Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Mesaj de la FIINȚE DE PE VENUS

(31 dec.2015; channeler  Natalie Glasson )                                                  

Bine ați venit la o nouă etapă în trezirea Pământului și a ființei voastre.
Aceasta este o perioadă de profunde schimbări care au fost pregătite din 2012. 
Epoca dragostei se va manifesta din plin în ființa voastră și a Pământul în 2016, și va fi o mare și importantă experiență. 
Să știți că iubirea ce se va simți în inima și sufletul vostru se va intensifica și va deveni o forță puternică în mișcare în ființa voastră și va influența puternic realitatea voastră fizică. 
Acest lucru se datorează pregătirilor pe care le-ați făcut în 2015, mai ales în ceea ce privește eliberarea fricii și a vechilor modele energetice din anul care trece.
Pământul este acum pe o frecvență adecvată pentru a realiza o aliniere puternică cu planeta Venus și civilizația de pe ea.
Planeta voastră a crescut ca vibrații de energie datorita grijii și iubirii Creatorului universal (n.m.: al Nebadonului). 
Mama Pământ (n.m. Gaia - sufletul Pământului) se pregătește a se alinia la sufletul de bază al lui Venus, pentru a realiza o infuzie energetică de coduri ale iubirii, în vederea consolidării și generalizării acestei atitudini, acestui sentiment, pe planeta voastră. 
Sanat Kumara
Pe parcursul întregului an 2016, Mama Pământ (Gaia) și sufletul de bază al planetei Venus vor activa puternic energiile dragostei pentru a sprijini consolidarea vibrației iubirii în sistemul vostru planetar, cu precădere în sufletul umanității pământene.
Acest lucru poate însemna, de exemplu, că ființe de proveniență venusiană, vor începe să se manifeste în sensul creșterii influenței lor în colectivitățile umane.
Este posibil să observați apariția unor noi ghizi (instructori, îndrumători, sfătuitori) în diverse domenii și colectivități umane, ghizi de origine venusiană, care vor sprijini și vor provoca importante schimbări în care vectorul principal va fi iubirea
Voi ne veți putea recunoaște nu din particularități ale fizionomiei (care, pentru voi, vor fi neobservabile) ci din atitudinea de dragoste care va emana din faptele și atitudinile noastre, dar și printr-o prezență a anumitor particularități de frumusețe și eleganță. 
Mulți dintre voi vor avea intuiții legate de aceste prezențe, fără însă a putea argumenta în vreun fel acea intuiție.
Vă rugăm să acceptați prezența noastră căci noi venim cu un aport de mare înțelepciune, intuiție, un plus de informații, necesare diverselor probleme de viață care apar în societatea voastră.
Din tot ceea ce am spus, trebuie să rețineți că în 2016, majoritatea problemelor își vor găsi rezolvarea plecând de la o atitudine de prietenie sinceră și de iubire. Înțelepciunea și lumina noastră, vor ajuta la răspândirea pe planetă a unui comportament mai uman, mai cooperant, mai lipsit de fapte de corupție.

Noi vă suntem prieteni devotați și sinceri iar scopul prezenței reprezentanților noștri nu este unul de cucerire, de dominare a planetei. 
Noi am fost chemați de Creator să ajutăm planeta Pământ și umanitatea ei la realizarea schimbării, mai ales partea din program care trebuie pusă în operă în anul 2016.
Dragostea noastră este blândă, inspirată și vindecătoare; este harul cu care ne-a înzestrat Creatorul și suntem gata să vă împărtășim din vasta noastră experiență. 
Fiecare civilizație din univers are o anume experiență, o anume particularitate care i-a permis să evolueze până la nivelul la care se află. 
Noi am evoluat punând la bază sentimentul iubirii și frumuseții, al liniștii și diafanului. În asta, credem noi, suntem destul de avansați și suntem gata să vă oferim din experiența noastră acumulată în eoni. V-o oferim gratis și cu multă... dragoste, mai ales că voi nu sunteți oricine, sunteți cei aflați pe planeta soră a lui Venus, iubita noastră casă.
Am dezvoltat și ne-am perfecționat în multe forme energetice pentru a aduce vindecări ființelor. 
Da, vindecări prin iubire, abundență prin iubire, evoluție prin iubire. De mult, fiecare dintre noi nu mai poate fi altceva decât iubire. Energia iubirii pe care o avem și pe care o folosim în toate situațiile și toate împrejurările este o puternică forță, cea mai puternică, cu care noi am învins pentru totdeauna negativitatea, adică acea energie care stă la baza suferinței, ignoranței, sărăciei, urii, blocajelor, nedreptăților, gândurilor și faptelor urâte și nedemne pentru o ființă creată din iubirea lui Dumnezeu.

Ființele de pe Venus doresc să înceapă cu vindecarea oamenilor de pe Pământ, pentru a face din ei piloni de nădejde ai consolidării dragostei pe planeta voastră, ștergerea sentimentului de frică, negativitatea de orice fel. 
Noi dorim ca fiecare dintre voi să radieze de fericire, de lumină și să fie animat numai de sentimentul păcii și libertății depline.
Noi dorim ca fiecare dintre voi să devină un far care, oriunde și-ar îndrepta fasciculul luminos, să aducă nu numai lumină dar și iubire. Asta se poate întâmpla atunci când ființa este complet vindecată de orice rău, de „bolile copilăriei”, de angoasele trecutului.
Meditați și spuneți: „Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire! Așa să fie!”
 În asemenea meditații este posibil să vă apară în imaginație ființe luminoase de pe Venus. Acceptați-le prezența și lăsați-le să vă ajute în actul vindecării voastre.

Avem numeroși membri ai civilizației noastre care au sarcina de a realiza asemenea tratamente (vindecări) ale umanilor. Dacă aceste ființe din Lumină nu apar în meditațiile sau în visele voastre, le puteți invoca prezența, mai cu seamă înainte de culcare. 
De altfel, vă putem preciza că fiecare ființă de pe Venus care ajunge pe Pământ are o supercalificare într-un anumit domeniu, cum ar fi: vindecări, predarea înțelepciunii, conștiința dragostei, sentimentul libertății și într-ajutorării, inspirație etc. 

Fiecare dintre aceste ființe pot da îndrumări (la nivel de intuiție) asupra a ce anume ar trebui să facă un uman în momentul în care se confruntă cu o anume situație, pentru a găsi și aplica o soluție, prin „metoda iubirii”.
Uneori, ființele de pe Venus, venite în scopurile enumerate mai sus, pot acționa nu direct, prin mintea persoanei intrată în programul de vindecare, ci pe o cale oarecum ocolitoare, cum ar fi influențarea unei alte persoane, mai receptive, care va lua contact „ca din întâmplare” cu persoana vizată și căreia să-i sugereze o anume soluționare a problemei. 
Soluții și modalități de influențare a indivizilor sunt multiple și pentru fiecare se aplică cea mai potrivită.
Cei care doresc să inițieze un asemenea program de meditații, de interiorizări, pot, de exemplu, să spună ceva de genul: „ Sunt gata să primesc și să-mi aliniez conștiința la sursa conștiinței iubirii și pentru aceasta accept ajutorul ființelor venusiene din Lumină”  Menționăm că niciun ajutor nu poate fi acordat nimănui dacă acea ființă nu se deschide și nu solicită acel ajutor (n.m.: pentru a nu se încălca dreptul universal al liberului arbitru).

Pe parcursul anului 2016 vă sfătuim să vă concentrați mai mult pe sentimentul iubirii și să intenționați permanent ca această energie să vă înconjoare și să vă penetreze ființa. Obișnuindu-vă cu starea de iubire în tot ceea ce faceți, veți constata că aceasta se va permanentiza chiar dacă, ulterior, nu vă veți mai impune această atitudine. Efluviile dragostei vor stabiliza prin ființa voastră o cale de curgere dinspre univers și către univers, astfel că, practic, veți deveni parte integrantă și indispensabilă a energiilor iubirii.

Cea mai importantă întrebare pe care fiecare dintre voi a fost și este rugat să și-o pună, și la care să răspundă cu totală sinceritate și responsabilitate, este: „Sunt gata să primesc și să ofer iubire, fără a o condiționa de ceva anume? Sunt conștient de marea responsabilitate de a fi purtător și exponent al iubirii, în fața Creatorului care este SURSA IUBIRII?”
Un răspuns afirmativ și sincer la această întrebare va schimba din temelii viața și starea generală de pe planeta voastră.
Acesta este scopul principal pentru care mulți venusieni se vor afla pe Pământ în anul 2016, an care va putea fi declarat, dacă și voi sunteți de acord, ANUL IUBIRII. 

De asemenea, vă puteți întreba sufletul, în timp ce efectuați respirații rare și profunde: "Cum mă pot deschide pe deplin sentimentului și stării inefabile de iubire? Suflete drag, te rog, învață-mă!”
Această practică oferă sufletului vostru posibilitatea de a vă inspira ca, din ce în ce mai multe acțiuni ale voastre să fie făcute cu și din iubire. 
Păstrând intenția de a fi gata să primiți și să oferiți dragoste în realitatea de zi cu zi, chiar dacă, la început nu veți avea prea multă încredere în acest proces, după un timp (pentru unii, abia spre sfârșitul lui 2016), veți constata că ați făcut progrese importante pe această cale.
Prin prezența iubirii noastre, sentimentul general va primi o amplificare în toate formele de iubire de pe Pământ, lucru ce nu va trece neobservat de voi și de alții.
Cu cât veți fi mai înclinați și mai deschiși pentru energia iubirii, cu atât mai mult veți primi ajutorul Creatorului nostru, nu doar al civilizațiilor iubitoare.
Veți constata că permanentizarea sentimentului iubirii va elimina toate joasele frecvențe prin care se manifestă: frica, ura, neîncrederea, boala, necinstea, egoismul, dorința de a-i controla pe ceilalți.
Asta preconizăm noi că se va obține până la sfârșitul anului 2016.
Vă indicăm să urmăriți cum va crește și în ce mod se va manifesta iubirea în anul 2016.
Noi, venusienii, vom avea partea noastră de contribuție la obținerea acestui rezultat pe care scontăm. Aducem cu noi multă iubire, pe care v-o încredințăm ca unor frați și surori, de a căror înălțare în dimensiuni superioare ne vom bucura nespus.
Ființe de pe Venus

16 comentarii:

  1. Un mesaj foarte inaltator si asteptat,multumim cu iubire fratilor si surorilor de pe planeta sora VENUS.Multumesc cu Iubire tuturor fiintelor de Lumina din toata Creatia CREATORULUI SUPREM.(ma iubesc si va iubesc) NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intuiam de nu stiu cand ca iubirea este calea spre tata ceresc ,imi era dor de iubirea voastra fratilor nu eram si nu sunt completa fara iubirea universala pe care dopresc sa o intretin em dragii mei iubitori de iubire,sublim,lumina,credinta si frumos nepamantean,suletul e un portal deschis care asteapta fericirea de a iubi,de a ocroti,de a oferii din lumina sa s altora ,iuesc lumina ,caldura ,apa ,ploaia,culoarea,credinta,bunetatea,blandetea si toate sufletele din intregul univers

      Ștergere
    2. Toata smecheria lor e din inclinatia planetei,au umblat la cateva grade ca sa avem ere glaciare si ierni infernale,frig,raceala,neiubire de sine si de semeni,dezbinare.Daca planeta revine ca innainte pana sa vina intunecatii(archonii si rasele malefice,in special reptilienii draconis),o sa fie 24grade tot timpul anului,zi si noapte,si eschimosii o sa-si planteze gradinile ,nu or sa mai manance carne,inimile or sa fie calde,iubitoare.Trebuie sa ne sustinem planeta cu multa iubire si lumina in drumul ei de reintoarcere Acasa in 5d.Pe atlanti i-au pacalit,noi nu mai trebuie sa repetam greseala,trebuie sa fim f.drastici cu intunecatii,si in acelasi timp sa fim intelegatori si plini de iubire,oricum suntem ocrotiti,ajutati dar trebuie sa constientizam pe ce parte a baricadei suntem:A LUMINII SI A IUBIRII!!! NAMASTE.

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=D9OfI8UoDKs (cam asa sta treaba si cu noi in experimentul "pamant" 3d,suntem cei multi dar trebuie sa fim uniti sa alungam intunecatii de pe planeta,de peste tot,ei sunt o infimitate,puterea noastra e UNITATEA)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos mesaj!.
    Sănătate și toate cele bune în Noul An!.
    Mulțumesc!.

    RăspundețiȘtergere
  4. NAMASTE ! AN NOU ÎN NOUA LUMINĂ A IUBIRII FĂRĂ LIMITE. NICI CERUL NICI PLANETELE NU NE MAI SÎNT LIMITE ÎN UNIVERS. PACE ŢIE DRAG TRADUCĂTOR !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,Multumesc,Multumesc,cu Multe BineCuvintari si BuneCuvintari,2016 LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  6. NAMASTE! UN MESAJ FRUMOS LA INCEPUT DE AN MULTUMESC SI SUNT PREGATITA CU TOATA FIINTA MEA SA PRIMESC SI SA OFER IUBIRE NECONDITIONATA



    RăspundețiȘtergere
  7. FIE CA FORTELE LUMINII SI IUBIRII PURE SA DESCHIDA ETERNITATEA IN SPIRIT SI IN GAND PENTRU TOATE FIINTELE ACESTEI PLANETE MINUNATE!NAMASTE! PACE SI ARMONIE DESAVARSITA!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superb mesajul,drum magic spre Lumina Iubirii, doresc tuturor fiintelor umane si nunumai dupa minunata noastra planeta.Namaste MC

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI,MULTI ANI PLINI DE IUBIRE COSMICA, FRATE DE DRUM LUMINOS. Constantin-Cristian, IT.

    RăspundețiȘtergere
  10. 2016 fiind declarat Anul Iubirii (neconditionate) putem usor evolua lucrand diferite tehnici pe Anahata chakra, pentru dezvoltarea si dinamizarea ei. Energiile iubirii deja infuzate pe planeta ne vor ajuta practic fara a face eforturi f. mari.Daca fiecare dintre noi se va stabiliza in aceaste frecvente! ii vom putea trage si pe altii in sus. Probabil Creatorul asta asteapta ! Trecerea Terrei in 2016 in dimensiunea 4. Prin noi-cati mai multi oameni treziti .Pentru ca facem ceva pt asta, nu doar speram si asteptam de la altii ! IGNITION !!!!!L

    RăspundețiȘtergere
  11. Galateni 5:19-21 "Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute şi sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrânarea, închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînţelegerile, dezbinările, certurile de partide, pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei* ce fac astfel de lucruri nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.va trimit si solutia la pacat "Apostolul Pavel spune bisericii din Roma , in Romani 3:10 ca nu exista om fara de pacat, niciunul macar. Cu totii suntem pacatosi in fata lui Dumnezeu, dar partea buna este ca avem iertare prin jertfa lui Isus. El a purtat pe umeri pacatele mele, ale tuturor, si a murit si a inviat pentru ca noi sa avem viata vesnica .  Ioan 3:16 Caci atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incat a dat pe singurul sau fiu la moarte pentru ca oricine crede in El SA NU PIARA ci sa aiba viata vesnica . Nu e minunat Dumnezeu? Pentru a intra in posesia mantuirii, noi ca crestini, trebuie sa renuntam la pacat , sa nu mai facem pacate,sa ne para rau pentru pacate, si sa il rugam pe Hristos sa ne ierte. E simplu! Asta se numeste pocainta. O sa simtim eliberare, o sa simtim prezenta lui Hristos in inimile noastre. Daca aveti Biblia in casa , va rog din toata inima sa o cititi si sa o luati in serios. Ioan 14:6 Eu sunt Calea Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. Este foarte important sa ne intoarcem la Hristos, nu stim cand se termina viata si pierdem totul. Dumnezeu sa va binecuvinteze."
    https://youtu.be/sOy4_LTB1YQ

    RăspundețiȘtergere
  12. "ZAMOLXE – PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de Om Gloria Celui Prea Înalt, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! Zamolxe vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!” Îmi place · · Promovează · Distribuie

    RăspundețiȘtergere
  13. Planeta Venus are aceiasi varsta ca Pamantul, deci nu e mai batrana cum se spune in text. De altfel, pe Venus is nori de acid sulfuric si temperaturi de 400 grade Celsius. S-au trimis si sonde spatiale, acestea au fotografiat si analizat atmosfera pentru cateva minute inainte sa fie erodate de aciditatea atmosferei. Acolo nu poate trai nimic pamantesc, mai ales umanoid.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu uita ca toate informatiile sunt transmise de nasha,ei ne arata ce vor ei,nasha e condusa de intunecati,e o agentie aerospatiala secreta a ocultei mondiale.Cand treci usor de 3d spre nivelele dimensiunii a4a,nu mai crezi o iota din ce ne arunca ei in massmedia,noroc cu internetul(orice nash isi are nashul).Numai cand le vad pe pitzipoancele de la stiri,imi vine sa le trimit pe luna.Numai credeti ce spun intunecatii,exista alternative.Si sarpanti naparlesc,noi cand scapam de matricea asta,de 3d?nas(h)a ne duce cu zaharelul otravit,cand mierea,nectarul e langa noi,ce alege-ti? NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere