Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 februarie 2016

Mesaj de la Ashtar.

(2 feb. 2016 ; channeler dr Kathryn E. May)
Traducere Const.Mihăilescu

Vom face unele aprecieri despre ceea ce se petrece în lumea voastră în această perioadă. Cum vezi lumea determină și modul în care vezi lucrurile și apreciezi evenimentele. Este, deci, important să înțelegeți că ceea ce vedeți, ceea se întâmplă în jurul vostru determină starea voastră de spirit.
Vă voi da un exemplu: campania actuală din US pentru prezidențialeExistă o parte din electorat care îl susține pe Donald Trump, deoarece ei sunt supărați și se simt trădați de "Guvern" pentru că nu a avut o atitudine clară și explicită în diversele probleme ale societății. Ei doresc ca „locatarul” de la Casa Albă să fie dintre cei care strigă, se înfruntă și se confruntă cu adversarii politici, are accese de furie și ar trebui chiar să împroaște cu insulte pe cei a căror atitudine nu-i este pe plac. Asta le-ar da un sentiment de bărbăție, de curaj. Ei cred că un asemenea personaj este un om puternic, un ins care nu va tolera abuzul, prin atitudinea sa dovedind că-i pasă de soarta nației. Apoi, sunt cei care văd în Trump un bufon ridicol, abonat permanent la discursul irațional, și plin de ură.  
Ei sunt alarmați și stupefiați că există oameni care-l iau în serios pe acest candidat-bufon, care dă dovadă de multă iraționalitate și nu se dă în lături în a susține neadevăruri flagrante. Ei văd în Tramp un pericol care amintește de sloganurile periculoase, de sorginte fascistă, care se vehiculau cu 30 de ani în urmă, același tip de discurs care a favorizat izbucnirea celui de al doilea război mondial. Și asta îi îngrozește.
Acum, permiteți să lansez un alt punct de vedere: poate că Trump este un maestru dar un maestru al omului politic caricatură, un fel de părinte care promite protecție puternică „copiilor ” săi dar care, în realitate, va conduce adepții săi spre război, spre haos și o grandoare iluzorie.
În rolurile pe care le joacă, Trump, sare dintr-o extremă în alta, și, din ce în ce mai frecvent, lansează și apără „teze” aberante. În aceste circumstanțe, chiar și cei mai atașați adepți ai săi se vor dezice de el imediat ce va începe să pună în practică gafele sale lipsite de logică, de discernământ. Oricum, Tramp, dacă ar ieși președinte, ar fi unul hilar și obligat să suporte consecințele unei atitudini absurde. Din păcate, asemenea politică ar fi decontată și pe seama alegătorilor. Ce spune el cu voce tare este de multe ori absurd, dar pe ce își bazează el campania electorală? El a studiat efectele zgomotoaselor și furibundelor ieșiri la rampă ale lui Hitler și politica intransigentă a lui Stalin. În consecință, el s-a hotărât să apară în fața poporului cu mult tupeu și în chip de „atoateștiutor”.
Este posibil ca el să fie un satiric genial, un propagandist calificat, și un actor talentat, care se oferă pe el însuși ca model care știe să adoarmă vigilența omului de rând, în final, ajutând la producerea revelației, „trezirii” oamenilor care vor înțelege cât de ușor pot fi înșelați cu promisiuni deșarte expuse în modul cel mai agresiv.
La o asemenea variantă, mesajul real este că atunci când se întreprind acțiuni de care depinde soarta unei nații, toți trebuie să dați dovadă de maximă exigență.

Eu vă las să vă gândiți, iubiți frați și surori, și să discerneți ce este mai bine pentru voi și cum trebuie să acționați în această perioadă extraordinar de importantă din istoria modernă a Pământului. Căci, până la urmă, de soarta planetei și civilizației umane globale este vorba.
Acum vom trata un alt subiect.

Un grup de oameni curajoși și întreprinzători au realizat o producție cinematografică de genul Dosarelor X, în care se fac dezvăluiri îndrăznețe, descrieri complexe și complete care pot fi considerate prima prezentare de informații cu adevărat exacte, care fac o prezentare dramatică a unor realități din istoria civilizației umane și a planetei voastre.. Aceasta echipa de creație îndrăzneață a dezvăluit modul în care tehnologiile extraterestre au fost folosite pentru a crea frica, și o masivă mușamalizare a adevărului începuturilor voastre galactice.
În trecut, Anunnaki și alte rase extraterestre "întunecate" au furnizat tehnologie, materiale și expertiză pământenilor pentru a construi nave spațiale pe care cabala voastră le-a folosit pentru a teroriza și subjuga omenirea.
Nici una dintre aceste activități nu a fost organizată sau susținută de Federația Galactica a Luminii, deși am fost de multe ori acuzați că am avut anumite implicări, cum ar fi răpiri și sacrificări de animale sau oameni, apariții ale unor „străini” care s-au soldat cu situații neplăcute pentru localnici.
Sunt încântat că acest film demonstrează documentat, în fiecare episod, adevărul revelat.

Kathryn și Christine au inclus în secțiunea următoare o parte strălucitoare numită "Dosarele X", de David Nova. A fost scrisă în numele Federației Galactice a Luminii, ca o introducere la această serie, și este începutul multor anunțuri de prezentare a informațiilor atent planificate.
A fost nevoie de mii de oameni pentru a lansa această primă serie de televiziune multi-stratificată. Vă îndemnăm să-l vedeți cel puțin o dată, recomandați-l prietenilor și familiei ... și nu ratați șarjele pline de ironie, revelații care vin din rețeaua Fox, de la un personaj pe nume Fox Mulder (zis"turnătorul"). Noi, cei din dimensiunile superioare găsit această realizare plin de umor.

Am cerut, de asemenea că această nouă secțiune să fie creată și pe Noul Pământ și se va numi "Inaugurarea în New Golden Age”. Își va da concursul însuși Arhanghelului Mihail, pe următoarele teme: RV / GCR, NESARA, GESARA, noua guvernare, energia liberă, noile tehnologii pentru sănătate, debarcarea, Camera de Cristal și altele.

Noi, cei din Compania Cerului, suntem încântați să luăm parte la acest efort destul de îndrăzneț pentru standardele actuale ale Pământului. Federația Galactică a Luminii este aici pentru a vă sprijini, pe voi și planeta, în eforturile voastre de a ascensiona.
Lucrătorii întru Lumină din întreaga lume se alătură în această aventură glorioasă, iar noi suntem încântați să oferim cât mai mult din expertiza noastră, pentru a aduce schimbările pe care le doriți și le meritați, pe Pământ. Este cu atât mai bine dacă în întreaga activitate, adăugați și un element de umor bun, care va face lumea mai destinsă și mai fericită.

Eu, Ashtar, sunt încântat să fiu o parte a acestei mari legături de energii, care unește „ce este sus” cu „ce este jos” punând bazele unui nou mod de informare.
Foarte multe informații importante sunt în curs de a vă fi transmise în viitorul apropiat, informații care vor face ca fiecare dintre voi să înțeleagă mai bine rostul prezenței sale acum pe planetă și multiplele interconexiuni de tot felul care există și crează marea țesătură a existenței viului în univers. Este cu atât mai bine dacă toate aceste revelații apar pe o notă de fină ironie, de reală bucurie și umor. Este un comportament pe care noi îl promovăm și care face din glume moduri serioase de a privi universul.                               Viața este destinată să fie distractivă și ne dorim să împărtășim cu voi bucuria plină, viața interesantă și agreabilă, chiar dacă vă aflați implicați într-un amplu proces al schimbărilor.

Așteptăm cu nerăbdare noile etape care se vor finaliza cu Înălțarea Planetei Pământ. Împreună cu toată Compania Cerului, eu sunt robul vostru devotat, fratele vostru, Ashtar. Salut, dragi frați și surori ai stelelor. Vă iubesc!
http://www.starseeds.net



Un comentariu: