Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 noiembrie 2015

Mesaj de la Adama.

( 22 nov. 2015; channeler Denise Laberge )
Traducere Const. Mihăilescu.

Eu Sunt Adama.
Dragilor, pe fiecare dintre voi, cei care citiți acest mesaj, vă învăluiesc cu iubirea inimii mele deschisă și primitoare. Acest mesaj este încărcat cu energia inimilor noastre, a celor care trăim în Telos, energie pe care o predăm inimilor voastre.

Inima fiecăruia dintre voi vă vorbește permanent și vă arată calea pe care este bine s-o urmați. Inima voastră vă cere s-o ascultați și să vă ancorați ferm în realitățile pe care vi le prezintă, dacă îi acordați atenție. Calea spre Divinitate trece cu necesitate prin inimă. Inima voastră vrea acum să fie auzită și ascultată. Prea mult timp a fost neglijată, prea mută vreme i s-au nesocotit dorințele. Ea a cerut mereu, dar, de foarte multe ori nu i s-a acordat atenția pe care o merita.
În mai multe dintre viețile voastre trecute, inima voastră s-a exprimat doar în șoaptă, doar suficient pentru a vă personaliza. 
Ei bine, acum inima voastră țipă, nu mai vrea să fie neglijată, nu mai vrea să sufere din cauza alegerilor nepotrivite pe care, uneori sau deseori, le faceți, mânați de dorințele voastre lumești, de dorințe exclusiv materiale. 
Inima voastră a ieșit acum la „drumul mare” și-și anunță cu mai mult curaj ca niciodată setea sa de libertate, de fericire de împlinire. Da, aceasta vă impune un nou mod de viață, o altă paradigmă.

Vreau ca în acest scurt mesaj să vă vorbesc despre felul în care voi vă trăiți viața.
Dragi pionieri ai Iubirii Hristice, vă invit să recunoașteți marile schimbari care au început să apară în conștiința voastră și în forul vostru interior.
Impulsurile inimii voastre vă invită să treceți de urgență la modificări, la schimbarea de atitudine, la schimbarea convingerilor și chiar a obiceiurilor, a tabietelor.
Trebuie, mai întâi de toate, să renunțați la rutină, la comoditatea de a vă complace în vechile tipare.
Opriți obiceiul de a nega ceea ce simțiți profund în ființa voastră! Toate emoțiile, toate sentimentele care vă încearcă doresc să vorbească despre voi ca entități create din iubire. Dați-le atenție, nu le mai trimiteți la „plimbare”!

În prezent în ființa fiecăruia dintre voi apare și se dezvoltă o armonizare, o punere de acord cu ceea ce dorește inima voastră și mintea voastră. Aceasta este tendința, dacă voi nu vă opuneți cumva ca ea să se manifeste. Inima voastră vrea să vă pregătească întreaga ființă pentru energiile Noului Pământ.
Diversele voastre rețele energetice (cele din afara dar și cele din interiorul vostru) se transformă și încep să se apropie de cele care se regăsesc în dimensiunea a 5-a, către care vă îndreptați. Multe și importante modificări se produc în aceste rețele energetice, chiar dacă majoritatea dintre voi nu le puteți conștientiza. 
Doar, din când în când, apar efecte, apar tendințe și tentații neobișnuite altă dată la ființa care sunteți. Poate nici nu le sesizați, poate nici nu le dați atenție, dar voi, cu certitudine, vă schimbați „din mers” ca preocupări, preferințe, tabieturi etc. 
Mai degrabă, vă sesizează schimbările cei de lângă voi . Asta nu e rău și nici bine, este un semn al intrării în normalitatea dimensiunii către care mergeți.
Pentru a crea condițiile cele mai bune de armonizare cu energiile Luminii, vă invit să  începeți să aveți mai multă încredere în voi, în inteligența voastră, în destinul vostru și să nu vă alarmați din cauza unor atitudini diferite pe care, la un moment dat, sunteți tentați să le aveți. Singura verificare necesară este să vă asigurați că acea pornire, acea alegere este și alegerea inimii voastre.
Vă invit să trăiți cu mai multă încredere în viitorul vostru, ca indivizi și ca societate. Știm, acum parcă nimic nu este perfect, nu este nici măcar acceptabil, dar nu uitați că prezentul vostru se află într-o amplă transformate spre mai bine.
Cu cât vă ridicați nivelul de încredere (care înseamnă și ridicarea vibrațiilor), cu atât ceea ce urmează va corespunde mai mult năzuințelor voastre.
Nu, nu sunt vorbe fără conținut, căci, nu uitați, voi sunteți energie, gândurile și năzuințele voastre sunt energii, toată creația (din care și voi faceți parte) este un nesfârșit ocean de energie, și de acolo toți ne alimentăm. Important este să știm cum să facem asta. Și, prima condiție pentru a reuși este să avem încredere, în noi, în sistem, în SURSĂ
De unde știți voi că faceți bine, că alegerile voastre sunt bune? Din vibrațiile inimii. Când ceea ce ați decis să faceți, ceea ce gândiți, ceea ce intenționați vă crează o strare de încredere, de optimism, înseamnă că alegerea este potrivită, că deschideți și mai larg ușa energiilor superioare ale dimensiunii 5D. 
Seara, înainte de culcare faceți o scurtă recapitulare a evenimentelor zilei care se încheie și veți găsi, cu siguranță, elemente care vă vor arăta că, înafara calvarului cu care, posibil, v-ați confruntat, au existat și indicii ale progresului, ale faptului că ați mai făcut un pas înainte. Acest exercițiu simplu vă va ajuta să vă întăriți, în continuare, încrederea în viață.
Veți constata, cu această ocazie, că totdeauna atitudinea binevoitoare, prietenească, caritabilă v-a adus mai multă satisfacție decât orice altceva. Iubirea față de propria ființă, și față de cei cu care relaționați, vă asigură starea de bine de care aveți nevoie tot timpul. Legile care stau la baza vieții sunt legile iubirii nu ale urii și nemulțumirii.

În calitatea voastră de „cavaleri ai Luminii”, voi învățați să vă retrageți în ambientul creat de încredere și de iubire. Nu lăsați nimic neclarificat, „nespălat” cu Lumină, indiferent de complexitatea situațiilor pe care vi le creați. 
Să știți că fiecare pas pe care-l faceți pe cale, ajută lumii voastre să se transforme, să iasă din strânsoarea iluziei separării.
Vibrația fricii este incompatibilă cu vibrația inimii voastre reale și divine. Atâta timp cât acceptați în viața voastră frica (de insucces, de necunoscut, de sărăcie, de boală etc) vă ridicați singuri un zid impenetrabil între conștiința voastră și inima voastră. Orice vibrație de teamă vă încastrează într-o celulă a separării.
Dragilor noștri curajoși, alegeți să vă trăiți viața cu demnitate, cu prietenie și cu iubire. Transformați fiecare tentație de frică în bucurie, în încredere deplină, în voi și în Creatorul vostru, care nu v-a dat viață ca să vă pierdeți în nimicnicie, în promiscuitate, în temnițele întunericului. Voi sunteți creați pentru bucurie, pentru libertate, pentru o existență foarte lungă, reală nu iluzorie.
Eu sunt Adama, cel care vă cunoaște foarte bine. 
Lăsați-vă purtați pe aripile entuziasmului victoriei!

Sursa: http://home.tb.ask.com

5 comentarii: