Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 ianuarie 2016

Mesaj de la Sananda

(1 ian.2016; channeler Ann Dahlberg)
Traduncere Const. Mihăilescu

Sunt Sananda și salut pe toată lumea de azi a Pământului.
Voi și planeta voastră ați ajuns la un punct de la care nu mai există întoarcerea la întuneric. De acum vă va fi din ce în ce mai ușor să trăiți pe minunata voastră planetă, chiar dacă vă veți întâlni cu fenomene pe care nu le-ați mai cunoscut în trecut. 
Gaia strălucește în glorie și delectează privitorii cu tot felul de culori ale aurei sale, spectru care dovedește starea de însănătoșire a acestei minunate ființe-planetă. Noi suntem mândri de ceea ce Gaia ne arată și ne bucurăm că perioada grea, aproape de disperare, a fost lăsată în urmă.
Izbânda planetei este fără precedent în lunga sa istorie și este cu atât mai prețioasă. Pagina de istorie pe care Gaia o scrie acum va deveni legendă și, de-a lungul vremurilor, civilizațiile iubitoare își vor depăna aceste amintiri săpate adânc în conștiința universului.
Voi, iubiții mei, veți face parte din istoria Gaiei.

Anul 2016 va fi un an de care lumea își va aminti, cu siguranță. Ne vom aminti și noi, căci anul care a început va fi unul special, care-și va pune puternic amprenta pe viitorul omenirii și al Mamei Pământ. Va fi un an cu adevărat istoric, un an al despărțirii definitive de tarele trecutului, un an la Luminii, al Iubirii și al Regăsirii.

Dacă ați putea asculta înălțătorul cântec de triumf care se aude în tării (ceruri), ați înțelege cât de importantă este această fantastică descărcare de frumusețe și de iubire ocazionată de certitudinea salvării dragului nostru Pământ. Este cântecul eliberării, al bucuriei și al transformării speranței în certitudine.

Este timpul ca umanitatea voastră să elibereze efluvii ale bucuriei, din adâncul inimii fiecăruia dintre voi.
În aceste minunate clipe, noi suntem alături de voi și vă împărtășim bucuria.
Se apropie vertiginos clipa în care vom umbla printre voi și ne veți vedea, ne vom saluta și ne vom îmbrățișa, ne vom manifesta exuberanța și vom aduce slavă Celui Care Este.
Până atunci, căutați-ne în inimile voastre căci acolo ne puteți găsi.
Ghizii voștri își deschid brațele pentru a vă cuprinde și a vă susține în această măreață operă pe care o realizați.
Cei care vor veni în acest an pe Pământ vor aduce vindecarea prin iubire, o iubire care nu numai că va vindeca dar va și înalță.(n.m.: cred că face referire în special la ființele venusiene)
Cei care merg acum pe pământ vor fi vindecați cu adevărat, dacă se vor deschide cu toată ființa lor bucuriei și iubirii.
Gaia, sufletul Pământului, este cât nu vă puteți voi imagina de iubită și onorată în întregul univers, pentru că a ieșit victorioasă din lunga ei penitență, și foarte curând se va alinia glorioaselor planete. 
Noi suntem mândri și onorați că ne-ați permis să vă ajutăm în minunata dar dificila voastră călătorie spre Lumină.
Mama voastră Gaia merită întregul vostru respect și protecție pentru stoicismul cu care a îndurat inimaginabila povară a negativității creată de cei care nu au dorit binele planetei și de cei care, din ignoranță, au intrat în slujba lor.

Dragi pământeni, să aveți grijă de anul 2016 și să vă amintiți mereu că noi suntem aici, lângă voi, așteptând să ne cereți sprijinul de care veți avea nevoie. Va fi suficient dacă vă veți îndrepta gândurile curate către noi și ne veți invoca prezența.
Totul este posibil căci noi toți una suntem cu Tatăl. Nimic nu ne mai poate separa vreodată. Aparținem unii altora, noi suntem voi și voi sunteți noi.
Eternitatea este a noastră.
Să mulțumim Dumnezeului nostru, Tatăl nostru din Ceruri, pentru Marea Sa Înțelepciune și Dragostea Sa veșnică. 
SURSA: www.sananda.website3 comentarii:

 1. NAMASTE ! PACE TUTUROR CU IUBIRE LAUDĂ ŢIE TRADUCĂTORULE !

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc cu multa recunostinta tie M.C si tie Iisus SANANDA astept clpica marii dezvaluiri si intilnirii
  cu multa iubire si lumina va iubesc pe toti .M.C

  RăspundețiȘtergere
 3. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
  https://www.facebook.com/groups/preotiiluminiidivine/
  IO ZAMOLXIS, PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI
  „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREA INALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! IO ZAMOLXIS vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
  http://www.dzr.org.ro/istoria-secreta-a-lui-zamolxe-zeul-s…/
  http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/
  http://romaniaesoterica.blogspot.ro/…/romaniaramania-centru…

  RăspundețiȘtergere