Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 31 ianuarie 2016

LUMEA VOASTRĂ SE SCHIMBĂ; ACEASTA ESTE TRANSFORMAREA PE CARE O AȘTEPTAȚI.

De la Arhanghelul Mihail
(21 ian.2016; channeler Linda Dillon)
Traducere Const. Mihăilescu

Salutăm revenirea Lindei Dillon la întâlnirea de astăzi cu Arhanghelul Mihail, după recuperarea ei în urma intervenției chirurgicale de la umăr.
AAM. ne-a vorbit despre marile energii care vin acum pe Pământ.
În legătură cu asta, al a spus: "Schimbarea cea mai extraordinară cu care vă confruntați acum este acest transfer de energie a iubirii, cum nu ați mai simțit înainte."
Puțin a mai rămas de compensat din vechile energii reziduale care se mai manifestau în ființa voastră”. 

Totuși, ni se cere ca, în continuare, să avem o atitudine permisivă, de deschidere față de această energie a iubirii care aproape saturează mediul în care ne află, așteptând ca, prin deschiderea noastră, să le asimilăm. Această energie a iubirii este profund transformatoare a ființei umane.
"Lumea voastră se schimbă", a spus el. "Când spun lumea voastră, mă refer la experiența a ceea ce înseamnă a fi om ca individualitate dar și colectivitate"
AAM ne-a atenționat că trecerea la o nouă conștiință trebuie să preceadă marile schimbări pe care ni le dorim, și asta, în plan material, înseamnă producerea unor mega-evenimente, în realitatea noastră.

Pentru Lucratorii întru Lumina, angajați cu toată ființa lor în procesul transformării actuale, momentul trebuie să însemne extinderea pe noi acțiuni, noi începuturi. Lucrul cel mai important în momentul de față este să avem puterea și determinarea de a renunța la vechi cutume, vechi tabieturi, vechi raționamente la baza cărora stau vechile energii, care ne țin încă legați de dimensiunea inferioară 3D. Este bine ca, înainte de a aborda noile perspective și oportunități, să ne luăm o scurtă perioadă de pauză, de espectativă, pentru ca ceea ce am realizat să se sedimenteze, să se așeze și să se compactizeze, astfel încât noile abordări să plece de la o bază cât mai solidă și stabilă. "Pentru mulți dintre voi acest lucru va însemna o ușoară pauză, intervalul de tăcere și de liniștire, necesar pentru repornire”
El a adăugat: "După ce vă veți dezbăra de vechiul pe care încă îl mai duceți cu voi, după ce vă veți goli de tot ce vă împiedică să înaintați, vă veți da seama că singurul lucru care contează este IUBIREA; atunci veți înțelege, la nivelul fiecărei fibre care vă compune, că voi sunteți IUBIRE, iar aceasta va face să fiți inundați de un inefabil sentiment de fericire care vă va elibera. De la acel moment încolo, nu veți mai putea face alegeri care nu sunt în interesul vostru.
Schimbările cu care ne vom confrunta cu adevărat "sunt aproape și ele vor fi o problemă care va trebui rezolvată de fiecare dintre voi”. Ele se vor manifesta ca un fel de„ molimă” care va „contamina” pe toată lumea.
Trecerea la o nouă conștiința trebuie, cu necesitate, să preceadă construirea Noului Pământ, deoarece nu putem schimba structura dacă participanții rămân neschimbați.
Am vorbit cu AAM despre modul în care ne vom extinde responsabilitatea asupra noile probleme de bază. "Cei mai mulți dintre voi, după mica pauză urmată de repornire, vor fi pregătiți să preia responsabilitățile noi și extinse pentru care au venit în această viață” a explicat el.
L.D.
Asta înseamnă că, la acest moment, multe persoane care se simt la capătul puterilor vor simți o revigorare și un nou elan, o puternică determinare pentru a reintra în circuitul activităților modificatoare pentru a edifica Noul Pământ.
Ne-am pregătit multe vieți pentru a interpreta acest rol.

Aceasta este o parte din discuția pe care am avut-o cu Arhanghelul Mihail, după revenirea mea în programul „O oră cu un înger”.

Sue Lie și Arcturienii vor reveni săptămâna viitoare. Linda ar putea avea nevoie de încă o intervenție chirurgicală, care nu i-a fost încă programată.

https://higherdensity.wordpress.com

5 comentarii:

  1. NAMASTE ! ÎNĂLŢĂTOR MESAJ ! Daar eu nu cred că va fi chiar la îndemîna oricui să şi aplice ÎNVĂŢĂTURILE,deoarece va fi necesar SĂ RENUNŢE la cîteva "obiceiuri moştenite,ba de la părinţi,ba de la şcoală,ba din mediile frecventate dar şi la persoane car-i trag înapoi sau care le rîd în nas,aceia fiind interesaţi doar de stomac şi buzunar.Conflictul va fi de durată deoarece Arhanghelii vin doar cu întărirea mesajelor deja cunoscute şi nu aduc -aşa cum omul materialist este învăţat -ARGUMENTE. Care deşi există şi sînt pentru mulţi vizibile,nu se mulţumesc doar cu "o floare". De aceea zic,VA FI FOARTE GREU ca întro colectivitate unde munca se reduce doar la cîştiguri financiare şi posesiuni materiale,să îţi faci fratele sau sora,de ce nu chiar părinţii ori prietenii să vadă că dincolo de "ILUZIILE " lor ESTE ETERNA LUMINĂ ÎN IUBIRE. îN primul rînd este lupta cu mine însumi a nu mai fi ignorant,egoist,nepăsător,judecător,bîrfitor....şi toate viciile interioare care încep tot mai acut să-l macine pe cel TREZIT. Nu ne putem ridica de unul singur,ignorînd sărăcia,suferinţa,grosolăniile întîlnite la tot pasul,nu-l putem lăsa pe cel neajutorat cu mîna întinsă chiar dacă nici noi nu avem prea mult,dar cu bonomie ne putem înjumătăţi leul uitat prin buzunar şi pentru cel trist şi singur ori handicapat,bolnav,marginalizat de către societate,România avînd la ora actuală peste 2 milioane de copii care trăiesc sub demnitatea unei vieţi cel puţin mulţumitoare. Un mare autor Edmund Burke a spus undeva şi reţin :"Răul poate triumfa atunci cînd oamenii buni nu fac nimic" Este pe această temă de detaliat la infinit,psihologii ştiu că au tomuri întregi şi cred că ar fi oamenii cei mai avizaţi să discute,ca şi sociologii de altfel. Dar ,ca să închei,dacă "ÎN MINE NU STÎRPESC VIESPARUL DE EGOISM,AUTOMULŢUMIRE,INFATUARE,NEPĂSARE,IGNORANŢA A TOT CEEA CE ESTE VIU,NU VOI AJUNGE NICĂIERI" A face fapte bune aşa doar de fanfaronadă,să apar în diverse publicaţii...avem destule exemple în România noastră, NU AJUNGEM NICĂIERI. ŞI CUM DE ACUM ÎNAINTE T.O.T.U.L. VA STRĂLUCI ÎN LUMINA ADEVĂRULUI,sînt slabe şanse ca cineva să mai apeleze la astfel de tertipuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea noastra se schimba? Ce mai schimbare nemaipomenita,toate bancile,guvernele,armatele,mass-media,televiziunile,comertul mondial,serviciile secrete,industriile lumii ,lumea in totalitatea ei este sub controlul si in proprietatea jidanilor iudeo-masono-khazari si voi o 'țineți langa' cu schimbarea!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. George Anghel stiu! Stiu! STIU! Anonim ai DREPTATE in mare parte cu ce ai spus!?! OM trai si OM vedea ce si cum, cand si unde in ... MAREA ZI!?!

    http://www.aparatorul.md/profetia-parintelui-elpidie-despre-ultimele-trei-imparatii-ale-lumii/

    RăspundețiȘtergere