Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 noiembrie 2015

Tot ce se întâmplă face parte din orchestrație.

Comunicare cu entități superioare.
(18 nov. 2015; channeleri:
- pentru Sf. Germain și " Cel care Servește”, channeling-ul este asigurat de James McConnell
- pentru Lady Nada și Ashira, canalizarea a fost făcută de dr. Susan Sammarco
(Notă: Aceste mesaje au fost primite în timpul programului nostru săptămânal „Pregătiți-vă pentru Schimbare”, grupul din Glendale, AZ la 15 noiembrie, 2015)
Traducere Const.Mihăilescu

Sf. Germain 
Sunt Saint Germain. Eu sunt cu voi de multe ori, chiar și în acele momente când voi nu conștientizați acest fapt. Noi suntem mereu aici și totdeauna suntem parte din voi. Suntem mereu aici si suntem mereu o parte din voi.
În aceste vremuri, acum, care sunt perioade de consternare, ori de adevărat travaliu, trebuie înțeles că totul face parte din marea orchestrație programată cu foarte mult timp înainte.
Acceptați, vă rog, că voi toți sunteți frații și surorile mele. Toți. Chiar și cei care se dedau la aceste fapte (reprobabile). Suntem una cu ei, de asemenea. Nu există nici o separare, cu excepția celei create de propria voastră minte. Această înțelegere a lipsit până acum; vechea credință – a separării, a început să dispară.
Tot ceea ce se întâmplă acum are o motivație, o justificare. Da, există oameni care suferă, da, există oameni în durere. Dar voi trebuie să știți că suferința și sacrificiul lor are un rost, face parte dintr-un tablou mai mare. Consolați-vă cu aceasta.
Ei au venit cu un contract și au mai avut vieți pe Pământ. Ei au rămășițe din vechile programări care fuseseră elaborate pentru evul mediu. Sufletele lor doresc să se mute în epoca Luminii și, pentru aceasta, se scutură de sechelele trecutului.
La rândul vostru, voi faceți parte din acest program, chiar dacă aceasta înseamnă suferință și evenimente traumatizante. Toți aveți rolul vostru în această piesă plină de dramatism, uneori. 
Lucrurile se precipită căci planul a ajuns la sfârșitul perioadei de realizare.
Chiar faptele care au avut loc recent sunt o dovadă că cei din spate, în graba lor de a nu pierde oportunitățile, au ales moartea corpului lor fizic. 
Cei care au mizat pe producerea haosului și a fricii, gândindu-se că prin aceasta cresc negativitatea, nu realizează că, de fapt, contribuie la contrariu. Aceasta deoarece, prin acțiunile lor, provoacă solidaritate, unire, neînfricare. Aceasta înseamnă că, pe total, s-a obținut o creștere a sentimentului de iubire și de compasiune, adică exact ceea ce întunericul nu și-ar fi dorit. Este o dovadă convingătoare că Pământul nu mai este un ogor fertil pentru energiile joaselor vibrații.
Parțial, vălul a fost tras de pe fețele voastre. Da, după cum vi s-a mai spus de multe ori până acum, vălul se ridică. Cine începe să privească prin perdeaua subțiată va vedea noua realitate, nu vechea iluzie. 
Noul soare luminează, trimițând în univers nuanțe ale spectrului său luminos, modulat cu noi înțelegeri. Lumina aceasta nu este menită doar să lumineze ci să fie decriptată și înțeleasă, căci ea conține mesaje și codificări.

A sosit momentul, frați și surori ale mele. Acum este momentul adevăratei înțelegeri a cine sunteți voi cu adevărat. Treziți-vă și înțelegeți că cel de lângă voi nu este dușmanul vostru ci fratele sau sora voastră. Asta pentru că noi toți UNA suntem.
Suntem cu toții parte din Marea Sursă. Cu toții avem în noi scântei din Marea Sursă.
Să știți că aceste fapte vor continua să se întâmple. Și ei mai pot avea încă unele manifestări aici, dar  manifestărilor dure și însângerate vor deveni din ce în ce mai rari. Cei care sunt în spatele acestor acțiuni (păpușarii) vor descoperi că acțiunile lor de intimidare și exterminare nu-și vor face efectele pe care ei au contat.

Puteți fi siguri acumaceste acțiuni vor duce la înțelegerea nu numai a inutilității lor, dar și la autodinamitarea șanselor de evoluție ale inițiatorilor. Noul val al trezirii este inevitabil și el cuprinde întreaga voastră planetă.
Această trezire va aduce noi experiențe, pentru noi niveluri de înțelegere.
Chiar și acele schimbări în sistemul financiar, la care eu am lucrat foarte mult, vor aduce modificări și schimbarea felului de a gândi al celor din acest domeniu al vieții.
Punerea în practică a acestei măsuri, care a durat suficient, este foarte aproape. Multe lucruri se întâmplă în multe părți ale lumii, cu ocazia implementării noului sistem financiar mondial. Mulți oameni lucrează pentru aceasta și sunt parte a efortului general de schimbare. 
Puțin a mai rămas până când acest program să fie aplicat la nivel de masă. Cei care s-au opus sau au crezut că pot face din aceasta o afacere cu câștig personal sau de grup, constată că s-au înșelat. 
Marea majoritate a acestora vor da socoteală pentru faptele lor. Jocul lor murdar a fost descoperit și anihilat.


Lumea voastră este pe punctul de a face pasul decisiv și eliberator. Mai aveți un pic de răbdare! La cât ați îndurat, merită și acest ultim efort.
Cu sau fără voința potrivnicilor, Epoca de Aur a omenurii prinde contur și pe planeta Pământ.

Sunt Saint Germain. Eu sunt cu voi în orice moment. Ori de câte ori aveți nevoie, chemați-mă. Sunt foarte eficient căci mă folosesc de puterea Flăcării Violet. Invocați prezența și ajutorul meu și al colaboratorilor mei, de fiecare dată când aveți nevoie.
Pacea și iubirea să fie cu fiecare dintre voi.
"Cel ce Servește" (OWS).
Salutări. Mă bucur să fiu aici cu voi din nou.
Noi nu avem neaparat de transmis un mesaj, dar putem răspunde cu siguranță întrebărilor care ne vor fi adresate. Știm că Lady Nada este gata să ne ajute pentru a vă oferi răspunsuri la nivelul așteptărilor voastre. Deci, așteptăm întrebări.
Întrebare: Există un anumit motiv pentru care Parisul, Franța în general, au fost ținta atacului terorist?
OWS”
Așa cum s-a mai spus, totul este parte dintr-o orchestrație mai largă care are loc în această perioadă. Nu este nimic care să particularizeze aceste locuri, tot ceea ce s-a urmărit a fost obținerea unui efect cât mai devastator, care să producă multă îngrijoarare, multă teamă.
Însă compasiunea, solidaritatea care s-au născut, ca răspuns la aceste acțiuni, vor da peste cap socotelile pe care și le-au făcut inițiatorii. Lumea iese din această încercare tragică, mai puternică, mai hotărâtă și mult mai edificată asupra a ceea ce ar trebui să facă în viitor. Unitatea nu s-a distrus ci s-a consolidat. Și aceasta face parte din prevederile Planului. Lumea se va trezi mult mai repede și va înțelege care este calea de urmat.
Pentru că dacă s-ar permite fricii să prolifereze, atunci perspectiva ar fi de micșorare a vibrațiilor ființelor umane și sistemului zonal sau planetar. Asta ar fi inacceptabil căci ar însemna ca lumea, în disperarea ei, să dea „apă la moară” întunecaților care ar obține noi volume de negativitate, hrana fără de care ei nu pot exista.
Ei doresc rămână la nivelele inferioare unde vibrațiile sunt joase și unde se simt „ca peștele în apă”. Din acest motiv ei fac ceea ce mai pot pentru a obstrucționa creșterea frecvenței de vibrație, ceea ce înseamnă opoziția față de procesul Ascensiunii. Da, întunecații doresc și luptă din răsputeri pentru ca planeta și umanitatea să rămână în iluzia 3D. Cu cât frica, panica și catastrofele, toate aceste tipuri de lucruri care rezonează pe frecvențe inferioare sunt mai mari, cu atât înaintarea spre Lumină, spre dimensiunile superioare ar fi întârziată. Lupta lor este pierdută; dar dacă tot au pierdut „jocul” măcar încearcă să întârzie inevitabilul, cât mai mult posibil. Vă garantăm că aceste mici succese ale întunecaților sunt incapabile să oprească înaintarea umanității spre 5D.

Este important ca lumea să nu se panicheze, să nu dispere la producerea acestor evenimente tragice. Toți trebuie să vă amintiți că NU EXISTĂ MOARTE. Nu trebuie să faceți jocul întunecaților. Atitudinea voastră fermă va avea efectul contrar celui așteptat de inițiatorii atacurilor.
Internetul vă stă la dispoziție pentru a socializa, pentru a vă încuraja și pentru a vă organiza riposta la acțiunile teroriste. Voi sunteți cei mulți și puternici; ei sunt o infimă cantitate de suflete rătăcite.

Calea aceasta a atentatelor a început pe 9-11. Chiar și atunci evenimentele au însemnat un succes pentru Libertate, pentru Lumină și o înfrângere pentru întunecați. Înțelegeți?
Ashira, dorești să adaugi ceva?
Ashira
Ai avut o prestație bună, mai ales la începutul acestei întâlniri. Un bun prilej pentru ca audiența să-și manifeste diversele opinii. Și totuși, întrebați-vă câți dintre voi, cei aflați în această sală, ați gândit și simțit la fel, la unison. Translatați asta la nivel global și veți avea un tablou mult mai edificator. Mulți vedeți și auziți lucrurile și evenimentele diferit. Chiar și cei care cred că s-au trezit încă răspund diferit. Este o certitudine că Illuminati sau Cabala nu au primit răspunsul așteptat. Acest lucru nu va duce la WWWIII (?!) V-am spus asta de multe ori. Toată lumea răspunde într-un mod diferit.
"OWS"
Și încă un lucru, veți găsi că tot mai mulți oameni vor începe să folosească cuvântul, "destul!". Și aceasta începe să se întâmple aici. Veți vedea din ce în ce mai mult în curând. Acesta deoarece, punctul la care s-a ajuns înseamnă suficient, DESTUL. 

Dacă nu mai sunt întrebări, încheiem cu această chestiune. Tu, fiecare dintre voi, sunteți parte din ceea ce se întâmplă aici și acum, căci toți sunteți înglobați în Marele Plan.
Nu întoarceți spatele acestor evenimente, dacă vin, lăsați-le să vină dar folosiți-le în avantajul creșterii voastre. Nu vă lăsați pradă deznădejdiei sau fricii. Înlocuiți frica cu iubire. La asta Illuminatii nu se așteaptă. Ei mizează pe frică, pe disperare. Lipsa acestui rezultat, pe care ei au scontat, îi dezarmează, îi face incapabili de a mai înțelege ceva și îi pune în imposibilitatea de a mai continua. Pentru ei Iubirea este o marfă care nu se caută și, oricum, în mintea lor, este fără valoare, chiar fără sens.
Ce se întâmplă atunci când totul este liniștit, fără evenimente, fără catastrofe? Viața merge înainte, nimic nu bulversează comunitatea. Când însă asemenea evenimente nedorite apar, oamenii își amintesc unii de alții, apelează unul la celălalt, se ajută pentru a depăși situația dureroasă. Se cheamă că „solidaritatea a fost scoasă de la naftalină”. Oamenii care mai înainte erau străini, sau se comportau ca atare, se apropie, se destăinuie, pun compasiunea „în funcțiune”, au sentimente de înțelegere și de iubire, se ajută. Rezultatul? Creșterea prin salt a energiilor pozitive. Aceasta este ceea ce se întâmplă acum, în urma evenimentelor de la Paris. Dar asemenea evenimente vă fac să vă gândiți nu numai la suferința europenilor dar și a celor din teatrele în care agresiunea și moartea sunt la ele acasă. Chiar dacă asemenea evenimente vă radicalizează, începeți să nu-i mai considerați pe toți cei care vin niște teroriști. Această schimbare are loc acum în ființele umane conectate la aceste evenimente. Aceasta înseamnă că lumea se trezește.
La ură și dușmănie se răspunde din ce în ce mai mult cu iubire, compasiune și înțelegere. La urma urmelor, indiferent de limba pe care o vorbesc, de religia care o împărtășesc, de culoarea pielii etc, toți sunt frații voștri. PLANETA SE TREZEȘTE!
Shanti. Pacea fie cu voi.
Lady Nada
Eu sunt Lady Nada și am fost alături de voi pe tot parcursul întâlnirii de astăzi, ascultând tot ceea ce s-a spus. Mă alătur celor spuse de St, Germain și de ceilalți.

Vă reînnoiesc sentimentul meu de iubire pentru fiecare dintre voi. Știm că aceste vremuri sunt dificile pentru voi și greu de depășit.
Și totuși, pe cei din acest grup, cei care citiți aceste cuvinte, cei care aud mesajele noastre îi vedem ca participanți care aduc mai multă iubire, mai multă înțelegere, mai multă compasiune, mai multă dorință de Lumină. Fiecare ființă trezită caută Lumina.
Chiar această întâlnire este una a iubirii, a compasiunii și a dorinței de a ajunge acolo unde nu este decât Lumină. Implicați-vă la nivel de suflet în aceste evenimente și doriți ca totul să aibă un sfârșit fericit. Fiți o parte a Planului, fiți parte a procesului. Umpleți-vă inima de bucurie și de speranță și expediați aceste „pachete” peste tot, dat mai ales acolo unde suferința este la cote maxime. Învestiți totul în IUBIRE!
Vă mulțumim pentru gândurile voastre de astăzi, pentru înțelegerea voastră. Să știți că fiecare dintre voi este important în acest proces de instaurare a domniei Luminii pe planetă.
Mulțumesc, James, pentru meditația care a uniformizat gândurile și sentimentele participanților la această întrunire.
Faceți ceea ce ați fost chemați să faceți! Faceți ceea ce ați promis să faceți! Faceți exact ceea ce se cere a fi făcut acum!
Chemați-ne, invocați-ne prezența și ajutorul, dacă considerați necesar.
Acum umplem această cameră cu dragostea noastră și a voastră și o trimitem în lume.
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu