Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 ianuarie 2016

Asigurați o Ascensiune normală cu dragoste necondiționată pentru voi înșivă.

Mesaj de la Arcturieni

Channeler Suzanne Lie
Traducere Const. Mihăilescu

La mulți ani și bine ați venit în 2016, anul iubirii necondiționate!

S.L.
Iubiți locuitori ai Pământului în ascensiune, noi, Arcturienii, dorim să vă împărtășim bucuria pe care o simțim pentru că ați încheiat anul 2015, și vă pregătiți serios pentru îndeplinirea misiunii voastre pe Pământ.

După cum știți misiunea voastră este de a ajuta la transmutarea Gaiei în dimensiuni superioare.
Pentru a servi cel mai bine această misiune, ați intrat acum într-un proces de recalibrare a chakrelor corpurilor voastre, în așa fel încât ele să corespundă dimensiunilor superioare către care vă îndreptați (5D iar unii, 6D). Corpul vostru pleacă fie de la dimensiunea inferioară 3D, fie de la cea de tranziție, 4D.  

Preaiubiților, vă rugăm să eliberați atașamentele ego-ului vostru uman pentru a vă putea aminti cine sunteți voi cu adevărat și de ce v-ați ales ca în această perioadă să vă aflați întru-un vas material.
Cum vă puteți elibera de atașamente care v-au fost de folos și v-au protejat în perioadele reîncarnărilor? 
Un singur instrument este suficient de puternic să vă extragă din realitatea voastră planetară și anume creșterea în conștiința galactică și universală. Aceasta se realizează prin creșterea gradului de acumulare a luminii-iubirii care va face să treceți la un nivel superior de conștiință.

Instrumentul iubirii necondiționate este de departe cel mai puternic mijloc de a evolua și de a accesa planuri superioare ale universului.
Dar această dorință nu poate fi îndeplinită fără a vă diminua ego-ul vostru uman care v-a făcut să credeți că dincolo de voi, de existența voastră materială nu mai există decât neființa, dezintegrarea. Aceasta a sădit în ființa voastră, cu precădere în mintea voastră, semințele dezamăgirii, implacabilului sfârșit, neîncrederii în voi și în lumea în care ați ales să trăiți. 
Toate sursele din lumină v-au spus că voi sunteți însă entități multidimensionale chemate acum să se trezească și să-și revendice abilitățile și puterea cu care au fost înzestrate de la început.
Veți inaugura Noul Pământ în forma voastră multidimensională care vă va oferi libertatea de a cunoaște și alte lumi ale universului căruia-i aparțineți.
Mulți se vor întreba: „Cum pot eu, o persoană obișnuită, să ajut la edificarea Noului Pământ?”
Vom răspunde cu bucurie la această întrebare. Puteți ajuta la nașterea Noului Pământ, prin contopirea sinelui vostru tridimensional cu Sinele vostru Multidimensional. Când veți realiza aceasta, ego-ul vostru uman va dispărea iar imensa conștiință va prelua în totalitate „vasul vostru de lut”. Și reciproca va fi valabilă adică, ființa voastră multidimensională va deveni capabilă să adapteze prin reducere imensa conștiință universală la dimensiunile fizic limitate ale ființei care sunteți. De ce ați face asta? De ce ați aduce multidimensionalitatea voastră în realitatea și mărginirea micului vostru vas creat pe planetă, și care a făcut posibilă relația voastră cu materialitatea planetei? De ce ați accepta ca în loc să locuiți într-o imensă navă care vă poate purta oriunde imaginația vă îndeamnă, să vă reduceți suficient pentru a putea ființa într-un mic vas construit cu elementele lutului planetar?
Dragilor, această acțiune voluntară va fi o misiune destul de dificilă și cu un anumit grad de risc, prin care veți putea însă ajuta planeta voastră Pământ. [Nota C.M.: este vorba de faptul că multe dintre ființele umane care vor trece în dimensiuni superioare – cu creșterea corespunzătoare a conștiinței și vibrației, vor alege să revină pe Vechiul Pământ, Pământul dimensiunii 3D, pentru a ajuta ființe dragi rămase în 3D să evolueze mai accelerat și vor ajuta, de asemenea, entitatea materială Pământ să ascensioneze (Gaia, sufletul Pământului fiind deja ascensionată). Totdeauna, există o dificultate și un risc când un suflet alege să coboare dintr-o dimensiune superioară în una inferioară, el fiind obligat să treacă printr-un proces de protejare cu straturi energetice de frecvență din ce în ce mai joasă, până la nivelul câmpului energetic al locului unde dorește să ajungă și să existe pentru o anumită perioadă. Riscul în sine constă, mai ales, în faptul că, revenind în dimensiuni inferioare, sufletul va trece inevitabil printr-o perioadă de uitare, când, folosindu-și liberul arbitru, poate să decidă că-i este bine în acea joasă dimensiune. Altfel spus, sufletul va putea rămâne captiv în acea dimensiune joasă, până când își va reaminti cine este și de unde a venit, hotărându-se să reia procesul de ascensionare pentru a reveni în dimensiunea superioară, printr-un proces mai scurt sau de mai lungă durată]

Mulți dintre voluntarii noștri au avut multe încarnări pe Gaia, alții doar câteva. Mulți dintre voi, cei aflați acum pre Pământ, în corp fizic, vă aflați la prima încarnare pe această planetă.
Aceia dintre voi care au avut multe încarnări pe Pământul 3D, au acumulat multă experiență (din eșecuri sau reușite), astfel că, cu siguranță, acele vieți nu au fost vieți irosite. Vasta experiență acumulată vă va ajuta în procesul evoluției voastre viitoare.
Pregătirea voastră pentru dimensiunea 5D a fost, în general vorbind, de lungă durată și, adesea, puternic traumatizantă. Este suficient să ne referim la ultimii zeci de ani în care v-ați confruntat cu tot felul de situații, care mai de care dificile și exasperante. Ați suferit de foame, ați suferit în războaie, ați trăit dificilele perioade de criză, de boală, de injustiție socială, de exploatare etc. 

Majoritatea dintre voi ați trecut cu bine de aceste încercări, majoritatea dintre voi ați ales calea revenirii la Lumină. Dar planeta voastră fizică trebuie vindecată de toate rănile care i s-au făcut. Și sufletul vostru știe asta și, din acest motiv, se va hotărî să revină pentru a-și ajuta planeta care l-a ocrotit și l-a acceptat. 
În plus, echipele noastre curajoase, venite de departe, vă ajută să grăbiți această vindecare. Mulți dintre ei nu au uitat că au trăit cândva pe Pământ și simt că este de datoria lor să ajute.
Apoi, trebuie spus că, pe măsură ce voi vă vindecați, se vindecă și planeta voastră, căci luminozitatea voastră cauterizează rănile acestei minunate și devotate mame. 
Care este însă „medicamentul miraculos” care vindecă cel mai bine și cel mai repere? IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.
Dragi voluntari ai iubitului Pământ, dorim să vă spunem că anul vostru fizic de 2016, este ANUL IUBIRII NECONDIȚIONATE
, pe care l-a invocat sufletul vostru. Vibrațiile acestei iubiri vor penetra tot ce întâlnesc în cale, vor ajunge la inima planetei și vor tămădui durerile și suferința. Voi sunteți așteptați să continuați acest proces iar în anul care a început, veți reuși să ridicați vibrația planetei cu o octavă. Aceasta va provoca declanșarea unui amplu proces de vindecare, de regenerare și de purificare a sistemului vostru planetar.

Prin urmare, vă vom prezenta un program de meditații care vor iniția acest proces atât în ființa voastră cât și a planetei. Să numim acest program: 

Programul celor 7 minute, 7 chakre, 7 săptămâni”

Modul de executare:  
Vă rugăm să alegeți, pentru sincronizare, ziua de LUNI a fiecărei săptămâni. Programul va dura 7 săptămâni.
Alocați 7 minute în fiecare zi (la aceeași oră, dacă se poate) pentru a asculta meditația a săptămânii. -
http://suzanneliephd.blogspot.com  (nota C.M.: meditația este îl Limba Engleză, așa că puțini vor înțelege ce se spune. Cum nu am posibilitatea să titrez în Limba Română, vă propun să alegeți o melodie de activare a chakrei respective de pe internet – o adresă sigură este http://misatv.ro/live 
 sau cereți pe google „muzică pentru activarea chakrelor ”și selectați-o pe cea pentru chakra acelei săptămâni . Aș sugera începătorilor ca , în prealabil, să asculte ceea ce se comunică despre chake,  la adresa https://www.youtube.com/watch?v=XLtx49s0Euw&hd=1.
Ascultați în cele 7 minute acea muzică și meditați, focalizându-vă asupra chakrei respective). Tema va fi mereu aceeași: iubirea necondiționată.

Aceste meditații scurte vă vor ajuta să vă dezvoltați sentimentul iubirii necondiționate, concentrându-vă să simțiți și să rămâneți focalizați pe chakra din acea săptămână (n.m. se începe cu prima chakră, muladhara - situată între anus și sex).
Dragii mei, deoarece Unitatea Conștiinței este atât de vitală pentru ascensiunea personală și planetară, vom trimite programul de meditații mai multor persoane din diferite locații de pe Pământ.
Rugămintea noastră ar fi ca în fiecare zi a săptămânii, să meditați (individual sau în grup) asupra chakrei cu care s-a început săptămâna.
Acest proces va dura timp de 7 săptămâni

Aceste meditații vă vor schimba viața, vă vor face mai buni și mai iubitori, dar și mai iubiți și apreciați de către ceilalți.
Meditația voastră va ajuta, de asemenea, Gaiei să se vindece, căci fiecare gând, fiecare emoție o veți dirija, în timpul meditației, către inima Pământului. 
Fiți siguri că aceste meditații vor avea un puternic efect asupra conștiințelor de pe planetă.
Efectul meditațiilor crește exponențial cu nr. membrilor unui grup de meditație (dacă alegeți această modalitate, cea mai indicată și eficientă, de altfel).
Este foarte important să începeți fiecare meditație cu ideea iubirii de sine, pentru ca din această „acumulare” de iubire să puteți oferi și altora.
Repetăm: când începeți meditația, primul gând trebuie să fie sentimentul iubirii de sine, după care vă puteți extinde asupra celorlalți, asupra naturii, a planetei etc.
În fiecare zi de luni, înainte de a vă muta concentrarea asupra următoarei chakere, spuneți și gândiți:
"Astăzi aleg împărtășesc dragostea mea necondiționată cu miezul (inima) Gaiei și pentru aceasta cer să se deschidă un canal prin care să transfer iubirea mea necondiționată către Gaia”.

Puteți cu ușurință ține legătura între voi, împărtășindu-vă idei și trăiri, pe internet (bloguri etc).
Programul va începe pe data de 4 ian.2016.

Vă iubim NECONDIȚIONAT!
Arcturienii.

SURSA:  http://suzanneliephd.blogspot.com

Nota C.M.: pentru activarea primei chakre, un cititor indică adresa https://www.youtube.com/watch?v=cT9YenBWw8k&hd=1

7 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=cT9YenBWw8k
    Meditatia Iubirea Necondiționată a Propriului Sine - Chakra Rădăcină- in limba romana

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=XKkWIi53ITc

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum să meditați? Accesați:https://www.youtube.com/watch?v=_6sqGJYbZgk

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=VB41s_ExXwI&hd=1

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=6oAqOFz6QsU&hd=1 / https://www.youtube.com/watch?v=QtXby3twMmI&hd=1

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=QJwkH2dkJ7U

    RăspundețiȘtergere