Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 ianuarie 2016

Anul 2016.

Mesaj de la Ghizi.
(7 ian. 2016; channeler Salena Migeot)
Traducere Const.Mihăilescu

Preaiubiților,
Este o mare bucurie să vă salutăm și să vă dorim ca 2016 să fie un an la fericirii și deplinelor satisfacții.
Vrem să vă vorbim despre unele lucruri care așteaptă să se manifeste în realitatea voastră. Energia gândurilor și credințelor voastre va avea în acest an un impact mai mare ca de obicei. Aceasta deoarece s-a produs o anumită aliniere în gândirea oamenilor, în credințele lor și această energie cumulată va provoca cu o mai mare probabilitate materializări în realitatea voastră. Aceasta nu este nicio minune ci doar efectul acumulărilor energetice amplificate, comparativ cu anii trecuți.

Trendul crescător al energiilor benefice ne demonstrează că din ce în ce mai mulți dintre voi înțeleg cât de importantă este gândirea colectivă. Așa că, din acest punct de vedere, nu prea mai aveți nevoie de sfaturi. Singura noastră „contribuție” ar fi rugămintea de a continua acest proces, adică, în realizarea anumitor obiective să vă uniți energiile prin procesul de concentrare sincronizată.
Nu brațelor li se cere să lucreze mai repede ci minții să se concentreze cu mai multă determinare și încredere. Aceasta va fi modalitatea realizărilor în viitor, prin care veți obține abundență, stabilitate, pace și îndeplinirea dorințelor voastre. O asemenea uniformizare va determina dezintegrarea sistemelor și a organizațiilor care se bazează pe corupție și minciună. Aceste organizații și sisteme corupte, care se regăsesc încă în mai toate aspectele vieții umanității voastre, vor fi expuse din ce în ce mai mult luminii și deconspirării, oferind organelor specializate cazuri de rezolvat. Aceste încrengături ale corupției au contribuit la apariția decalajelor economice, disfuncțiilor sociale, minimizarea și chiar anularea programelor de sănătate a populației, abandonarea proceselor de instruire în folosul societății etc. Preocuparea acestor rețele ale corupției a fost maximizarea profitului, acapararea de bunuri, chiar dacă acestea s-au obținut prin pauperizarea și exploatarea oamenilor cinstiți și muncitori. Pentru cei corupți, echitatea socială a rămas o vorbă fără conținut, pe care  însă nu uită să o clameze atunci când vor să fie aleși.

Acest an, 2016, va fi al acțiunilor masive de recuperare a mediului curat, lipsit de poluare. Acest program, va continua în anii următori și va pune în aplicare măsuri eficiente, cu ajutorul unor noi tehnologii care, în sfârșit, se vor aplica. Ca urmare, nu va mai fi nevoie de aplicarea unor tehnologii de obținere a produselor ecologice, pentru că toate produsele vor fi libere de agenți poluanți și de otrăvuri.
Un capitol separat va fi cel privind purificarea apelor oceanului planetar.

Un alt obiectiv al anului care a început este aflarea și „descoperirea” numeroaselor orașe din subteranele planetei. Unele dintre acestea sunt atât de vechi încât oamenii de știință nu vor găsi repere ale începutului dezvoltării acestor comunități și nu-și vor putea explica cum au devenit atât de înfloritoare. De fapt, aceste descoperiri și realizări vor fi doar „vârful aisbergului”, în anii care vin, noi surprize plăcute urmând să apară.
Ca urmare a  aflării acestor orașe antice și prospere, veți constata cât de multele tehnologii extrem de eficiente există și sunt folosite de foarte multă vreme de lumea subterană; acestea vor fi noutăți absolute pentru oamenii de la suprafață.

„Canalizarea” - capacitatea de a primi informații de la surse spirituale mai înalte - va fi mult mai răspândită, peste o vreme, devenind o însușire comună, a ființei umane.
Fiecare dintre voi are capacitatea de a face channeling. Desigur, există și în prezent un număr de channeleri, specializați pe comunicări cu diferite ființe și entități din planurile superioare (Arhangheli, Maeștri Înălțați, Zeițe, și multe, multe altele, inclusiv sfinți, adică divinități, printre care se află însuși Dumnezeul acestui Univers).
Veți putea comunica cu trecutul și cu viitorimea, dat fiind faptul că veți ieși de sub dictatura timpului liniar. Cum totul se petrece în eternul ACUM, nicio dificultate nu va fi pentru voi să comunicați cu acele entități.
Noi nu prea folosim termenul "ființă spirituală superioară" pentru a exprima orice grad de ierarhie de orice fel. Acesta pentru că noi nu suntem superiori vouă, dat fiind faptul că ființa fiecăruia dintre noi a primit totul de la început, numai că voi ați uitat asta.
Singura diferență dintre noi este că, în prezent, voi vă aflați la începutul dimensiunii de tranziție 4D, acolo unde se mai regăsesc caracteristicile dimensiunii 3D, o dimensiune foarte densă, cu foarte puțină Lumină, o dimensiune în care întunericul (deci și ființele întunecate) a deținut controlul și s-a manifestat în tot ceea ce cuprindea acest tărâm, cu foarte puține excepții. Majoritatea dintre voi sunteți trecuți în 4D, dar încă foarte mulți nu au ieșit de sub influența dimensiunii 3D. Tendința tuturor este să se apropie și să ajungă în 5D. Unii chiar au ajuns și se află în procesul cunoașterii și acomodării cu noul tărâm.

Marele portal pentru Era Vărsătorului s-a deschis deja. Considerați-vă ceea ce sunteți: pionierii Luminii, care v-ați oferit să fiți aici, pe Pământ, în acest moment, pentru această perioadă de tranziție.
Noi vă salutăm și vă onorăm pentru voința și curajul vostru de a alege să fiți printre primii care vor ajunge în 5D, unde veți edifica Noul Pământ. Deși nu toți conștientizați, voi aveți capacitatea de a menține cursul ascendent al omenirii spre dimensiunea 5D. Sunteți demni de tot respectul nostru pentru că ați ales acest rol deși cunoșteați, la nivel de suflet, că veți fi foarte încercați, veți traversa multe provocări, în care, dacă veți deveni slabi, veți putea abandona. Noi vă considerăm eroi autentici.                                                
Fiecare dintre voi este o ființă suverană. Nicio persoană, niciun guvern nu are posibilitatea să vă ia puterea. Dacă refuzați controlul, nimeni nu vă poate determina să faceți altfel decât alegeți. Sunteți propriul vostru conducător. Regulile pe care vreți să le impuneți vouă înșivă sunt intangibile și nimeni nu vă poate impune altceva. Asta a fost intenția și dorința Creatorului pentru voi: totdeauna să fiți ființe suverane.
Ați fost păcăliți atunci când ați crezut că sunteți neputincioși și că unii sunt ființe superioare vouă. 
A fost minciuna care v-a convins să acceptați controlul și obediența. 
Fiecăruia dintre voi îi revine sarcina de a pune lucrurile în ordinea gândită și înfăptuită de Creator. 
Fiecare dintre voi este la fel de iubit de Tatăl și la fel de valoros. 
Nimeni nu a avut și nu are dreptul să vă nesocotească alegerile și să vă impună regulile lui.

Aceia dintre voi care-i judecați și-i condamnați pe alții pentru că adevărul lor nu seamănă cu adevărul vostru, veți ajunge să înțelegeți că TOATE experiențele (bune sau rele) poartă un mesaj, au un scop menit să vă ajute în evoluție. Fiecare ființă cu care ați avut orice fel de relație, v-a intersectat pentru a vă preda un dar care să vă ajute să înaintați.
Cei care i-au rănit pe alții, cel mai probabil, aveau de dus la îndeplinire o sarcină karmică.  A venit timpul să vă încheiați obligațiile karmice, în această viață. Eliberarea de legăturile karmice, va face ca evoluția voastră să se accelereze.

Cu cât înaintați în această viață, cu atât vă va fi mai ușor să abandonați vechile bagaje pe care le-ați acumulat de-a lungul vieților și care v-au făcut înaintarea atât de dificilă.  
Iertați-vă unul altul, alegeți ca IUBIREA să rezolve toate asperitățile dintre voi. Promovați compasiunea și dreptul fiecăruia de a alege. Renunțați să manipulați semenii voștri cu vorbe, cu false promisiuni, dacă nu vreți să reveniți în dimensiuni inferioare.
Faceți altuia ceea ce ați vrea ca alții să vă facă vouă. Ajutați-i pe cei care au nevoie de ajutor, dar nu vă implicați emoțional.

Se apropie vertiginos momentul când faptele, gândurile și vorbele voastre vor face selecția cea mai potrivită. (!?)
Totul se leagă, totul se întrepătrunde. Pacea începe cu adevărat cu fiecare dintre voi. De exemplu, nu puteți contribui la pacea de pe Pământ dacă sunteți infidel(ă) soției /soțului vostru, dacă nu sunteți corect cu partenerul de afaceri etc. De ce ? Pentru că nimic nu se clădește trainic pe minciună, indiferent de ce natură este ea.
Iubiților, atunci când vă aflați în situația de a judeca pe cineva, vă rugăm să faceți două lucruri: 
1) spuneți în sinele vostru : "iubire, iubire, iubire”, și 
2) când vorbiți cu cineva, priviți-l în ochi când faceți o afirmație. Dacă privești cu adevărat pe cineva în ochi, este imposibil să nu descoperi câtă frumusețe este în acea ființă.


Oricum, dragilor, noi vă iubim.
Și așa este.


http://lightworkers.org

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! PACE TRADUCĂTORULUI ! Ce MULT mă bucur CĂ TOŢI INFRACTORII ROMÂNIEI NOASTRE MULT IUBITE vor fi deferiţi JUSTIŢIEI !ŞI CEL MAI FRUMOS ESTE CÎND SE DAU SINGURI ÎN GÎT !Citeam undeva că M.T.Keshe a descoperit un sistem plasmatic ,cu ajutorul căruia se POATE DEPOLUA NATURA. Ce n-aş da să am şi eu unul ,să pot face curăţenie în toate zonele unde nu funcţionează CONŞTIINŢA. Dar,oamenii de la suprafaţă vor fi oare pregătiţi a se întîlni cu şi folosi tehnologia civilizaţiei din adîncurile MAMEI GAIA ? Sînt foarte multe motivele pentru care un suflet venit aici pentru a realiza ceea ce şi-a scris şi a semnat în CONTRACT să abandoneze,avînd în vedere intimidările şi chiar atacurile dure pe care întunecaţii în disperare le execută în acest an. Dar ,eu cred că un suflet care citeşte astfel de mesaje tot mai amănunţite şi pe tot mai multe site-uri de natură spirituală îşi cunoaşte deja scopul şi greu va mai fi întors din drumul său. Rar mi s-a întîmplat ca atunci cînd vorbesc faţă în faţă cu cineva să aibă puterea dea mă privi în ochi! De ce oare ?

    RăspundețiȘtergere