Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 februarie 2016

29 ianuarie 2016 - Mike Quinsey.

Traducere C0nst. Mihăilescu.

Există toate motivele să credem că în scurt timp veți deveni conștienți de începutul unei serii întregi de modificări care vor cuprinde, în cele din urmă, întreaga lume.
Acele modificări care au fost întârziate de ceva timp, sunt gata să se producă, căci s-a atins timpul lor de maturare. Ele vă vor fi date treptat, în anumite doze, suportabile pentru ființa umană. Se are în vedere faptul că marea majoritate a oamenilor nu au idee sau, oricum, în mică măsură, de ce urmează să intre în viața lor și a omenirii voastre, în general.
La apariția acestor modificării, oamenii vor simți un soi de tulburări, de neliniște, de disconfort, dar, odată ce vor vedea că schimbările sunt în interesul lor, nu numai că vor accepta situația dar vor fi dornici să acorde tot sprijinul necesar. 
În ceea ce-i privește pe malefici, în mod natural și de înțeles, ei își vor manifesta opoziția deși, în sinea lor, înțeleg că au pierdut definitiv „partida”.
 Cu toate acestea, celor care vor înțelege și vor regreta acțiunile pe care le-au inițiat în detrimentul altora, al societății umane, li se va oferi șansa reabilitării și revenirii la normalitate, la bune intenții și la iubire. Cine însă va persista în fapte reprobabile, nu va putea să spere la un tratament care să-i ofere o șansă. 
Calendarul Ascensiunii este setat și toate evenimentele programate pentru deconectarea de trecut, de dualitate, nu mai pot fi important modificate. 
Se lucrează „în linie dreaptă” acum, aceasta însemnând că foarte repede și operativ fiecare dintre voi, cei veniți în această viață, veți fi integrați astfel încât să conștientizați sarcina pentru care ați venit și sunteți acum pe planetă. Contribuția marii majorități dintre voi va fi legată de demararea acelor activități care vor pune în operă crearea Noii Ere pe Noul Pământ. 

Cei care constată că în viața lor au apărut anumite sincope, anumite întreruperi ori amânări, trebuie să interpreteze aceasta ca pe o regăsire în ființa lor a influenței vechii lumi, și să înțeleagă că trebuie să se străduiască mai mult pentru eliberarea ei, dat fiind că accesul în Noua Lume nu va fi posibil fără eliminarea acestui „bagaj” stânjenitor
Partea favorabilă a ceea ce înseamnă aceste manifestări constă în faptul că ele dovedesc că acea ființă este înscrisă determinant pe calea ascensionării și că înaintarea sa spre noua dimensiune depinde numai de atitudinea și faptele sale.
Contextul este favorabil și pentru că întunecații nu mai au posibilitatea să se interfereze în viața voastră, dacă, nu cumva, le invocați voi prezența sau influența. 
Una dintre cele mai importante îndatoriri a celor care ascensionează este să răspândească, prin mijloacele care le stau la dispoziție (prioritar, pe internet), informații reale și utile oamenilor care le caută și au nevoie de ele. Partea care se opune popularizării în masă a informațiilor încearcă mereu să ascundă unele tipuri de informații, în general cele încurajatoare și care demonstrează progresele forțelor Luminii. Cu toate acestea, mereu vor exista „portițe” prin care se vor scurge informațiile, și acestea trebuie descoperite și valorificate.
Din păcate, uneori, aceste căutări temerare, pot pune în pericol chiar viața agentului de investigare, însă aceasta se întâmplă doar acelor ființe care au prevăzut în programul lor de viață asemenea tip de eveniment. Oricum, în asemenea cazuri, ființa este deja pregătită, la nivel de suflet, iar sacrificiul pe care-l acceptă va fi un important bonus pentru evoluția sa viitoare.Toate sufletele ființelor implicate în asemenea evenimente cunosc cu mult înainte ceea ce va urma să se întâmple și pregătesc corespunzător ființa, mai ales în ceea ce privește lichidarea încărcăturilor karmice, și aceasta va ușura și accelera mult traseul evolutiv al ființei. Din motive evidente, aceste suflete nu sunt purtătoare de memorie, la nivelul conștientizării din planul fizic.

În cursul vieții actuale, multe ființe nu conștientizează necesitatea abandonării procesului karmic, astfel că, de-a lungul desfășurării și consumării experiențelor vieții, foarte mulți continuă să producă și să acumuleze karmă; numai că în prezent, în funcție de nivelul de evoluție al fiecărui individ, se va manifesta mai repede ca altă dată Legea Compensației (a Cauzei și Efectului), ceea ce înseamnă că marea majoritate a karmei „proaspăt” formată se va compensa în foarte scurt timp sau, oricum, în decursul actualei existențe. Aceasta va face ca sufletul să treacă mai liber spre dimensiunea superioară vizată.
Pe de altă parte, nu toată karma creată și acumulată rezultă în urma faptelor reprobabile, a greșelilor, ci există și karmă „a faptelor bune”, pentru care acea ființă va fi recompensată. Numai că și acest tip de karmă „obligă” sufletul să revină într-o nouă viață pentru a primi „recompensele” (n.m.: deși, oricum, și aceasta va însemna o tot întârziere, chiar dacă, după aceea câștigul spiritual adăugat va accelera evoluția). Procesul evoluției și involuției nu este ușor de înțeles, pentru o ființă a cărei existență are loc în dualitate.
În cele din urma, veți afla întregul adevăr al vieții, atunci când va avea loc „procesul de revizuire”, când sufletul se va contopi cu Sinele Superior. Acele momente vor fi cu adevărat revelatoare, căci ființa va deveni o Ființă de Lumină.
Este posibil, de asemenea, ca în anumite etape ale evoluției, sufletul să beneficieze de prezența a ceea ce s-ar putea numi „paznici” care se vor afla mereu în proximitatea voastră pentru a opri energiile de interferență nedorite, sau atacuri psihice asupra acelei ființe.  
Fiecare suflet are repartizat un ghid care are sarcina de a se asigura că planul de viață cu care a venit ființa se îndeplinește, și de a semnala orice deviere de la el, atât prin alarmări intuitive cât și prin precipitarea unor evenimente care să „trezească” ființa. Aceste „întâmplări” nu sunt, cum foarte mulți dintre voi cred,......întâmplătoare. 

Fiecărui eveniment important din viață i se pregătește „terenul” cel mai favorabil pentru a avea eficiență maximă. Mintea însă (eu-ul uman) poate să decidă altfel și să ignore indicațiile sufletului și inimii, suportând urmările firești.

În plus, fiecare ființă umană, aflată într-o situație dificilă, poate invoca prezența sau ajutorul Arhanghelului Mihail.
Ajutorul solicitat va fi acordat mai ales dacă viața este pusă în pericol, sau dacă o nedreptate flagrantă este pe cale de a se săvârși.
De ce, totuși, există suficient de multe situații în care acel ajutor invocat nu „vine”?
Sunt câteva motivații:
 -) evenimentul care urmează face parte dintr-o obligație karmică;
 -) solicitarea este în contradicție cu Legile Divine;  
 -) se impune o „lecție de viață”;
 -) evenimentul face parte din programul de viață; 
 -) evenimentul face parte din procesul de „resorbție” a „sufletului rădăcină” (căruia-i aparține și acest suflet) care, în urma decăderii la stadiul de „suflet pierdut”, urmează să fie supus disoluției. (Nota C.M.: în asemenea situație, întreaga descendență a „arborelui genealogic” a sufletului rădăcină, devenit „suflet pierdut”, va fi resorbită, indiferent de faptele și comportamentul fiecărui component al descendenței).
-) o alegere expresă a sufletului, din motivații justificate, dar care nu sunt comunicate ființei, la nivelul său de înțelegere.

Unul dintre ultimele evenimente care urmează a avea loc, va fi  cel în care ființe aparținând unor civilizații din Federația Galactică vor descinde pe Pământ.
S-a vorbit adesea despre acest eveniment mult așteptat, atât de civilizația umană cât și de cei care vă vor „vizita”. 
Este indubitabil că evenimentul va ocaziona o dezlănțuire de festivități și manifestații de bucurie de care civilizația umană n-a mai avut parte în trecut. 
Ce sau cine întârzie producerea acestui eveniment? Crearea acelui câmp energetic favorabil, care să asigure o desfășurare general acceptată și dorită, și imposibilitatea apariției unor manifestări care să greveze asupra soartei umanității voastre. Cu alte cuvinte, este necesară atât lipsa unor forțe ostile cât și o dorință generalizată (care să includă și voința guvernelor pământene) ca evenimentul să se producă. Până atunci, o măsură de recunoaștere publică a existenței vieții și civilizațiilor universului, se impune.

Mult-așteptata Epoca de Aur va fi cu adevărat edificată și viața va deveni o mare sursă de bucurie și satisfacție
Durata de viață va crește foarte mult, vor deveni obișnuite călătoriile interplanetare, la costuri modice și extrem de rapide, comunicarea telepatică va lua locul celei actuale, bolile de orice fel vor fi eradicate, teleportarea va deveni o obișnuință, îndestularea va fi atributul fiecărei ființe etc. Vise? Doar la nivelul judecății omului actual, legat încă de dimensiunea 3D. Dor nu aveți naivitatea de a crede că Dumnezeu a început și s-a oprit în procesul creației după ce v-a creat pe voi!?

Cei care dețin înțelegerea asupra schimbărilor care urmează sunt invitați să-i ajute și pe cei care încă nu s-au „trezit”.
La un moment dat viteza cu care se vor derula evenimentele va fi copleșitoare pentru mulți dintre cei care acum, nu se hotărăsc să acționeze în planul cunoașterii și acceptării realităților.
Oamenii vor avea nevoie de timp pentru a înțelege ce se întâmplă și să se asigure că, în cele din urmă, totul va fi în avantajul lor. Declikul se va produce atunci când schimbările vor începe să-și arate roadele.
Deși în anul care a trecut viteza de derulare a evenimentelor a fost foarte mare, așteptați-vă ca în acest an nivelul să fie mult depășit. Aceasta va fi urmarea firească a creșterii frecvenței de vibrație în sistemul vostru planetar.
Constatarea va fi un semn sigur că totul se derulează pe „repede înainte” și că accelerația va crește încă și mai mult.

Mama Pământ începe să-și facă modificările asupra propriului corp fizic, și aceasta se va realiza prin producerea unor situații meteorologice extreme, localizate în cu totul alte zone decât vă așteptați.
Însă, nu vă faceți griji: nu va fi sfârșitul lumii; totul este menit să ducă la apariția Noului Pământ, cu nivelul de purificare, geologia, cu fauna și flora care să-i confere calitățile și virtuțile prevăzute în Planul Divin.
(Acest mesaj l-am primit de la  Sinele meu Superior.
Vă las cu dragostea și binecuvântările mele, care să vă canalizeze spre finalizare,
Mike Quinsey.)

Website: Tree of the Golden Light.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu