Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 decembrie 2015

Ce este NESARA?

(21 dec. 2015 de Steve Bercow)
 Traducere Const. Mihăilescu
(fragment)

Nota S.B.: Deoarece despre NESARA s-a vorbit în mai multe rânduri în ultimul timp, permiteți-mi să fac un scurt rezumat despre acest program. De fapt, rezumatul de mai jos a fost scris în 2010, dar structura sa își menține valabilitatea și astăzi (cu foarte mici modificări de date).

Acronimul NESARA vine de la „National Economic Security and Reformation Act” (Securitatea economică națională și modalitatea reformării)
 Legea a fost adoptată de către Congresul american în anul 2000 dar nu a fost pusă în aplicare, din motive pe care le vom menționa pe scurt.
Ca program, NESARA poate fi privită din mai multe perspective.
Este un program financiar spiritual elaborat, care trimite la munca începută și desfășurată de către St.Germain și alți trei maeștri înălțați, încă din seclolul al XV-lea, când cei menționați au elaborat un proiect care reprezenta un nou sistem economic pentru lumea planetei, prevăzut a fi implementat în perioada prezentei tranziții a umanității de pe Pământ.

Prin canalizările lui Sheldan Nidle, Ierarhia Spirituala și Federația Galactică este descrisă munca depusă de acești Maeștrii Înălțați de-a lungul secolelor pentru elaborarea unui program prevăzut a se aplica mult mai târziu.
Redau unele pasaje de interes, din aceste mesaje:
"De data aceasta va fi marcat printr-o ...  infuzie de mare abundență. Această prosperitate va fi în mare asigurată de aliații noștri pământești prin strategiile și soluțiile strălucitoare elaborate cu multe secole în urmă, de către Maeștrii Inălțați Contele St Germain, Maestrul Ilarion, Seraphis Bey și Saint Paul Venetian.”

"Aceste ființe Sfinte au conceput un plan financiar și monetar al cărei scop ascuns era de a permite obținerea unei abundențe, inclusiv prin reglarea și distribuirea unor precipitații (ploi) la momentul potrivit și în locul potrivit, astfel încât să se obțină constant recolte bogate, îndestulătoare pentru oameni și animale. Deși St Germain a fost principalul autor al acestui vast program, fiecare dintre Maeștrii Inălțați menționați a jucat un rol important în elaborarea lui.”

"Pe scurt: ... turcii otomani, habsburgii din Austria, Bourbonii din Franța și Sfântul Scaun au creat fiecare, conspirativ, un sistem bancar care încă se mai aplică și astăzi.. ...
"Originile sistemului bancar fracțional sunt păstrate în vechile trezorerii de la Roma, din Persia, India și China, precum și în multe alte imperii ale Lumii Noi. .”..
"Prin Evul Mediu, în Europa, controlul acestui sistem bancar era deținut de Papă și de o serie de monarhi europeni 
aliați.  
Mai târziu, acest grup a fost grav amenințat de creșterea puterii otomane în Orientul Mijlociu, precum și din cauza subordonării unora dintre ei Constantinopolului. Această vulnerabilitate a impus luarea unor noi măsuri de către suveranii puterilor occidentale.”
"St. Paul venețian și Seraphis Bey au condus negocierea noilor tratate secrete, pentru a pregăti calea pentru faza finală a strategiei lor. Saint-Germain a efectuat un program organizatoric, cu ajutorul Maestrului Ilarion. 

Rezultatul a fost crearea Trustului Mondial al Lucrătorilor în Lumină.”
"Fondurile colectate prin acest program financiar urmau să fie plătite odată cu apariția creștinismului, în al doilea mileniu. 

Cu cât se apropia scadența, când trebuiau făcute plățile către cei îndreptățiți, a devenit tot mai clar că anumite filiere (clici) de ființe întunecate care controlează lumea actuală, nu doresc ca acest lucru să se întâmple, speranța lor din totdeauna fiind să pună mâna pe toate aceste fonduri.”
"Un număr de foști membri ai acestei rețele au părăsit însă aceste grupuri interlope și au început să susțină în secret programul inițiat de St.Germain & co.
"Asta a dus la mărirea grupului aliaților noștri pământeni atât ca putere cât și ca influență. Grupul aliaților din Lumină a folosit o strategie extrem de complexă, căreia i-au trebuit totuși zeci de ani pentru a curăța rețeaua de implementare și distribuție, de cei care intenționau s-o „căpușeze”. 

Procesul a început ca o modalitate de a se asigura că resursele financiare care vizează obținerea abundenței promisă de contele St. Germain să fie puse sub controlul Lucrătorilor În Lumină de pe planetă.
"La început, această intenție s-a realizat prin constituirea unui număr de trusturi, al căror adevărat scop a fost ținut secret. Câteva decenii mai târziu, a început să se facă referire la implementarea unui program umanitar aprobat de FMI. 


De-a lungul timpului, aceasta a dus la apariția unui număr de coaliții guvernamentale, economice și politice, care au fost protejate de Maeștri Ascensionați. Tot Maeștrii Ascensionați au încurajat o Intervenție Divină și cooperarea cu Federația Galactică a Luminii. 
Din prima misiune face parte crearea și cooptarea Trustului Mondial „St.Germain” la care însuși Maestrul St. Germain a contribuit la anunțarea și popularizarea lui.

 În 1998 această măsură a intrat în mod oficial în vigoare printr-o serie de acorduri secrete, în care s-a convenit că  mușamalizarea existenței OZN va înceta atunci când va începe distribuirea acestor fonduri către diversele categorii ale populației.”
"Punctul culminant a aproape un deceniu de dispute (neînțelegeri) purtate în secret între coaliția globală și multe grupuri de interese ale întunecaților de pe Pământ a avut loc în ultima parte a anului 2000 când Cabala întunecată a făcut ultima sa încercare de a acapara conducerea celui mai puternic stat de pe planetă.
"Astfel, ei au activat o politică care semăna cu un sistem aplicat în Germania prin anii 1930 [referire la 9/11, concept care relua acțiunea de incendiere a Reichstagului]. Ei au sperat că prin această politică ar putea bloca plata fondurilor. De asemenea, ei s-au străduit din răsputeri să declanșeze un  război mondial care le-ar  fi permis, sperau ei, să creeze posibilități de deturnare a fondurilor. (n.m.: în sensul că un război mondial, sau distrugeri masive de orice fel, ar fi provocat o mare necesitate de fonduri, care ar fi impus și deblocarea banilor adunați în scopuri NESARA, în rularea acestor fonduri intervenind și agenții lor „recuperatori”)
"La început, politica lor părea să reușească. Cu toate acestea, acțiunile lor au dus la o reacție populară violentă care a crescut capacitatea aliaților noștri pământeni de a contrabalansa puterea acumulată de aceste ultime clici.

 Cel mai recent, s-a încercat, în aceleași scopuri, utilizarea războiului ilegal din Irak.(1)

Influențe și cauzalități pornite tot din programul NESARA pot fi găsite în răspunsul dat de Curtea Supremă de Justiție a SUA în problema ipotecilor bancare contra patrimoniului agricolconsiderate ilegale.
În cursul revizuirii acestor practici, Curtea a mers mai departe și a descoperit că multe alte aranjamente bancare contemporane, de impozitare și de guvernanță erau neconstituționale. Aici, articol lui James Rink pare a fi o bună sursă de informare. (2)
De asemenea, o inițiativă legislativă privind securitatea economică națională și Reforma legislativă în domeniu, adoptată de Congres în 2000, a fost remarcată și în mesajele și observațiile lui Matei Ward, în care se spune:
"Legislația NESARA este procesată în legile originale ale SUA a cărei constituție a fost inspirată chiar de Dumnezeu." (3)
"Pentru că ceea ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii determină în mare măsură ceea ce se întâmplă în întreaga voastră lume,  programul NESARA a fost conceput în conformitate cu legislația din SUA, mai degrabă decât cu legile oricărui alt stat” (4)

Programul NESARA a fost adoptat în 2000 și urma să fie anunțat pe 11 septembrie 2001 la ora 10:00, dar, pentru ca acest lucru să nu se întâmple, Cabala a organizat și declanșat exploziile din clădirile World Trade Center, la 09:00, afirmă  Matei.
"Forțele întunericului se luptă din răsputeri pentru a preveni chiar conștientizarea asupra NESARA, cu atât mai puțin punerea sa în aplicare. În acest moment, politica lor încă mai poate întârzia anunțul despre aprobarea legii care precede adoptarea pe scară largă a dispozițiilor acestui program.”
"Iiluminati au avut succes până acum în realizarea întârzierilor prin multele mijloace de care s-au folosit: asasinate, influențe care favorizează blocarea unor decizii favorabile, folosind șantajul și mituirea unor persoane. De asemenea, Cabala se dedă la amenințări cu moartea la adresa Lucrătorilor în Lumină și a familiilor acestora. Acolo unde găsesc persoane potrivite, le corup și le racolează pentru a le furniza informațiile de care ei au nevoie.  Se folosesc, desigur, de atacuri teroriste. Actul terorist din SUA din 11 septembrie 2001, a fost cea mai dramatică dintre aceste tactici. "(5)
Aurul care a susținut noua monedă a fost depozitat în turnurile WTC și a fost furat de oamenii Cabalei. Clădirea nr.7 a fost centrul de operațiuni pentru actiunea teroristă 9/11 și a fost distrusă intenționat, după ce operațiuna a fost completă.

Privit din cel mai larg unghi posibil, NESARA este un aranjament spiritual inspirat și ghidat divin, spune Matei.
"NESARA, bazată pe legislația americană, a fost conceput de ființe de lumină care au ținut legătura și au îndrumat spirituale evoluate ale planetei, nu neapărat la modul conștient, și au inspirat sentimentele de pace, iubire și armonie pe Pământ” (6)

"Unii consideră programul NESARA a fi politic și economic în timp ce alții îl văd a fi spiritual, din cauza ființelor de lumină de nivel înalt implicate în el. 
S.B.
Când oamenii sunt grav asupriți de condițiile politice și economice care îi pauperizează și le calcă demnitatea în picioare, când nu beneficiază de îngrijire și tratament medical gratuit, când, dimpotrivă, li se otrăvește hrana, când nu li se asigură educația, când magnații pun monopol pe resursele naturale, când se dau legi nedrepte, care apără doar interesele celor bogați, NESARA va face ca mare parte din aceste neajunsuri să dispară, căci oamenii, nevoiași până atunci, vor avea cu ce să-și plătească obligațiile, care oricum, se vor împuțina extrem de mult.” 
"Acesta este motivul pentru prevederile NESARA sunt monumentale în domeniul lor de aplicare, căci cuprind reforme radicale pentru Pământ, reforme care vor începe să se deruleze imediat ce legislația necesară va fi promulgată. Când oamenii vor deveni conștienți de reforme, ei vor fi motivați să participe la făurirea binelui social.
"Ca și în toate celelalte aspecte de polaritate, încă existente pe Pământ, NESARA va fi o forță teribilă care va ajuta la dispariția întunericului și a membrilor lui numiți Illuminați, masoni etc." (7)  

NESARA este conceput să șteargă sărăcia și toate relele sale inerente de pe Pământ în timpul perioadei de tranziție care precede Ascensiunea, astfel încât ființele suverane ale planetei să se poată concentra asupra transformării planetare, spune SaLuSa.
"Modificările nu vor fi impuse de nimeni, dar vor face parte din programul nostru ales de voi înșivă căci fiecare va înțelege și va dori să trăiască în bucurie și în fericire. Acesta este scopul final. "(8)



Bibliografie:
(1) Spiritual Hierarchy and Galactic Federation, April 15, 2003, Galactic Federation of Light: Updates Archive 1997-2007, at http://www.thenewearth.org/GalacticFederationArchive.html.
 (2) James Rink, “Partial History of the True National Economic Security and Reformation Act,” at http://goldenageofgaia.com/2010/08/30/james-rink-partial-history-of-the-true-national-economic-security-and-reformation-act/
(3) Matthew’s Message, Aug. 7, 2003, at http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm
(4) Ibid., Nov. 10, 2003.
(5) Ibid., Aug. 7, 2003.
(6) Ibid., Nov. 10, 2003.
(7) Ibid., Aug. 7, 2003.
(8) SaLuSa, May 7, 2010.

6 comentarii:

  1. Adică să înțelegem că forțele Luminii au lăsat acolo tot aurul, la mâna întunecaților, fără supraveghere și ei habar nu au avut că instalatorii ăia, vre-o două săptămâni, de fapt montau bombe. Poate dacă o transformăm asta într-o poveste și o introducem într-o gogoașă, ar merge.
    Oricum, Mulțumesc!.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adio Nesara pentru vecie daca tot aurul destinat sa sustina noua moneda de schimb a lumii ( ce ar trebuit sa inlocuiasca dolarul) a putut fi asa usor furat de Caballa si aliatii ei intunecati !Ce concluzie ar trebui sa tragem de aici , vazand si termenele uriase de milenii de care se vorbeste in textul de mai sus (citez "Fondurile colectate prin acest program financiar urmau să fie plătite odată cu apariția creștinismului, în al doilea mileniu" sau "aliaților din Lumină a folosit o strategie extrem de complexă, căreia i-au trebuit totuși zeci de ani pentru a curăța rețeaua de implementare și distribuție, de cei care intenționau s-o „căpușeze”." inchei citatul).Se tot spune Nesara va face si va drege ! CAND ??? PESTE VREO 2 -3 000 000 DE ANI cand nu va mai ramane nici urma din pamantenii exterminati de Cabala si aliatii ei extraterestri ??? DACA NU SE VA INTAMPLA ACUM NU SE VA MAI INTAMPLA NICIODATA! DE MANIPULARI SUNTEM SATUI !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi,nu putem fi altfel decat optimisti desi timp fizic pentru a fi in simultan cu Nesara nu e sigur ca vom avea..E singurul lucru care ne putin dezamageste/descumpaneste...Ar fi nimerit ca astfel de evenimente ,sa ne fie anuntate ,cu doar 10-15 minute inainte de producerea lor. Altfel vom visa cu ochii deschisi, un timp fizic din pacate nelimitat in acest context..

    RăspundețiȘtergere
  4. Comentarii din 2015 ??? dece nu li se da raspuns ? Oare chiar e o poveste de adormit ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant !!!
    Credca este o pacaleala de acestia care ne subjuga !!!
    World Trade Center este de vina ??? Vrajeala !! Atunci era momentul sa se puna in functie !!!
    Hm !!Se vorbeste de " Sfinti " dar se pare de fapt ca aceasta fundatie este facuta de americani , pai de cine altcineva ?! "Americani " au facut aceasta fundatie NESARA inainte sa fi descoperit America Cristofor Columb ????

    RăspundețiȘtergere