Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 martie 2016

De la mijlocul lunii martie începe să pătrundă valul de energii benefice programate.

 (13 martie 2016: channeler Sandra Walter)
Traducere Const. Mihăilescu

Pentru noi, influxul energetic de la mijlocul lunii martie a început deja și, pentru cei mai sensibili, se simte chiar mai puternic decât era de așteptat. Nu uitați că suntem monitorizați pentru alinierea și sprijinirea noastră pe drumul înălțării noastre în dimensiuni superioare. Unii dintre comunicatori subliniază unele schimburi semnificative în luna martie:
Această fază necesită interacțiunea sufletului cu Spiritul Interior, în concordanță cu calendarul general al ascensiunii. Unii au primit licăriri din ceea ce urmează a se întâmpla: o schimbare totală în vibrație și gândire conștientă, creșterea și amplificarea unor simțuri. Suntem asigurați că am atins nivelul necesar pentru a face adevăratul salt, preaiubiților.

Mulți întrebați care este cel mai bun mod de a servi Gaia în timpul acestei perioade de trecere. Pe scurt: să fim mai atenți cu ceea e simțim și vedem, cu semnificația și interpretarea tuturor evenimentelor prin care trecem. 
Luna aceasta suntem pe cale de a realiza începutul trecerii la următorul nivel de conștiință. 
Se pun în mișcare intențiile noastre cele mai înalte de a fi canale pure pentru energiile Sursei. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijăm transformarea noastră personală, concentrându-vă în întregime pe Gridwork (matricea de lucru) înainte de Equinox. Gaia va beneficia mai mult decât oricine de ancorările energetice pe care le realizează fiecare dintre noi.
Mesajul este consecvent: necesitatea alegerii variantei schimbării totale, concentrându-ne asupra Relevării Adevăratului Sine, chiar acum. 
Se preconizează că mulți dintre noi vom resimți mai mult sau mai puțin, într-un fel sau altul, oricum important, acest val energetic al Echinocțiului de primăvară. 
Prioritatea momentului se referă mai ales la aspectul UMAN al legăturilor energetice care se realizează pentru schimbarea dimensiunii în care urmează să se stabilizeze Gaia, și tandemul pe care-l putem noi realiza împreună cu planeta în această ascensiune. 
Nu neglijați aspectul simbiotic care ni se oferă acum, în vederea înălțării noastre împreună cu Mama Pământ. 

În demersul maturizării noastre spirituale, trebuie să înțelegem că experiențele dramatice care ne vor afecta la nivelul conștientului, sunt de neocolit, căci ele au rolul de a ne infuza cu acel tip de Lumină de care avem strictă necesitate, dacă dorim să nu ne abandonăm statutul de parte a tandemului planetă-uman, în cursa de accedere la dimensiunea superioară. 
Ce trebuie să facem noi, care sunt minimele condiții pe care trebuie să le îndeplinim?  
Să avem o atitudine POZITIVĂ, indiferent de natura evenimentului (adică să vedem NUMAI „ partea plină a paharului”), să iertăm chiar și celor care, la rece vorbind, n-ar merita, să dăm dovadă de bunătate și toleranță și, mai ales, SĂ NE IUBIM PE NOI ÎNȘINE, așa cum suntem, oricât am fi de vinovați, încercând și promițându-ne că, data viitoare, nu vom mai repeta greșeala. 
Toate acestea, nu începând de mâine ci chiar din această clipă! Să urmărim ca această atitudine să o permanentizăm, dar, dată fiind conjunctura specială energetică a lunii martie, măcar să îndeplinim aceste deziderate în săptămânile următoare. 
Ni se recomandă ca, în această perioadă favorabilă, să tindem (chiar să tânjim) pentru apropierea de Sinele nostru Superior, dorindu-ne o cât mai grabnică fuziune cu el.
În această lună, dorințele noastre au mari șanse să se realizeze (evident, ne referim la dorințele spirituale care respectă Legile Divine)
Energiile care se primesc vor fi suficient de stimulatoare, astfel încât este greu de crezut că va fi cineva care să nu le sesizeze prezența. 
Intensitatea maximă a acestui val de energii se va manifesta în perioada Echinocțiului (cu un vârf pe 19 martie, ora 09:30 pm PT) și un altul la eclipsa de Lună din 23 martie (vârf ora 04:47 am PT). Fluxul energetic va continua să se propage până, inclusiv, luna aprilie (cu un trend descrescător).
Ni se cere să folosim această perioadă pentru meditații, invocări, concentrarea pe fapte bune.
Cine va utiliza această perioadă cu toată determinarea, va putea beneficia de minunate transformări interioare și va avea frumoase realizări, nu numai spirituale, inclusiv în perioada următoare.
Să ne ținem pumnii, iubiților!

http://www.sandrawalter.com/mid-march-wave...

4 comentarii:

  1. După cum se vede, prostul „distractiv” își face „datoria” și rămâne consecvent.
    Duică P.

    RăspundețiȘtergere
  2. A ne tine pumnii nu trebuie sa ne dorim nici dusmanilor, mai ales iubitilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți o interpretare diferită de cea comună. „A ține pumnii” înseamnă a dori cu ardoare să se îndeplinească ceva favorabil în acțiunea pe care o făptuiește cineva căruia-i dorim deplină reușită.C.M

      Ștergere