Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 ianuarie 2016

Un interviu cu un reptilian uman binevoitor.


(22 ian. 2016 by 
 Traducere Const. Mihăilescu 

Ne apropiem de un moment în care anumiți lideri politici vor dezvălui că în forma lor nativă sunt reptilieni. În 2010 am publicat un articol în care se arăta că nu toți reptilienii sunt din întuneric.
Una dintre greșelile de judecată care persistă în concepția oamenilor, chiar și acum când ne apropiem de multașteptata întâlnire cu ființe nepământene, este că pentru majoritatea dintre ei, noi facem aprecieri generalizatoare, considerând, de ex., că dacă este vorba de rasa reptiliană, toate civilizațiile reptiliene sunt malefice, ceea  e nu este de loc adevărat. Această categorisire simplistă este generalizatoare de erori impardonabile. În realitate, nu toate semințiile reptiliene sunt din întuneric. Aceasta nu înseamnă nici că toate liniile descinzând din rasa reptiliană sunt din lumină.
Pe de altă parte, câte dintre speciile non-umane trăitoare pe Pământ ne consideră pe noi, oamenii, specie civilizată, din moment ce marea noastră majoritate suntem mâncători de carne, obținută prin sacrificarea unora dintre ființele considerate de noi necuvântătoare, dar, de fapt, neînțelese de noi? Cred că aceste ființe care populează planeta și pe care omul le vânează sau le crește pentru a le sacrifica, au tot dreptul să ne considere o civilizație întunecată. Mulți gândesc că dacă oamenii vânează și mănâncă ale ființe, tot atât de adevărat ar putea fi ca unele civilizații din univers să se gândească la noi ca la pradă apetisantă.

Matthew Ward (Matei) a încercat să risipească ideea că toți membrii reptilieni ai unei linii evolutive ar putea fi malefici, prin contactarea lui Horiss, o ființă din Lumină care face parte din civilizația reptilienilor. El a fost pus în legătură cu Suzanne Ward, mama pământeană a lui Matei, cu care avut următoarea conversație:
(extras din cartea „Vocile Universului” publicată în 2003 și apărută în România în 2005, cu traducerea Monicăi Vișan)

VORBEȘTE UN COMANDANT REPTILIAN.
19 oct. 2003

Susanne: Matei, bună dragule! Am dreptate, sau doar îmi imaginez că un comandant
Reptilian (din lumină) îmi va da un mesaj pentru carte? Ăsta a fost gândul cu care m-am trezit.
Matei: Ai dreptate, mamă, și sunt încântat să ți-l prezint pe Horiss, unul dintre comandanții pe care i-am întâlnit acum câțiva ani, la o conferință în Nirvana. El a primit permisiunea  Consiliului de a transmite un mesaj pentru carte. Acel „s” dublu din numele lui indică sunetul cel mai plăcut din engleză, cu un „s” lung și melodios în final, dar, te rog, nu-l asocia cu sâsâitul unui șarpe! În limbajul acestui popor, diferitele sunete din nume au o calitate plăcută auzului. Acum, te rog, salută-l pe Horiss.

Susanne: Bună, Horiss!
Horiss: Salutările mele cele mai călduroase, Doamnă! Mi s-a spus că pot să vorbesc mi puțin protocolar, dar, dacă acceptați, vă rog acordați-mi favoarea de a vă vorbi mai ceremonios, deoarece mă simt puțin mai confortabil în acest mod.

S: Vreau să te simți perfect confortabil și nu e nicio problemă dacă-mi spui „doamnă”.
H0riss: Mulțumesc! Unii dintre voi știu că reprezentanții civilizației mele sunt creaturi înfricoșătoare. Care au provocat tot felul de rele în lumea voastră, încă din cele mai îndepărtate timpuri. Nu suntem mândri de acest adevăr și mi s-a cerut să vorbesc în numele majorității neamului nostru, care se opune la fel de mult influenței acelor membri întunecați. Și noi îi considerăm întunecați din cauza faptelor lor și ne luptăm cu ei, pentru a scăpa de influența lor pe planetă și în tot restul acestei părți de univers.
E posibil ca, dintre toți cei care se opun întunericului lor, noi să fim cei mai vehemenți, deoarece acțiunile lor se reflectă asupra noastră, ca civilizație în totalitatea ei. 

http://goldenageofgaia.com

11 comentarii:

  1. Eu cred in acest articol, si ma bucur ca si altii o fac.
    Multumesc pentru efortul depus in traduceri si aducerea articoleor in atentia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca sunt multi,,care ,,CRED;;asa reusim sa aducem cat mai multa LUMINA pe Pamint si in sufleyul tuturor ,,,,NAMASTE M.C

    RăspundețiȘtergere
  3. (extras din cartea „Vocile Universului” publicată în 2003 și apărută în România în 2055, cu traducerea Monicăi Vișan)
    ...aparuta in Romania, in 2005,...Nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, evident, era 2005 nu 2055. Am corectat. Mulțumesc pentru observație!

      Ștergere
  4. Din cauza discuțiilor „aprinse”, care nu cred că erau prea principiale, am decis să șterg unele comentarii. Invit cititorii să fie mai ponderați în modul în care se adresează unii celorlalți. Mulțumesc pentru înțelegere.C.M.

    RăspundețiȘtergere
  5. TE CITESC ZILNIC SI-TIMULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU DIN TOATA INIMA MEA , MUNCA TA E UNA COLOSALA ,sunt intr-un totul de acord ca gazda sa postezi doar comentariile care tu le consideri onorabile si dib suflet si da ,,nimeni nu e aici la piata,, eu deja acele vremuri le consider de mult ,,apuse,, dragi mei ,,traim vremuri ,,memorabile,,deosebite ,,suntem pe drumul cel bun,,cineva ma critica eu scriu dupa un calculator care im-i traduce si chiar imi cer scuze ptru greseli dar nu asta e important ci ce vreau sa transmit sa mergem pe drumul ,,ales ,,e cel bun ,,EU SUNT IN EL,,si voi trebuiesa fiti AICI,,haideti sa construimnoul PAMINT ete asa de FRUMOS ESTEASA DE BINE ,e totul asa cum trebuie sa fie,,eu draga COSTI iti multumesc ptrumunca pe care o depui si fii sigur ca nu o faci in zadar ,,sunt bucuroasa si fericita ca existi ACUMMULTUMESC NAMASTE MC

    RăspundețiȘtergere
  6. https://extraterestriidemascati.wordpress.com/preotii-vor-da-seama-in-fata-lui-dumnezeu-pentru-tacerea-lor-refuz-actelor-biometrice/

    RăspundețiȘtergere
  7. **URGENT** Acest CLIP VIRAL , Trebuie sa il vada TOATA LUMEA!!!! Un mesaj URGENT!!
    https://youtu.be/0cr5OvEY7Bk

    RăspundețiȘtergere
  8. Si totusi,o industrie centrata spre zona militara parca nu tine apa cand justificam directia pacifista si defensiva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebare? Ce ii inpiediva pe intunecati sa ne atace? Si de ce iluminatii nu vin aici sa ne ajute..
    Sau deja is aici si se pregatesc cutitele si topoarele pentru lupta. Cine sa ia planeta..si noi vom fi carne de tun pentru ambele parti..pana la urma care is interesele...???
    Daca iluminatii tin cu noi de ce nu ne inpartaseste tehnologia lor.sau poate o inpartaseste (telwfoane tablete tv... Rtc)cred ca acesti annunaki exista pentru ca din unele analize a mea cat sia altira am ajuns la concluzia ca am gena de annunaki..nu intru in detalii ca sigur o sa inceapa lumea pe aici sa rada., ia uitel si pe nebunul, asta,,
    Dar intrebarea e..ce vom fave noi cei maruntii cand va incepe acel razboi.si cred ca al3 lea razboi mondial defapt asta va fi..intre annunaki si innuaki

    RăspundețiȘtergere