Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 noiembrie 2015

Statuie veche de 200.000 de ani găsită pe Lună?

Un geolog american care lucrează pentru NASA, dr. Charles Morris, a descoperit într-o rocă lunară adusă de astronauţii misiunii Apollo 11, o statuetă veche de 200.000 de ani! Statueta, cu o înălţime de 25 de centimetri, din metal, reprezintă o femeie – humanoid, cu aripi şi păr lung.
Geologul a dezvăluit că NASA deţine această statuie încă din anul 1969, când a fost găsită într-o rocă adusă pe Pământ de către astronauţii misiunii Apollo 11.

Pe baza analizei chimice, geologii
au estimat vechimea sculpturii la aproximativ 200.000 de ani. Dr. Charles a lucrat pentru NASA timp de 23 de ani, până în 1987, dar menţine legături strânse cu mulţi dintre foştii lui colegi.
Implicaţiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamnă că, odată demult, Luna a avut o atmosferă care să conducă la viaţă. Şi, mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simţ foarte rafinat al frumuseţii”, a declarat el, citat de un site dedicat apariţiilor OZN.
Mulţi se întreabă de ce a rămas totul secret atât de mult timp. „Artefactul a fost o informaţie comună pentru membrii NASA, dar funcţionarii superiori au păstrat-o ascunsă de frica unui efect de panică la nivel mondial. Am obţinut-o pe căi secrete de la persoane care, din motive evidente, doresc să rămână anonime”, a mai afirmat dr. Charles.
Referindu-se la misteriosul obiect, dr. Miles Fredericks (de la New York University) face o trimitere la sumerieni, la relatările lor despre Anunnaki – zeităţi înaripate, care au modelat statuia după propria imagine.
NASA neagă oficial afirmaţiile dr. Charles. Statuia a fost prezentată fotografilor şi presei, iar acum este la o locaţie secretă, pentru analize suplimentare.
Poate aceste „analize suplimentare” vor fi făcute comparativ cu statui şi desene asemănătoare găsite pe Pământ, tot în perioada sumerienilor. Asemenea statui se află în marile muzee ale lumii noastre, detalii despre ele putând fi citite în lucrările lui Zecharia Sitchin. Acestea îi înfăţişează pe zei cu aripi, care nu erau părţi ale trupului lor, ci accesorii ale costumului de zbor, apărând astfel ca nişte vulturi. Câteva exemple: o imagine descoperită în nordul Israelului înfăţişează un cap sculptat al unui zeu cu un coif şi un fel de ochelari de protecţie; statueta descoperită la Mari în 1934; stela sumeriană aflată acum la Muzeul Luvru, despre care Z. Sitchin afirmă: „Mai mult o sculptură în zid decât un basorelief, o înfăţişează pe zeiţă purtând un coif plat cu nişte căşti alungite de parcă ar avea antene şi purtând o pereche de ochelari de protecţie care erau ataşaţi de coif”.

yogaesoteric
19 noiembrie 2015

8 comentarii:

  1. Cum de s-a nimerit? acest artefact intr-o banala roca adusa de pe luna?Inseamna ca toate rocile de pe luna sunt pline de statuete! Cineva(care conduce 3dul) are interes sa ne serveasca cand vrea ea cine stie ce descoperiri prafuite de oculta secreta.De la care anticariat de pe LUNA si l-o fi insusit nenea astronomu made in NASHA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ce vă bazați „argumentația”? Sau credeți că suntem singuri în univers? Suspiciunea, neîncrederea, bârfa rău-intenționată nu cresc vibrația ființei ci o scad. Cea mai bună atitudine este să sperăm că poate fi adevărat, nu să contestăm ceva despre a cărei proveniență nu avem habar; și asta, de dragul de a ne dovedi „istețimea”.

      Ștergere
    2. De ce nu are nici un sef de stat curajul sa faca dezvaluirea originii noastre si a faptului ca Stelarii sunt peste tot in Univers si in jurul pamantului,la o aruncatura de bat,Putin e pe val,avea sansa dar tace...Obama nu mai zic si-a pierdut credibilitatea,toti sefii de stat sunt defapt niste marionete in mainile ocultei...era momentul sa iasa unul in fata si sa dea totul in vileag,barbat curajos a fost JFK,astia sunt niste sclavisori...noi singuri ne eliberam de intunecati! "cum o fi barfa bine -intetionata"?

      Ștergere
    3. Din nou faceți acuzații care ar putea fi nefondate!! Eu cred totuși că Obama nu a trăit încă momentul de conștientizare a scopului pentru care sufletul lui (foarte evoluat) a ales această încarnare pe Pământ. Putin, cred că are preocupări mult mai... pământene, mai aproape de idealuri care caracterizează dimensiunea 3D.
      În ceea ce privește bârfa, formularea nu este nepotrivită dacă admiteți că există și bârfă amicală, prietenească.

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=nT5pEYSkq3c&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ&index=24 la ora 22.12.21ora Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Neste chestii bine intentionate...
    Problema este cand asteptarea este mare noi speram prea mult, iar cand speram nu mai este adevarat, ci speranta!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=KgQCgqUe3LE / https://www.youtube.com/watch?v=95DN88fq8gI ....

    RăspundețiȘtergere