Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 noiembrie 2015

Mesaj de la Spiritul meu Superior.

(13 nov. 2015; channeler: Mike Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu 

Dragi prieteni,
Unii dintre voi nu vor fi citit că am decis să nu mai fac channeling pentru SaLuSa. În legătură cu această decizie, am primit un mesaj de la St.Germain, prin Nancy Tate, în care mi se sugera să canalizez direct cu Sinele meu Superior. Nu încercasem  anterior acest mod de legătură, dar am decis să încerc. Mai ales că mi se indicase o asemenea posibilitate. Spre surprinderea mea, încercarea a fost reușită. Mesajul pe care l-am primit de la Sinele meu Superior este următorul:
Nimic nu se va întâmpla în această perioada, care să anunțe victoria Luminii, deși acesta este un fapt real.
Cei întunecați sunt monitorizați și ținuți în frâu, puterea lor fiind în mare parte diminuată. Nu va trece mult până când ei vor fi complet imobilizați și aduși în imposibilitatea de a-și pune planul de întemnițare a sufletelor de pe Pământ în aplicare.
După cum poate ați observat, multe acțiuni pozitive au fost întreprinse de forțele Luminii, peste tot în lume. Lumina este acum forța dominantă pe Pământ și, cu ajutorul ei, sunt scoase la iveală multe dintre secretele pe care cei întunecați le țineau ascunse față de umanitate. Acum adevărul iese mult mai repede la suprafață și nici-o forță nu-l mai poate împiedica să fie cunoscut lumii. Umanitatea află acum modul în care a fost indusă în eroare și va impune măsurile de schimbare.
Mulți Lucrători în Lumina au fost pregătiți pentru a activa în această perioadă și asta le dă o mult mai bună cunoaștere și posibilitate de a lucra deschis, fără a mai fi obstrucționați de cineva. 
Cu toate acestea, se recomandă multă precauție și acțiuni de bun simț pentru ca nimeni să nu se expună unor eventuale acțiuni potrivnice. Cu siguranță, întunecații vor mai încerca metode de a produce teamă și panică în lume și pentru a descuraja bunele intenții și munca minunată a Lucrătorilor în Lumină.
Maleficii au nevoie disperată de energiile negative, pe care le pot obține prin producerea fricii în mintea oamenilor, căci aceste energii reprezintă hrana lor, sursa lor de putere. De asemenea, întunecații vor încerca măcar să întârzie unele acțiuni ale Luminii, conștienți fiind că nu le mai pot anula.

Lucrătorii în Lumină sunt legați între ei chiar cu puterea pe care le-o dă Lumina. În conformitate cu Legile Numerologiei, anumite numere conferă sau canalizează putere. Frecvența de vibrație caracteristică a unor numere se acordă și reverberează cu anumite ființe la anumite date.
Fiecare dintre voi, în special Lucrătorii în Lumină, trebuie să joace un rol anume, contribuția voastră adăugându-se la întreg.
Este o perioadă în care puterile voastre intuitive (intuiția) vă vor ajuta foarte mult, astfel încât să fiți ghidați exact în momentele în care aveți cea mai mare nevoie de a găsi soluția corectă.
Un indicator important al posibilităților voastre este starea, disponibilitatea, în care vă aflați. Când vă simțiți siguri pe voi, încrezători în puterile și posibilitățile voastre, este semn că totul este în regulă, că puteți demara acțiunea pe care o intenționați.

Pentru a vă proteja de energiile malefice ale câmpurilor care încearcă să vă penetreze ființa, vă recomandăm ca, prin mentalul vostru să vă creați un strat protector (un sac) care să vă înconjoare corpul și care să vă apere de orice încercare de pătrundere în aura voastră a unor energii negative (nota C.M.: dimineața, înainte de micul dejun, faceți o invocație cerând Divinității să vă ajute să vă creați în jurul corpului un strat energetic de lumină care să vă apere de orice încercare de intruziune a unor energii nebenefice. Imaginați cum vă creați acest strat protector luminos și impenetrabil pentru frecvențele joase. „Observați” cum aura voastră este suficient de groasă, continuă, frumos colorată și alimentată prin cei 7 centri de forță principali cu energii benefice din cosmos. Mulțumiți pentru ajutor. Pe timpul zilei, ori de câte ori vă simțiți agresați energetic, „retrageți-vă” fulgerător în interiorul stratului energetic protector pe care vi l-ați creat imaginar în acea dimineață).
Cei mai mulți Lucrători în Lumină cunosc aceste tehnici de protecție și nu au nevoie să mai primească indicații în acest sens. Această protecție este foarte utilă atunci când vă încearcă un sentiment de teamă. Frica și îndoiala pot afecta capacitatea voastră de a rămâne în Lumina, de aceea este recomandat să aveți permanent o atitudine pozitivă. Apelați la ființe superioare, cum ar fi Saint-Germain, dacă aveți nevoie de ajutor, și el vă va proteja cu Flacăra Violet.
Amintiți-vă în orice moment că sunteți o Ființă puternică cu posibilități multiple. Voi sunteți dumnezei în devenire și cunoașteți de fapt calea pe care trebuie s-o urmați.

Multe evenimente pozitive iau formă și, în curând, vor întra în realitatea voastră, cu consecințe uimitoare.
Voi nu ați fost niciodată singuri, iar în acest moment de mare însemnătate și semnificație, veți descoperi cât de bine ați fost apărați de prietenii și frații voștri din univers și din tărâmul celest.
Ambarcațiunile fraților și prietenilor voștri sunt aproape de voi, chiar dacă voi nu le puteți vedea și nu sunteți conștienți de aceasta.

Multe vă sunt acum invizibile și aceasta nu numai din cauza vibrației voastre încă insuficiente, dar și pentru că este necesar ca voi să fiți protejați. 
Amintiți-vă că vă puteți proiecta gândurile pentru a obține materializări (care, deocamdată nu se produc instantaneu ci după o anumită perioadă de timp).
Creativitatea voastră poate fi mult amplificată dacă, pentru anumite obiective, solicitați sprijin de la Divinitate sau de la ghizii voștri spirituali. De asemenea, la întrebările pe care vi le puneți, primiți răspunsuri în diferite moduri. Condiția este să nu le treceți neobservate. Vă garantăm că fiecare dintre voi este apărat pentru a-și duce până la capăt programul de viață cu care a venit în această încarnare; asta, dacă nu cumva faceți alte alegeri.
Unele dintre răspunsuri, soluții la unele probleme, le primiți cu ocazia deplasărilor pe care le faceți în corpul vostru nefizic, în planurile astrale, atunci când corpul vostru fizic doarme. Însă, doar unii dintre voi își mai amintesc frânturi din realitățile de dincolo, trăite în astral.
Voi sunteți acum ferm plasați pe calea Luminii, iar frecvența voastră de vibrație crește constant dar treptat.
Aveți un viitor glorios înainte și aceasta justifică marea bucurie pe care o trăiesc cei care văd progresul vostru.  
În prezent, energiile vechi au încă valori importante dar sunt mult diminuate față de momentul în care procesul accelerat al ascensiunii a demarat.

Lumina este forța supremă de pretutindeni și ea face o treabă extraordinară cu ființele umane de pe Pământ, în această perioadă de grație.
Sufletele care, din diverse motive nu-și vor ridica frecvența de vibrație, se vor muta pe un alt tărâm, unde vor găsi posibilități optime de progres, cele mai indicate pentru nivelul lor evolutiv actual. 
Fiți siguri că toate sufletele sunt tratate în mod egal și cu corectitudine absolută, astfel încât acestea să poată ocupa locul cuvenit în tărâmurile creației.
Nu există greșeli în modul în care ființele își conduc viața, totul este așa cum și-a programat fiecare suflet. Nu uitați că fiecare suflet are dreptul de a alege calea evoluției sale. Natural, ca urmare a atașamentelor lor, sufletele primesc efectele acestor acțiuni.  Important este să se înțeleagă că nimic nu este greșit în modul în care se derulează viețile ființelor.
În straturile inferioare ale vibrațiilor de pe Pământ ați avut o mulțime de experiențe, care v-au produs și suferință, dar sufletele voastre au ieșit mult mai puternice din aceste experiențe, față de perioada de început a călătoriei voastre. Ați trecut prin multe teste și multe evenimente care și-au pus amprenta pe fiecare dintre voi.
Acum nu, dar în viitor, după ce vibrația voastră va crește corespunzător, veți putea afla tot ceea ce s-a întâmplat cu voi de-a lungul eonilor. Atunci veți avea acces la înregistrările Akashice, unde este consemnat totul.

Vă aflați în vremuri volatile, când puteți fi ușor deviați de la planul vostru de viață. De fiecare dată puteți însă cere ajutorul ghidului vostru spiritual.
Viața pe Pământ poate fi greu de suportat și testele sunt pe măsură. Dar nu uitați că voi vă îndreptați spre mai bine nu spre mai rău.                                                                     
De cele mai multe ori prietenii sunt suflete cu care ați petrecut multe vieți împreună. Atunci când îi veți întâlni pentru „prima dată” veți avea sentimentul i-ați mai văzut cândva, că în trecut v-au fost apropiați și că puteți avea deplină încredere în ei.
Cunoașteți, desigur, că, de obicei, familiile de suflete aleg să meargă împreună, să se încarneze împreună, pentru a-și continua experiențele și a se ajuta reciproc.
Totuși, aceasta nu este o regulă cu aplicabilitate strictă. De menționat că, în noua viață, sufletele nu-și mai păstrează neapărat ierarhia anterioară, și aceasta ca urmare a acumulărilor diferite din viața încheiată. Aceasta, mai cu seamă în plan spiritual.

Cu ocazia schimbărilor benefice prin care trece fiecare suflet, în această perioadă specială, majoritatea sufletelor se vor muta mult mai repede la nivele superioare de vibrație. Cu cât creșterea va fi mai importantă, cu atât gradul de suportabilitate a noilor situații va fi mai ușor de parcurs, ființele având mai multe posibilități și soluții de rezolvare. Mulți se vor „deconspira” ca având abilități și capacități deosebite de a participa și contribui la derularea procesului ascensiunii. Cei din jur vor începe să-i recunoască și să le caute prietenia și sfatul.
Oricum, sugestia valabilă la nivel global este să aveți credință și să rămâneți centrați pe inima voastră. Atunci, orice sentiment de teamă va fi inhibat și ființa va urma calea sufletului.
Entitățile din Lumină vă vor însoți mereu, pe întregul drum al ascensiunii voastre.

Sunt Mike Quinsey și te las cu dragoste și binecuvântări mele.
Fie ca Lumina să vă arate mereu calea, pentru a ajunge la minunata destinație către care ați pornit.

Website: Tree of the Golden Light
Translations available http://gfbymikequinsey.blogspot.pt/2015/11/13-november-2015.html




Un comentariu: