Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 ianuarie 2016

Mike Quinsey – Comunicare cu Sinele meu Superior.

22 ian. 2015
Traducere Const. Mihăilescu.

Voi învățați cât de repede se pot schimba problemele, dar, deocamdată, viitorul nu arată a fi la fel de încurajator cum era în trecutul foarte recent.

M.Q.
De ce? Pentru că FRICA precum că marile afaceri se clatină, a pătruns în mințile unor oameni și asta duce la pierderea încrederii în valorile monetare.
În spatele scenei este multă regie a celor aflați în poziții de putere, cu scopul de a se plasa departe de dolarul american.
În astfel de vremuri există foarte multă volatilitate și sunteți la mila celor care controlează piețele mondiale. În mod inevitabil situația se va înrăutăți înainte ca problemele financiare să fie reordonate iar piețele monetare calmate. Multe se pot întâmpla foarte repede și există puține soluții pentru a putea schimba deznodământul.                                        
Fiți siguri, totuși, că puteri mai mari decât cele de pe Pământ, au partea lor de influență pentru a asigura ca totul, în cele din urmă, să se termine în favoarea voastră.

Multe căi duc la o soluționare satisfăcătoare, ca urmare a multelor schimbări care au loc sau sunt pe cale de a fi înfăptuite. Soluțiile vor veni treptat, pas cu pas, pentru a nu împinge lucrurile până în punctul de la care nu mai există rezolvare. Cei întunecați mai pot avea influență, dar puterea lor de a decide se erodează rapid.
Multe țări se reunesc pentru a prezenta un front solid de măsuri care vor duce la reevaluarea monedelor cele mai importante, o reașezare pe scara adevăratelor lor valori, în funcție de puterea economică și resursele care stau la baza evaluării lor.
Scenariul este de mult planificat și el a fost elaborat spre binele omenirii, nu doar a câtorva îmbogățiți peste măsură.

Slăbirea și epuizarea resurselor celor care au depășit orice limită se va obține prin redistribuirea echitabilă a acestora către populație. Primii pași s-au făcut cu puternica opoziție a celor inadmisibil de hrăpăreți, care, prin dominare și minciună, au acaparat bogățiile planetei și plusvaloarea activităților umane.  
Redistribuirea echitabilă a bogăției nu va putea fi oprită.  Se va accelera acțiunea de acordare a fondurilor, începută deja. Voi nu știți despre aceste acțiuni deoarece, pe de o parte, menținerea unei anumite discreții este utilă, iar, pe de altă parte, cei de la care se ia, sau sunt nevoiți să restituie (contribuie), nu au niciun interes ca acțiunea să fie popularizată, pentru a nu se crea o avalanșă. Fapt este că această acțiune este demarată.

Violarea resurselor Pământului cunoaște o diminuare, la acest ritm putându-se aprecia că oprirea definitivă a acestor anomalii este previzibilă.
Desigur, în cele din urmă vor înceta aceste acțiuni care numai bine nu fac planetei, ele fiind de fapt inutile și iraționale, acțiuni care seamănă cu distrugerea propriei case, în care, pentru a te încălzi îi pui pe foc acoperișul și tocăria. Binele de moment este doar o amăgire. Utilizând noile tehnologii primite (sau în curs de primire), omenirea își va asigura un standard corespunzător de viață și de bunăstare.
Cu toate acestea, este nevoie de timp pentru a finaliza schimbarea, dar exploatarea irațională a resurselor va înceta, asta și cu ajutorul important pe care-l veți primi din partea prietenilor voștri din spațiul cosmic.
Fiți răbdători căci acțiunea de curățire se desfășoară din plin, dar nu se poate încheia de pe o zi pe alta. Căci cei care stau în calea dezvoltării și evoluției voastre și a sistemului au un singur destin: eliminarea. După aceasta, se va instaura pacea, bunele intenții și activitatea în binele planetei și al întregii omeniri. Din acel moment, nimic nu va mai putea opri colaborarea voastră cu civilizațiile avansate ale universului.

Dacă ați putea ști și vedea adevărul a ceea ce se întâmplă pe planeta voastră, ați fi foarte liniștiți și încrezători în ceea ce privește felul în care avansează realizarea Programului General pentru Pământ. Multe grupuri de peste tot în lume contribuie la schimbările care se impun, și puterea lor este din ce în ce mai mare, ea devenind formidabilă în viitorul apropiat, când nimic nu-i va mai sta în cale. Forțele Luminii care înconjoară Pământul își aduc contribuția la derularea programului de redresare și purificare.
Din păcate, încă n-a venit momentul în care să-i vedeți cu ochii voștri fizici pe acești prieteni de nădejde. 
Treptat, totuși, veți sesiza că cineva, pe care nu-l vedeți și nu-l auziți, vă sprijină în ceea ce întreprindeți pentru binele societății și al vostru. (nota C.M.: așa cum, încă din vechime, fiecare islandez știe și este conștient de ajutorul pe care-l primește de la ființele nevăzute ale Islandei, pe care ei le numesc elfi).
La momentul potrivit, prietenii voștri din unuivers vor putea să se arate vouă; până atunci, mulțumiți-vă cu ideea și credința că aproape de voi sunt prieteni care vă ocrotesc și care vă ajută să găsiți soluțiile cele mai potrivite.
Ați fost ajutați întotdeauna de cei din Lumina, dar rareori și-au manifestat prezența la nivelul percepției prin simțurile voastre.
Ei își continuă activitatea prin care vă asigură protecție și derularea Planului pentru Umanitate. Când se se vor fi îndeplinit condițiile de stabilitate și structură vibrațională ale câmpului energetic, Ierarhia Superioară va fi bucuroasă să ne transmită permisiunea de a ne întâlni. Am spune că se derulează ultimele faze ale acestui program.  

Cu toate că vă confruntați cu toate tipurile extreme de manifestare a vremii, modelul climatologic al planetei se va stabiliza, schimbările de anotimp se vor derula treptat. Oricum, clima planetei voastre va fi moderată, și nu veți mai experimenta fluctuațiile actuale. 
Vă îndreptați, dragilor, spre vremuri pașnice, când oamenii se vor reuni și vor colabora. Viața pașnică se va regăsi în toate țările, iar colaborarea și într-ajutorarea vor deveni caracteristici permanente între popoare. În astfel de circumstanțe, armonia și cooperarea vor deveni o constantă în relațiile dintre ființele umane, care-și vor împărți roadele pământului în mod egal.

Pe măsură ce timpul trece, neajunsurile actuale vor diminua, datorită în primul rând modului de judicioasă organizare și tehnologizare modernă.
Deja forțele Luminii se pregătesc să introducă schimbări benefice, în diferitele sectoare ale vieții. 

Prea multă vreme vi s-a refuzat introducerea acelor modificări care ar fi condus la îmbunătățirea calității vieții. Mă refer, printre altele, și la anumite terapii care să îmbunătățească diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni. Aceste tratamente vor înlătura definitiv utilizarea unor medicamente chimice care mai mult otrăvesc corpul decât îi fac bine. Organismul uman va deveni mai robust și mai capabil să-și păstreze vigoarea timp îndelungat. 
Ca urmare numărul și incidența bolilor va scădea drastic iar noua medicație își va pierde însușirea de paliativ. În cele din urmă, corpul uman va ști singur cum să se trateze și ce măsuri să ia pentru a-și păstra vigoarea de-a lungul unei vieți îndelungate. (Nota C.M.: Cea mai la îndemână explicație sau argumentare a acestei stări de lucruri viitoare constă în faptul că, odată cu creșterea frecvenței de vibrație și trecerea la structura cristalină, corpul uman nu va mai fi propice dezvoltării virușilor sau microbilor, aceștia nemaiputând supraviețui sau prolifera în acest model de corp). Aceste modificări nu sunt atât de departe de a se produce.  

Toate procesele enumerate și multe altele sunt certitudini, nu probabilități. Cu o singură condiție: SĂ CREDEȚI ÎN APARIȚIA LOR, căci totul se întâmplă în baza Legii Atracției Universale (Nota C.M.: Energia creată de dorința și încrederea omului într-o anumită finalitate, crează un flux energetic care se răspândește în univers unde, inevitabil, va întâlni câmpul energetic de structura căutată. Conexiunea care se realizează între individul emitent și, practic, infinitul câmp energetic favorabil, va stabili un flux din ce în ce mai important, prin care cantitățile necesare de energie vor fi încorporate de acea ființă umană, ceea ce va provoca materializarea dorinței exprimate. Așa lucrează Legea Atracției). Aici este de menționat că asemenea concentrări se pot face și pentru aducerea energiilor negative, căci energia nu are noțiunea de „bine” sau „rău”, nu are discernământ. Ce fel de energii prelevăm din univers? Depinde de ființa emitentă, de dorința și concentrarea ei. Deci: intențiile negative și cele pozitive au aceeași șansă de a se realiza. Din acest motiv, se impune să ne controlăm permanent gândurile și dorințele.
Pentru binele fiecăruia și al umanității, în general, rămâneți ancorați pe gânduri pozitive, Luminoase.
Pe Pământ, Lumina continuă să crească destul de repede, atât de mult și atât de repede, încât celor întunecați le-ar fi imposibil să recâștige terenul pierdut.


Prin urmare, aveți toate motivele să fiți optimiști, încrezători în viitorul vostru, căci, de fiecare dată, ziua care vine va fi mai luminoasă și mai favorabilă decât cea de astăzi. Viitorul vostru este în deplină siguranță.
 Dacă, totuși, constatați că în anumite aspecte ale vieții au rămas sau persistă anumite pete de energie negativă, concentrați-vă asupra lor cu Lumină, adică cu dorința și încrederea că și acolo Lumina va șterge pata de întuneric. Priviți orice impediment, orice disconfort, orice neplăcere, ca pe o etapă a transformării și evoluției voastre. 
Un factor important care a temporizat, uneori, evoluția a fost încărcătura karmică. Eliminarea datoriei karmice este aproape încheiată la majoritatea dintre voi, cei aflați în Ascensiune. O atitudine corectă și plină de încredere, de pozitivitate, va ajuta la eliminarea (arderea) restului de karmă.

Forțele Galactice nu sunt încă gata să-și facă apariția pentru a nu risca provocarea unui război deschis de către întunecați.
Ei amenință toți "intruși", care ar cuteza să intre în atmosfera Pământului, astfel că se poate presupune că navele care ar putea fi observate acum pe cerul planetei, fac parte din flota secretă a întunecaților.
Forțele Galactice sunt pașnice și vor utiliza mijloacele din dotare numai pentru apărare, în cazul în care ar fi amenințate, și, cu siguranță, nu vor iniția niciodată o agresiune asupra civilizației umane. F.G. dispune și poate folosi tehnologii extrem de avansate, cu care ar putea riposta oricărui atac. De fapt (și asta, întunecații au probat-o pe propria lor pilele) forțele întunecate sunt mult depășite de tehnologia Federației Galactice.

Păstrați o atitudine plină de Lumină, dacă vreți să grăbiți sfârșitul acțiunilor întunecaților asupra voastră și asupra Pământului. Sunteți în deplină siguranță și nimic nu ar justifica teama de producere a unor acțiuni potrivnice. Înaltele Spirite ale Universului vă privesc cu iubire și vă ocrotesc de orice ingerință care ar urmări să vă facă rău.
Vă las cu dragostea și binecuvântările mele.
Spiritul Superior al lui Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

9 comentarii:

  1. http://www.stiricrestine.ro/2011/07/24/isus-vine-in-curand-o-profetie-despre-vremurile-din-urma-facuta-in-anul-1968/

    RăspundețiȘtergere
  2. NOUL MESIA - MARELE AVATAR - TRIMISUL

    http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

    RăspundețiȘtergere
  3. http://romaniaesoterica.blogspot.ro/2010/01/romaniaramania-centrul-federatiei_8807.html

    NOUL MESIA - MARELE AVATAR - TRIMISUL

    RăspundețiȘtergere
  4. O gură de aer proaspăt... .
    Mulțumesc!.

    RăspundețiȘtergere
  5. Legat de....Marius-Adrian Cretu,am oarece rezerve inca de cand era implicat cumva in ceva spiritual ceva,un fel de blog denumit "Familia Celesta". Si atunci cerea donatii,si se poza banuiesc la domiciliul acestuia si nu era deloc sarac..In rest fiecare va decide in functie de discernamant.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://vremuritulburi.com/2014/06/02/icoana-care-se-curata-singura-de-la-celic-dere/

    Sumedrea Marius de ce se curata aceasta icoana?!? Si lasa MINCIUNA deoparte ca nu iti v-a aduce Ascensiunea mult visata!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. https://crestincuisus.wordpress.com/2012/04/09/viziunea-unei-femei-din-norvegia/

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/

    RăspundețiȘtergere
  9. **URGENT** Acest CLIP VIRAL , Trebuie sa il vada TOATA LUMEA!!!! Un mesaj URGENT!!

    https://youtu.be/0cr5OvEY7Bk

    IO THOTH BINELE SUPREM DIN COSMOS SAU CREATIE TUTUROR!!! MERCI FOARTE INFINIT DE MULT SI FRUMOS ... DOMNULE CONSTANTIN MIHAILESCU!!!

    RăspundețiȘtergere