Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 decembrie 2015

Mesaj de la Arhanghelul Siriusian Hermes

(26 dec.2015)
Traducere Const. Mihăilescu 

Salutări dragi ființe de lumină! Vin acum la voi pentru a vă spune că semne din ce în ce mai clare și mai numeroase apar atât în dimensiunile înalte cât și pe planeta voastră, și ele vor fi observate de cei care le caută și care țin ochii și inimile deschise ca să le vadă și să le simtă. 
Vreau să vă vorbesc despre aceste semne și de cât de clar vor continua ele să se manifeste.
Bunăoară, iată că la Est de marele fluviu al continentului nord-american au înflorit flori deși calendarul vostru dovedește că sunteți în luna decembrie.

Există o conștientizare tot mai mare în ceea ce privește reacțiile Cabalei întunecate în legătură cu schimbările climatice, care sunt, de fapt, un tip de terraformare. Această conștientizare va crește în mod inevitabil până în momentul în care Cabala va trebui să răspundă pentru faptele ei, printre care manipularea vremii și apariția unor manifestări „naturale” atât de ciudate că va deveni incontestabil că multe se derulează după un program malefic foarte greșit.
Atunci când ar trebui, nu vor fi zile cu zăpadă, în schimb, soarele va străluci și va radia ca focul. Vreamea călduroasă va alterna cu zăpada, apoi soarele va străluci ca focul canicula fiind brusc întreruptă de timp friguros în care va apărea gheața, inundațiile urmate de.... puternice descărcări atmosferice (fulgere). Mlaștinile vor seca iar în deșert va cădea zăpadă. La munte vremea va fi așa cum ar trebui să fie în văi iar în văi veți întâlni condițiile din vârf de munte.
După ce oamenii  vor înțelege, în sfârșit, de unde vine răul, și se vor decide în masă să nu se mai lase păcăliți, adevărul se va revela și lucrurile vor începe să se schimbe foarte repede.

Cabala s-a pregătit de foarte mult timp pentru evenimentele actuale, cărora ea le-a înțeles inevitabilitatea. De-a lungul istoriei voastre s-a vorbit de ființe mitologice, de nordica Ragnarok sau de cele cuprinse în poemul grec Titanomachy. Cei care au o cunoaștere mai largă asupra creației în mitologie vor avea un avantaj în perioada care va veni, pentru că ei vor avea ocazia să vadă cât de liniară este istoria și cum se repetă ea, cu o anumită periodicitate. Astfel, ei vor începe să întrevadă viitorul și această manifestare va fi cea mai puternică dintre toate. Multe profeții se vor împlini iar cei care vor asculta de sfaturile înțelepților cunoscători, vor fi avantajați. Pentru majoritatea celorlalți, noutățile care vor veni vor fi de neînțeles, căci ei nu vor cunoaște și nu vor accepta ciclicitatea evenimentelor în dimensiunile liniare.

Există tot mai multe raportări asupra unor lumini apărute pe cer, cărora lumea nu le găsește nicio explicație plauzibilă. 
Și în trecut aceste apariții puteau fi observate în preajma anumitor evenimente, cum ar fi activități seismice puternice, erupții vulcanice, sau schimbări dramatice de climă, care urmau să se producă. Toate aceste avertizări, în special cele care urmeză, fac parte din programul de terraformare.
Mass-media va începe să publice din ce în ce mai multe informații despre tehnicile de control asupra climei, geoinginerie, terraformare etc. Trebuie să vă amintiți de ele și să înțelegeți rostul lor. 
Este bine să nu treceți cu vederea semnele care vă vin „din cer”, adică de avertizările făcute de navele prietenilor voștri extratereștri, care vor să vă atenționeze și, în niciun fel să vă panicheze.
Cunoscând că viitorul fericit vă aparține, trebuie să așteptați asemenea evenimente cu prudența și cu liniștea necesare. Fiind conștienți de posibilitatea, chiar inevitabilitatea lor, le puteți traversa cu mult mai multă încredere și mai puțină teamă.
Din cauza necunoașterii, majoritatea oamenilor de pe Pământ cad pradă ușor manipulării, înșelăciunii, confuziei și disperării. Mulți se vor considera blestemați să aibă parte de o soartă nemiloasă. De fapt nu este vorba decât de educație, de nivel de cunoaștere și de credința în Dumnezeu.
Este foarte adevărat că greșita industrializare a planetei, creșterea mecanizată a nivelului de trai, exploatarea nemiloasă și irațională a resurselor naturale, poluarea etc. au concurat serios la realizarea planurilor întunecaților de distrugere a planetei și civilizației umane. Deși în al 12-lea ceas, lumea voastră se trezește și începe să înțeleagă că a servit prea mult timp și prea supus intereselor maleficilor.
Noi, cei din tărâmurile superioare, continuăm să observăm ceea ce se întâmplă și, acolo unde ne este permis, intervenim în favoarea umanității și a planetei, întrebându-ne, totuși:„ când umanitatea se va trezi în totalitate pentru a putea schimba semnificativ cursul evenimentelor?” Cât veți mai ignora vocea voastră interioară, care devine tot mai insistentă și vă atenționează că lucrurile nu sunt chiar așa cum v-ați dori, și că nu este în interesul vostru cel mai înalt să vă lăsați manipulați de forțele răului?

Am venit, de asemenea, să vă vorbesc despre gândire și memorie, adică de mental și psihic.
Aici vibrațiile sunt cele de frecvență Alfa și Omega. Orice manifestare începe cu un gând și se încheie cu actul de memorare.
Despre acest aspect a încercat să vă vorbească artistul Leonardo Da Vinci în lucrarea sa care tratează actul de creație al lui Adam. Și multe texte religioase au tratat subiectul, deși acestora li s-au adus modificări și au fost rescrise în conformitate cu interesele bisericii. S-a utilizat mult metafora (pilde).

În această perioadă tranzitorie, multe persoane încep să se deschidă până la a deveni capabile să  recunoască codurile informaționale implementate în ființa lor, abilitățile de care se pot folosi, capacitățile cu care au fost înzestrați, extraordinarele posibilități pe care le are mintea omenească, în special acea parte pe care abia acum cercetătorii încep să înțeleagă că nu este inutilă.  
Gândiți-vă la o poartă care mult timp a rămas închisă, apoi, brusc, se descoperă că dincolo de ea este ceva foarte prețios, foarte valoros. Pe măsură ce această poartă se deschide, mulți încep să intre, dar mai niciunul nu știe cum să folosească comorile pe care le descoperă, cum să înțeleagă și să controleze abilitățile psihice pe care le află acolo. 
Unele utilizări la care se gândesc cei care încep să-și revendice asemenea capacități și abilități nu sunt cele adevărate, sunt înșelătoare, rolul lor real fiind mult mai important. Astfel, unii vor gândi că au găsit o modalitate de a obține ușor un câștig, gândul lor alunecând spre interese meschine și facile. Altora, aceste „comori” le vor da bătaie de cap, durere, stres, depresie și furie căci, deși vor vedea că au descoperit ceva important, nu-i  vor găsi imediat utilitatea. Aceștia vor apela la formule și modele trecute, care se vor dovedi ineficiente și chiar dăunătoare.
Încet, lumea va înțelege că aceste capacități, aceste abilități nu au fost date pentru a face afaceri, pentru a înșela pe cineva, pentru a aduna averi. Parte din ele vor avea legătură cu sănătatea, cu capacitatea fizică de manifestare, și nu pentru a dovedi cine este mai puternic, mai dotat, mai influent.  
Bărbații și femeile care toată viața, sau mai multe vieți, au trăit în mizerie și sărăcie, pot urca repede treptele abundenței, dar nu cu interesul de a obține mai multă putere, mai multă influență ci pentru a se putea implica mai mult în problemele societății, în sprijinirea reală a celor care au nevoie.
Dimpotrivă, mulți dintre cei care au trăit în lux nemeritat, vor scădea repede, până la nivelul care reflectă adevărata lor valoare morală și intelectuală.

Dragilor, în sfârșit, 
am venit și pentru a aduce un mesaj de la Eris, stăpânul haosului ...evolutiv:
"Eu sunt Eris. Luați aminte la cuvintele pe care l-am folosit pentru ca să vă fie foarte clar.
Toate dorințele, visurile, speranțele, scopurile și ambițiile voastre vi le puteți îndeplini numai prin mine, numai cu ajutorul și voința mea.
În dimensiunile în care se manifestă timpul și spațiul liniar, nicio manifestare nu se poate realiza fără a trece prin HAOS.  Cei mai înțelepți dintre voi au vorbit despre asta, de-a lungul vremii.
Dacă doriți să trăiți confortabil, să aveți parte de abundență, de adevărata bunăstare, fără riscuri ca în jocurile de noroc, atunci trăiți clipa cu încredere, și nu vă ancorați de ceea ce realizați. Cu toate acestea, eu vă întreb: sunteți cu adevărat în viață?
Produceți și consumați exact atât cât vă trebuie, nimic mai mult, nimic mai puțin, căci toate rămân aici și nimic nu vă folosește în eternitate. Dacă așa este, atunci, voi puteți doar întârzia inevitabilul. Faceți ca prin realizările voastre, visurie voastre, aspirațiile voastre să vă asigurați confortul veții în care vă aflați. Nu este egoism, nu este naivitate, nu este prostie. A continua să așteptați în penitență și durere ziua în care veți fi eliberați și îmbrățișați înseamnă a nu vă opri din suferință, din temeri, din nesiguranță.
Vă privesc cu dragoste infinită, și am vorbit pentru fiecare dintre voi
Binecuvântări din lumină!


3 comentarii:

  1. NAMASTE TRADUCĂTORULUI ! Un text cu multe idei începute şi detalii nefinalizate. N-R FI RĂU DACĂ S-AR REVENI LA DETALIEREA UNOR ASPECTE CARE DUPĂ CE SÎNT ENUNŢATE-TEME PE CARE LE CUNOAŞTEM ŞI NOI,ÎN LOC SĂ FIE DECOJITE,SE TRECE LA UN ALT ASPECT ,RĂMÎNÎNDU-NE SĂ PRESUPUNEM .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am posibilitatea să-i.... transmit această doleanță Arhan. Hermes. Sigur, în paranteze, aș putea continua eu ideea, dar nu cred că cititorul are nevoie de părerile mele. Să aveți un an nou excelent!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta inteleg, dar Arhan. Hermes.nu citeste pe internet???
    Eu cred ca totul e posibil la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere