Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 decembrie 2015

Un mesaj de la Jeshua & Maria Magdalena



(23 dec. 2015; channeler: Shariq)                                                                                             
Traducere Const.Mihăilescu

Nota channeler, Shariq:
Ne mișcăm prin vremuri foarte interesante și într-un timp accelerat; am ajuns deja la Sărbătoarea de Crăciun a anului 2015 . Astăzi vrem să vă transmitem un scurt mesaj de la  Jeshua & Maria Magdalena, primit pe 23 dec.
Shariq

==========================================
Preaiubiților,
Noi, cei de aici, din dimensiunile celeste, vrem să vă transmitem întreaga noastră considerație pentru deplinul vostru succes în stabilizarea voastră în Libertate și în Iubire,  succes consolidat și reconfirmat de ancorarea energiilor Solstițiului, energii care se vor extinde pe întreaga voastră planetă.
Știm că această nouă etapă nu este sau este mai puțin conștientizată de lumea Pământului, dar ea este pe deplin constatată și recunoscută în planurile superioare.
Ca urmare a atingerii acestei faze a evoluției voastre, va apărea un element de accelerare a modificărilor densității corpurilor umane și o creștere mai importantă a conștiinței. Aceste modificări se vor materializa prin creșterea puterii și amplificarea curajului și determinării voastre, războinici ai Luminii.
Evenimentele viitoare vor aduce transformări și răsturnări surprinzătoare de situații în unele dintre probleme personale și colective, ele fiind consecințe ale schimbărilor de densitate în materie, inclusiv în substanța corpurilor voastre.
Veți afla de ființe umane de mare curățenie în care se va manifesta întruchiparea Sfintei Sfinților, divinitate în formă umană.
Vă reconfirmăm că succesul vostru este real și că noi începuturi vor fi anunțate de solii (vestitorii) trimiși pentru a se manifesta pe Pământ, iar aceasta va face ca iluzia în care ați existat să se destrame în mod accelerat.

Multe binecuvântări,
Suntem Jeshua și Maria Magdalena
Și așa este!

www.goldsunhealing.com
https://www.facebook.com/shariq.mahbub

5 comentarii:

  1. Da,asa este,ne miscam prin niste vremuri foarte interesante adica iudeo-masonii,khazarii,jidanii si iezuitii ne-au "incalecat" complet...Vai de capul nostru ce va urma.....

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE ! Lasă-i ANONUMULE în mămica lor,noi ştimca popor ce avem de făcut mai ales cînd primim instrucţiuni de la DOMNUL NOSTRU LORD SANANDA ŞI A SA LADYE NADA. Important este şi se fiinţează ceea ce CREZUL TĂU DICTEAZĂ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate,si o spun cu parere de rau,te inseli amarnic.Citeste si tu cifrele oficiale ale INS(Institutul National de Statistica)privind starea populatiei,nivelul de trai,productia,pib-ul,etc. si vei afla cu stupoare ca,in 25 de ani de la "invalmaseala" din 1989 din poporul roman care exista atunci am ajuns o populatie corcita,batrana,bolnava,semi-analfabeta si ultra-saraca si,daca vei analiza cifrele mai in amanunt vei vedea ca ,la ritmul actual de distrugere programata in max 50 de ani aceasta populatie va dispare.Ca si aceasta tara de altfel....O spun cu durere in suflet si cu mare amaraciune dar consider ca n-are nici-un rost sa te mint si sa ma mint pe mine insumi.....

      Ștergere
  3. O luminita va lumineaza si imprastie multa iubire pe pamint si cu ajutorul fratelui meu ,incercam sa aducem pamintul si tot odata oamenii la a 5 -a dimensiune.Ei se vor trezi din iluzia vietii si vor vedea realitatea.Iar odata cu trezirea lor se va trezi si constiinta lor.Am fost trimisi pe pamint sa imprastiem multa IUBIRE NECONDITIONATA si multa LUMINA,PACE ,ARMONIE in SUFLETE.
    O LUMINITA lumineaza fara sa fie vazuta,dar imprastie IUBIRE si LUMINA pretutindeni ,asa sa faceti si voi oameni buni ,oferiti ce aveti de oferit si imprastiati pe unde mergeti, IUBIRE NECONDITIONATA si multa LUMINA.DOUA LUMINITE din UNIVERS va aduce pacea pe PAMINT si el va straluci ca un CRISTAL

    RăspundețiȘtergere
  4. LUMINEZ Impreuna cu Fratele meu si nu sint vazuti ,imprastiem RAZE de IUBIRE impreuna cu RAZE de LUMINA, ca voi oamenii sa va treziti constiinta ,iar PAMINTUL va STRALUCI ca un CRISTAL
    Doua LUMINITE din UNIVERS

    RăspundețiȘtergere