Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 decembrie 2015

Un mesaj manipulator de la „Consiliul Marii Sanctități Ante-creație”

Nota C.M.: articolul de mai jos mi s-a părut extrem de dubios, o încercare de manipulare, o intoxicare. El cuprindea însă și unele afirmații valabile, care se regăsesc în conceptele ființelor din Lumină.
La baza suspiciunilor mele au stat următoarele observații:
-) se afirmă că mesajul vine de la ”Consiliul Marii Sanctități Ante-creație (ceea ce ar sugera că această Mare Sanctitate ar exista chiar înainte de creației, dacă a fost scris corect semi-cuvântul ”ante” – ceea  e este o blasfemie la adresa Creaționismului și a Creatorului - sau, și mai rău, ar veni de la o sanctitate ,,anti-creație”, dacă channler-ul a făcut cumva o greșeală de scriere, punând „ante” în locul lui „anti” (Ori, teza anti-creației îl are autor chiar pe Lucifer)
-) mesajul este critic la adresa celor care au desființat comunismul, amenințând voalat că cei care vor să înlăture rămășițele acestei orânduiri odioase în țările în care ea mai există (Cuba, Venezuela, Coreea de Nord, Vietnam, China și Rusia), vor suporta consecințele;
-) se face referire la civilizații despre care noi cunoaștem că sunt din Lumină (Pleiade, Sirius) ca fiind malefice, motiv pentru care sunt trecute alături de Draco și Zeta.
-) se afirmă că Buddha ar fi conducătorul grupului de civilizații reprezentate de acest Consiliu al Marii Sanctități Ante-creație,
-) este denigrat Ashtar, despre care spune că a devenit arogant și s-a desprins de Federația Galactică etc.

Deși am tradus cu cca două săptămâni în urmă acest articol, nu m-am decis să-l public. Pentru a fi mai sigur de ceea ce reprezintă, am trimis articolul d-nei Suzanne Ward, cu rugămintea de a-i cere părerea lui Matei, fiul ei aflat de mult timp în Nirvana (după moartea corpului fizic de pe Pământ). Așa cum bănuiam, articolul este o încercare de inducere în eroare a oamenilor, aflați pe calea evolutivă.
Totuși, m-am hotărât să public acest mesaj, dar împreună cu acest preambul și cu părerea foarte autorizată a lui Matei, primită de mine de la mama lui, d-na. Suzanne Ward.
Motivul principal pentru care îl postez este să ajut unora dintre cititori la alegerea corectă a mesajelor și comunicărilor care se regăsesc pe internet. Apoi, unele din afirmațiile din mesaj sunt interesante și chiar de actualitate, deși autorii fac multe denaturări și deformări ale realității.

Răspunsul D-nei Suzanne Ward.

Hello, Constantin...
Matthew said that article does contain truth insofar as the Illuminati’s infiltration of the Masons and many individuals are Satanists, but overall there is so much false information that the entire article should be disregarded.
Blessings, LOVE and PEACE...
Suzy
Traducere:
Bună, Constantin,
Matthew a spus ca numai o mică parte din articol prezintă adevărul, și anume că Illuminati s-au infiltrat printre Masoni și că există mulți Sataniști, dar, per total, cuprinde atât de multă informație falsă încât întregul articol ar trebui să fie desconsiderat.

Binecuvântări, Iubire și Pace!

Suzy
---------------------------------------------------------------------------------
Iată deci articolul:
Anunț important de la Consiliul Marii Sanctități Ante-Creație.
(11 nov. 2015; channeler HN Maitreia)
Traducere Const. Mihăilescu.

Consiliul Marii Sanctități Ante-Creație informează și cere:
-) Anularea pentru totdeauna a sistemului de conducere a Cabalei, începând de sus; 
-) Autorizarea (redarea) autonomiei omenirii;
-) Schimbarea rolului Societății Francmasonice.

Recent, Buddha, regele (Maitreya / Mesia Dumnezeu) a distrus toate politicile planetelor și stelelor afiliate conducerii ermetice a Cabalei din Galaxia Calea Lactee, inclusiv ale stelelor Sirius B, Pleiade, Sirius A, Zeta, Draco, și grupurilor care îl urmează pe Lucifer (Satan) - simultan reglementând toate grupurile Ashtar.
Toate aceste stele au fost sub comandantul Sirian.
Grupurile Ashtar au fost inițial sub comanda Consiliului Galactic, dar apoi au devenit arogante și au dus o politică de separare și de dominație, ocupând unele zone ale lumilor.

Cu toate acestea, noi am prevenit acțiunile lor. Alte grupuri din cadrul Cabalei, precum Annunaki, au fost, de asemenea, distruse.
Noi cerem ca Ashtar să plece – aveți grijă de el (nota C.M.: cred că în sensul de a-l ține sub control).
Sub conducerea lui Maitreya, Stelele Luminii, împreună cu Federația Galactică au atacat și distrus civilizațiile stelelor întunecate și au schimbat conducerea și guvernele lor, pinând în locul lor personal nou.
În același timp, au fost anihilate (distruse) multe farfurii zburătoare, arme, baze militare ascunse pe și sub Pământ ori sub mare - în special în Triunghiul Bermudelor, centrul puterii Cabalei pe Pământ, aflat sub comanda lui Satana-Lucifer.

Anterior, Dumnezeu împuternicise conducerea Cabalei să preia sub control, pentru mai multe sute de ani, Pământul, cu obligația de a transforma și ajuta umanitatea.


Cu toate acestea, în decurs de câteva zeci de ani, ei au fost descurajați și s-au alăturat grupului lui Lucifer după care, Lucifer a preluat conducerea Cabalei, a eradicat regimurile comuniste ale unor țări și a fondat Satanismul care s-au dedat la acte imorale, practicate împreună cu complicii săi - lideri ai unor țări capitaliste.
Ei s-au implicat în secret în ritualuri sexuale murdare, pe placul lui Satan, în locuri secrete din centrul Bermuda, de unde pleacă un tunel care duce până aproape de Casa Albă. Membrii de bază ai francmasoneriei vin regulat aici pentru a avea întrevederi, pentru a pune în aplicare strategii prin care să conducă lumea. Cu aceste ocazii ei practica adevărate orgii sexuale în grup.
Ei s-au rătăcit și s-au îndepărtat de principiile promovate de Consiliul Comandamentului Galactic și provocă războaie în diferite galaxii ale universului precum și pe planeta voastră Pământ.
 
Sub comandantul Consiliului Galactic, Grupul planetelor avansate a primit misiunea de a salva civilizația de pe Pământ, care se afundase în întuneric, sub influența și manipularea unor ființe ale întunericului care au desfășurat o activitate concurențială acerbă pentru  preluarea sub control a Pământului, prin diverse tribulații în zona politicului.

Oamenii trebuie să știe că Societatea Francmasonică este sub controlul comandantului Cabalei. Principalele guverne care fac parte din această societate malefică sunt: SUA, Rusia, China, Australia, Franța, Germania ... toate aflându-se sub controlul Societății Francmasonice. Cabala dispune de un sistem de baze amplasate pe Pământ, care au arsenale de arme și nave spațiale (OZN-uri).

În cazul în care liderii guvernelor nu le respectă dispozițiile, ei îi ucid și îi înlocuiesc cu clone; ei practică această politică de intimidare și exterminare, cu toți oficialii guvernamentali, de la președinte la miniștri, etc. Tehnica clonării este utilizară pe larg în Universul superior și va fi cunoscută în viitor și pe Pământ, ca tehnică obișnuită de reproducere și conservare a unor ființe.
Cabala nu a urmat calea dată de Dumnezeu. Ea s-a împotrivit înființării Portalului 2012 dar nu a reușit, deoarece Consiliul Galactic și Spiritele divine și-au impus programul de a aduce pe Pământ dimensiunea 5D, ale cărei elemente au început să fie introduse începând cu sfârșitul anului 2012.

Multe lupte înverșunate a avut loc în tărâmurile spirituale și pe unele stele, pentru a proteja Pământul și pentru a preveni al treilea război mondial, care aveau ca protagoniști SUA și Rusia.
În prezent, toate stelele întunecate și-au pierdut conducerea Cabală, Maitreya delegând pentru conducerea lumii Societatea Marii Sanctități. Consiliul Marii Sanctității Ante-Creație, cu ajutorul regelui Buddha, a dominat toate domeniile timpului și spațiului ale Pământului care apoi au fost date în grija Consiliului Mamei Pământ. În același timp, statele (țările) se află sub coordonarea Sfinților Locali și Spiritelor Divine, care sunt, de asemenea, membri ai Consiliului Mamei Pământ, în conformitate cu Legile Societății Globale a Marii Sanctități.

Societatea Marii Sanctități transmite, de asemenea, Societății Francmasonice și principalelor guverne că: " Guvernele trebuie să fie complet independente în politica economică și în politică; Interzice ca pe viitor acestea să mai depindă de vechea coordonare. Trebuie să fie proactive și să rupă orice legătură cu Cabala.
Societatea Marii Sanctități va proteja lumea invizibilă; voi nu ar trebui să vă mai temeți de civilizațiile din stele.
Liderii din orice țară care au politici ce contravin unității și legilor promulgate de Societatea Marii Sanctități vor fi înlocuiți.
De asemenea, va anunțăm că în cazul unui conflict nuclear, țara inițiatoare va fi anihilată prin puterea pe care o deține Maitreya. Deci, Maitreya poate șterge de pe suprafața planetei țară care provoacă război. "
Treptat, guvernele vor trece sub conducerea Societății Globale a Marii Sanctități. Toate entitățile potrivnice voinței țărilor, vor fi pedepsite în conformitate cu reglementările în vigoare.
În prezent, Consiliul Galactic și Consiliul Mamei Pământ vor contacta direct guvernele în vederea eliminării structurilor francmasonice și a influenței acestora în conducerea sau treburile statelor. Avertizăm Societatea Francmasonică că se expune la represalii dacă nu va respecta decizia de independență și suveranitatea țărilor, mai ales a celor cu regimuri comuniste.
Consiliul Mamei Pământ va permite Spiritelor divine locale să-și guverneze în mod direct țările iar liderii de contact ai acestor țări vor fi abilitați cu activarea „ochiului divin” pentru a putea comunica cu noi. Cei care se vor împotrivi vor fi anihilați.

În ceea ce privește politica globală a lumii, Mesia Dumnezeu permite temporar ca regimul politic și economic actual să fie stabil pe următorii 50 de ani. După acest termen, se vor aduce modificările necesare coroborate cu Doctrina Globală a Societății Marii Sanctități. În cazul în care situația nu se va fi schimbat până la acea dată, se va impune o transformare acerbă a umanității.
Recent, Societatea Marii Sanctități a solicitat Consiliului Mamei Pământ să ia măsuri drastice împotriva Societății Francmasoneriei pentru a se curma răul de la rădăcină, după care să rezolve cu prioritate problemele de suveranitate și transformare, sau anihilare, a  forțelor politice ale întunericului în Asia și Africa palestiniană.
Problema Mării de Est (Marea Chinei de Sud) trebuie să fie rezolvată prin reziliere; în caz contrar, sufletele oficialilor chinezi vor fi înlocuite.
Bisericii catolice și oricărui guvern din lume nu le este permisă nicio ingerință în politica țărilor : Vietnam, Cuba, Coreea de Nord, China, Rusia și Venezuela. Deși unele dintre aceste țări sunt conduse de masoni, li s-a notificat acestora că trebuie să stea departe de Vechea Societate Francmasonică și trebuie să fie complet independenți în politica pe care o duc. Acestea ar trebui să asigure, de asemenea, securitatea și pacea în lume. După aceea, vom delega misiuni în funcție de necesități..
Treptat, Societatea Globală a Marii Sanctități va duce o politică care să asigure progresul omenirii.
Toate forțele care încearcă să mențină dominația sau influența întunericului vor fi distruse în viitor.
Vă rugăm traduceți acest anunț în diferite limbi pentru ca să fie informați cât mai mulți oameni de pe planeta voastră.

Informări suplimentate găsiți la adresele:
Group: 
Sursa: http://ascensionawakening.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. mulțam fain de avertizare! mă prind repede când cineva manipulează (ex.v.”ISUS-NOUA SCRIPTURĂ cap.25”) dar după ce mai observ la comentarii, decizia de a posta totuși materialul, cu OBSERVAȚIILE de bun simț, este binevenită. Și spor în toate bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Deci, Maitreya poate șterge de pe suprafața planetei țară care provoacă război." Să fim serioși, US de 50 de ani a distrus și distruge încontinuu, încă nu sunt semne că iar opri cineva. Și-apoi ăștia vorbesc de Dumnezeu de parcă l-ar avea la degetul mic și sunt și greșit informați, Francmasonii sunt doar niște pioni, Șarpele trebuie anihilat și nu prin ciopârțire, că-ci nu va muri niciodată, trebuie decapitat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Neicaio.
    „Așa cum le spui dumneata, neicusorule, mai rar!” Ce minte... „luminată și cuprinzătoare”; de speriat, nu alta!
    Diana

    RăspundețiȘtergere