Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 martie 2016

Bucuria este vestitorul Înălțării.

Mesaj de la Arcturieni.
(17 mart. 2016; channeler Suzanne Lie)
Traducerea Const. Mihăilescu

Această bucurie poate veni ca o curgere când privești cerul, o frunză, un animal sau o ființă umană. Bucuria nu este doar un câmp energetic; ea este ușa care vi se deschide către cea de a cincea dimensiune în care se află Noul Pământ.
Iubirea necondiționată vă permite să simțiți bucuria și bucuria este poarta inter-dimensională pentru Noul Pământ.
Acolo, pe Noul Pământ, vă așteaptă bucuria noului născut, vindecarea voastră și a persoanelor iubite, sentimentul pe care-l trăiești atunci când realizezi un proiect de succes, trăirea stării pe care ți-o dă împlinirea visurilor celor mai  îndrăznețe. Și toate aceste stări vor fi contribuții importante la înfăptuirea ascensiunii planetare. 

Amintiți-vă că Ascensiunea nu este un loc anume. Ascensiunea este o transmutare de la o vibrație joasă la una mai înaltă. Transmutarea este trecerea unei ființe, unui lucru, unei planete de la o stare vibrațională inferioară la una superioară, în acest caz. Și această trecere vă aduce alte realități palpabile, alte perspective, care și înainte erau acolo, dar vouă vă era imposibil să le vedeți, sau să credeți că ele ar exista.
În dimensiunea a cincea sufletul vostru ia contact direct cu Sinele vostru Superior și se contopesc. Atunci, nu numai că deveniți conștienți de existența Sinelui vostru Interior, dar și comunicați cu el, la modul cât se poate de conștient (Nota C.M.: așa cum o face acum Mike Quinsey, de exemplu). Atunci Sinele vostru vă va furniza o mare cantitate de informații care, de fapt, sunt stocate în voi, în subconștientul vostru.
Când veți ajunge să comunicați cu Sinele vostru - și asta se va întâmpla când veți atinge nivelul vibrațional 5D - o mare cantitate de informații va intra în portofoliul cunoașterii voastre. Aceste informații nu vor fi aduse din altă parte, căci ele au existat  mereu în acea parte „inutilă” a memoriei voastre.

Practicând Iubirea Necondiționată veți putea simți și trăi bucuria, sentimentul inter-dimensional care va domina și Noul Pământ. El seamănă și se regăsește în bucuria venirii în viață a noului-născut, în satisfacția și liniștea pe care ți-o dă vindecarea unei persoane iubite, în reușita unui proiect de succes, și se subsumează cu calitatea unei importante contribuții la ascensiunea planetară.
Repetăm:
Amintiți-vă că Ascensiunea nu este un loc anume, căci nu poate fi definită prin spațialitate, ci este o transmutare calitativ-vibrațională. Transmutarea înseamnă trecerea la un nou spectru de frecvență la care vibrează o ființă, un loc, o situație, o planetă, un sistem. 
Într-un domeniu superior de frecvență, sufletul ajunge să aibă un „limbaj” comun cu Sinele Superior, pe care-l identifică, îl percepe, cu care comunică și cu care se contopește.  
Când ajungeți să comunicați la modul conștient cu Sinele vostru Superior înseamnă că deja vă plasați într-o dimensiune superioară (5D sau mai mult) și veți începe să primiți o mare cantitate de informații, în ceea ce privește viețile voastre anterioare și marile adevăruri ale Creației. Veți deveni o ființă omniștientă care nu va trebui să cerceteze pentru a ști ci va ȘTI pur și simplu.

Din fericire, cea mai înaltă lumină începe să exercite o influență determinantă asupra aspectului vostru compatibil cu cea de a cincea dimensiune, aspect care, cândva, s-a oferit voluntar să suporte pentru o lungă perioadă de timp vicisitudinile celei de a treia dimensiuni și apoi ale celei de tranziție (4D), în care a existat „nava” Pământ
Una dintre consecințe este că această „navă” Pământ „devine din ce în ce mai mică” din cauza recăpătării de către voi a multidimensionalității voastre, a activării celui de al „treilea ochi” și a înaltei inimi care se trezește și se deschide spre univers. Interesant este că această deschidere se produce cel mai bine atunci când ființa se află în strânsă conexiune cu corpul planetar al Gaiei.

Odată ce sunteți împământați puternic pe Gaia (adică conectați energetic cu inima ei), portalul inter-dimensional se va deschide și veți simți conexiunea între nucleul Gaiei și propriul portal al Sinelui vostru Superior. Veți simți, de asemenea, că „eul” vostru se plasează între teluric și mai marea deschidere dimensională a portalului energetic respectiv, devenind un fel de punte de trecere dintr-o parte în alta.

Acest "tu" va putea percepe toate frecvențele din toate portalurile care se afla în interiorul planetei. Unele dintre aceste portaluri sunt de împământare, și trebuie să fie canalizate prin aspectul fizic al „navei” și, apoi, prin aspectul astral al celei de a patra dimensiuni.

Această versiune a „eului” planetar este ca o haină croită din aceleași elemente ca și Pământul, ceea ce înseamnă că aveți în structura voastră energetică elementalii care au stat la baza formării planetei.
Această versiune a voastră va fi, probabil, cea care va recepționa senzația și sentimentul  acțiunii de "ascensiune". Cu alte cuvinte, acesta va fi sinele vostru inter-dimensional.

În forma sub care se prezintă și se reprezintă întreaga planetă, se regăsește ansamblul energiilor care cumulează aspectele: pământ, aer, foc și apă și pe care Gaia și le asumă, și le folosește ca probe-test de recunoaștere a voastră ca produse în care ea se regăsește. Altfel spus, pentru Gaia, voi, pământenii, sunteți un fel de vase de pământ, create din substanța ei. Acesta este înțelesul profund al exprimării „Mama Pământ”.

Cei întunecați, veniți din univers, nu au această consistență și, ca o consecință, nici sentimentul de apartenență la planetă. Asta și explică comportamentul lor barbar și hrăpăreț, dorința lor, neprocesată prin inimă, fiind să fure tot ce se poate și tot ce le folosește, atât de la planetă cât și de la copiii ei (inclusiv sufletul acestora; n.m.).
Aceasta este, de altfel, și explicația care a stat la baza „căderii” sistemului vostru planetar, când  ființe umane și responsabili civilizaționali au aderat la forțele întunericului. (Nota C.M.: adică atunci când Caligastia, prințul planetar, și apropiații lui, s-au dezis de creatorul acestui univers, Mihail din Nebadon, aderând la  rebeliunea lui Lucifer, Satana și Belzebut. Vezi Cartea Urantia)
Acea natură (vie sau moartă) malformată, care s-a creat după rebeliunea lui Lucifer, trebuie, într-un fel sau altul, să dispară sau să se metamorfozeze în substanță recunoscută de Creator. Aceasta înseamnă ieșirea din dualitatea dimensiunii 3D (apoi, a dimensiunii 4D, dar într-o mult mai mică măsură) ale cărei caracteristici sunt: invidia, ura, dorința de acaparare materială, minciuna, necredința, suferința, corupția, boala etc). 
Majoritatea dintre voi ați avansat mult în îndeplinirea acestui obiectiv, ați eliberat multe din atașamentele create în timp și vă apropiați cu pași repezi de starea de bucurie, iubire necondiționată, confort, lipsa oricărui fel de boală, pace și împăcare.Transformarea voastră, modifică compoziția câmpului vibrațional și ajută mult la purificarea și înălțarea planetei.
Nici unul dintre voi nu știa că voluntara sa alegere de a veni pe Pământ va fi atât de dificilă.
Nici civilizațiile superioare, prietene, nu au bănuit că transformările vor dura atât de mult. Aceasta deoarece totul a fost și va rămâne la latitudinea umanității, care se lasă greu convinsă de necesitatea realizării programului divin. Desigur, Dumnezeu poate totul dar el a hotărât de la început să nu nesocotească niciodată alegerile voastre. Trebuie înțeles că înaintarea spre mai bine, felul în care se desfășoară ascensiunea spre dimensiuni superioare, depinde exclusiv de dorința și hotărârea voastră. Viața, sau viețile, în dimensiunea 3D au fost foarte zbuciumate, pline de frustrări, pericole și neajunsuri. 
Toate relele, toate necazurile au apărut după regretabila alegere de a vă renega credința în Creatorul acestui univers. De atunci încoace, civilizația Pământului a decăzut moral (spiritual) în mod accelerat și s-a afundat tot mai mult în tenebre, îndepărtându-se de Lumină.  

La momentul acesta există, din fericire, o reconsiderare a viabilității planurilor de redresare morală a ființei umane. Tot mai mulți dintre voi înțelegeți necesitățile stringente ale perioadei și oportunitățile care vi se oferă pentru a vă rupe de trecutul întunecat. Valul schimbării este tot mai mare, devine chiar uriaș, și aveți toate premisele să încheiați fericit această etapă a evoluției voastre.
Aceste valuri ale schimbării, vânturile schimbării și meandrele interioare ale schimbării, s-au unit formând un cerc inexpugnabil care modifică conștiințe, modifică feluri învechite de a gândi, restructurează câmpul emoțional și fluidizează întregul proces.

Deschideți larg ochii și observați multiplele schimbări care se produc în voi și în jurul vostru. Nu treceți mai departe fără a le observa, căci ele au menirea de a vă conștientiza încă și mai mult. 
Tot Pământul este în febra transformărilor. Fiecare dintre voi poate ajuta la accelerarea acestor transformări, prin dorință, prin gândire, prin fapte. Gândurile, faptele și intențiile voastre sunt profund transformatoare, sunt unelte cu care să lucrați cu spor în această etapă a construcției și reconstrucției umane și planetare.
E o greșeală să vă credeți mici și neînsemnați. Rolul vostru este important, iar voința voastră, determinantă. Niciun utilaj, oricât de sofisticat și de grandios nu va fi folositor dacă mecanicul, nu se urcă la volan, nu-l pornește și nu-l conduce. Intrați cu lumina voastră în ungherele în care mai zace întunericul! Luminați cu Flacăra Violet și refuzați tentațiile care vi se fac cu scopul de a vă opri și a renunța. Lumea pe care o construiți va fi casa voastră pentru multă vreme. 
Nu vă descurajați și nu acceptați amenințările întunericului. Voi sunteți mult mai puternici decât el. Voi sunteți Lumina, întunericul este absența luminii.
Folosiți cât mai des introspectiv expresii precum:
"Eu sunt o ființă multidimensională, care a ales să folosească o formă fizică umană pe această planetă pe care vreau s-o ajut să mă conducă în paradis!”
"Eu sunt o ființă multidimensională care a venit aici, ACUM, pentru a ajuta la înălțarea Gaiei”.
"Eu mă folosesc de acest vas, trupul meu fizic, pentru a mă putea adapta condițiilor planetei care m-a primit și a acceptat ca sufletul meu să se încarneze pe Pământ, dar eu nu sunt numai corpul meu fizic. Eu sunt multidimensional”   .
„Eu SUNT cel ce SUNT!”
„Sunt Sinele meu individual (interior), sunt Sinele Planetar”
„Sunt aici și ACUM pentru a ajuta la ascensiunea mea și a planetei”
„Așa am ales, așa să fie!”


http://suzanneliephd.blogspot.ro

7 comentarii:

  1. In afara LUI EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH) nu re-cunosc nici un alt "EU SUNT"!?! In alta ordine de idei nu se face nici o Ascensiune atat timp cat IMI gresiti zilnic! A.M. zis!!! PACE, IUBIRE, ADEVAR!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine M.A. sfideaza o sa vada el sau ea ce se va intampla la timpul si momentul potrivite si stabilite si hotarate de IO DOMNUL vostru SUPREM!?!

    RăspundețiȘtergere
  3. EU SUNT FOCUL COSMIC si para pe voi toti 7 miliarde de la A la Z!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

    "LA DOAMNA DRAGOSTE sau DOAMNA IUBIRE se ajunge dupa ce treci intai pe la DOMNUL ADEVAR." MARELE AVATAR

    RăspundețiȘtergere