Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 septembrie 2015

Ascensiunea: noul vostru mâine (II)

Sanat Kumara
EXCEPȚIONAL !
(20 sept. 2015; channeled by Linda Dillon)
Traducere Const.Mihăilescu
 (continuare)

SK: Acum aș pune o întrebare pentru aceia care gândesc, și eu vizez corpul mental în această întrebare: unde credeți voi că vă duceți?
Experiența acestei iubite planete și planul inițial al acestui tărâm sunt de a explora douăsprezece dimensiuni - douăsprezece

Gândiți-vă că fiecare este o realitate diferită. Între acestea, dimensiunea planetei voastre cuprinde planul fizic (material). Dacă ieșiți din cea de a treia dimensiune, care este locul în care sunteți voi ancorați cu corpul fizic, este ancorat corpul fizic al Gaiei, fizicalitatea regnului mineral, regnului animal, adică unde se regăsesc toate împărățiile acestei dimensiuni, cum credeți voi că vă puteți muta, altfel decât cu tot ceea ce ține de această dimensiune?
Vedeți cum v-ați gândit - și eu mă bucur să vorbesc despre asta; mă poți întrerupe dacă simți nevoia. 
Te gândești la asta, ca fiecare. Ceea ce vă spun, ceea ce este de reconsiderat este măreția planului. Nu este vorba despre fiecare ci despre totul. Aveți dreptul, este dreptul vostru din naștere, este planul vostru decurgând din planul Mamei de a fi.  
Acum are loc o expansiune continuă, ceea ce acest canal uman, eu și multe entități de pe partea asta am spus în ceea ce privește creația : adaugă, adaugă, adaugă, adaugă!  Da.
Dar voi nu plecați. A fost o decizie luată prin libera voastră alegere colectivă, pentru care am toată admirația, de a face acest lucru (ascensiunea) împreună, la nivel de colectivitate. Deci, dacă o treime din populație pleacă (cea pregătită, n.m.) și nu este dispusă să sprijine, într-o formă sau alta, celelalte două treimi (nota C.M.: pentru a recupera rămânerea în urmă), atunci, înțelegerea colectivă (nota C.M.: de a ascensiona împreună) va fi ruptă (va cădea). Eu nu văd că va fi așa.
SB: Permite-mi să spun că am o dificultate în a înțelege ce vrei să spui prin exprimarea :„adaugă, adaugă, adaugă”. Știu că adesea se utilizează unele metafore când se vorbește despre asemenea procese. Poate că este cazul și acum. Ce și unde trebuie adăugat?
SK: Nu este nimic ce trebuie adăugat. Ceea ce faceți este un început, dar este un concept pe care-l au oamenii de pe Pământ. Nu este vorba de a părăsi ceva sau de a lăsa în urmă ci de a vă expansiona, a vă extinde. Deci, prin ascensiune, voi vă extindeți în multe planuri: noi abilități, noi percepții, noi capacități. La drept vorbind, voi reveniți la adevărurile pe care le cunoșteați atunci când ați fost creați..
Tocmai am sugerat, folosind analogia "adaugă", că trebuie să depășiți conceptul că pierdeți ceva. 

Adevăratul sine crește, este în curs de extindere. Gândiți-vă ca până acum ați folosit doar o parte din voi, o parte din capacitățile cu care ați fost înzestrați chiar de la început. 

Noua dimensiune, așa cum vă gândiți, este în procesul extinderii voastre. Dar este, de asemenea, în mare măsură existentă. Voi nu percepeți (schimbările), nu le observați, dar asta nu înseamnă că ele nu există. Experiențele voastre de până acum nu au fost complete. Acum mai adăugați unele noi.
Așa că haideți să spunem că există printre voi ființe umane care au însușirea, de exemplu, de a purta conversații cu unele animale sau pietre ori minerale, cu copaci, cu ape curgătoare, cu oceane sau cu munții. Vi se pare imposibil? Găsiți-i și întrebați-i. Eu vă garantez că aceștia există. 
Există oameni printre voi care au capacitatea de a folosi ceea ce noi numim alchimie cu care vindecă, folosind fenomene de transmutare sau modificare a substanțelor, de eliminare a bolilor, dezechilibrelor și refacerea sănătății. Unii dintre voi creează sau înțeleg și se conectează la procese de modificare a formei umane, de conectare la manifestări naturale sau la sufletul Pământului (Gaia).
De multe ori, unii dintre voi se minunează, de exemplu, de ceea ce iese din mâna unui artist, sau de vocea unui cântăreț. Vă întrebați de unde le vine acea inspirație, acel talent. 
Da, pentru că ei văd lucrurile altfel, simt altfel și „călătoresc” prin „locuri” de unde se inspiră, sau primesc inspirație. Ei au „sclipiri” de geniu, căci  ajung undeva la o sursă aflată într-o dimensiune superioară.
După căderea civilizației umane în iluzia dimensiunii 3D, o mare parte din aceste capacități și aptitudini de a experimenta, de a simți și a observa și alte realități, a dispărut deoarece ființa nu s-a mai putut exprima liber într-un tărâm care era pus sub control. Această estompare, această ștergere a dăinuit mii și mii de ani, atât de mult încât ființa umană a uitat și, până la urmă, a considerat că acele realități nu există. 
Pe măsură ce treceți în dimensiuni superioare, începeți să vă amintiți, să vă recăpătați cunoașterea și toate capacitățile pe care nu mai știați că le aveți.
Deja voi ați început să reintrați într-un parteneriat sacru cu Mama, cu noi, pentru a descoperi și a permite unei mari părți din ceea ce există chiar în prezent pentru a fi văzut, experimentat, simțit și reabilitat.
Acum, „se întâmplă” că vă reamintiți și vă treziți dorul de libertate, pentru pace, pentru claritate, pentru iubire, pentru parteneriat sacru, dreptul justificat de a spune că începeți și doriți să edificați „o lume care să funcționeze pentru toată lumea”. Aceasta nu este numai dorință, numai dor. Sunteți deja co-creatori a ceea ce numim noul domeniu, noul tărâm. Această însărcinare pe care v-ați ales-o nu este dificilă, nu pentru că ar fi ușoară, ci pentru că o primiți și o îndepliniți cu mare bucurie. La asta lucrați deja acum.
SB: Poți să clarifici, Raj ce înseamnă că suntem amândoi creatori sau co-creatori ai 
acestui tărâm? Cum facem noi asta? În timp ce dormim? Pleacă o parte din noi undeva ca să depună o activitate? Cum pot eu, de exemplu, să ajut la construirea acelui nou domeniu, doar pentru că scriu pe blog și moderez aceste emisiuni? 
 SK: Nu minimaliza aceste activități, te rog! Am mai vorbit de tendința de a minimiza sau nega ceea ce faci tu sau fac alții. Totul se întâmplă cu sau fără conștientizarea voastră, se întâmplă la nivel de conștiență dar și la nivelul subconștientului, în planul astral, în tărâmurile angelice, precum și în corpul vostru total. 
Da, este adevărat, mare parte din această muncă se desfășoară în timpul nopții (când corpul vostru fizic doarme), dar o bună parte este muncă conștientă.
Când vorbești, și eu nu mă refer doar la tine, despre dorința de a transpune în realitatea materială ceea ce ai gândit, materialul ezoteric pe care-l postezi, provoacă discuții între oameni, analize, emulație. Aceste articole pun oamenii care le citesc pe gânduri, îi provoacă să compare și să iasă din nemișcare și din leneșa comoditate. Se naște astfel și se întărește ideea de pace, de colaborare, de frăție, de libertate, de parteneriate sacre ancorate în libertate și în iubire. Omul începe să mai gândească și la altceva decât la finanțe și la cum să dețină controlul pentru a acumula. Toate acestea schimbă lumea în care trăiți.
Când călătoriți pe timp de noapte (n.m.; în timpul somnului, adică) cu Mihail și ajungeți în locurile în care există violență, precum Siria sau Los Angeles - nu contează, vă străduiți să ancorați în inimile celor care creează violență dorința păcii. Când treceți pe la cei care sunt victime ale violenței și îi mângâiați, îi îmbărbătați, amintindu-le că nu sunt lipsiți de valoare și nu sunt părăsiți, asta înseamnă că aduceți o importantă contribuție. 

Ce crezi despre munca de noapte depusă? Când se trezesc dimineața, mulți dintre cei vizitați încep să aibă modificări de conștiință și de comportament..
Ei vor avea deja modificări în bine ale frecvenței de vibrație. Asta, nu neapărat pentru că Mihail a fost prezent acolo, ci și pentru că mulți dintre voi ați participat împreună cu el la această muncă de vindecare.
Mulți dintre voi nu ați pregetat să ajutați la trezirea sau la mângâierea acestor ființe debusolate. Chiar și când stați acasă și trimiteți gânduri de pace, de iubire și de speranță în întreaga lume a planetei creați noul tărâm..
Voi veți spune: „Da, dar Doamne – iată că încă este război, e mult haos, multă nedreptate, multă sărăcie.” Da, dar voi participați la un haos...creativ și asta face parte dintr-o altă realitate. E un proces care schimbă totul, inclusiv în corpul tău. La modul conștient tu gândești: „ Oh, dar eu nu cred că fac asemenea incursiuni inter-dimensionale!" 
Eu vă răspund: când aveți o viziune, fie ea și de o clipă, o experiență minunată, ieșită din comun, aceea este o Grație care vi se dă pentru a vă încuraja și pentru a vă aminti că nu sunteți uitați. Atunci când priviți plini de încântare frumusețea unui apus de soare, când vă bucurați de gingășia unei flori, de zborul păsărelelor s.m.d., participați la crearea acestui nou tărâm, care devine din ce în ce mai mult realitatea de zi cu zi.
SB: Ai cumva posibilitatea de a ști cum mă simt eu acum?
SK: Ba da,am.
SB: Deci, cum ai descrie în câteva cuvinte starea mea de acum?
SK: Te simți exaltat, plin de speranță, confuz, consternat, toate împreună, totul laolaltă.
SB: Ei bine, este exact, este adevărat, da. Dar, de asemenea, mă simt în extaz.
SK: Te simți fericit.
SB: Da, fericit!!

(va continua)

duminică, 27 septembrie 2015

Ascensiunea: noul vostru mâine (I)

Sanat Kumara
(20 sept. 2015; channeled by Linda Dillon)
Traducere Const.Mihăilescu.
(prima parte)

*HWAA: conversație despre Ascensiunea din 28 sept. 2015
Steve: Linda, noi am vorbit despre vechiul prezent (ținând de 3D) și tu ne-ai expus ideea că mijloacele noastre de evoluție din trecut nu vor fi la fel ca mijloacele noastre de evoluție de până la acest moment și în viața de apoi, unde am trecut de la un trup fizic la altul. Mă întreb dacă am putea să continuăm această discuție.
Linda: Acum câțiva ani, probabil mai mulți decât vreau eu să recunosc, Albert Einstein a declarat public că munca sa de pe Pământ a fost incompletă și că unul dintre lucrurile pe care ar fi dorit să le facă era să ajute ființele umane să se pregătesacă pentru ascensiune, subînțelegându-se că se referea la diferite dimensiuni. Ca urmare, m-am gândit că am putea începe conversația de astăzi plecând de la acest punct.
Vreau să citez o foarte scurtă afirmație despre ce înseamnă a treia dimensiune, în gândirea vechiului și bunului Albert:
"A treia dimensiune este definită prin calitatea percepției sau experiența fizicalitații în care sensul universului este perceput prin experimentarea celor trei dimensiuni: lungime, lățime, adâncime. Dar calitatea creșterii (evoluției; n.m.) este capacitatea de a îmbrățișa toate dimensiunile: realități (materialitate), emoție și spirit. Ea are, de asemenea, calitatea unica a libertății de alegere.
"Toate dimensiunile numeric mai mari (superioare) au posibilitatea de a se exprima în 3D, ceea ce înseamnă că există și posibilitatea ca trupul nostru fizic să poată trăi în dimensiuni mai înalte " Și el continua: "Oportunitatea de creștere și calitatea dimensiunii 3D este capacitatea de a alege să se extindă dincolo de simpla percepție fizică și să includă toate aspectele legate de sine.”
"Aceasta este ceea ce ne spune Mama Universală când vorbește despre încorporarea sinelui. Cea de a treia dimensiune, nu este limitată de continuumul spațiu-timp, ci doar pare a fi. Aceasta este provocarea și oportunitatea în 3D, pentru a trece dincolo de aparențele fizice. "
Linda: Cred că Lucrătorii întru Lumină și deținători ai iubirii necondiționate, gândesc la fel și anume că existența noastră fizică se va schimba și că ne vom bucura că avem un corp fizic. 

* Cred că este prescurtarea de la emisiunea „O oră cu un înger” C.M.
------------------------------------------------------------------------
SK: Salutări, eu sunt Sanat Kumara.
SB: Salutări Raj.
SK: Și, bine v-am găsit. Bine ați venit voi toți: frumoase ființe fizice, îngeri și ființe din stele: Pleiaideni și Venusieni, Andromedani, Deținătorii Pământului, și toți care vă aflați acum la această discuție. Bine ați venit, prietenii mei dragi pentru că eu sunt cu voi, nu numai ca purtător al Legilor Universale dar și Logos planetar. Eu sunt cu voi, ca frate, ca prieten, ca aliat și ca tată. Sunteți în plină ascensionare.
Mihail a sugerat că voi sunteți în faza de pre-construcție; eu aș spune că sunteți chiar mai avansați decât atât.

Să începem această conversație într-o manieră foarte... controversată.... ceva ce crează un adevărat puzzle pe partea asta.
Portalul ascensiunii a fost deschis de ceva timp și este accesibil fie Mamei Divine însăși, lui Mihail sau Metatron, Gabriel sau Yeshua – dacă doresc să utilizeze această cale sau o alta, în afara portalului. Și totuși foarte mulți dintre voi refuză încă să accepte existența și utilizarea acestei căi de care se pot folosi și ei pentru a primi și ancora calitățile dimensiunilor superioare, în viața lor, în personalitatea lor, în gândirea lor. Ideea și oportunitatea este să nu mai negați această realitate și progresele pe care le asigură ea și să vă pregătiți de sărbătorirea ei la nivel de colectivitate.
Cu ani în urmă voi ați luat în comun hotărârea de a ascensiona mergând împreună, ca un singur tot. Asta nu înseamnă, dragi prieteni, că atunci când unii dintre voi ați revenit prin portal să ancorați energia și s-o aduceți pentru a o împărtăși cu colectivul, era necesar să o faceți cu teamă sau chiar să negați acest lucru.
Este un gest nobil și lăudabil să aduci înapoi colectivului energii benefice de care să vă bucurați împreună. Pentru acest efort recuperator nu este nimic nefiresc dacă vi se atribuie rolul de lider. Rolul liderilor este de a îndruma colectivitățile să meargă pe calea spre o conștiință superioară. Nu trebuie să renunțați la acest rol. Este ca și cum ați fi plecat într-o expediție de explorare și la revenire vă jenați să primiți partea de beneficii aduse din acea expediție, beneficii care vi se cuvin.
Deci, nu ezitați, prietenii mei dragi, să aveți curajul de a spune: „M-am mutat mai departe, am gustat diferența, am experimentat diferența, mă simt extins."
Continuă să existe o amplă discuție în legătură cu coeficientul (procentul; n.m.) de umanizare rezultat ca urmare a energiilor venite prin intermediul portalului - procent al creșterii Corpului vostru de Lumină, de creștere vibrațională și modul în care rata de creștere a vibrațiilor s-a schimbat.
Dar voi sunteți întruchiparea fizică a acestui proiect - împlinirea visului Mamei că suntem cu toții angrenați, făcând chiar „ore suplimentare”, în alertă maximă. Voi sunteți markerul, hârtia de turnesol care măsoară schimbarea.
Deci, vă rugăm, prietenii mei, împărtășiți (în sensul de a populariza; n.m.) schimbarea. Este foarte clară dorința inimilor voastre de a face schimbarea; și aceasta este îmbucurător. Dorința de a împărtăși abundența, participarea în comunitate, ancorarea pe Pământ a noilor energii, este o muncă frumoasă și nouă. Sub impactul noului încep să apară Orașele de Lumină, noi forme de prietenie și colegialitate, noi relații familie, de parteneriate sacre și ale Uniunii.
Dar mulți dintre voi, mulți dintre voi fac deja asta. De fapt, aceasta este ceea ce această platformă - și toate platformele - sunt pe cale de a realiza.

Deci, nu negați și nu subestimați, nu vă opuneți în discuții valoarea a ceea ce a fost deja realizat, nu doar de către noi, care am avut o contribuție insignifiantă.

Ceea ce contează într-adevăr, preaiubiților, în acest proces al ascensiunii, sunteți voi. Deci, treceți mai departe în sărbătoare și cu încredere.

Acum, știu că ai multe întrebări pentru mine, în această zi. Cu ce doriți să începem?
SB: Mulțumesc Raj. M-ai văzut acționând ca dirijor aici, pun pariu - așa este?
SK: Da, te-am observat.
SB: Bine, bine, sunt bucuros să aflu asta. Da, am multe întrebări și mulți ascultători sunt pe recepție, probabil, în speranța unui răspuns foarte clar pentru ei.
Primul lucru este că nu ne place să ne încurcăm în date. Din alte canale și din alte surse am aflat că s-a vorbit despre o anumită dată, dar noi nu ne vom supăra dacă nu se va întâmpla nimic la acea dată.
Se afirmă că 28.09 ar fi data primului val al ascensiunii, chiar dacă, unele înalte entități (nota C.M.: se referă la Arhan. Mihail) afirmă că, de fapt, nu ar fi primul val, acesta având loc cu mai mult timp în urmă. Deci, va fi ceva care să se observe sau ceva discret, în 28 septembrie, Raj?
SK: Încerci, dragă prietene, să mă bagi în bucluc cu channeler-ul meu?
SB: Nu, nu, nu.
SK: Eu glumesc, desigur.
SB: Încerc doar să evit marea dezamăgire care s-a creat data trecută (nota C.M.: se referă la 21 dec.2012), după cum știi. N-am vrea să mai trebuie să trecem din nou prin aceeași experiență neplăcută. Deci, ce se întâmplă?
SK: Este o întrebare excelentă. Așa că, haideți să începem prin a spune că, într-adevăr, nu este vorba de primul val (dat fiind faptul că acesta a fost mai de mult). Da, nu este primul val al ascensiunii. Mulți dintre voi ați trecut deja prin acest portal sau pe altă cale. Și chiar dacă ar fi fost primul val de ascensiune, cei care trec prin acest portal nu dispar. Procesul de ascensiune trebuie să fie unul al bucuriei, în care veți manifesta și experimenta realitățile dimensiunilor superioare, dincolo de ceea ce v-ați gândit voi că ar putea exista, comparativ cu 3D.
Energiile care au penetrat planeta Gaia, în special în luna septembrie, dar și cu o foarte mare creștere până în luna august, au făcut ca mulți dintre voi să înregistreze evenimente astrologice, tsunami-ul, mari fluctuații în relațiile de dragoste etc., nu contează.
Așa cum am spus, cum au spus Maeștrii, familia voastă din stele, Mama și Tatăl, Arhanghelii, Serafimii și Elohimii – toți ne-am preocupat de trimiterea unui nivel de energii către Pământ și către fiecare dintre voi, energii care, ca volum și frecvență au depășit orice infuzie anterioară. Aceasta a avut ca efect redresarea situației și creșterea vitezei de ascensionare, cu interesarea ridicării de conștiință.
Știm că voi nu agreați ca datele care anunță un anumit eveniment să treacă, fără să se întâmple ceva, la nivelul percepției voastre. Asta produce o profundă dezamăgire. Din punctul nostru de vedere, există momente când sunt anunțate aceste date. Cea mai recentă dată s-ar putea referi, de fapt, la inițiativa de pace a lui Mihail.
Acesta este un mesaj pentru omenire: că pe data, sau în jurul acelui moment, se preconizează ca frecvențele voastre de vibrație (având în vedere trendul de creștere) vor fi suficient ridicate pentru a se declanșa pe deplin saltul în dimensiunea superioară 5D, și, pentru unii, chiar mai sus.

Deci, vă puteți gândi la această dată, mai ales că vouă, oamenilor, vă place să marcați evenimentele. Pentru noi însă, 28.09 este o dată la fel de bună ca oricare alta. Și 17.09 sau 08 erau la fel de bune precum 28.09. Este un interval de timp, care se deplasează în interiorul unui câmp în care energiile sunt acolo și pot fi puse la treabă oricând.
Acum, la referirea că „un al treilea val va urca”, s-ar putea chiar sugera că o treime dintre voi (cel puțin o treime) ați fost deja în curgere în și în afara portalului ascensiunii. Noi facem referire acum la cei care sunt treji, conștienți și gata de a  spune:„Bine, am rochia (sau pantalonii) pentru petrecere sunt pregătit(ă) să merg mai departe. Mi-am făcut bagajul”.
Dar, dragilor, să vă fie clar: nu plecați nicăieri. Sunteți și rămâneți pe Gaia pentru procesul de ascensiune. Ascensionați doar ca frecvență de vibrație, ca conștiință, ca nivel al trezirii, adică veți îndeplini condițiile pentru a vă afla într-o dimensiune superioară.
Acum, ceea ce am indica să luați aminte la această ascensiune este extinderea conștientizării și conștiinței voastre, a deschiderii inimii voastre spre cunoașterea iubirii universale, pentru creșterea înțelepciunii și înțelegerea mai exactă a cum decurg lucrurile în universul vostru, cum și ce trebuie făcut pentru a evolua fără poticneli. Este esențial să înțelegeți că ascensiunea în grup este determinantă.
Deci, există un moment fix pentru a se produce evenimentul ascensiunii? Noi nu l-am sugera. Pregătirile s-au încheiat, contactul, ca acțiune, a fost deja angajat, dar realizarea practică nu este încheiată și nu s-a bifat acțiunea. Aceste minunate canale umane v-au înlesnit înțelegerea, prin transmiterea mesajelor noastre, dând oamenilor o indicație, o direcție, în care să se îndrepte și spre care să privească. Este clar pentru tine, pentru că eu doresc să fie foarte bine lămurită această chestiune?
 SB: Este extraordinar de clar, Raj. Se pare că va trebui să facem unele precizări celor care ne ascultă și ne citesc.Un pic mai târziu, am de gând să-ți solicit să ne vorbești despre posibilitatea sau imposibilitatea celor ascensionați de a reveni, în dimensiunea 3D, dacă nu vor fi în măsură să-și finalizeze misiunea.
Dar, deocamdată, există unii ascultători care cred că nu vor mai putea să se întoarcă în a treia dimensiune, dupa ce urcă. Este corect? E adevărat sau nu?
SK: Este incorect.
(va continua)
 SURSA: http://counciloflove.com

vineri, 25 septembrie 2015

SaLuSa, 25 sept. 2015



Channeler Mike Quinsey.
 Traducere Const. Mihăilescu.

Dragilor, a sosit un moment important și interesant, când mulți dintre voi veți fi pregătiți să primiți înaltele energii care vin pe planetă.

Unii dintre voi știu fără îndoială că schimbările au început să se producă și ele sunt binevenite. Trebuie doar să priviți în jurul vostru pentru a vedea că, în centrul evenimentelor apar și acele schimbări pe care lumea voastră le așteaptă. Foarte curând veți avea încă și mai multe schimbări care vor deveni foarte clare și ușor identificabile, schimbări care vor indica direcția spre care omenirea planetei se îndreaptă.  Nu se mai caută acum un luminiș sigur în vechile energii, energii care nu vă mai servesc, ci o zonă sigură în care predomină noile energii ce devin din ce în ce mai stabile.
 Acum Illuminati fac ultimele încercări disperate de a vă păstra pe calea aleasă de ei. Efortul lor este zadarnic căci puterea le-a fost redusă drastic prin acțiunile Forțelor Galactice aflate în jurul Pământului.
Deci, nu aveți nicio teamă, căci totul este și va fi bine, chiar dacă progresul de necontestat pare unora ca nefiind concludent. Este absolut sigur că vă aflați în perioada Marii Treziri.
 Puteți fi siguri că fiecare suflet care se află acum pe Pământ, când se marchează un moment important în evoluția sufletului, își va pune în valoare experiența acumulată de-a lungul vieților pe care le-a avut până acum. Toate acele acumulări sunt utile și vor fi utilizate în interesul acelei entități.
Nu este cazul să vă  preocupați de viitorul vostru, deoarece totul se derulează în conformitate cu planul de evoluție. Veți merge mai departe în grupuri de suflete cu evoluție similară.
Mari schimbări sunt pe punctul de a se produce și totul se va derula rapid pentru a ajunge în Noua Eră, care, cu siguranță va fi pe placul vostru. Evident, fiecare are o idee asupra a ceea ce vă așteaptă, dar realitatea pe care o veți întâlni vă va depăși așteptările.
Toată lauda pentru cei care au trecut prin multe încarnări, chiar dacă multe dintre ele au fost dificile, sau unii dintre voi au avut roluri negative la un moment dat. Face parte din programul ales pentru a vă extinde cunoașterea.
Când veți citi înregistrările Akashice, veți găsi că ați avut tot felul de roluri care v-au permis să evoluați.
Întotdeauna a existat un plan pentru a ajuta cât mai multe suflete cu putință să ajungă în situația de a ascensiona. Toate aceste câștiguri sunt acum pe punctul de a-și demonstra viabilitatea.
De-a lungul timpului ați fost îndrumați cu atenție prin multele provocări pe care le-ați avut, pentru a face față; în primul rând v-ați bucurat de ajutorul, înțelepciunea și înaltul grad de cunoaștere al Arhanghelului Mihail.
Au fost, de asemenea, multe alte suflete care v-au ghidat, astfel ca scopul vostru principal să fie atins.
Toți cei care au avut potențialul de a se ridica acum au făcut acest lucru, ei aflându-se în plin proces de ascensionare. Din nou vă asigurăm că nu este cazul să vă faceți griji în privința înălțării voastre în dimensiunile superioare pe care sufletul vostru le vizează, și pentru care s-a pregătit.
Așa cum veți vedea, nu este, totuși, extrem de dificil să vă plasați comportamental și voința pe calea care să vă aducă împlinirea. Cei care, la modul celei mai depline obiectivități, se simt pregătiți, nu ar trebui să aibă dificultăți în a găsi calea către Lumină. Cu orientările pe care le-ați primit de la ființele superioare, ar trebui să aveți clară posibilitatea de a merge înainte cu încredere, știind că viitorul care vă așteaptă este unul mirific.
Deși nu este încă evident pentru toată lumea, ați câștigat bătălia cu cei întunecați, care nu se mai pot aștepta să-și finalizeze planul de dominare a lumii.
Ei sunt în matricea dezintegrării, dacă nu părăsesc urgent planeta căutând o cale de ieșire în timp ce încă se agață de speranța că mai pot găsi formula de succes.
Fiți siguri că nu vor putea recupera, nici acum și nici mai târziu, toate pierderile pe care le-au suferit. Ne-am obișnuit cu mentalitatea lor de a nu ceda chiar atunci când nu mai au nicio șansă.
Între timp, Forțele Luminii cresc și devin în fiecare moment mai puternice, și nu mai există forțe potrivnice care să le mai poată face față. De altfel, pentru destui dintre voi, imaginea realității este din ce în ce mai clar conturată, ea confirmând că obstacolele în calea înaintării voastre sunt din ce în ce mai ușor de eliminat. Modificările continuă să apară într-un ritm mai rapid decât anterior, și așa se va merge pe tot drumul Ascensiunii.
Pentru o mai bună edificare, vă sugerăm să fiți cât mai informați în ceea ce privește derularea evenimentelor și sensul către care ele se îndreaptă. Spunem aceasta deoarece este foarte probabil ca în noianul informațiilor să apară unele extrem de semnificative și de importante care v-ar ajuta să vă plasați cât mai corect în realitate, aceasta, mai ales pentru faptul că, în unele situații, nu veți fi anunțați din timp. Voi înțelegeți că în această confruntare cu forțele întunecate, succesul acțiunilor depinde mult și de elementul „surpriză”.
În ceea ce privește calendarul, orice întârziere în derularea evenimentelor programate va fi de scurtă durată, dat fiind faptul că opoziția celor întunecați este lipsită de putere și nu mai poate avea efecte majore. Întunecații sunt victimele propriilor lor acțiuni ale căror efecte se întorc împotriva lor.
Cu lăcomia și aroganța lor, ei nu au conceput că ar putea pierde în această îndelungată luptă. Neputința și epuizarea lor ne permit nouă să ne concentrăm pe toate acțiunile cuprinse în calendar și cărora le vom asigura un deplin succes.
Aceia dintre voi cu sensibilitate mai pronunțată, veți avea ocazia să sesizați schimbările care vor apărea sub impactul Luminii. La modul general, oamenii vor începe să aibă simțământul înălțării și bucuriei în diverse moduri de manifestare. Cei care nu veți avea asemenea trăiri, adică nu veți trăi sentimentul schimbării în ființa voastră, nu trebuie să vă impacientați, deoarece nu toți sunteți la fel iar schimbările le puteți constata în diverse feluri. Pur și simplu păstrați-vă calmul și amintiți-vă că în acest fel atrageți mai bine energiile benefice. O perioadă plină de evenimente va urma, într-o succesiune rapidă.

Important, este să nu vă descurajați căci nu tot ce se întâmplă puteți vedea și înțelege voi. Din partea noastră veți avea tot sprijinul, inclusiv cu un aport substanțial de energii benefice. Pe cât posibil, noi am dori să vedem pe Pământ o tranziție lină de la vechia la noua praradigmă, dar aceasta nu se va putea realiza decât după înlăturarea totală a întunecaților, și în aceasta constă efortul nostru principal.
Am dori să adaugăm câteva comentarii despre sufletele de grup, cum se întâlnește în special la păsări, de exemplu. Acesta este un mod eficient de a evolua. Evoluția lor va fi remarcată printr-un colorit minunat al penajului și prin cântece melodioase și bine coordonate. Animalele pe care acum le considerați sălbatice vor începe să aibă un comportament mult mai pașnic. Cele care acum sunt carnivore vor trece la consumul de vegetale, oricât de incredibil vi s-ar părea.
Și pentru a vă surprinde și mai tare, vă anunțăm că animalele domestice mai evoluate, precum caii, vor avea capacitatea de a comunica cu omul prin puterea gândului. Tot astfel se va întâmpla și cu animalele de companie: câinii și pisicile. În special animalele sălbatice vor avea o evoluție de grup.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, și aștept momentul când voi vă veți bucura de schimbările care sunt foarte aproape. Totul se va întâmpla la momentul cel mai potrivit pentru civilizația voastră.  
Reiterăm rugămintea de a nu dispera dacă ceea ce vă așteptați să se producă nu va apărea exact atunci când vă așteptați voi. Momentul Înălțării voastre este iminent și fiecare dintre voi se va afla în situația cea mai favorabilă pe care i-o poate oferi nivelul său evolutiv. Fiți calmi și încrezători, ceea ce vine spre voi este spre binele vostru. Vă aflați acum în ultima confruntare cu energiile vechi.  
Veți avea un timp de testare care se va realiza în diverse modalități, însă, pe termen mai lung, toate își vor găsi o rezolvare convenabilă și fericită.
V-ați câștigat locul în istorie, ați trecut cu succes prin perioade de adânc întuneric. Acum, în marea voastră majoritate, v-ați ridicat în lumină.. Am putea spune că v-ați „mișcat cu grație” și determinare.
Ne bucurăm și știm că și voi vă veți bucura de roadele strădaniilor voastre.

Website: Tree of the Golden Light


miercuri, 23 septembrie 2015

ALARMĂ !

 Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!

 In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite.
Este un virus  care arde intregul hard disc.
Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta, pe care tu o ai in lista de adrese.
Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.
  
Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l  deschide si opreste-ti imediat calculatorul.
Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv

 Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparatia pentru acest gen de virus.
El distruge pur si simplu  Sectorul Zero al hard discului.
 
 Aminteste-ti: daca trimiti mesajul cunostintelor tale, asta  ne va avantaja pe toti.

 Primit pe net.
C.M.

luni, 21 septembrie 2015

Arhanghelul Mihail despre 28 sept. 2015; Portalul Ascensionării; Pilonii și Noul Tărâm (domeniu)

(19 sept. 2015; channeler Linda Dillon)
 Emisiune realizată de
Traducere Const. Mihăilescu.

Am vorbit cu Arhanghelul Mihail despre data care se aproximează, 28 sept.2015, când , se spune că va avea loc primul val al exodului oamenilor angajați în procesul Ascensiunii. El a spus că mulți oameni au ascensionat înainte de această dată, astfel că este impropriu ca preconizatul val, din 28 sept., să fie numit primul val. El a precizat că această dată a fost furnizată ca urmare a dorinței foarte multor oameni de a marca cea mai probabilă dată a producerii acestui eveniment. Dar oameni au ascensionat tot timpul și înainte de a ceastă dată, mai ales sub impactul energiei centurii fotonice.
De asemenea, Arhan.Mihail a precizat formularea cum că cei care ascensionează „vor merge” într-o altă dimensiune, este doar o metaforă deoarece noi, de fapt, nu plecăm nicăieri. (N.M.: se va schimba doar frecvența de vibrație, ceea ce va însemna trecerea într-o nouă dimensiune, dar locația va rămâne aceeași. Gândiți-vă la un burete care este plin nu numai cu propria-i substanță, dar și cu aerul existent în porii săi, sau, eventual cu un lichid care a fost absorbit de burete).  
Misiunea mea (Steve Beckow) este de a merge odată cu toată lumea și de a scrie despre experiența mea în procesul ascensionării. Tot ceea ce scriu și public este atât experiență personală cât și experiența altora care-mi transmit informații.
Strădania mea urmărește creșterea nivelului de conștientizare a celor care-mi citesc materialele. Mulțumesc Danei (n.m.: cred că Linda Dillon) pentru canalizare.
======================================
Steve Beckow: Va fi 28 septembrie 2015 ziua primului val al Înălțării?
Arhanghelul Mihail: Voi știți că nu putem vorbi despre date exacte, într-un timp care nu există. Dacă însă mă întrebi dacă procesul „exaltat”(1) a început deja, îți voi răspunde afirmativ. Prin voința și dorința lor, oamenii aleg datele acțiunilor și evenimentelor care doresc să se producă. Deci, dacă alegerea voastră majoritară va fi 28 sept. atunci, așa va fi.
Steve: Simt o provocare pentru că foarte mulți oameni ne-au spus despre această dată: Matt Kahn, Patricia Diane Cota Robles, SaLuSa. Canalizările pe care le-am făcut cu tine pot fi considerate credibile?
AAM: Da, pot.
Steve: Oh! Ei bine, ne-ai furnizat o dată atunci!
AAM: Să spunem că există oameni care cer cu limbă de moarte asemenea date. Dar asta nu este preferința noastră, după cum bine știi.
Steve: Bine. Eu încerc doar să înțeleg corect ceea ce ni se transmite..
AAM: Este obsesia omului:„spune-ne data și ora!"
Ei ar fi foarte fericiți dacă le-am putea spune : „la ora 11 și 11 minute [pm]”. Aceasta nu servește la fel de bine ca :„ s-ar putea”, deși acesta este adevărul : s-ar putea.
Dacă majoritatea oamenilor ar putea declara: "În această zi, vom simți cel mai bine și vom fi pregătiți să trecem prin.. ", atunci, și noi am putea anunța o dată. Dar la fel de mulți vor fi și cei care vor spune: „Data anunțată a venit și a trecut iar eu nu simt nimic.” Asta ar fi o cumpănă de 50/50.
Steve: Ca un pilon (n.m.: face referire la  calitatea lui de informator..), voi fi în primele valuri sau ...voi încheia plutonul?
AAM: Acum, dă-ne voie să-ți spunem că tu ai zburat de ceva timp, și în afara acestui portal al Ascensionării. Au existat diverse inițieri și creșteri în frecvența ta de vibrație. Această metamorfoză trebuie că ai simțit-o.
(2)
În ceea ce privește „pilonul”, voi aveți o expresie, "Supraviețuitorul". Asta este.
Steve: Ce înseamnă asta, Doamne?
AAM: Aceasta înseamnă că aștepți până pleacă și ultimul, până când toată lumea a trecut, ca voi „să stingeți lumina”, ca să mă exprim astfel.
Steve: Unii oameni se gândesc că, dacă cineva se înalță, el nu se mai întoarce. În cazul în care ajunge în 5D nu mai revine cumva în 4D, și nu mai are nimic de-a face cu 4D. Cei plecați sunt buni plecați.
AAM: Asta nu e corect..
Steve: Ai putea aborda acest subiect? Sunt sigur că există oameni care doresc să știe despre asta.
AAM: În primul rând, mulți, mulți dintre voi sunt deja în a cincea dimensiune, și asta chiar de ceva timp. Unii dintre voi sunt chiar în 6D sau 7D. Și procesul de schimbare nu s-a încheiat, de fapt, e abia la început.
Este ca o nouă cameră în care intri și închizi ușa pe care ai intrat. Practic însă, în această perioadă, voi vă „scurgeți” înainte și înapoi, pentru că majoritatea dintre voi v-ați angajat să-i ajutați nu numai pe cei iubiți și apropiați să ascensioneze dar pe mult mai multe ființe umane, am spune că pe întreaga omenire.

Deci, ești tu diferit în ceea ce ai putea gândi, ca mentalitate de grup? Se poate vorbi de existența unei realități dimensionale diferită, care permite deplasarea unor fluxuri energetice clare? Da.
Dar aceasta nu elimină existența altor dimensiuni. Ar fi o chestiune restrictivă, și asta nu este în intenția creatoare a Mamei acestei planete. Asta înseamnă că se pot face experiențe ținând de toate dimensiunile
Voi sunteți sau tindeți să fiți acordați pe frecvența Gaiei. Mulți dintre voi sunteți deja acolo. Dar aceasta nu înseamnă că ați uitat sau că nu mai puteți alege niciodată să vizitați alte realități. Și, de asemenea,  aceasta nu înseamnă că nu sunteți conștienți de ființele umane care sunt încă agățate de vechea dimensiune, 3D, care se va fi evaporat de mult, pentru voi.  
Acum aveți, deocamdată, o gândire unidimensională, mai degrabă decât multidimensională. Și majoritatea dintre voi mai gândiți acum în termeni care țin seama de ierarhie (n.m.: realizare piramidală) mai degrabă decât de una în cerc (n.m: adică acea organizare fără ierarhii, orizontală și la egală distanță de „centrul cercului”). Asta este incorect.
Steve: Deci, se poate vorbi despre diferite nivele, cu caracteristici distincte, precum Frumusețea (10D) și Măestria(11 D) și Unimea(12 D)
AAM: Asta este corect.
Steve: ... și experiențe diferite.
AAM: ... diferite experiențe, cu siguranță, un tărâm mai larg de talente și capacități pentru că energia nu este restricționată. Dar aceasta nu înseamnă că v-ați blocat oriunde s-a nimerit!
Steve: Ei bine, pe de altă parte [adică, în viața de după viață], o persoană care rezonează în Planul Astral nu poate merge în Planul Buddhic, de exemplu, fără protecție.
Tu, pur și simplu nu mergi în Planul Cauzal sau în Planul Mental. Desigur nu este o situație similară cu a unei ființe trăitoare în 4D, care nu poate merge în dimensiunea a 7-a, pentru a rămâne acolo pe orice perioadă de timp. Nu?
 AAM: Asta este corect, dar ceea ce faceți voi acum este să vă pregătiți să vă extindeți propria realitate, inima voastră, înțelegerea voastră asupra Unității, spre tătrâmurile bucuriei, fericirii, pentru a deveni capabili să dețineți, să absorbiți și să experimentați energiile dimensiunii către care tindeți. Deci, voi vă extindeți și creșteți pentru a vă plia perfect pe acea dimensiune superioară.
Steve: Aceasta este o noutate? Adică vom experimenta mutarea noastră în dimensiunea superioară, împreună cu corpul nostru fizic?
AAM: Da, este o noutate.
Steve: ... Brand nou, cu reguli schimbate?
AAM: Asta este corect.
Steve: Bine, ar trebui să avem o altă discuție despre asta, cu altă ocazie. Mă întreb dacă ar fi un subiect potrivit să-l discutăm cu Sanat (Kumara), care va fi invitat la această emisiune ( „O oră cu un înger”)?
AAM: Da, ar fi foarte potrivit. ...
Să ne... confundăm un pic mai mult.
Tu ai fost deja (prin Portalul Ascensiunii). Fiecare caută și-și dorește să facă parte din primul val, cel din septembrie. Eu vă repet că nu este primul val.
Deci ai trecut deja prin primul portal al ascensiunii, chiar cu primul val.
Steve: Îi pot comunica această veste și lui [se referea, probabil, la un prieten apropiat interesat de această chestiune)?
AAM: Da, poți.
Steve: Vorbești de Steve?
AAM: Steve, X, Y ... ( n.m.: adică aspecte ale sufletului cumulativ STIVE). Ați făcut deja totul. Și asta s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 16 luni. (3)
Acum vă veți întoarce apreciind că energiile critice de conștientizare care s-a extins la fiecare dintre cei trei vor avea o expresie diferită. Dar știți foarte clar că aveți o gândire mai clară, mai cuprinzătoare, mai adâncă, un câmp de energie mai iubitoare decât aveați cu un an și jumătate în urmă.
Steve: Da. Mulțumesc!
AM: Deci ați zburat prin acel flux energetic, și ați venit înapoi, ancorați puternic de pilonul care ține energia părții din spate a liniei, pentru a-i ajuta pe cei din urmă să se miște și să avanseze.
Când vă veți simți epuizați de efort (și de apăsarea vibrațiilor joase 3D), veți zbura înapoi prin intermediul Portalului Ascensiunii, pentru că el va fi larg deschis pentru voi. Vă veți reface forțele și veți reveni prin același portal pentru a ajuta pe cei care vor avea nevoie. Și tot așa până când procesul de transferare se va încheia. Asta o dorește și asta și-a propus sufletul tău. Aceasta este natura și scopul misiunii voastre în această etapă....
Vechiul Steve nu mai există de multișor. E undeva, acolo? Da. Dar ai experimentat și te-ai multiplicat; sunteți în multidimensionalitate. ..? Da. (4)

 Note de subsol
(1) Îmi cer scuze că nu am fost suficient de rapid să-l întreb despre mijloacele "exaltate" Evident, se referea la această etapă a Ascensiunii.
(2) Experiența iubirii transformatoare a devenit proeminentă după o deschidere de inimă din 13 martie, 2015. Presupun că a fost unul dintre momentele "diferitelor acordaje și creșteri de frecvență a vibrației tale”
(3) După un cucui dur pe care l-am avut, în februarie 2015, am ajuns într-o criză profundă din care Arhanghelul Mihail, spune că m-a extras prin intermediul portalului Ascensiunii, pentru a fi dus și vindecat. S-a întâmplat în timpul somnului meu prelungit, așa că nu am nici o amintire despre acest eveniment din viața mea..
(4) Arhanghelul Mihail, în lectură personală cu Steve Beckow prin Linda Dillon, 16 sept. de 2015


http://goldenageofgaia.com

sâmbătă, 19 septembrie 2015

SaLuSa, 17 sept. 2015

( 17 sept 2015; channeler Mike Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu

Primiți dovada schimbărilor care sunt în curs de desfășurare și, deși ați avut dezamăgiri în trecut, mulți dintre voi vă bucurați deja de beneficiile lor. Comparând stările pe care le-ați avut anterior cu cele actuale, unii dintre voi ar trebui să simtă diferitele energii aflate în jurul vostru mai ales că nivelul lor a crescut foarte mult în ultima perioadă.
A fost o acumulare lentă, dar pozitivă ,de-a lungul ultimilor ani, acumulare care este pe cale de a atinge vârful, aducând cu ea o ridicare remarcabilă a conștiinței. Efectul general va fi unul care trezește mult mai multe persoane la adevăr, astfel încât să le determine să ia decizia de a se desprinde de influența întunecaților.
Dragilor, Lumina a realizat o victorie asupra forțelor întunecate, punându-le în imposibilitatea de a mai putea subjuga rasa umană.
Modificările vor veni acum destul de repede, și ele vor pune bazele unei noi ere, unde libertatea va fi restaurată și se va înfăptui un salt în primirea beneficiilor care până acum v-au fost refuzate.Totul este pregătit și se va înfăptui imediat ce circumstanțele o vor permite.
Aveți rabdare căci este vorba de modificări fundamentale, care se vor produce într-o conjunctură favorabilă a câmpurilor electro-magnetice.
Problema cea mai importantă, în prezent, este eliminarea definitivă a influenței celor întunecați care încearcă să se interfereze cu viitorul vostru.
Într-o bună zi, atunci când veți arunca o privire retrospectivă, vă veți da seama că viețile voastre din dualitate nu au fost chiar inutile căci, prin experiențele pe care le-ați avut, unele triste sau chiar dramatice, v-ați asigurat o creștere importantă a nivelului vostru de cunoaștere și de conștiință. Mulți, poate chiar majoritatea, ați crescut ca pasărea Phoenix, din propria voastră cenușă. Lunga voastră existență, măsurată în eoni, a cunoscut, pe total, o creștere în spiritualitate, care poate fi măsurată și apreciată acum la sfârșit
de ciclu. (Nota C.M.: luat din alt mesaj >„ Noi știm cât de greu v-a fost, căci și noi am trecut prin asta. Voi aveți însă marele noroc că sunteți înconjurați de frați și surori din univers, care sunt aproape de voi și vă inspiră acțiunile cele mai favorabile, dar și acționează pentru protejarea sistemului vostru planetar. Nu vă mai repetăm de câte ori am înlăturat pericole iminente care vă vizau în mod direct. E suficient dacă avem satisfacția că v-am fost de folos.”). 
A fost greu, și chiar acum unele suflete mai sunt încă în procesul de compensare a vechilor acumulări karmice; aceasta și ținând cont că se impune cu necesitate, în această fază a dezvoltării să vă încheiați călătoria fără restanțe.
Să știți că fiecare dintre voi s-a oferit (la nivel de suflet) să aibă acele experiențe pe care și le-a ales și care-i asigurau cea mai convenabilă evoluție, astfel încât, nu ar trebui să existe cineva care să învinovățească Ierarhia pentru tot ceea ce a pătimit el. Până la urmă totul este pe punctul de a se transforma într-o mare izbândă.
Vă garantăm că pentru tot efortul depus sunteți iubiți foarte mult și sunteți văzuți în adevărata voastră măsură, adică mult mai importanți și mai mari decât o credeți voi. Deci, dragilor, „capul sus și pieptul înainte!” și mulțumiți chiar și energiilor vechi care acum își încheie misiunea, căci ele v-au slujit de-a lungul existențelor voastre. 

Așa cum am menționat recent, sufletele care sunt mai avansate, pot ajuta și pe cele rămase mai în urmă, în limita disponibilităților de care dispun, astfel încât să nu-și pericliteze propria evoluție. Ajutați-i pe cei încă adormiți să se trezească la realitate.
Toți trebuie să conștientizeze faptul că ceea ce se întâmplă este spre binele lor, și, deci, nu trebuie să privească cu reticență sau teamă evenimentele prin care vor trece. Unii sunt atașați de realizările lor materiale din 3D și nu vor să părăsească această ambianță. Dar ar trebui să înțeleagă că în dimensiunea superioară în care se pregătesc să ajungă, condițiile de viață sunt infinit mai bune. Pe de altă parte, pentru toate realizările onest obținute pe Vechiul Pământ, vor primi un bonus care să-i ajute la stabilizarea lor pe Noul Pământ. Creatorul recunoaște strădania și determinarea celor cinstiți pentru a avea succes în viața din dualitate (pe plan spiritual, mai cu seamă), și le promite că se vor bucura de roadele muncii lor cinstite.
Încet, dar sigur, veți afla adevărul despre istoria și locul înălțat în care ați apărut pentru prima oară în Univers. O parte le veți afla de la prietenii voștri din univers, care vă monitorizează și vă privesc cu admirație. De altfel, ei așteaptă cu mare nerăbdare să vă întâlnească, în faza în care și voi veți fi complet conștienți de această întâlnire.
 Trebuie să cunoașteți că realizările voastre se răsfrâng benefic asupra universului căruia-i aparțineți, deci și asupra lor. În timp, veți înțelege pe deplin, la ce ne referim; deocamdată ar fi prea mult pentru voi dacă am încerca să detaliem subiectul. Este suficient dacă rețineți că IUBIREA este forța și cuvântul cheie care vă poate asigura succesul.

Acolo unde este posibil și necesar nu faceți rabat la odihnă, căci ființa voastră este asaltată de multele transformări prin care trece, chiar dacă voi sunteți conștienți doar de o mică parte dintre ele. Puțin a mai rămas până când toate grijile și îngrijorările voastre vor dispărea. Răbdare și Curaj!
Fiți siguri că cei care doresc să intre „prin efracție” în viața voastră, vor fi opriți. Așa cum am menționat mai înainte, Pământul a fost ținut în carantină, dar protejat de flota de Starships, care v-a însoțit și v-a asigurat călătoria și neintervenția forțelor întunericului. Ați fost mereu în siguranță și la aceasta ne-am adus și noi contribuția. 
Dragilor, despre viitorul vostru nu putem vorbi decât de bine.
Credem că nu peste multă vreme vor fi fost realizate toate condițiile debarcării noastre pe Pământ, pentru ca, în sfârșit, EVENIMENTUL să se producă.
 Știm că unii dintre cei cu copii vă faceți griji cu privire la viitorul lor; dorim să vă asigur că acestea vor fi bine îngrijiți (n.m.: se referă la situațiile în care va exista o mare diferență de vibrație între copii și părinți, mai ales în cazul copiilor veniți în ultima perioadă, ei fiind, de regulă, suflete foarte evoluate). Unii s-au încarnat deja în dimensiuni superioare, având în vedere, în special evenimentele care urmează. Ele sunt suflete care au  multe de oferit și vor fi de un imens ajutor atunci când va fi nevoie de cunoștințele lor avansate.
Într-adevăr, unii se nasc lideri și abilitățile lor psihice și alte calități vor fi binevenite. Pe măsură ce vă mutați în Noua Eră, vă veți dezvolta abilități speciale, coroborat cu extinderea și multiplicarea sistemului vostru de chakre.
Evoluția nu se oprește niciodată și astfel viața va progresa din ce în ce mai mult.
De exemplu, unii dintre voi au deja calități telepatice, calități care cor deveni naturale și se vor regăsi la toate ființele umane.
Voi puteți ajuta și accelera acest proces care concură la  crearea viitorului vostru, prin gândurile, dorințele și acțiunile voastre. Este imperativ să nu acceptați gânduri negative căci ele atrag alte gânduri încă și mai întunecate (n.m.: de fapt, gândurile negative persistente, sunt adevărate ancore care se leagă la câmpurile energiilor negative, cărora le asigură o cale de acces spre ființa noastră).
Opoziția față de acceptarea gândurilor negative va deveni mult mai eficientă, pe măsură ce frecvența de vibrație a ființei crește.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și, de la un timp, mă simt destul de aproape de voi. Vă stau la dispoziție, dacă aveți nevoie de ajutorul meu. Puteți apela la mine. Sunt la un singur gând distanță de voi. Încercați și veți constata că sunteți ajutați.
Ne bucurăm că serviciul nostru de asistență a umanității începe să se obțină din ce în ce mai repede și progresează, pe măsură ce voi vă ridicați frecvența de vibrație.  Ce aproape sunteți de finalizarea călătoriei voastre!!
Eu știu că festivitățile de primire pot începe.
Mulțumesc SaLuSa
Mike Quinsey
http://firstcontactgroundcrewteam.com

Notă de la Mike: Am inclus următorul mesaj, primit pe 27 nov. 2011. Acesta deoarece răspunde multor întrebări formulate de pământeni și legate de Ascensiune.

Mesaj de la Consiliul Andromedan.
(27 nov.2011)

Întrebări adresate Consiliului de către pământeni.

(selecțiuni)

Întrebarea 6: cum vom ști noi, oamenii Pământului, că am trecut în 4D?
Răspuns: mai întâi trebuie menționat că această trecere (transformare) nu va fi instantanee, va fi un proces destul de lin. Metamorfoza din ființă 3D în ființă 4D nu va fi dureroasă. Totul se referă la transformarea structurii celulare. Asta include o trecere de la un corp foarte dens la unul mai rafinat, mai ușor și mai suplu, cu modificarea corespunzătoare a dimensiunilor. 
Corpul vostru fizic va fi mai înalt, literalmente mai ușor, ca masă. Veți avea o greutate de doar 10% din cea existentă acum. Gândiți-vă că moleculele voastre nu se vor mai baza pe rețeaua carbonului ci pe cea a cristalului (siliciu). Membrana celulelor existente în 3D se va transmuta într-una cristalină. În concluzie, nu veți mai avea corp pe bază de carbon ca în 3D, ci unul de cristal. Asta va face ca centrul fiecărei celule, să fie penetrat de lumină. Corpurile voastre 4D vor fi, într-adevăr, foarte translucide.
Miezul, centrul, fiecărei celule va fi infuzat cu lumină. Densitatea în 4D va fi mai mică decât în 3D.

Toată lumea va fi relativ înaltă și subțire, ca statură, aceasta datorându-șe în totalitate formei rețelelor cristaline. Cum am spus, veți fi mai ușori și, printre altele, aceasta va însemna o rarefiere, ceea ce va înlesni pătrunderea mult mai ușoară a luminii în corp. Alt fel spus, vă va dispărea actuala opacitate și veți deveni mult mai translucizi. Copiii voștri se vor transforma, de asemenea, dar, în ceea ce privește aspectul dat de vârstă, se va prelungi mult fiecare etapă, ținând cont că „linia de timp” va fi total modificată. Toată această evoluție de la copil la vârstnic se va întinde pe mii de ani. În ceea ce privește pe adulții care au ales să rămână pe Vechiul Pământ, timpul lor de schimbare va fi într-un interval de 32-35 de ani (?)
În ceea ce privește înălțime, ca o comparație: un bărbat de înălțime medie în 3D, va avea  aproximativ 7 ft (2,1 m.) în 4D, care este o înălțime medie pentru această dimensiune. O femeie de pe Pământul actual, înaltă de 1,70 m, în 4D va fi înaltă de cca 1,8 m.
În ceea ce privește greutatea, în 4D un bărbat va cântări (45 –65) kg. iar o femeie, în jur de (25 –30)kg.
Toată lumea va fi relativ proporționată, ca raport între talie (corpolență) și înălțime. Din nou, aceasta se va datora trecerii de la structura celulară de carbon la cea de cristal (siliciu).
În ceea ce privește starea generala de sănătate, oamenii de pe Pământul 4D (Noul Pământ) vor fi foarte sănătoși și plini de lumină. Prin trecerea în 4D, pe Pământ nu vor mai putea exista boli, așa cum există în 3D.
Intrebarea 7: Dacă vom fi așa de sănătoși și bolile de orice fel vor fi eradicate, cât timp vor trăi oamenii în 4D, pe Noul Pământ?
Răspuns: Răspunsul vă va face plăcere. Apreciind după sistemul vostru actual de măsurare a timpului, ființele umane din 4D vor trăi minim 6.000 de ani și maxim 10.000 de ani. Trebuie însă remarcat că există 12 octave (trepte) de conștientizare în fiecare dimensiune superioară, de la 4D în sus. E mult de experimentat pentru a le parcurge pe toate.
Vă rugăm să țineți cont că am utilizat acești termeni, raportându-ne la anii de pe actualul Pământ 3D. Asta se va schimba o dată ce planeta ascensionează în 4D. Planul este ca această trecere completă a Pământului în 4D să aibă loc pe 20 ianuarie 2014 (Nota C.M.: termen care după cum vedem a fost depășit, acum, noi aflându-ne în septembrie 2015; mă rog, cauzele le cunoaștem și ni se datorează).
În orice caz, în 4D, veți trăi o foarte lungă viață (iarăși, raportându-ne la timpul măsurat de voi acum) până să ajungeți în 5D.
Intrebarea 8: Noi ne gândim la vindecarea completă a corpului fizic existent, dar ce se va întâmpla cu cei bolnavi de autism, cei retardați mintal, cei cu sindroame incurabile, cei cu alte diferite boli mintale?  ?
Răspuns: Am înțeles cu siguranță gravitatea acestei probleme. "Echipa medicala / asistență medicală” de pe Biosfera Primară va ajuta, asista și consilia acele ființe care au probleme speciale de adaptare în 4D.
Să nu uităm de faptul că în 4D voința de a scăpa de unele tare este puternică și poate aduce vindecarea. Când nivelul de conștiință va atinge o anumită valoare, ființele cu aceste deficiențe pot acționa prin voință. Nu este chiar atât de complicat, dacă aveți în vedere că, de fapt, totul este o chestiune a valorii frecvenței de vibrație (care în structura cristalină nu mai este insurmontabilă)
Iar "Asistența medicală” din Biosfera Primară, sau specialiștii din celelalte 11 Consilii  Andromedane, cu echipe staționate în biosfera sistemului solar și planetar, pot folosi diferite frecvențe de rezonanță sonică sau diverse alte înalte tehnici pentru a rezolva, corecta, atenua sau ajusta diversele tipuri de infirmități sau deficiențe umane.
Important este să cunoașteți că toate acestea sunt curabile, își pot găsi rezolvarea. Sigur, problemele fiind diverse, și rezolvările, sau durata acestor tratammente, pot cuprinde o paletă întreagă rezolvări și soluții. În definitiv, corpul uman este un instrument care poate fi perfect acordat.
Intrebarea 9: Am înțeles cum va fi în 4D, dar sunt și alte aspecte legate de corpul uman: dantura stricată sau lipsă, distrofii musculare, paraliziile cerebrale, sau cei care s-au întors din războaiele din Golf sau din Afganistan, cu sănătatea mintală complet distrusă, boli psihice, cu brațe sau picioare amputate, cu aceștia cum rămâne? 
Răspuns: Ofițerul Medical Sef, al Biosferei Consiliului Andromedan ne răspunde acum următoarele: "Mulți oameni au pus acest tip de întrebare. Da, transformarea corpului 3D într-un corp 4D va eradica bolile existente și toate bolile cunoscute, inclusiv malformații congenitale, diverse sindroame, pierderea membrelor, dinții stricați sau lipsă, auz sau văz defectuos, carențele aduse de bătrânețe - toate acestea vor fi rezolvate în condiții foarte bune. Din nou, amintiți-vă că trupul vostru nu va mai fi același, nu va mai avea aceeași substanță. Veți avea un corp viguros, complet și sănătos.”
Întrebarea 10: OK! Să revenim la 5D. Ca să trecem din 4D în 5D, va trebui să murim?
Răspuns: Nu, nu, ai înțeles greșit. Ideea este că nu vei mai muri. Amintește-ți că de la 4D în sus, nu mai există timp. Tu nu vei mai experimenta timpul. Însăși noțiunea de timp va fi caducă.
Deci, oamenii Pământului care vor trăi în 4D nu vor mai muri.
Pentru ca o ființă să fie anihilată ar trebui să facă mereu alegerile cele mai defavorabile, pentru ca asemenea lucru să se întâmple. Oricum aceste cazuri sunt foarte, foarte rare.  (Nota C.M.: amintiți-vă de ”sufletele pierdute”)

Atunci când o persoană 4D ajunge la punctul în care el sau ea a împlinit venerabila vârstă de 6.000-10.000 de ani (după măsura voastră actuală), și dacă cel în cauză consideră că a învățat suficient, a contribuit satisfăcător la progresul societății, și nu ar mai avea ce învăța în dimensiunea 4D,  atunci își va programa momentul când va avansa în următoarea dimensiune 5D, printr-o creștere corespunzătoare de vibrație. Va începe, în acest fel, un alt set de experiențe, care-i vor îmbogăți cunoașterea și-i vor ridica conștiința la un nivel superior.
Încă o dată: totul este o chestiune de vibrație, care atrage după sine noi capacități, noi abilități, noi experiențe. 
Rețineți: VOI NU MURIȚI!


Link-ul original a fost: http://andromedacouncil.com/page05.html