Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 ianuarie 2016

Mesaj de la Sananda

(1 ian.2016; channeler Ann Dahlberg)
Traduncere Const. Mihăilescu

Sunt Sananda și salut pe toată lumea de azi a Pământului.
Voi și planeta voastră ați ajuns la un punct de la care nu mai există întoarcerea la întuneric. De acum vă va fi din ce în ce mai ușor să trăiți pe minunata voastră planetă, chiar dacă vă veți întâlni cu fenomene pe care nu le-ați mai cunoscut în trecut. 
Gaia strălucește în glorie și delectează privitorii cu tot felul de culori ale aurei sale, spectru care dovedește starea de însănătoșire a acestei minunate ființe-planetă. Noi suntem mândri de ceea ce Gaia ne arată și ne bucurăm că perioada grea, aproape de disperare, a fost lăsată în urmă.
Izbânda planetei este fără precedent în lunga sa istorie și este cu atât mai prețioasă. Pagina de istorie pe care Gaia o scrie acum va deveni legendă și, de-a lungul vremurilor, civilizațiile iubitoare își vor depăna aceste amintiri săpate adânc în conștiința universului.
Voi, iubiții mei, veți face parte din istoria Gaiei.

Anul 2016 va fi un an de care lumea își va aminti, cu siguranță. Ne vom aminti și noi, căci anul care a început va fi unul special, care-și va pune puternic amprenta pe viitorul omenirii și al Mamei Pământ. Va fi un an cu adevărat istoric, un an al despărțirii definitive de tarele trecutului, un an la Luminii, al Iubirii și al Regăsirii.

Dacă ați putea asculta înălțătorul cântec de triumf care se aude în tării (ceruri), ați înțelege cât de importantă este această fantastică descărcare de frumusețe și de iubire ocazionată de certitudinea salvării dragului nostru Pământ. Este cântecul eliberării, al bucuriei și al transformării speranței în certitudine.

Este timpul ca umanitatea voastră să elibereze efluvii ale bucuriei, din adâncul inimii fiecăruia dintre voi.
În aceste minunate clipe, noi suntem alături de voi și vă împărtășim bucuria.
Se apropie vertiginos clipa în care vom umbla printre voi și ne veți vedea, ne vom saluta și ne vom îmbrățișa, ne vom manifesta exuberanța și vom aduce slavă Celui Care Este.
Până atunci, căutați-ne în inimile voastre căci acolo ne puteți găsi.
Ghizii voștri își deschid brațele pentru a vă cuprinde și a vă susține în această măreață operă pe care o realizați.
Cei care vor veni în acest an pe Pământ vor aduce vindecarea prin iubire, o iubire care nu numai că va vindeca dar va și înalță.(n.m.: cred că face referire în special la ființele venusiene)
Cei care merg acum pe pământ vor fi vindecați cu adevărat, dacă se vor deschide cu toată ființa lor bucuriei și iubirii.
Gaia, sufletul Pământului, este cât nu vă puteți voi imagina de iubită și onorată în întregul univers, pentru că a ieșit victorioasă din lunga ei penitență, și foarte curând se va alinia glorioaselor planete. 
Noi suntem mândri și onorați că ne-ați permis să vă ajutăm în minunata dar dificila voastră călătorie spre Lumină.
Mama voastră Gaia merită întregul vostru respect și protecție pentru stoicismul cu care a îndurat inimaginabila povară a negativității creată de cei care nu au dorit binele planetei și de cei care, din ignoranță, au intrat în slujba lor.

Dragi pământeni, să aveți grijă de anul 2016 și să vă amintiți mereu că noi suntem aici, lângă voi, așteptând să ne cereți sprijinul de care veți avea nevoie. Va fi suficient dacă vă veți îndrepta gândurile curate către noi și ne veți invoca prezența.
Totul este posibil căci noi toți una suntem cu Tatăl. Nimic nu ne mai poate separa vreodată. Aparținem unii altora, noi suntem voi și voi sunteți noi.
Eternitatea este a noastră.
Să mulțumim Dumnezeului nostru, Tatăl nostru din Ceruri, pentru Marea Sa Înțelepciune și Dragostea Sa veșnică. 
SURSA: www.sananda.website



2 comentarii:

  1. NAMASTE ! PACE TUTUROR CU IUBIRE LAUDĂ ŢIE TRADUCĂTORULE !

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc cu multa recunostinta tie M.C si tie Iisus SANANDA astept clpica marii dezvaluiri si intilnirii
    cu multa iubire si lumina va iubesc pe toti .M.C

    RăspundețiȘtergere