Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 noiembrie 2015

SaLuSa, 08 nov. 2015 (I)

Channeler: Phil LightBody
Traducerea Const. Mihăilescu

În lumea voastră, drepturile și libertățile v-au fost înecate de interesele celor puțini, și înlăturarea acestei situații este prioritatea priorităților societății voastre actuale.
Oamenii și evenimentele sunt aranjate acum, astfel încât să fie restabilite libertățile tuturor și acest lucru va pune bazele ascensionării redresării situației voastre.

[Noi putem deforma spațiul și timpul pentru a ajunge la voi foarte repede, dar numai atunci când există condiții energetice și conjuncturi astrale prielnice.
Cunoaștem că există un anumit risc, atunci când o asemenea călătorie se efectuează și aceasta din cauza slujitorilor întunericului care încearcă permanent să zădărnicească contactul lumilor din lumină cu civilizația voastră.
 Tehnologiile de care dispunem noi depășesc însă cu mult posibilitățile tehnice ale întunecaților de interceptare a navelor noastre, care pentru ei sunt aproape inexpugnabile.]

Indubitabil, nu acțiunile întunecaților ne împiedică să luăm legătura cu voi și să vă vizităm ci voi înșivă, prin nivelul de vibrație încă insuficient pe care-l aveți în sistemul vostru planetar. Noi suntem în așteptarea timpului când nivelul de conștiință al pământenilor ne va permite să rămânem în mediul vostru, fără a ne lua măsuri speciale de supraviețuire. La aceasta se lucrează în prezent, ajutați fiind și de ritmul în care umanitatea voastră se trezește și-și ridică gradul de înțelegere și de conștiință.
Constatăm însă că mulți Lucrători în Lumina, care, de altfel, sunt de un real folos în această privință, munca lor fiind mult apreciată de noi, au început să devină apatici când este vorba de încrederea că este realmente posibil ca civilizațiile noastre să se întâlnească într-un viitor apropiat.

Noi reafirmăm că în acțiunile care se întreprind și care derivă din Planul General, nu se înregistrează decalaje importante. Așa cum am mai spus și cu alte prilejuri, totul este o chestiune de nivel de vibrație.
Au fost timpuri în trecutul mai îndepărtat când nivelul vibrațiilor de pe planeta voastră era suficient de ridicat și ne permitea să venim în contact direct cu voi.
A trecut mult de atunci și, din păcate, nivelul vostru vibrațional a tot scăzut, voi afundându-vă tot mai adânc în densitatea straturilor cele mai de jos ale dimensiunii 3D. Doar în ultimii zeci de ani, cu deosebire în ultimii câțiva, vibrațiile au reînceput să crească și sunt speranțe că această creștere va continua într-un ritm alert. Nu mai reluăm motivele care au condus la redresarea situației, cunoscute destul de bine de aceia dintre voi care ascensionează.
Fluxurile energetice care vi se trimit prin multele portaluri care se deschid, adevărate canale de drenare către Pământ a unor imense cantități de energie luminoasă,
îmbunătățesc permanent condiția energetică a sistemului planetar.

Dumnezeu a auzit apelurile voastre pentru pace și dreptate pe Pământ și noi suntem aici pentru a asigura finalizarea cu succes a hotărârilor luate de Divinitate.
Știți însă foarte bine că totul trebuie făcut cu acceptarea voastră, nimeni neavând dreptul să vă nesocotească liberul arbitru. Degeaba vor alții dacă dacă voi nu veți fi de acord și nu veți dori schimbările (nota C.M.: trebuie atins și depășit punctul critic de acceptare).

Regiunile deșertice ale planetei (n.m.: se referă probabil la Siria, Libia, Tunisia etc) sunt afectate în prezent de conflicte și, pentru a se ajunge la pace, se fac eforturi și din partea celor din afara planetei. (n.m.: prin crearea condițiilor de creștere a conștiinței și frecvenței de vibrație a umanității). O cale alternativă pentru pace și acceptare trebuie grabnic găsită; toate oficinele trusturilor media, care incită la stări conflictuale, în scopul creșterii sentimentului de nesiguranță, trebuie treptat destructurate astfel încât să „funcționeze un fel de oglindă” în care să se reflecteze efectele politicilor de învrăjbire și manipulare. În acest mod, conștiința colectivă se va amplifica și va acționa pentru binele umanității voastre. Trebuie înțeles și modul de gândire ale altora astfel încât să se găsească căi pașnce de conviețuire și acceptare.
Deriva voastră de la calea Luminii s-a redus considerabil astfel încât direcția pe care înaintați acum, dacă va fi păstrată, vă garantează atingerea punctului basculării energetice care vă va asigura ireversibilitatea în evoluție.
Dragilor, lumea voastră este frumoasă și minunat creată; fiecare ființă umană este în fondul ei un izvor de la care vă puteți adăpa.Important este să căutați și să-l descoperiți. Această cercetare, această apropiere nu se poate face în condițiile menținerii urii, disprețului și lipsei de compasiune. Este de neînțeles cum alte civilizații vă descoperă ca briliante, în timp ce între voi, vă considerați inacceptabili.

Iubirea noastră pentru voi este greu de exprimat în cuvintele voastre sărace dar noi facem tot ce putem pentru a vă ajuta să rezolvați criza migrației umane spre Europa. Sistemele europene de cultură, civilizație, economice, sociale sunt grav afectate de acest exod uman, și presiunea enormă asupra lor, le-ar putea chiar prăbuși..

Dacă impactul economic va putea fi relativ repede resorbit, cel cultural și social vor avea reverberații în timp, cu influențe dintre cele mai neașteptate. Și aici rolul liberului vostru arbitru va fi determinant. Cum și cu cine veți construi Noua Eră, se decide încă de pe acum.
Rămâne mereu valabilă opțiunea de a avea încredere și speranță în posibilitățile și abilitățile voastre de a vă crea propria realitate.
Ocaziile de a dovedi blândețe și compasiune față de alții ar trebui să nu fie, totuși, ratate, ele fiind modalități de a vă crea baze pentru evoluție. Oricum, motivații de genul: „și în trecut s-a procedat identic” ar trebui reconsiderate și adaptate la condițiile existențiale actuale. Și aici, Lucrătorii în Lumină au rolul lor de jucat. Cum, până la urmă, toți sunteți UNA, promovarea unor relații sănătoase, de învățare și din experiența altora, poate ajuta evoluției societății umane globale. 

Mulți dintre voi sunt în căutarea adevărurilor ascunse, din surse exterioare precum: cunoașterea experienței altora ori citirea și ascultarea unor mesaje. Cu toate acestea, toate adevărurile se află chiar în ființa voastră. Acolo găsiți cele mai pertinente răspunsuri. „Accesul” în interiorul vostru este poate mai dificil dar, cu siguranță, mai indicat. Aceasta, cu atât mai mult cu cât creșterile în vibrație ale ființei, vor înlesni accesul la comorile din sufletul vostru.
Viața pe Pământ nu este ușoară, căci (se știe) planeta voastră este un loc în care sufletele sunt supuse unor condiții dintre cele mai dure, dar care pregătește sufletul să acceadă mai repede și mai merituos la starea de suflet din Lumină.
Mulți dintre voi au respins ideea de a face "avere" pe pământ preferând să-și „adune comori în cer”. Nu este nimic în neregulă cu avuția materială, cu condiția să fi fost agonisită cinstit, prin eforturi personale și cu respectarea tuturor legilor scrise sau nescrise ale dezvoltării.

Mulți își aglomerează viața atât de mult cu preocupări materiale încât își neglijează propria persoană, atât în ceea ce privește hrana materială cât și, mai ales, hrana spirituală. Alții sunt puternic angajați în munca lor spirituală, încât uită că mai au și un corp fizic de care trebuie să se îngrijească.
Dragul Mike Quinsey și alții ca el, care au servit Lumina mulți ani, a făcut o diferențiere netă între materialitate și spiritualitate. Mulți ani el a stat neînfricat în fața întunericului, dovedind determinare și devotament și probând însușiri certe de măestrie.
Cei care pot vedea lumina, iubirea și speranța, chiar și atunci când lucrurile par a fi sumbre, au calificarea și recunoașterea de a oferi celorlalți îndrumare spirituală, cu care să-i  înarmeze pentru a se putea proteja împotriva pericolului de a permite întunericului să se extindă asupra lor. 
Bucurați-vă de viața pe care v-ați ales-o, dacă ea corespunde în cel mai înalt grad țelului pe care-l urmăriți și căruia v-ați dedicat cu pasiune. Aceste piste nu trebuie abandonate, indiferent cât de dificil se poate dovedi, la un moment dat, traseul.

Nimeni nu ar putea susține că o mare parte din activitatea în lumină, făcută pentru a ajuta ascensiunea altora a fost doar un act altruist. A existat și un interes personal sau măcar speranța că undeva, cândva, cineva va ține cont de activitatea ta. 
Și aceasta este adevărat, căci lucrul pentru înălțarea altora are implicații favorabile și asupra înălțării tale. Lucrul cu Lumina și în Lumină, ajută la curățarea ființei cu asemenea preocupări, de tot zațul care a mai rămas.
Totul lucrează în sincronicitate armonioasă. De fapt, apariția sincronicităților în viața cuiva, reprezintă o certă dovadă a urcării pe scara evolutivă a ființei.

SURSA: http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt

Un comentariu:

  1. Are mare dreptate SaLuSa in tot ce spune.Dar oare,cum sa-ti mentii vibratiile cat mai sus cand intampinam tot felu de probleme, in aceasta lume nebuna?Eu unu, abia astept intalnirea cu fratii nostri din stele.Dumnezeu sa ne ajute sa ne ridicam vibratiile cat mai sus.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere