Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 martie 2016

CONȘTIINȚA COSMICĂ: Evenimente viitoare și steaguri false.

(22 March 2016; channeler Will Berlinghof)
 Traducere Const. Mihăilescu.

W.B.
Astăzi este 20 martie, 2016. Conștiința Cosmică se exprimă prin vocea lui Will Berlinghof iar Callista adresează întrebările.
Bine ai venit Conștiință Cosmică! Înțeleg că ai să ne transmiți un mesaj public pentru omenire, în ceea ce privește perioada în care ne aflăm și cea imediat următoare.

Conștiința Cosmică: Într-adevăr doresc să vă transmit un mesaj de importanță crucială pentru momentul critic în care lumea voastră s-a aflat foarte recent. Evenimentele la care mă refer au început cu cinci zile în urmă, adică pe data de 15 martie și fac parte din ceea ce se cheamă „ Idele lui Martie” (nota C.M.: corespunde cu data de 15 martie care evocă unele rânduieli religioase și a devenit notorie ca dată a asasinării lui Iulius Cezar, în 44 î.Hr.. Moartea lui Cezar, „ Idele lui Martie”, e considerată ca o cotitură în istoria romană, și, în general, are semnificația unei schimbări radicale, mai ales de rău augur. S-a generalizat credința că datele de 15 ale lunilor martie, mai, iulie și octombrie și cele de 13 ale celorlalte 8 luni, ar fi zile cu ghinion).

În urmă cu mai multe săptămâni eu, Conștiința Cosmică, v-am atenționat că pe data de 15 martie 2016, este foarte probabil să se producă un eveniment care ar putea avea o mare importanță, eveniment care face parte din ceea ce s-ar numi „un steag fals” (n.m.: o inducere în eroare, pentru a abate atenția de la adevăratul eveniment). Această manipulare aparține forțelor întunecate care au condus și controlat umanitatea acestei planete.

Ca urmare a acelei atenționări, făcută de Conștiința Cosmică și de alte surse din Lumină,  evenimentele anunțate, cu scop de inducere în eroare, au avut loc, însă nu conform planului autorilor și nu cu rezultatele dorite de ei, pentru că li s-au deconspirat intențiile și s-au putut lua măsuri de prevenire și evitare a producerii evenimentului conform planificării.
Evenimentul ar fi constat în sosirea (holografică) a unor ființe extraterestre trimise cu scopul real de a produce dezordine și panică în umanitate; prin apariția lor, ființele venite, ar fi anunțat că au sosit pentru a salva omenirea de la pieire. „Trimisul” (șeful grupului), în fapt o reprezentare holografică, s-ar fi declarat adevăratul Mesia, sosit pentru a îndeplini promisiunea celei de a doua veniri. 
Acel plan a fost deconspirat de forțele Luminii și n-a mai putut avea loc, însă a reușit ca, parțial, să treacă în umbră adevăratul eveniment despre care, la acest moment, nu este oportun să dăm prea multe amănunte.

Cei mai mulți dintre voi au auzit sau au citit despre planeta Nibiru, care a intrat acum în sistemul vostru solar și asupra căreia mulți cercetători fac observații și fotografii de o perioadă lungă ce timp. Din cauza orbitei foarte alungite pe care se deplasează, Nibiru ajunge și pătrunde și în acest sistem solar, la intervale mari de timp. Planeta aceasta este locuită de civilizația Anunnaki, rasă de ființe inteligente care au afinități cu rasele de pe Orion și unele rase reptiliene. Aceste ființe reprezintă o încrucișare a reptilienilor cu cei din Orion. 
În legătură cu mișcarea planetei lor care se apropia mult de Pământ, chiar înainte de 15 martie 2016, „Idele lui Martie” au adus modificări considerabile.

În fapt, intențiile celor de pe Nibiru nu s-au înfăptuit căci programul lor era ca după apariția falsului Mesia, la momentul celei mai mari proximități față de Pământ, Anunnaki să-și anunțe intenția de a-și trimite reprezentanți pe planeta voastră, inoculând în mintea pământenilor că de data aceasta a venit adevăratul Mesia, el fiind însoțit de ființele alese, evident, toți venind de pe Nibiru.

Din fericire, programul lor a fost întrerupt de către Forțe ale Spiritului Suprem. De altfel, cel cunoscut sub numele de Alex Collier a adus recent acest lucru în atenția internauților. (Nota C.M.: nu știu cine este acest Alex Collier dar înțeleg că el a ținut online niște prelegeri pe acest subiect). În acest expozeu el a explicat modul în care au fost realizate filmările, din care au fost prezentate câteva secvențe video, care se refereau la producerea unei explozii pe traiectoria de înaintare a acestei planete misterioase, care se apropia de Pământ, planetă pe care unii oameni de știință au considerat-o ca o planetă nou descoperită. Aceasta din cauză că mulți astronomi (profesioniști și amatori), au pus în evidență abia de curând această planetă, prin filmări și fotografieri. De fapt este vorba de aceeași veche cunoștință care s-a mai aflat cândva în proximitatea Pământului. (n.m.: am mai spus anterior că Nibiru are o orbită extrem de alungită și, pentru a reveni în același punct are nevoie de foarte mult timp – dacă nu mă înșel, 3600 de ani). Eu, Conștientizarea Cosmică, confirm cele spuse de Alex Collier pe internet.

Momentul exploziei a avut o importanță colosală pentru planeta voastră, căci s-a interpus planului celor de pe Nibiru de a desfășura acel întreg program de inducere în eroare a pământenilor, cu privire la falsul Mesia și, apoi, sosirea „adevăratului Mesia”, eveniment care se plia foarte bine pe credința multora dintre voi, în ceea ce privește cea de a doua sosire a trimisului lui Dumnezeu, acela fiind cel care, chipurile, aducea pacea și stabilitatea pe planeta voastră. În realitate, în acele momente s-ar fi jucat soarta omenirii, dacă planul lor nu ar fi fost dejucat de forțele Luminii. Cu siguranță a fost un moment crucial pentru Pământ.

Prin urmare, deconspirarea acestor planuri, a făcut să fie anulată surpriza care vi se pregătea, o manipulare de proporții planetare, și i-a determinat pe Anunnaki să renunțe la aceste planuri, în principal din cauza marii detonații care le-a tăiat calea de înaintare spre Pământ, pe deasupra făcând-se lumină și în identificarea acestei misterioase planete care nu era decât vechea Nibiru, despre care Pământul și civilizația umană nu au amintiri deloc plăcute. 
Apropierea planetei Nibiru (care are o masă foarte mare) sub o anumită distanță, ar fi provocat mari dereglări în structura Pământului (în special cutremure, inundații și alunecări de teren), un imens haos și distrugeri inimaginabile, inclusiv deplasări, fracturări sau scufundări ale uscatului. De fapt, acest eveniment catastrofic ar fi însemnat dispariția civilizației umane de pe planeta Pământ și, probabil, distrugerea sau fărâmițarea Pământului. Acest eveniment distructiv s-ar fi putut produce doar la un anumit moment (n.m.: adică o anumită poziție în dinamica planetelor Pământ și Nibiru, una față de alta și a ambelor față de Soare). Acea poziționare a fost depășită, Pământul aflându-se acum într-o spațialitate care-l plasează în spatele Soarelui, și imposibil de abordat de Nibiru.  
La acest moment se poate afirma cu certitudine că nu mai puteți fi amenințați de Nibiru.  

Explozia provocată în calea planetei purtătoare a acelei civilizații agresoare, a dereglat puternic planul de interceptare a planetei voastre, atât de mult încât ei nu au mai avut timpul necesar pentru a acționa în fereastra oferită de poziția celor două planete. 
Deși se mai fac speculații privind o posibilă agresiune, noi spunem că Anunnaki nu vor mai avea ocazia săvârșirii unui asemenea act, atât din cauza dinamicii de deplasare a planetei lor și a voastră cât și a faptului că, așa cum am mai declarat recent, Planul Divin prevede ca trecerea voastră și a planetei în dimensiunea superioară să mai dureze cel mult doi ani. 
Așa dar, nimic rău nu se mai poate produce pe Pământ, din punct de vedere al agresiunii exterioare.
 
Aceasta a fost o trecere în revistă a circumstanțelor legate de vizitatorul nedorit, Nibiru, care nu mai poate constitui o amenințare pentru voi și planeta voastră. 

Dar acel eveniment nefast dorit de forțele întunericului, dar neîndeplinit, va avea consecințe puternice asupra întunecaților de pe planetă, ei constatând că au rămas singuri și neajutorați. Nemaiavând alternativă și speranțe, ei vor renunța la înverșunarea cu care s-au opus până acum progresului civilizației umane.
Literalmente, întăriri nu au de unde să mai primească, și, cel mult vor încerca aplicarea unui plan alternativ, care, din păcate, există.
Oricum, pentru a merge mai departe cu planurile lor, maleficii au nevoie de extrem de multă energie negativă. Din fericire, pe planetă sosește și se produce din ce în ce multă energie luminoasă, contribuția cea mai însemnată având-o portalurile care se deschid cu ocazia echinocțiilor și a eclipselor de soare și de lună din acest an. 
Important este ca aceste energii să fie ancorate și utilizate în cele mai favorabile condiții și cu cele mai bune intenții.

Cei care au o agendă întunecată ar putea folosi și ei aceste energii prin reconversia lor, pentru a propulsa planurile malefice pe care încă le mai au, unele dintre aceste planuri vizând acțiuni extreme, care ar putea costa viețile a mii și chiar sute de mii de oameni. 
Eu, Conștiința Cosmică, nu doresc să fac speculații asupra acestor posibilități, pentru a nu ocaziona o caracteristică negativă energiilor din mintea maleficilor care ar putea afla, într-un fel sau altul, de conținutul acestui mesaj.

Vă rugăm să nu vă coborâți nivelul vigilenței de care trebuie să dați dovadă în această perioadă și următoarea și să fiți pregătiți pentru a face față unor evenimente viitoare, provocate de forțele întunecate care, din cauza disperării care le-a cuprins, sunt gata să treacă la fapte abominabile de terorism, ei preferând să se sacrifice, din cauza credinței fanatice cu care sunt îndoctrinați.
Nu vă lăsați manipulați de mass-media care mereu are tendința de a exagera, interesul ei fiind să vândă cât mai mult pentru a câștiga pe măsură și pentru a satisface cererile și comenzile celor care-i plătesc și-i folosesc. 

De moment, ei (întunecații) încă mai speră că vor realiza planul Noii Ordini Mondiale, cauză pierdută, mai ales acum când păpușarii lor din univers n-au avut de ales și i-au părăsit. Singura lor legătură este cea telepatică, dar nici aceasta nu se realizează satisfăcător pentru ei, din cauza creșterii permanente a câmpului energetic al Luminii, nefavorabil propagării energiilor întunecate.
Ei doresc să creeze un guvern mondial, o religie mondială, o economie unică, condusă cât mai centralizat, o singură cultură, toate acestea, chipurile, în folosul omenirii.
Eu, Conștiința Cosmică, vă asigur pe voi, ființele umane ale Pământului, că agenda întunecaților nu va fi realizată, indiferent de modalitățile pe care vor intenționa să le folosească.
În același timp este necesar să vă amintim că efortul fiecăruia dintre voi de a evolua este important deoarece el se adaugă picătură cu picătură la crearea și înălțarea conștiinței generale, planetare, care apoi se repercutează favorabil atât asupra întregului sistem planetar cât și asupra fiecăruia dintre voi, mai ales prin crearea posibilității de a se conecta cu mine. 
Numai astfel vă veți putea recăpăta libertatea care v-a fost luată cândva, și din lipsa căreia ați pătimit generații după generații.
Fiecare pas înainte contează, fiecare gând frumos, fiecare atitudine pozitivă, fiecare gest de iubire se adaugă precum perlele prețioase ca să formeze un minunat și gigantic colier. Nu mai admiteți înșelătoria, corupția, minciuna și manipularea! Este foarte important. Ceea ce construiți acum trebuie să fie trainic și imposibil de anihilat. 
Promovați adevărul și numai adevărul căci numai așa vă veți mântui.
Nu vă alăturați și nu tolerați, fie și doar din complezență, celor care colportează neadevăruri. Schimbarea nu poate veni dacă voi nu v-o doriți și nu luptați pentru ea.

Această perioadă de timp este critică și va cuprinde următoarele câteva luni, de la aproximativ echinocțiul de primăvară (în emisfera nordică), echinocțiul de toamna (în sud), până la echinocțiul de toamna (în emisfera nordică) sau echinocțiul de primăvară (emisfera sudică).
În vara aceasta veți trăi evenimente și veți vedea lucruri uimitoare. 
De cea mai mare importanță este să vă amintiți că guvernele sunt puse de voi și pot fi date jos tot de voi. Numai voia voastră contează. Tot astfel și cu terorismul: el poate exista numai dacă voi nu faceți nimic să-l anihilați.
Acuzațiile împotriva altor națiuni, cum ar fi Rusia, că ar fi imperiul răului, sau inamicul numărul unu al lumii, nu fac decât să întărească sentimentul urii și să sprijine planurile   celor care doresc războiul. 
Tot răul poate fi eradicat plecând de la ceea ce face și gândește fiecare individ.
Toți și fiecare dintre voi aveți posibilitatea și datoria de a nu accepta minciuna, înșelătoria, lipsa de adevăr. 

A venit momentul când fiecare dintre voi trebuie să facă ceva important.

Sper că mă vor înțelege toți cei care vor ajunge la acest mesaj.

Sursa:  http://acinfrench.blogspot.pt


11 comentarii:

  1. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
    https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/
    IO ZAMOLXIS, PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREA INALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! IO ZAMOLXIS vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
    http://www.dzr.org.ro/istoria-secreta-a-lui-zamolxe-zeul-s…/
    http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/
    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/…/romaniaramania-centru…

    RăspundețiȘtergere
  2. Planeta aceasta nu este cumva tot aia care a mai „aranjat” odată planetele în sistemul nostru solar? Dumitru Gnenea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate. Este vorba de același Nibiru (Mandruk) care a distrus gigantica planetă Tiamat (conform tezei lui Stichin), dintr-un fragment al acesteia creându-se Pământul. C.M.

      Ștergere
  3. Nu înțeleg ce rost avea jocul acesta cu Mesia!? Manolache Titi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După ce își făcea apariția , pe cerul planetei, probabil, holograma care-l înfățișa pe pretinsul Mesia (cine știe, poate că reproducea chiar chipul lui Iisus) alături de suita sa, pe Pământ (sau, tot așa, pe cerul planetei) ar fi urmat să sosească, de data aceasta, un grup de Anunnaki veritabili, condus de „adevăratul” Mesia, care ar fi putut demonstra ușor că prima apariție era o făcătură a unei civilizații rău-intenționate. Această demonstrație ar fi convins pământenii că totul este adevărat și că, da, ne-a sosit salvatorul, pe care-l așteptam. Civilizația umană prosternată și nelimitat îndatoritoare, ar fi acceptat orice urmau să facă sau să ceară Anunnaki. Scenarii posibile sunt multe: de exemplu, evenimentul catastrofic care putea fi declanșat pe Pământ, ca urmare a forței de atracție a lui Nibiru, putea fi prezentat ca o „judecată de apoi” pentru cei păcătoși etc.
      Dacă nu cumva fabulăm, eu zic că bine că nici de data aceasta n-am fost lăsați singuri și la cheremul maleficilor din univers.

      Ștergere
    2. Nibiru este o manipulare a lui Zecharia Sitchin(un agent Iiluminati ,in fond),ea nu exista este doar pentru destui creduli.Annunaki are cam acelasi caracter...Daca tot anonimul chiar si altii de pe blog ma compatimesc... Faptul ca nu ies la discutii mai ample ,aceasta o fac pentru ca sunt satul de vorbe goale...Nu inseamna asta ca nu percep destule din 2013 incoace si chiar din 1967. Dar,atatea manipulari pe atatea bloguri,e greu sa le arati la multi adormiti(de eoni parca) care este esenta credibila si verticala.

      Ștergere
    3. În urma căror cercetări ați ajuns dv. la concluzia că Nibiru (Planeta X, Mandruk) nu există? Păi, dacă este așa, înseamnă că toți cercetătorii, de-a lungul veacurilor,s-au înșelat. Nu există nici Anunnaki? Vedeți că ei și-au lăsat amprenta pe basoreliefurile din Egiptul Antic. Pe Stichin, acest cercetător asiduu, preocupat de clarificarea și înțelegerea trecutului acestei planete, și care, cu siguranță, nu are decât preocupări de cercetare, cum ați reușit să-l faceți agent Iluminati? Vă rog, nu mai plasați asemenea „perele”, care nu probează decât ușurința cu care faceți afirmații, lipsa dv. de cunoaștere și apetitul pentru bârfă. Eu încerc să mențin acest blog la un nivel cât se poate de onorabil și apelez la toți cititorii să mă ajute în acest demers. Sunt destule publicații de scandal, cărora amatorii de asemenea comportamente pot cere găzduire.

      Ștergere
    4. Foarte adevarat.Nibiru apartine multimii imense a manipularilor jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor pentru mentinerea "goymilor" in intuneric,frica si teama...."Goymii" trebuie sa munceasca non-stop,mai rau ca sclavii si robii(pentru 2 lei,asa cum a afirmat recent ministreasa de la finante)astfel incat jidanii sa se lafaie in huzur,lux si desfatare fara munca....

      Ștergere
  4. Nu are sens sa afirm ceva in contradictoriu,si voi iesi de pe blog singur,fara a ma tot invita,va simt de mult energia si dualitatea,si nu ar fi prima oara cand m-ati insulta chiar daca aveam dreptate. Dar,aveti nevoie ca de aer de altfel de grupuri,ce din pacate nu probeaza chiar evolutie si cum se spune : "Cine se aseamana se aduna". Sunt chiar adunati cativa ,aici pe blog ,ca un fel de orchestra. Mai lipseste o fanfara...Nu ma afectez ca nu imi publicati comentariul,pe langa multe alte ...etc. Ma bucur macar ca nu-mi apartin. Si nu va cer gazduire,pe blog dar,sunteti cam duplicitar,v-am spus,si de evolutie/Lumina la dv.,e discutabil. Nu uitati sa va ajustati artistic barba,ca multi altii de peste tot. Si mai ales sa va dati ...adanc cu parerea !

    RăspundețiȘtergere
  5. toate informatiile din articol sint adevarate. Isus este printre noi acum si are o viata de om normal deoarece transformarea nu vine de sus ci din interiorul constiintei umane . Schimbari radicale se produc datorita prezentei lui .

    RăspundețiȘtergere