Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 martie 2016

Mesaj de la Spiritul Superior

(25 mart. 2015; channeler Mike Quinsey). 

Traducere Const. Mihăilescu.



Mike
Fie că sunteți conștienți sau nu, programul transformărilor progresează acum bine, în ciuda numeroaselor întârzieri. Aceste întârzieri nu vor putea însă afecta rezultatul, așa cum a fost el planificat. Forțele Luminii sunt tot mai aproape de voi, pe măsură ce timpul trece,  și sunt gata să-și îndeplinească sarcinile într-un termen foarte scurt, din momentul în care li se va da „undă verde”. Întunecații și protejații lor nu mai reprezintă acum un obstacol care să mai poată influența rezultatul, căci forțele Luminii sunt preponderente și dețin controlul tuturor acțiunilor. Aceasta înseamnă că opoziția maleficilor nu mai poate provoca întârzieri notabile.
Totul depinde acum de nivelul de înțelegere și acceptare al umanității, în ceea ce privește obiectivele urmărite în acest program de transformare și înălțare.
"Re-evaluarea" este gata să înceapă și aceasta se va face o dată ce cei responsabili cu acțiunile de control se vor declara satisfăcuți de nivelul de securizare, în așa fel încât întreaga schemă să se implementeze fără riscul unui eșec, în special prin deturnare. (Nota C.M.: se referă la programul de distribuire a valorilor programate, în care vor fi incluși cei care nu au o situație materială satisfăcătoare care să le asigure un trai decent). Acesta implică mai multe țări, care sunt acum gata să-și aducă contribuția la eradicarea sărăciei din lumea voastră. Fiți siguri că problemele sunt atât de avansate în această privință, încât nimic nu mai poate compromite acțiunea.                                                                    

Turbulențele continuă să apară pe Pământ și ele sunt provocate de întunecați care, în disperarea lor, declanșează cele mai aberante acțiuni, sacrificându-și proprii combatanți, instruiți să acționeze fără discernământ și cu un total dispreț față de viața lor și a celor vizați, scopul fiind producerea panicii și dereglarea vieții pașnice a oamenilor nevinovați. Fanatismul acestor indivizi este fără limite, lor fiindu-le inoculate comportamente lipsite de orice justificare, în numele unor principii în care crima și sacrificiul vieții ar fi mijloacele prin care ei ar putea satisface dorința și cererea expresă a unei entități hotărâtă să distrugă lumea.       

 
În mod natural, în aceste acțiuni un rol important îl are și karma celor implicați (victime sau agresori), dar asta nu scuză în nici un fel intențiile lor criminale. Teama pe care ei o doresc multiplicată izolează lumea, o ține într-un stres perpetuu și instaurează domnia anarhiei. Aceste acțiuni nu vor putea merge mai departe, ele vor fi oprite și focarele de instabilitate și de teroare vor fi anihilate.
Cu toată această opoziție furibundă, creșterea nivelului vibrațiilor va continua chiar într-un ritm încă și mai alert deoarece sentimentul de solidaritate se va amplifica și viața își va continua drumul ascendent. Câmpurile energetice de joasă frecvență care se crează în urma acestor acte teroriste, care mai apar ici și colo, nu pot acoperi vastul câmp înalt- vibrațional creat de omenirea pașnică și doritoare de pace și înțelegere. Adevărul și iubirea vor triumfa căci permanent se trezesc suflete care au venit pe planetă tocmai pentru a sprijini acest proces al ascensiunii.

Adevărul despre evoluția rasei umane va începe să fie din ce în ce mai bine cunoscut și asta va determina o rescriere  a istoriei adevărate și genezei ființei umane de pe planeta Pământ. Este sigur că ea va fi fundamental diferită de ceea ce s-a spus și s-a știut până acum, căci vechea istorie, vechea religie au fost „adevăruri” de conjunctură menite să slujească pe cei veniți să manipuleze și să subjuge rasa umană, direct sau prin intermediul „cozilor de topor” băștinașe.  
Întunecații au avut permanent grijă să nu se știe adevărul, pentru ca ființa umană să se simtă vulnerabilă și la cheremul lor, și al unui dumnezeu fabricat de ei, un dumnezeu crud, răzbunător, ranchiunos și plin de toane, care oricând te poate pedepsi dacă nu asculți și nu te supui „reprezentanților lui, trimiși” pe Pământ.
A venit vremea când această mare gogoriță începe să se dezumflate, Lumina pe care o primiți având darul de a trezi și a răspândi adevărul. 
Puțin mai este până când adevărul va prevala în cunoașterea generală a umanității. Cei care există acum pe planetă au venit, în marea lor majoritate, cu scopul de a ajuta la adevărata cunoaștere, atât în ceea ce privește natura și scopurile lui Dumnezeu cât și istoria devenirii rasei umane. Nu există nicio modalitate prin care acest adevăr să mai poată fi ocultat sau mistificat. 
Sursele care, cu adevărat, au inspirație și cunoaștere divină, se vor înmulți permanent, iar cele care colportează neadevăruri, se vor împuțina și, până la urmă, vor deveni ridicole și lipsite de credibilitate.
Aceasta va face ca imaginea denaturată sub care era prezentată evoluția umană de către religii și în cărțile de istorie, să fie înlăturată, ceea ce va contribui esențial la creșterea nivelului vibrațional al sistemului planetar și, implicit, la trecerea lui în dimensiuni superioare.
 
În ceea ce vă privește, este de primă importanță menținerea și perseverarea pe un nivel de concentrare suficient de înalt în ceea ce privește obiectivul vostru de a înainta pe calea pe care ați ales-o, fără a ceda tentațiilor care vi se oferă, în scopul renunțării la evoluția spirituală. Nu lăsați ca în mintea voastră să se strecoare îndoiala asupra deplinei voastre reușite.
Timpul de sfârșit este, în mod inevitabil, destul de volatil, dar Lumina continuă să se întărească, lăsând în urmă vibrațiile inferioare și conducându-vă către nivele superioare care vă apropie de ființele perfecte. 
În Noua Eră nu vor putea ajunge și nici exista acele ființe care nu acceptă Lumina și care aleg să rămână în domeniul joaselor vibrații.

Aici este de observat că este posibil ca unii dintre prietenii voștri sau chiar unii membri ai familiei, ca urmare a alegerilor lor, să se afle la un nivel inferior de dezvoltare spirituală, diferit de al vostru. Aceștia pot fi ajutați de către voi pentru a se trezi sau pentru a-și accelera evoluția. Faceți aceasta, dar nu cu prețul afectării propriei voastre evoluții.
Cu toate acestea, știm că vor fi multe suflete care, de dragul unor ființe iubite rămase în planul inferior, vor reveni din dimensiunea superioară la care au ajuns, pentru a-i ajuta.  Este alegerea fiecărui suflet care are drept de decizie. Nu se poate spune că a făcut bine sau rău, mai ales că pentru fapta sa, care, oricum este un sacrificiu, o întârziere, Divinitatea poate acorda anumite dispense, anumite grații, pentru a-l ajuta să recupereze decalajul. Pe total însă, fiecare suflet se va afla, la un moment dat, exact la nivelul corect al evoluției sale.
Un lucru pe care un suflet nu-l va putea face niciodată este să treacă la un nivel superior nivelului său de vibrație. Aceasta pentru că orice suflet poate exista și supraviețui doar în dimensiunea care corespunde vibrației sale. Însă, pentru o perioadă relativ scurtă de timp, un suflet poate ajunge într-o dimensiune superioară sau inferioară, cu un anumit scop. În acest caz, el va trebui să treacă printr-o scurtă perioadă de pregătire, de adaptare, care să-i asigure protecția.

În ceea ce privește nivelul existențial necesar fiecărei ființe, pentru a-și asigura un trai decent, reamintim că programul conceput, în principal de St.Germain, cu mult timp înainte, este în pragul demarării, pentru realizarea lui dispunându-se de fonduri foarte importante.
 
Dacă va mai fi necesar, pe parcursul derulării acestui program de ajutorare, se vor mai putea face unele ajustări, dar noi considerăm că nu va mai fi cazul. Toată întârzierea și modificările care s-au adus s-au referit la măsuri de securizare. 
Este adevărat că întârzierile care au avut loc, datorate exclusiv întunecaților, au făcut ca unii dintre voi să aveți dubii aspra existenței și viabilității acestui program.
Scopul principal al acestui program este de a aduce civilizația umană la un nivel echitabil de asigurare a necesităților vieții, pentru ca ființele umane, toate ființele umane, să capete încredere în viitorul lor și să se poată ocupa mai intens de creșterea nivelului lor spiritual.  
Aceasta va fi una dintre principalele pârghii prin care ființele umane își vor putea accelera evoluția. Sigur, va fi o modalitate rapidă și eficientă. 
Pe de altă parte, inexistența unor nevoi existențiale stringente, va face ca mulți oameni să nu mai aibă preocupări de asigurare a celor necesare vieții, și vor renunța la necinste, tâlhărie, jaf, dorință de acaparare și acumulare „pentru vremuri grele”, invidie promovând pacea, compasiunea și iubirea.  Când spectrul foamei, frigului, lipsurilor de tot felul va dispărea, lumea va fi mai relaxată, mai apropiată și mai dispusă să se ocupe și „de ale sufletului”.  
Dragilor, toate aceste promisiuni vi se par foarte îndepărtate de realizare. Noi vă spunem că înfăptuirea lor este la un singur pas de voi. 
Nu vă faceți griji asupra modului în care toată această acțiune va fi înfăptuită. Întunecații bat în retragere, după ce au pierdut o putere considerabilă și capacitatea de a modifica rezultatul. Ei vor mai avea încercări de destabilizare dar noi cunoaștem rezultatul. Frica și panica pe care ei urmăresc să le provoace, vor diminua, dovedindu-se arme ineficiente scopurilor lor criminale. 

Este de presupus că, odată cu colapsul acțiunii întunecaților, mass-media nu va mai fi încătușată și obligată să răspundă la comenzi. Mulți dintre cei care lucrează în acest domeniu se vor trezi și vor începe să renunțe la a mai deforma adevărul. Pentru corecta voastră informare va fi un mare câștig. Veți avea în curând numai surse de informare libere și corecte. Nimeni nu va mai avea interes să deformeze realitatea sau să abată atenția consumatorilor de la problemele reale și de interes ale societății. 
Internetul a depășit în mare măsură această problemă, deoarece există o mai mare libertate de a căuta și găsi problemele de interes.
Mulți oameni se dedică muncii corecte de informare. Ei caută faptele, fac reportaje și articole de la fața locului; alții fac traduceri dintr-o limbă în alta, ajutând pe cei care nu s-ar putea informa altfel. Nu este nicio exagerare dacă afirmăm că, din acest punct de vedere, există o adevărată emulație în lumea voastră. Exemplificăm prin numele lui David Wilcock, care lucrează neobosit pentru a aduce libera exprimare în toate mijloacele de informare. Bineînțeles că mai există și dintre cei care vor să creeze suspiciuni, care fac o profesie din denigrarea muncii corecte și, uneori istovitoare, a celor care vă prezintă realitatea.

Evenimentele se succed cu viteză, în ciuda faptului că multe dintre ele nu răzbat prin hățișul mass-media, care mai are încă rolul de „a pune capac peste oala care fierbe”.  Ei mai au încă stăpâni care-i manevrează. Dar adevărul este invincibil, și vă veți convinge, încă o dată de aceasta, în curând. 
Forțele Luminii înaintează în pas alert și vor pune pe masa omenirii numai adevărul.
Ei lucrează în conformitate cu instrucțiunile primite de la ființele superioare care supervizează destinul omului. Viitorul liber și prosper vă va aparține, cu siguranță.

Acest mesaj l-am primit prin Sinele meu Superior.
Vă las cu dragoste și binecuvântări, sigur fiind că Lumina ne luminează zilele și calea spre finalizare.
În Iubire și Lumină.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
http://gfbymikequinsey.blogspot.pt


6 comentarii:

  1. OM trai si OM vedea ce si cum, cand si unde in ... MAREA ZI!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu, „Marele și Avatar, făuritor și a toate-știutor”, cum de n-ai reușit să cunoști nici măcar Gramatica Română? Acum înțeleg eu de ce ne-ai făcut, pe unii dintre noi, atât de imbecili!! Birișteică Gregor.

      Ștergere
  2. MINUNAT ! weekend plăcut încontinuare :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. In unitatile de timp ale lor,ale acestor fiinte furnizoare de "predici"pentru clarvazatori,fireste ca toate schimbarile sunt la doar un pas,dar pentru noi cica "lucratori in Lumina" oare cate secole/milenii/eoni vor mai trece ? Sunt deja ani buni de spalari de creier de genul,si culmea este ca tot raul domina si binele este doar o aparenta. Se duc si zilele noastre si noi cu tot cu ele si vor fi cred mereu adevarate "academii" ale acestor vorbarii implinite la ....Sf.Asteapta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea mai am rabdare dar,n-avem ce face,trebuie sa asteptam,(caci nu putem face nimic)doar,doar se va schimba(sfarsi) mizeria aceasta de lume ,imputita,criminala,mincinoasa,manipulatoare,hoata,lacoma,avara si profund nedreapta....Va inteleg perfect....

      Ștergere
  4. "Aspect Sananda" unde iti este CREDINTA in ... EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)?!?

    RăspundețiȘtergere