Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 februarie 2016

MESAJ DE LA ASHTAR

Traducere Const.Mihăilescu

Salutări, preaiubiți Copii ai lui Dumnezeu. Sunt  Ashtar și vin la voi de pe podul Noului Ierusalim. Desigur, acest lucru nu este strict adevărat. Există aspecte ale ființei mele totale în mai multe moduri de manifestare în diverse locații, abilitate pe care noi, cei din dimensiuni superioare o avem și o putem utiliza la dorință. De exemplu, acum sunt conectat, la nivel de inimă și minte, cu Kathryn când stă în Camera Soarelui și este în comunicare cu mine; dar un aspect al meu se conectează de fiecare dată cu fiecare dintre voi, atunci când citiți mesajele mele; conexiunea se realizează exact în momentul în care vă fixați privirea pe cuvintele spuse (gândite) de mine. În același timp, eu dau Christinei îmbrățișarea mea energetică care poartă amprenta după care ea mă recunoaște imediat.
Vedeți voi, toate aceste manifestări, relaționări și amplasamente energetice sunt pentru noi tot atât de naturale ca și respirația. Ne direcționăm energiile multidimensional și manifestarea noastă poate fi simultană, chiar dacă locurile de manifestare și destinatarii sunt diferiți. Aceasta explică cum am eu posibilitatea să fiu prezent în oricare dintre conexiunile care mi se solicită de diferite ființe.
Desigur, abilitățile noastre nu sunt la fel de extinse și diversificate precum cele ale Mamei/Tatălui Divin, care sunt atotcuprinzătoare. În funcție de nivelul coeficientului nostru de lumină, avem mai multă sau mai puțină putere de penetrare și extindere a ființei noastre multiple.
Oricum, vă imaginați că acest proces este unul palpitant și mereu avem dorința de a-l diversifica și perfecționa. Această abilitate de expansiune are și partea ei distractivă, nu-i așa?
Nu peste prea multă vreme, și voi veți avea aceste posibilități. Fapt este că procesul atribuirii abilităților a început, căci lumina voastră se amplifică sesizabil spre nivelul la care gradul de sensibilizare va deveni suficient apariției acestui tip de manifestare. În acest moment suntem cu toții angajați în munca extraordinară de realizare a acestui transfer de abilități către umanitate, chiar dacă încă nu s-a încheiat procesul ascensiunii. 
Voi începeți acum să înțelegeți cât de prețioasă este viața voastră aci pe Pământ. Școala de pe Pământ rămâne deosebit de valoroasă, căci învățați cum să înlăturați obstacolele din calea evoluției ființei voastre, învățați cum să creați punți de legătură cu Sinele vostru Superior și, treptat, treptat, ajungeți să vă contopiți sufletul cu Spiritul.

Toate eforturile de a vă plasa cu adevărat în lumina voastră interioară sunt la fel de valoroase, indiferent de dimensiunea în care au loc, indiferent de „terenul pe care se joacă”. Noi vedem eforturile voastre eroice pentru a promova iubirea în toate tipurilor de provocări: aceasta vă dă o minunată strălucire, oameni dragi. 
Voi nu v-ați modificat în esență, atunci când ați „îmbrăcat uniforma umană” pentru a avea această experiență; acum vi se dă posibilitatea de a realiza aproape imposibilul. Noi toți creștem în mândrie când vedem cu cât curaj alegeți acele tipuri de provocări, care, vă confirmăm: sunt dintre cele mai grele.
Rezultatul nu se va măsura în succese sau eșecuri. Va fi confirmarea apropierii și asimilării Luminii și Iubirii în toate, ceea ce va demonstra legătura noastră (și a voastră) profundă cu Mama/Tatăl ceresc - exemplul viu și convingător că toți suntem făcuți după chipul și asemănarea lor.

Noi vă transmitem în această săptămână prin multe surse, cum se va vedea lumea voastră în Newsletter (cele mai recente știri), pe care le-ați adus la punctul critic.Voi înșivă v-ați ridicat nivelul vibrațiilor, devenind mai luminoși, aproape de nivelul necesar care să vă asigure trecerea în masă, împreună cu planeta la o dimensiune superioară.
Este dificil de găsit cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce vedem, pentru că limbile Pământului nu au bogăția de sensuri necesară.
Noi vedem o importantă deplasare de lumina și un mozaic de culori, sunete, irizări, toate fiind energii care se nasc și se propagă în valuri ale forței de viață care se degajă dinspre planeta voastră. Fiecare dintre voi este un punct tot mai mare de lumină, o parte care se adaugă Luminii Universale.
Pentru toate acestea, noi vă aplaudăm din toată inima pentru că știm cât de greu v-a fost când erați țintuiți în întuneric și în ceața neînțelegerii. 
Vedem cum ființele umane care încă se mai îndoiesc, scepticii, devin tot mai puține și mai ezitante. Observăm că cei care atât de mult timp v-au oropsit se transformă în hiene fără dinți, gruparea lor numită Cabala simțindu-se, ea, de data aceasta, hăituită și neputincioasă, înspăimântată de ceea ce intuiește că va urma. Fermitatea și infatuarea de altă dată au rămas doar amintiri care nu se vor mai revigora niciodată.

Prin mai multe surse, noi vă spunem că în această săptămână, după cum veți afla și din cele mai recente știri, veți ajunge la punctul de basculare. Voi înșivă v-ați ridicat la o vibrație atât de înaltă încât va fi posibilă bascularea.
De acum, voi veți produce mai multă lumină decât este capabilă Cabala să suprime.
Creația ei malefică se reduce cu mare viteză astfel că extrem de curând, nu va mai găsi suflete care să-i dea ascultare. Populația Pământului se trezește și află cine este ea cu adevărat și cine sunt cei care au mințit-o și au împiedicat-o să evolueze.
O treabă foarte bună și necesară fac Lucrătorii în Lumină, care se angajează cu fermitate să răspândească Lumina, pentru a rupe lanțurile făurite de gândurile și sentimentele negative. 
V-ați recăpătat dreptul vostru din naștere de a fi oameni liberi, plini de îndreptățite speranțe. Să fie clar: Lumina cuprinde întreaga planetă și pătrunde în fiecare dintre voi, cei care o primiți. Acesta este miracolul care se produce acum pe Pământ.

Este important ca acum, dragilor, să vă păstrați controlul asupra tuturor gândurilor voastre și să nu lăsați pe nimeni să vă facă să credeți că ar fi cazul să luați o pauză.
Mugurii care au apărut trebuie lăsați să crească pentru ca inflorescența să-și arate frumusețea.
Nu permiteți ca evenimentele dramatice să vă abată de pe calea voastră ascensională; multe dintre ele au chiar rolul de a vă descuraja, de a vă înspăimânta și de a vă determina să abandonați efortul de a ajunge în Noua Eră.
Păstrați-vă concentrarea asupra noastră și invocați-ne prezența și ajutorul, atunci când îndoiala începe să sape la rădăcina încrederii. Noi vom răspunde prompt și ajutorul nostru îl veți primi în diferite modalități, totul este să nu vă lăsați convinși de cei care încearcă să vă descurajeze. Lumina ajunge acum pe Pământ direct de la Soarele Central, de la Maica noastră iubitoare, și de la Dumnezeu Tatăl.
 Stați permanent ancorați în energiile Gaiei! Refuzați să aveți fluctuații de încredere față de Mama Gaia, cea care vă iubește până la sacrificiul propriei ființe și care v-a acceptat să vă nașteți pe Pământ pentru a avea experiențe care să vă îmbogățească cunoașterea și să vă ridice conștiința. Stabilitatea voastră determină și ajută stabilității sistemului planetar și vitalizează planeta. Aveți încredere în proces și veți deține puterea de a face saltul pe care vi-l doriți pe Noul Pământ.   

După cum știți, echipele mele galactice și eu personal asigurăm și supraveghem ca tranzacțiile și programele importante, prevăzute în această perioadă a avea loc pe Gaia, să nu fie perturbate de forțe sau civilizații rău intenționate. În ceea ce privește implementarea Programului Prosperității Civilizației Umane, se efectuiază deplasări și relocări ale unor mari depozite de aur și altor valori, pentru punerea la punct a rețelelor de distribuție. 

Echipele noastre galactice și cele aflate pe planeta voastră, sunt sincronizate perfect în acțiunile necesare. Ele sunt, de asemenea, perfect sincronizate cu legiuni impresionante de ființe divine (îngeri) coordonate de fratele meu, Arhanghelul Mihail și de sora mea Christine. Lucrăm împreună în mod constant, în deplină armonie și cu mare bucurie, la fel cum ne-am coordonat acțiunile când am asigurat masiva bogăție care va fi distribuită echitabil ființelor de pe Pământ. Cu concursul important al foarte multor Lucrători întru Luminii se asigură supravegherea acestor mari depozite pentru a fi puse la adăpost de permanenta tendință a Cabalei de a le interfera.

Abia așteptăm să sărbătorim evenimentele care vor veni, ocazie cu care îi veți cunoaște pe marii eroi ai acestor vremuri, care au lucrat mult timp în condiții periculoase și dificile, mai ales în anonimat, pentru apropria lor siguranță

Desigur, nimic rău nu se va produce în timpul acestei faze finale chiar dacă, în unele cazuri, nu a fost vorba de un contract de viață pre-planificat. 
Voi sunteți în deplină siguranță sub ochii noștri vigilenți, mai ales că această mare schimbare are la bază credința și încrederea; și, chiar dacă unele acțiuni par a fi deosebit de periculoase sau riscante, sunteți complet ținuți în îmbrățișarea noastră plină de adorație.

În perioada aceasta, când majoritatea dintre voi vor face saltul de la o condiție relativ modestă, la una a îndestulării și realei bogății, dorim să vă reamintim că nu este inutil dacă vă veți spori vigilența, pentru a nu pierde din valorile în posesia cărora veți intra, căci, o perioadă, încă va mai exista, pentru unii, tentația de a-și însuși ceea ce nu li se cuvine. Asta este: creșterea nivelului de conștiință nu este uniformă pentru toată lumea.
Dacă, totuși, se va profila un eveniment neplăcut în acest sens, invocați ajutorul nostru și noi vom adăuga acel detaliu de securizare care va fi necesar. În acest mod, calea va fi curățată de prezențe neprietenești și rău intenționate.

Poate unora vi se va părea ceva deplasat, din cauza neîncrederii că un asemenea program ar putea intra în realitatea voastră. Încercați să aveți mai multă încredere în ceea ce vă comunicăm. Creatorului îi este la îndemână orice ați putea voi imagina. Într-un mediu în care se crează o stare de înaltă vibrație, abundența și bunăstarea sunt materializări facil de manifestat. Amintiți-vă că în alte lumi și alte dimensiuni, este suficientă voința pentru ca un gând să se materializeze; asta nici măcar nu este o mare filozofie, atunci când devii capabil să manipulezi energia, metamorfozând-o în diverse forme, inclusiv fizice ( care sunt forme de mare densitate a energiei). 
La urma urmei, acesta este scopul proiectului nostru magnific, vă amintiți?

Sunteți aici pentru a stabili un sistem global fără anxietate și fără sărăcie. Baza pe care se va crea noua lume, este încrederea că sunteți mult iubiți și în deplină siguranță. 
Adevărata abundență trebuie să fie experimentată cu bucurie și cu cunoașterea că viața nu este periculoasă sau arbitrară.
Contrariul, a reprezentat programarea constantă a celor întunecați, în ceea ce privește relația cu ființa umană.: "Teme-te! Fii stăpânit de frică! Vezi că te pândește moartea! Viața ta este scurtă, deci apucă cât poți mai mult, nu are împortanță prin ce mijloace. Ia-o înaintea celorlalți căci ce vrei tu se termină, nu este destul pentru toți!" Acesta a fost mereu politica de dezbinare care a stat la baza acțiunilor întunecaților.
Noi și Dumnezeu, vă oferim o alternativă minunată: "Ești în siguranță! Beneficiezi de dragostea tuturor! Ești unic și de neînlocuit! Este suficient pentru toată lumea! Bucură-te și fii fericit căci ceea ce vrei tu nu se va epuiza niciodată! Ești puternic și nemuritor!"

Ați venit în această viață pentru a dovedi aceste adevăruri. Marea noastră satisfacție este să vă ajutăm să înțelegeți și să realizați această Nouă Lume. 
Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem față-n față, să ne felicităm și să ne îmbrățișem. Să vă amintiți ce spune cântecul lui Michael Jackson: "Voi nu sunteți singuri; suntem aici cu voi."
Desigur, întotdeauna am vegheat asupra voastră, dar am fost separați de vibrațiile noastre diferite. Acum, comunicarea noastră începe să se realizeze, „distanțele” dintre noi se micșorează, „acuitatea” voastră crește mereu. Venim unii către alții și va fi imposibil să nu ne întâlnim. Țineți drumul drept și credeți în steaua voastră norocoasă!

Puteți concepe, iubiți frați și surori, că locuiți deja într-o lume în care pericolul a încetat să mai existe?
Vă asigur că este adevărat! Vă asigur!
Știu, mulți dintre voi vor spune: "Dar, Ashtar, există încă războaie și teroriști și nebuni cu arme peste tot!"
Chiar dacă asta este parțial adevărat, vă spunem că starea de care vă este teamă nu mai ține mult, clica organizatoare a acestor nefericite situații este în total declin. Maleficii trâmbițează situații apocaliptice căci au nevoie de frica voastră, ca să-și procure energiile întunecate de care ei depind existențial; altfel, ei nu pot supraviețui, și penuria de energie negativă, vitală pentru ei, le provoacă sucombarea sau îi va face să-și ia tălpășița nu numai de pe Pământ dar și din acest sistem solar.
Cu excepția celor care și-au prevăzut în contractul prezentei vieți moartea corpului fizic, toți ceilalți veți ajunge acolo unde vă doriți, vii și nevătămați..
Trâmbițele mass-mediei (în special televiziunile aservite) vor începe, în curând, să se audă în surdină, căci sunt pe ultimul drum al existeței lor deplorabile.

În ceea ce privește terorismul, ISIS a fost o creație a CIA, Mossad și agențiilor Cabalei din Arabia și a avut drept scop perpetuarea instabilității în Orientul Mijlociu. Acum, la sfârșit, se constată că „afacerea” a cam lucrat în pierdere iar scopul principal, declanșarea celui de al 3-lea război mondial, nu se va realiza. Omenirea se deșteaptă cu repeziciune și observă manipulările și minciuna. Asta-i înfurie și-i aruncă în disperare pe autori care, pe ultimii metri, mai încearcă să ațâțe flăcările războiului. Spuneți-le și voi: „NU AVEȚI NICIO ȘANSĂ ! ”

 Liderii lumii, inclusiv Putin, Obama, Abadi, Rouhani, Merkel, Trudeau, Papa Francis, și alții sunt intens contactați și cu ei „ se „discută în spatele scenei”. Aceste contacte sunt realizate de vechii (anticii) chinezi și alte spirite ale unor vechi familii pentru a aduce pacea pe Pământ, schimburi comerciale reciproc avantajoase și izolarea politicii „pumnului de fier” practicată Cabala din SUA.
Siria va fi în curând păstorită (asistată) să înceteze conflictele actuale, și aceasta se va obține cu ajutor rusesc și chinez. (Nota C.M.: ceea ce este deja realizat la ora aceasta, mesajul fiind recepționat pe 10 feb.)
Cei recrutați de ISIS și instructorii lor vor depune armele și vor fi capturați iar interlopii care au inițiat și finanțat acest război vor fi cunoscuți. Resursele și toate bogățiile furate din țările devastate de război vor fi returnate deținătorilor de drept. 
Va începe reconstrucția Irakului, Siriei și Afganistanului iar țările Africii și Americii se Sud, vor începe să se revigoreze chiar din această primăvară.
K.M.
Ele vor primi finanțări generoase din Fondurile de Prosperitate, fonduri care vor fi, în continuare alimentate de voluntari ajutați de Lucrătorii în Lumină din întreaga lume. Prietenii voștri Galactici se pregătesc să se alăture acestor mari grupuri de ființe care vor participa cu mult entuziasm.

Schimbările care sunt pe cale să aibă loc în lumea voastră vor fi atât de rapide și de o anvergură nemaiîntâlnită, încât vi se va părea că ieri era prăpădul iar azi este fericirea. 
Dispariția violențelor, a haosului în care lumea voastră era scufundată, vor dispărea ca un coșmar iar falnicul și zâmbitorul Nou Pământ va intra în scenă alungând durerea unei umanități chinuite de-a lungul eonilor.
Vedeți voi, dragi prieteni, la ora la care vă vorbesc, pericolul a trecut deja, iar era păcii și prosperității bate la ușă.
Suntem aici, am triumfat împreună și suntem plini de IUBIRE.
Sunt Ashtar, iubitorul vostru frate. Salut!

(Channeling realizat de Dr. Kathryn E. May, 10 februarie 2016)

SURSA: http://www.starseeds.net

18 comentarii:

  1. Nu este nevoie sa vina Fratii Galactici sa ne arate cine a creat ISIS si datorita cui este atata nenorocire si mizerie pe-acest pamant.Stim foarte bine ca totul se datoreaza jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor ai caror sclavi,cobai si robi suntem de multe,multe generatii!!!!Si vreti sa va cred ca,dupa mii si mii de ani de robie si sclavie vom scapa asa de usor si de repede de "Ei"? Eu nu prea cred asa ceva.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pesimism profund și iremediabil!! Păi, dacă nici după „mii și mii de ani de robie” ne declarăm tot nepregătiți și gata să ne continuăm calvarul,... atunci o merităm! N-ar trebui, mai bine, să spunem și noi, într-un singur glas: ”AJUNGE!”? Dacă cei care se abandonează răului vor reuși să țină balanța înclinată în interesul întunecaților, eliberarea nu va veni niciodată. Asta vreți? Sau continuați să doriți să ne elibereze alții în timp ce noi ne tânguim și ne plângem soarta, pe care singuri ne-o acceptăm?

      Ștergere
    2. Eu, unul, vreau sa ma eliberez de sub robia si jugul lor sa nu mai fiu sclavul jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor asa ca spune-mi cum sa fac? Fac pariu ca habar n-ai......

      Ștergere
    3. Atata timp cat nu evoluati spiritual,tot sclavii lor o sa fiti in continuare si pe alte planete..."fara numar" E grea carnea de porc,mai grea soferia,dar si mai grea evolutia spirituala pentru unii.Cand va urmati asupritorii si pe alte planete,sa va luati si bascalia cu voi!

      Ștergere
    4. Nu prea esti informat si oricum ar trebui sa fii mai optimist

      Ștergere
  2. Apropo de calificativul „distractiv”: mă întreb retoric, cât poți să fii de ...strâmtorat la minte, ca să să-ți permiți să faci o asemenea apreciere la adresa unui asemenea articol excepțional?! Doamne, mare e grădina ta dar cresc și multe buruieni în ea!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa intervin si eu si sa spun ca azi noapte am avut un vis in care s-au facut vizibile mai multe nave rotunde ale ET-lor , si cum oamenii cabalei ne obliga sa circulam si sa nu bagam de seama ce vedem pe cer, si mai vedeam cum pe cer se ducea o lupta, se trageau in nave, dar fara nici un efect asupra lor, si am vazut cum o nava se pregatea sa aterizeze si s-a transformat intr-o masina cu un barbat si un copil in ea, m-am apropiat cu bucurie de ei, m-au salutat, si i-am intrebat de unde vin, si mi-au spus de pe TIRES, TYRES, HYRES (imi cer scuze ca n-am retinut bine numele planetei) dar de emotii m-am trezit din vis....o intalnire emotionanta cu ei, Doamneeee....

    Cine ma poate ajuta ce a vrut sa-mi spuna acest vis ?
    Oare cat de aproape suntem de Eveniment, sau eliberarea planetara?
    Vreau sa mai spun ca acest vis m-a luat prin surprindere, caci m-am culcat cu gandul in alta parte ci nu la ei, la eveniment si la aceste informatii !!!!

    RăspundețiȘtergere


  4. La mine acest vis nu este singurul, am mai avut vise cu nave ET si cu Cabala care ne forta sa nu bagam in seama, ba chiar care ne si ameninta, intr-un vis eram amenintati ca daca depasim o limita vom fii impuscati, dar noi depasind acea limita practic am fost teleportati, iar pericolul a disparut pur si simplu, pt ca ne-am trezit cei amenintati in interiorul navei...

    In alte vise m-am visat impreuna cu ei , si dezvoltand capacitati pe care eu acuma nu le am....am visat si pamantul cum ascensioneaza intr-o alta dimensiune, visand-o cum pamantul se aprinde ca un soare, aparent iti dadea senzatia ca orbesti, dar aceasta ascensiune s-a petrecut in vis atat de repede incat n-ai timp sa clipesti din ochi, doar observi efectul de lumina ...si m-am trezit intr-o alta lume, care era tot pamantul acesta (planeta noastra) dar in care abilitatea de a vorbi nu o mai avea ci doar pe cea telepatica...niste fiinte m-au asigurat ca totul e OK, ca sunt in siguranta ;)

    Deci iata, ceva ceva se petrece in sinele nostru, al unora, si al meu, sunt niste semnale aceste vise, pe care inca nu le-am inteles pe deplin, cu respect incerc sa le inteleg..

    Cine ma ajuta sa inteleg mai bine toate aceste manifestari, care pe mine nu m-au surprins, pt ca m-am obisnuit cu ele, dar m-a surprins altceva, si anume intensitatea lor in ultimul timp....si mesajul lor pe care inca nu l-am inteles foarte bine...si vreau sa ma ajute cineva sa-l inteleg....Multumesc !!!

    Pacea fie cu noi TOTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest film este un fragment din predica ținută la sfârșitul unui Sfânt Maslu, ținută la sfârșitul anului 2007, de ieromonahul Vasilie Novikov, din satul Ivanovo, regiunea Tula, care a murit de cancer în anul 2010. Judecătoria orașului Novomoskovsk a recunoscut predica părintelui Vasile și șase filme de ale sale ca materiale extremiste. Discurile au fost confiscate: “Ortodoxie sau moarte”, “Cipizarea”, “Show-ul american”,”Sicrie pentru americani”. Părintele Vasile a fost un mare luptător împotriva globalizării. Ca un păstor adevărat, i-a fost interzis să slujească în biserică, în urma predicilor sale în care demasca marii arhiereii.
    El direct, cinstit și în auzul tuturor a demascat necinstea patriarhului și a arhiereilor care au căzut în erezia ecumenismului. Părintele Vasile își îndruma turma sa de a sta tari în adevăr, să renunțe la orice fel de bunuri pământești pentru salvarea sufletelor! https://www.youtube.com/watch?v=lSNNYzDaJWo

    RăspundețiȘtergere
  6. No ! ce zice ASTHAR imi place foarte mult!!! ASA SA FIE DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  7. Este foarte buna evolutia spirituala,dar canalizata de martorii mincinosi nu va duce decat la un mare dezastru.Ei parca ar fi prima oara.Sunt un adept al evolutiiei spirituale dar si al mintii.Voi nu intelegeti ca ne este servita o noua religie?pai ce...cele vechi nu prea mai merg.Hai sa le unim pe toate.Nu este ceva rau.Dar daca este tot religie ce rost are.Pacat de oamenii cu adevarat buni.Dumnezeu cel adevarat nu scrie biblii intregi.Voi mintea o hraniti.Dar cred ca gresesc.Daca trecem cu bine peste asta poate chiar ne trezim.Ar fi ceva frumos.Aceasta femeie este o mare mincinoasa.Hai nu sariti ca nu as fi evoluat spiritual.Am incercat toate starile posibile,chiar si de evoluat spiritual.Toate duc spre manifestarea mintii.Atata timp cat traim in corp fizic, nu e asa?Hai ca vorbesc aiurea.Veti fi chemati atunci cand,veti fi in totalitate sinceri.Si de ce va urmarim daca suntem impotriva?Aici sunt oameni de care ne pasa.Pa

    RăspundețiȘtergere
  8. Le zice frumos, dar parca prea frumos sa fie adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi creem realitatea ,daca 100 de insi ar CREDE TOTAL SI NECONDITIONAT ceea ce ne este spus si ar RECUNOASTE asta ca fiind ADEVARUL lor asta s-ar manifesta in cel mai scurt timp , SE INTAMPLA ORICUM,insa ceva mai lent. Oameni buni ceea ce vedem este proiectat de constiintele noastre aceasta holograma colectiva functioneaza si este alimentata de ceea ce exista in noi de convingerile sentimentele si gandurile noastre ACU DOAR HOTARATI-VA CE ALEGETI SA CREEATI SI SA TRAITI! Asta insemna sa fii o fiinta multidimensionala sa te joci cu energia si sa o focalizezi spre ceea ce iti doresti ,Alege-ti ce vreti sa hraniti din pretioasa voastra energie ,o frica ?iubirea in toate formele ei , bani? sex?armonie ? violenta? aveti liberul arbitru si vointa creatoare folositi-o in scopul cel mai inalt al vostru si al tuturor celorlalti pentru ca toti ceilalti sunt o bucatica din marele suflet noi suntem parti din Dumnezeu noi sunt El iar El este Noi .NA MAS TE <3

    RăspundețiȘtergere
  10. https://didaaurelia444.wordpress.com/ comunicare Arhanghelul MIHAIL.

    RăspundețiȘtergere
  11. UN ARTICOL EXCEPTIONAL,CARE M A FACUT FERICITA SI ASTEPT CU TOATE INCREDEREA SI IUBIREA NECONDITIONATA SA SE MANIFESTE IN TOTALITATE SI PANA LA CAPAT! TREBUIE SA FIM INTELEGATORI CU CEI CARE NU S AU TREZIT SI SA I INDEMNAM SI SA LE CONFIRMAM CA TOTUL ESTE ADEVARAT SA FIE INCREZATORI SI FERICITI CA URMEAZA CEVA EXTRAORDINAR DE BUN SI BINE PENTRU INTREAGA OMENIRE DAR EI TREBUIE SA SE INFORMEZE CHIAR DACA AU RAMAS IN URMA CU EVENIMENTELE II RUGAM SA FIE POZITIVI SI BUCUROSI PENTRU CE URMEAZA. CREDETI CU TARIE IN CEEA CE URMEAZA FERICIREA PE PAMANT! PACE,IUBIRE,LUMINA!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu siguranta se vor manifesta toate cele traduse in ac.art,Domne ajuta ..Noi suntem <LUMINA<IUBIRE SI ADEVAR..LUMINA $i IUbirea au invins pe Pamint... NAMASTE

    RăspundețiȘtergere