Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 ianuarie 2016

NOI SPERANȚE PENTRU 2016

(1 ian.2016; channeler  Lynette Leckie-Clark) 
Traducere Const. Mihăilescu

Eu, Kuthumi, mă prezint pentru a mă împărtăși încă o dată vouă. Provocările cu care s-au confruntat mulți dintre voi în anul care abia a trecut, vor aduce schimbări în viața multora dintre voi. 
Kuthumi
Unele dintre aceste provocări au fost necesare pentru a face ajustări mai importante sau de mai mică importanță, dar toate au reprezentat o creștere spirituală prin experiență. Această schimbare în din ființa voastră – fie ea mentală sau emoțională – vă va propulsa în față, pentru a fi mai bine pregătiți pentru ceea ce urmează să trăiți în anul 2016.

Procesul de schimbare nu este la fel de dificil pentru toată lumea: pentru cei care au trecut deja la o vibrație mai înaltă, schimbările vor fi mai puțin dificil de trecut. Aceasta, din două motive: 1.vitezei cu care ei sunt capabili să-și proceseze emoțiile; 2. capacității lor crescute de înțelegere și acceptare a provocărilor cu care se vor confrunta.
Da, de acceptarea și înțelegerea nevoii de schimbare, oricare ar fi ea. În acest proces de acceptare, ei vor fi capabili să progreseze, să înainteze spre mai bine din cauza atitudinii lor pozitive în tratarea și conștientizarea noilor situații; ei vor trata și accepta fiecare noutate ca pe o provocare care li s-a dat pentru a-și îmbogăți cunoașterea și a-și crește conștiința.

Acceptarea
Această atitudine în comportament și în gândire va fi cheia rezolvării pozitive a oricărei situații cu care vă veți intersecta în 2016, ceea ce înseamnă că anul care începe va aduce unele schimbări care se vor impune cu necesitate, practic, aceasta însemnând că un anumit tip de evenimente va fi absolut inevitabil. Alte evenimente vor implica doar acele ființe care au nevoie de ele, pentru a-și lichida restanțele sau a se elibera de încărcături care nu le mai folosesc și pe care, dacă ar continua să le păstreze, și-ar obstrucționa singuri înaintarea, evoluția. Sfatul meu prietenesc este să înțelegeți că fiecare dintre voi se află acum într-o încăpere, o incintă, în care nu poate rămâne prea mult. Mai de grabă, o puteți asimila cu un culoar de trecere din care, pentru a ieși, trebuie să găsiți ușa care vă scoate dincolo. Aici apar diferitele scenarii de ordin mental, psihologic și emoțional. ”Oare, ce este dincolo de această ușă? Ce se va întâmpla cu mine dacă o deschid? Dacă o deschid, voi fi, cumva, absorbit în neființă?” 

 Culmea este că veți descoperi că nu există doar o singură ușă ci mai multe! „Pe care s-o deschid?” Oricum, nu veți putea rămâne pe loc. Deschideți ușa spre care vă îndeamnă inima; și faceți-o cu deplină încredere. Sigur, alegerea va fi cea mai potrivită pentru nivelul și programul vostru de dezvoltare. Dar, încă o dată, lăsați alegerea să aparțină inimii, nu minții. Uneori, înaintarea trebuie făcută cu pași mai mărunți, alte ori, chiar prin săritură. Întrebați-vă inima și sufletul căci ele știu precis ce trebuie făcut.

Speranţa.
Speranța vă va duce mai departe, consolidată cu prezența sufletului vostru. În speranță există, de asemenea, acceptarea situației în care vă aflați la un moment dat. 

Acceptați și considerați că starea voastră de moment este temporară, este doar o etapă a dezvoltării ființei voastre. Mâine va fi altă situație. O puteți pregăti încă de astăzi. Totul este să înțelegeți unde vă aflați și unde vreți să ajungeți. Dar, între două locații, căile pot fi diferite. Trebuie să alegeți acea cale care nu vă solicită un efort pe care nu l-ați putea face. Nu trebuie să vă alegeți căi care vă cer eforturi inutile, nepotrivit alese. Nu vă risipiți energia în niciun mod care nu este o necesitate. Aceasta pentru că s-ar putea să aveți nevoie de întreaga voastră rezervă de energie. (n.m.: nu puteți rămâne fără „benzină” înainte de a ajunge la destinație). Risipirea irațională a energiei își va spune cuvântul și, foarte probabil, asta se va întâmpla exact atunci când ați fi avut cea mai mare nevoie de ea. 
În cele din urmă, nesăbuința în utilizarea energiei, va ieși la iveală, se va manifesta de-a lungul drumului pe care v-ați angajat să mergeți.
Iubiților, noul an vă aduce multă speranță și vă face o promisiune, acum când debutează în realitatea voastră. De-a lungul lui 2015, pentru fiecare dintre voi s-a impus necesitatea unor schimbări. Dacă n-ați rămas restanțieri, vă prezentați în noul an cu „lecțiile făcute” și puteți aștepta chiar cu nerăbdare provocările lui 2016. Majoritatea dintre voi, cei angrenați în procesul ascensiunii, sunteți „întegraliști”, așa că sunteți pregătiți pentru lecțiile care vă așteaptă. Oricum, fiecare dintre voi are acum o nouă viziune față de viață, față de destinul său și al colectivității și vă va aduce noi și foarte interesante provocări.

Viziunea
Întotdeauna, la începutul unui nou an, așteptarea și emoția abundă în eter. Multe noi viziuni, multe dorințe sunt emanate de inima și mintea fiecăruia dintre voi. Multe vor fi aduse în planul fizic, se vor împlini, dacă dorința emitentului va fi suficient de puternică. În cazul în care viziunea are ca sursă sufletul vostru, pe parcursul realizării acelui deziderat, corpul vostru va fi inundat de momente în care se va manifesta acea stare care vă va aminti că a venit momentul scadenței, când comanda sufletului va fi onorată.Veți înțelege atunci că sufletul vostru știe ce este mai bine pentru voi, știe de ce ați venit pe Pământ pentru a experimenta în această viață. Când veți realiza ceva veți spune: "A fost în mintea mea, m-am tot gândit la asta" Mulți dintre voi vor recunoaște că aceasta a fost dorința și chemarea sufletului lor.


Lumina de pe planetă
Pe măsură ce deveniți mai cuprinzători în conștiință, Lumina de pe Pământ se va extinde și va cuprinde tot mai multe suflete, ființele acelea trezindu-se și contribuind, la rândul lor, la amplificarea luminii de care au nevoie alte ființe. Lumina este o imensă forță și este esența lui Dumnezeu. Tot ceea ce s-a creat și se crează este rezultatul iubirii-luminii în manifestare. Puterea va fi câștigată de fiecare prin înțelegerea și acceptarea Luminii; ea face parte din voi, este VOI. 


Lumea fizică
Deci, un mare val de speranță inundă acum lumea voastră. Asta face ca lupta pentru dominare să se diminueze, nivelul ei trebuind să devină zero. Aceasta va fi valabil în fiecare țară, în fiecare popor, în fiecare individ. Lumea voastră dorește schimbarea, oamenii merg însoțiți de sentimentul schimbării, ei vor ca familiile lor să aibă o viață mai bună. Suflul schimbării va deveni uragan căruia nimeni nu-i va mai sta în cale.

Pământul are nevoie de cultivarea semințelor vieții. Toate formele de viață vor prolifera, viața de pe planetă (din subsol, de pe sol, din apă și din aer) vor primi un nou și puternic imbold la existență. Revigorarea vieții pe planetă va deveni tot atât de necesară precum aerul pe care-l respirați.
Noi moduri și noi materiale de construcție vor fi folosite din necesitate.
Așa cum am vorbit și înainte, viața în natură va redeveni treptat modalitatea de bază a existenței.  Lumea nu va mai vrea să stea sechestrată între patru pereți, uitându-se la televizor. Mulți vor dori și vor încerca să-și asigure cele necesare din propriile culturi de plante și pomi. Lumea va conștientiza pericolul și nesăbuința de a consuma produse procesate și „îmbogățite” cu chimicale, care otrăvesc. Pur și simplu, corpurile voastre vor refuza acest tip de hrană. Anul 2016 se va dovedi anul de început al acestei atitudini, al acestui proces.  Lanțurile alimentare industrializate vor trebui rupte și aruncat la gunoi. Aceasta este ceea ce eu numesc simplitatea de bază a vieții. Ați fost născuți din natură și trebuie să rămâneți ai naturii și ai libertății.

Combustibili noi vor apărea, de asemenea, în noul an, precum și noi tratamente medicale majore, mai cu seamă în tratarea afecțiunilor minții.
Omul trebuie să devină mai atent și mai cuprinzător în gândire, măcar în ceea ce privește existența vieții pe planetele din proximitate. Părți din ce în ce mai mari din ADEVĂRUL universal vor fi descoperite. 

Va deveni tot mai clar și mai relevant adevărul privind nedreptățile sociale, discriminarea, exploatarea unor ființe sau națiuni, dedesubturile și manipulațiile monetare în instituțiile de creditare și în lumea afacerilor.
Oamenii vor începe sa se orienteze spre noi modalități de creditare, mult mai avantajoase și mai oneste. 
Sistemul monetar mondial a devenit dezechilibrat din cauza lăcomiei și viciilor în controlul oneros al actelor de corupție. În noul an, se va manifesta o puternică dorință de schimbarea și de echilibrare pe baze sănătoase, în domeniul financiar-bancar.
Deci, vedeți, dragilor, cât de multe și de necesare sunt schimbările în toate domeniile vieții pe planeta voastră. 
Ce poate face fiecare dintre voi pentru a ajuta acest proces? Să-și dorească schimbarea, s-o accepte și s-o promoveze. De asemenea, la nivelul fiecărui individ, este nevoie să descurajați mita, frauda, indiferent cât este ea de neînsemnată. Cheia progresului este deschiderea spre corectitudine, spre realizări care să aducă folos colectivităților. 
Cea mai dăunătoare atitudine este: „Ceea ce pot face eu este neînsemnat, căci alții sunt la butoane”.
Acceptați măsurile progresiste și refuzați să vă mai lăsați amăgiți cu promisiuni deșarte!  Visați „cu ochii deschiși” la ceea ce ați dori să fie, imaginați-vă acele dorințe ca fiind deja realizate. Această „visare” colectivă este foarte importantă și cât se poate de eficientă. Nu fiți indiferenți la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Vigilența nu este o atitudine perimată. Amintiți-vă că dorința, speranța reprezintă „combustibilul” cel mai prețios și necesar evoluției individuale și a societății.
Binecuvântări din Lumină trimit fiecăruia dintre voi.
Pace!

Kuthumi
SURSA: www.kuthumischool.com


2 comentarii:

  1. In speranta ca acest MESAJ va deschide mult mai multe Inimi spre bunatate, intelegere, intelepciune, si ca acest an ESTE ANUL cind "aceasta negura intunecata" -ce sta, "traieste", deasupra tarii noastre hranindu-se din rautatea oamenilor - va fi strapunsa si imprastiata de razele LUMINII, eu va doresc si va rorg FITI IUBIRE. Lasati INIMILE voastre sa fie cuprinse de IUBIRE. Caci raspunsul la orice intrebare actuala si viitoare este IUBIREA. Multa Iubire, Fericire, Pace si Armonie d.le Mihailescu si tuturor. Cristian-Italia

    RăspundețiȘtergere
  2. "ZAMOLXE – PARINTELE ROMANILOR

    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi!
    EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de Om Gloria Celui Prea Înalt, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    Îmi place · · Promovează · Distribuie

    RăspundețiȘtergere