Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacăra Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie! (în sprijinul cititorului)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 decembrie 2015

MAREA TREZIRE

Mesaj de la Kuthumi
(7 dec. 2015; channeler: Shariq Mahbub)
Traducere Const. Mihăilescu

Generațiile viitoare vor privi înapoi la acest moment extraordinar de schimbare în care omenirea este pe cale de a intra plină de uimire și vor celebra evenimentul care va face ca îndelungata iluzie să fie cuantic mutată "cât ai clipi din ochi", ca să spunem așa.

Eu, Kuthumi, onorez pe fiecare dintre voi, cei prezenți acum în corp fizic pe această planetă, martori ai importantei și interesantei schimbări.
Preaiubiților, prin natura voastră incendiară, de foc, vă aliniați la puritatea flăcării sacre a sufletului vostru divin, care mereu ardere, mereu radiază, cu mai multă intensitate, în acest moment al ascensiunii în care Lumina și Iubirea vă modelează într-o formă și prin tehnici care nu au mai fost experimentate până acum, de la căderea Conștiinței până astăzi.
Am spus înainte, prin canalul nostru iubit Shariq, acest portal din 12-12 va reprezinta un moment magnific pentru "Marea Trezire" a sufletelor.
Acest lucru nu numai că se va menține, ci se va extinde, ca urmare a deschiderii și acceptării voastre.
Tu, cel care citești această misivă plină de lumina si iubire îți poți crește mult coeficientul de lumină printr-un salt cuantic care va putea fi perceput de tine, într-o experiență care te va ajuta să vizualizezi tărâmurile cerești ca pe o străfulgerare, un salt care te va propulsa cât ai "clipi din ochi", ca să zic așa..

Stați în înalta splendoare și măreție a voastră, preaiubiților. Flacăra sacră divină lucrează mai departe la „șlefuirea” ființei voastre în acest moment în care procesul ascensiunii în lumina și iubire continuă și mai accelerat.
Puteți considera că ați obținut deja succesul pentru care ați plecat la drum.
Clamează această reușită însăși traversarea energiilor portalului 12-12, în care deja v-ați angajat.
Multe binecuvântări,
Să știți că sunteți mult iubiți.
Sunt Kuthumi. Și așa este.
Transmis prin Shariq Mahbub
SURSA: www.goldsunhealing.com

Vă rugăm să rețineți Kuthumi face referire la „Marea trezire”declanșată de intrarea în portalul 12-12, amănunte putând găsi pe site-ul meu sau la următorul link:
http://fccdl.in/2HYAJnuX6

Nota C.M.: sugerez doritorilor ca în ziua de 12 dec., cu ocazia deschiderii acestui portal energetic, să facă meditații pe tema ascensiunii sufletului, a iubirii și păcii.


Un comentariu: