treacă prin acest foc al prefacerii ființei umane. Recomandarea generală este: RĂBDARE ȘI CREDINȚĂ ! Nu sunteți singuri, nu sunteți abandonați.
Aveți încredere că veți face față cu brio încercărilor care se anunță. 
Unii dintre voi sunt pregătiți deja să primească noile energii. Întrebarea pe care fiecare dintre voi trebuie să și-o pună este: „CUM MĂ PREGĂTESC ? Fac tot ce depinde de mine, sau doar aștept ca alții să-mi rezolve problema?”

Se va întâmpla, căci nu vor mai exista locuri în care unii să se ascundă. Adevărul vostru va fi cunoscut de toți, se va ști cu precizie cine este fiecare. Informații despre cine este cel de lângă tine nu va mai fi necesar să iei de la alții, tu le vei afla, le vei „citi” în mod direct. Cine iești tu cu adevărat nu va mai fi un secret pentru nimeni; nici măcar pentru tine. 
Orice apreciere, orice declarație nu va mai putea fi decât sinceră. Știind aceasta, nimeni nu va fi dispus să devină ridicol, făcând afirmații neadevărate.
Această perspectivă trebuie s-o cunoască fiecare dintre voi. Ce va însemna aceasta pentru societatea umană? Nu se vor mai putea crea blocaje de comunicare, de înțelegere. 
Poți să nu fii de acord cu interlocutorul, căci nu toți vor fi la fel, dar, cu siguranță, nesinceritatea va deveni un non sens. 

Acest permanent adevăr va da posibilitatea unirii sau fuzionării energiilor cu vibrații asemănătoare, și acest lucru va crea o imensă emulație, un larg câmp energetic al iubirii, compasiunii, înțelegerii și păcii. O lume pură în gândire și intenții va însemna un mediu pur, o purificare din ce în ce mai pronunțată a sistemului planetar, o înțelegere și fraternitate între tot ceea ce este viu.

Un factor important este acum curajul de a te arăta lumii așa cum ești. Fiecare trebuie să înțeleagă că este parte intrinsecă a unui proces general care se extinde dincolo de limitele trupului său, dincolo de planeta pe care trăiește, dincolo de sistemul solar etc. Prin afișarea în totalitate și în mod deschis a ființei care ești, vei ajuta la coagularea imenselor câmpuri de energii libere care vor face ocolul lumilor și vor transporta sămânța iubirii universale.
Asta va da un imbold enorm creșterii conștiinței cosmice contribuind la o și mai înaltă și perfectă creație, așa cum perfect este Creatorul. 

Este cunoscut pentru noi ca mulți dintre voi au participat în trecut, la procesele de purificare în grup. Ulterior, unii dintre voi v-ați retras din aceste comunități, preferând separări și izolări nefericite. Dar aceasta s-a petrecut în trecutul vostru îndepărtat
Noile procese care au loc vor renaște și revigora tendința acceptării reciproce, compasiunii și iubirii necondiționate.
Prin urmare, se recomandă acelora dintre voi care au atins acest nivel de iubire (necondiționată) și al iubirii de sine, să militeze pentru extinderea lui, căci această tendință va ajuta substanțial la auto-vindecare și la vindecarea planetei.           
Câmpurile morfogenetice astfel create vor penetra societatea umană și aceasta va avea ca rezultat însănătoșirea sistemului și eradicarea oricărei forme de boală a viului și neviului.

Acest proces poate progresa rapid, aducând lumină pentru întreaga omenire.
Vă rugăm să înțelegeți că acest apel pe care vi-l facem trebuie tratat cu cea mai mare responsabilitate. Până la urmă, fiecare dintre voi trebuie să devină un Lucrător al Luminii. Discrepanțele actuale, adânc înrădăcinate, vor trebui eliminate, astfel încât grupurile de lucru să se conducă după principii cât mai identice, dând posibilitatea unor largi colaborări. 

Veți deveni capabili să rezolvați diversele probleme cu diferențe structurale indiferent cât de accentuate, folosindu-vă de câmpul energetic al iubirii creat în sistem, și pe care-l veți putea conecta la infinitul câmp al iubirii universale și cosmice. 
Practica utilizării acestui câmp, vă va da posibilitatea înfăptuirii și aducerii în realitatea voastră a aproape oricărei opere imaginate și intenționate de voi. Veți deveni astfel co-creatori pricepuți să sădească semințele iubirii pe orice stea sau planetă a universului.
O deschidere radicală spre infinitele posibilități vă va da posibilitatea să creați anumite forme de relief, dorite și intenționate de voi, sau chiar a unor forme de viață.


Sunteți chemați să îndrăzniți să ieșiți din tiparele în care ați zăcut atât de multă vreme, să părăsiți închisorile care vă opreau să călătoriți în univers și să vă bucurați de infinita varietate a creației. 
Sunteți invitați să părăsiți sentimentul neputinței, al închistării și să acceptați că inteligență poate exista în forme infinite. 
Trebuie să părăsiți fantasma fricilor față de alte forme inteligente de viață, și ideea nefericită că doar ceea ce seamănă cu voi și cu obișnuitul vostru este adevărat. 

De pe acum vă mulțumim pentru intenția voastră de cooperare, pentru entuziasmul și dragostea cu care vă alăturați spiritului creativ al universului. 
Vă mulțumim pentru hotărârea și devotamentul vostru de a participa la acest vast proiect divin.
Chiar dacă mulți dintre voi nu sunt pregătiți încă pentru a participa la această imensă operă dorită și plăcută Creatorului, noi știm că nu peste multă vreme vor intra în acest flux imens al creației.

Unii dintre voi vor accepta sfatul nostru și, împreună cu alții, vor iniția aceste procese.
Pentru voi toți, șansa sosește acum, când fluxuri energetice nemaiîntâlnite de voi, vot sosi pe planeta voastră. 

Mesageri de peste tot așteaptă completa voastră trezire pentru ca, împreună, să cutezați a vă ridica la acel nivel de conștiință care vă va permite să deveniți cu adevărat liberi, ființe multidimensionale. 
Ca purtători ai noii conștiințe, veți inaugura împreună cu cei pe care-i veți invita, Epoca de Aur de pe Noul Pământ.
Noi suntem cu voi, și vom ține portalul deschis pentru a lăsa să intre Marea Lumină a Noii Conștiințe.

SURSA: http://radiantlyhappy.blogspot.com.es

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu