Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 decembrie 2015

Marea chemare către umanitatea care ascensionează.

Mesaj de la Cei Ancestrali
(1 nov.2015; channeler Solene)
Traducere Const. Mihăilescu.

Salutări tovarăși de călătorie!
Vrem să lansăm o chemare către toți cei cunoscuți ca "vindecători", practicanți de terapii bioenergetice de revigorare, ființe care îi ajută pe ceilalți cu remedii pentru minte, trup și psihic. Pe aceștia îi vom numi „ridicători de condiție”.
Îi includem aici pe toți cei care-i vindecă pe ceilalți, indiferent de modalitatea în care o fac.
Noi îi considerăm pe acești vindecători, componenți ai echipajului nostru de la sol. Ei sunt ființe de pe Pământ ancorate în Lumină, ființe pline de bunătate și care militează pentru crearea unei noi lumi, o lume a respectului și demnității. În această categorie ne așteptăm să cooptăm din ce în ce mai multe ființe umane.

Este timpul pentru voi toți să vă redescoperiți aptitudinile și valoarea. Vă invităm să renunțați la convingerea greșită că voi sunteți lipsiți de calități, de importanță și de aptitudini. Renunțați să vă mai considerați de condiție umilă și reconsiderați-vă importanța și utilitatea de ființe ale universului. O asemenea atitudine de „revalorizare” vă va permite să vă recăpătați harul divin cu care ați fost înzestrați și să beneficiați de toate cadourile și oportunitățile pe care le întâlniți din ce în ce mai frecvent în viața voastră de toate zilele.
Ați ales să fiți în serviciul nu numai al planetei voastre dar și al universului local căruia-i aparțineți. Ați ales să-i asistați și să-i tratați pe cei a căror condiție actuală nu le permite să-și etaleze toate capacitățile de creaturi perfecte. Noi suntem onorați că ați ales să fiți acum pe această planetă, unde v-ați prezentat cu un program propriu al contribuției pe care v-ați angajat s-o aveți, chiar înainte de această încarnare.
Suntem onorați că sunteți aici. Această adunare de suflete care va înălța umanitatea este o priveliște frumoasă pentru cei care vă privesc.

Vă rugăm să acceptați îndrumarea noastră, ținând cont de potențialitățile voastre infinite. Este timpul vă descoperiți și să acceptați că sunteți posesori ai unui nivel de conștientizare care este o piesă fundamentală, o cheie, de care multe suflete mai au încă nevoie, pe calea trezirii și evoluției lor.
Această piesă a fost mascată sau ascunsă în ființa unora dintre voi de-a lungul multor vieți. Amintiți-vă că această cheie nu le servește doar lor ci și vouă înșivă, prin efectul benefic pe care-l are asupra evoluției voastre și al conștientizării generale!
Nu vă mai martirizați, nu mai așteptați ca alții să vă descopere propria voastră lumină! 
Voi aparțineți Conștiinței Cosmice, sunteți depozitari ai multor aspecte ale acesteia. Mulți dintre voi aleg o epuizare continuă a câmpurilor de energie pe care le-au încorporat în ființa lor totală, indiferent în ce perioadă. 
Ei aleg smerenia explicită, uitând că utilizarea în folosul altora a harului pe care-l au este o înaltă formă de smerenie.

Puterea voastră vindecătoare este mare și ea trebuie scoasă la iveală și utilizată, nu ținută ascunsă în „depozitul” ființei voastre. Dați reticențele la o parte și acționați, manifestați-vă; cu modestie, este adevărat, cu pioșenie, este adevărat, dar, implicați-vă în această vastă operă de ridicare a vibrațiilor! Espectativa nu folosește nimănui; nici chiar lui Dumnezeu.
Prima voastră alegere este de a vă înălța pe voi înșivă, dar, când îi ajutați pe alții, nu înseamnă că pentru voi nu faceți nimic. 
Pe de altă parte, responsabilitatea pentru propria viață, propriile alegeri, emoțiilor pe care le permiteți, stilul propriu de viață, trebuie subsumate imaginii de ansamblu.
Integritatea vibrațională și creșterea nivelului vibrațional reprezintă necesități ale momentului.
De ce ar trebui să credeți că trăind în separare, în indiferență față de cei din jur, de nevoile lor, vă asigurați liniștea personală și vă calificați pentru o înaintare mai rapidă spre țelul urmărit? Cine sau ce organizație vă induce această idee?
Cine v-a impus limite în serviciul vostru? Este adevărat că dăruirea până la epuizare duce la epuizare, dar nici lipsa dăruirii nu însemnă creșterea acumulărilor pentru tine.

Țineți seama că darul de la o sursă contaminată este un dar viciat. Dacă vreți să-l primiți sau vreți să ajutați, „puneți masca de oxigen” mai întâi, altfel energiile negative vi se vor transfera (Nota C.M.: cred că face referire la terapia bioenergetică în care vindecătorul, poate prelua din fluxurile malefice de la cei pe care-i tratează, dacă nu se protejează în prealabil – practic, aceasta însemnând crearea de câmp energetic în jurul vindecătorului, înainte de contactul cu pacientul. Această pregătire constă, uneori, și în efectuarea unui ritual, o meditație cu invocarea spiritelor benefice, care să pună la adăpost binefăcătorul de orice ingerință malefică)    
Un exemplu practic: imaginați-vă că vă plasați într-un loc de putere fundamental, de unde puteți acționa în deplină siguranță și unde sunteți perfect protejat. Încărcați-vă în prealabil cu energiile benefice care să creeze surplusul energetic din care să cedați pacientului în timpul „tratamentului”. 

Pentru a putea face asemenea tratamente este necesar ca vindecătorul să aibă o stare de sănătate perfectă, să dispună de o voință puternică, să fie sănătos mental și psihic și să nu execute asemenea intervenții din dorința de a se îmbogăți ci doar mânat de ideea și dorința de a ajuta pe cei care au nevoie de ajutorul lui. 
A încerca să dai din și așa puținul pe care-l ai, și, pe de-asupra, condiționând pecuniar acordarea de sprijin, reprezintă o preluare sigură a stării de boală cu care pacientul se prezintă la voi ca să-l vindecați.

Există, așa dar, limitări în acordarea sprijinului din partea celui care dispune de capacități de vindecare. Vindecătorul trebuie mereu să dispună de surplusul de energie necesar pacientului, fără a da din propria zestre. Sărăcirea sursei și necunoașterea modalităților prin care să te „reîncarci” cu energie, duce repede la epuizare și la boală.

Dragilor, în această perioadă este mare nevoie de aportul vostru în refacerea stării de sănătate a celor care au pierdut-o. Dar această activitate trebuie făcută cu mult discernământ, cu o anumită parcimonie și numai de către cei care au posibilități reale de a-i ajuta pe alții în acest mod.
Trebuie ținut cont, de asemenea, că fiecare dintre voi are nevoie permanent de un surplus energetic prin care să-și asigure evoluția, în primul rând o stare de sănătate perfectă a trupului fizic, mental, emoțional și spiritual.
Acest vehicul pământesc este dat pentru a vă bucura de frumusețea vieții, trăită într-o stare de sănătate perfectă. La înălțare nu se poate ajunge prin boală ci prin sănătate, armonie și împăcare.

Starea de epuizare energetică nu se întâlnește doar la om ci este o caracteristică și a planetei voastre Pământ care, nu de mult, a trecut printr-o situație aproape disperată. 
Fiecare ființă (deci și planetele și toate astrele) a primit, de la creare, energia suficientă pentru a putea evolua. Dar această energie nu este inepuizabilă. Prin diferite modalități ea poate fi recuperată, dacă ceea s-a consumat a fost în concordanță cu cel mai înalt interes al deținătorului. 
Risipirea zestrei inițiale de energie a vieții, pentru satisfacerea unor capricii sau apucături, nu mai este recuperabilă în niciun fel.Toată această sărăcire se transmite fiecărei celule, fiecărui atom din acea ființă, totul conducând la un deznodământ nedorit și prematur. Din acest motiv, omul trebuie să-și dezvolte spiritul de corectă utilizare a zestrei sale de energie a vieții cu deplină înțelepciune.  Important (și tragic) este că această epuizare îndepărtează ființa de cel care a creat-o, de Dumnezeu. 
Asta ne determină să vă îndemnăm: dragilor, fiți înțelepți precum bătrânii! Opriți procesul de a căuta „chilipiruri”, căci toate se întorc împotriva voastră!

Voi trebuie să fiți acum propriul vostru Elder Star (strămoș luminat) și conectat la alte asemenea ființe din univers.
Ființa voastră este cadoul pe care și-l face viață. Sunteți o componentă necesară pentru înălțarea umanității. Dar nu puteți face asta dintr-o stare existențială precară, căci celulele voastre au fost stoarse de energia vieții, prin nepotrivitele voastre alegeri.
Mulți dintre cei ajunși în această situație vor întreba: „ și acum, ce se mai poate face?” Vă puteți dezintoxica corpul fizic, mental și emoțional. N-are importanță vârsta și cât sunteți de „poluați”, important estre să ÎNCEPEȚI ACUM. Atât cât mai aveți de trăit în acest corp, puteți face multe; dacă alegeți asta.
Perioada este extrem de favorabilă, deoarece coincide cu implementarea noilor coduri ADN, și trecerea de la structura celulară de carbon la cea de cristal. Un asemenea program de dezintoxicare vă dă posibilitatea să eliminați markeri genetici ai traumei, credințelor și ideilor care nu vă mai servesc și să adoptați matricile conștiinței cosmice și înțelepciunii ancestralilor. 
Corpul vostru total poate deveni mai strălucitor, mai plin de capacitățile omului universal.
Abilitățile ADN-ul vostru de a interacționa cu multiplele câmpuri dimensionale sunt infinite. 
Fiți administratorul responsabil al acestui proces în propria voastră formă fizică! Participarea voastră este esențială pentru ridicare conștiinței umane, și ar rebui să începeți mai întâi cu voi înșivă, prin efort personal.
Începeți prin a cere asistență în acest demers spiritelor Luminii din univers dar și Spiritului vostru Interior. 
Faceți această cerere cu credință și cu convingerea că sunteți auziți. Intenționați mereu ridicarea voastră în vibrație și căutați permanent armonia cu ceea ce vă înconjoară. Schimbarea și reclădirea celulelor voastre este o muncă extrem de actuală și imperios necesară.
                                     
Noi vă vom binecuvânta pe fiecare în parte pentru angajarea cu determinare în acest proces. Puneți această sarcină pe primul loc al preocupărilor voastre. Lucrați cu compasiune și înțelegere pentru voi înșivă și pentru ceilalți. Fără compasiune nimic nu se poate clădi pe baze solide, în noile energii.
Învăluiți tot ceea ce gândiți și realizați cu energia iubirii. Voi sunteți vindecătorii propriei voastre ființe și a planetei pe care trăiți.
Suntem aici, gata să vă acordăm sprijinul pe care ni-l solicitați. Fiți responsabili pentru propria voastră viață. Faceți alegerile potrivite și doar atunci când vă aflați în centrul vostru de echilibru.


Organismul vostru de lumina vă mulțumește. 
Spiritul vostru Superior vă mulțumește. 
Întreaga noastră colectivitate vă mulțumește. 
Universul vă mulțumește.

Multe binecuvântări pentru că veți face cele mai bune alegeri! 
Ancestralii

http://theancientone11.blogspot.com/2015/11/grand-call-to-uplifters-of-humanity.html


Un comentariu:

  1. Namaste, cu infinita iubire si recunostinta, fiecare pas facut spre iubire inseamna inca o treapta in dezvoltare, multumesc !

    RăspundețiȘtergere