Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 noiembrie 2015

Dezvăluirea : războiul pentru adevăr.

De DAVID WILCOCK, 25 nov. 2015
Traducere Const. Mihăilescu

Doborârea unui avion civil rusesc în Egipt, „atacul de cord "al fondatoruluiRussia Today” în DC, asomarea uimitoarei rachete OZN deasupra LA, atacurile teroriste din Paris și doborârea avionului militar rusesc de către Turcia, pot fi considerate semnale că lupta pentru Dezvăluire a ajuns la punctul culminant.
Cel puțin șase surse diferite din interior ne spunAlianța a ajuns la o decizie foarte importantă: Membrii Alianței au fost de acord, în cele din urmă, să meargă mai departe cu Dezvăluirea.
Aceasta va implica și publicarea unui imens volum de informații care până acum erau clasificate, ceea ce va schimba radical tot ceea ce credeam că știm despre lumea de azi.
Pasul acesta poate fi făcut printr-un anunț prealabil oficial, care să aibă loc într-un viitor nu prea îndepărtat, în care să se recunoască existența unor civilizații inteligente extraterestre care au nave spațiale în jurul planetei și o programare pentru a vizita planeta.
În prezent, deja există o inițiativă care va fi pusă în aplicare în scurt timp, problemele de fond și de detaliu urmând a fi negociate și rezolvate într-un termen mai lung.


După analizarea celor cinci evenimente enumerate, considerate foarte neobișnuite și cu o doză importantă de violență, majoritatea surselor noastre interne au transmis știri aflate din surse independente una de alta, dar cu conținut asemănător (inclusiv prin utilizarea noului procesor Intel).

"Vechea Ordine Mondială" nu vrea ca aceasta să se întâmple.

Doar grupul Vechea Ordine Mondială condus de Cabală este acum principalul oponent la continuarea programului „Dezvăluirea”. 

Și, ca de obicei, maleficii pun la cale acte teroriste care să abată atenția lumii și prin care să oprească realizarea întâlnirii dintre civilizația umană și civilizațiile universului. Actele teroriste asupra Franței și Rusiei se înscriu în efortul pe care-l fac forțele întunericului de a zădărnici întâlnirea dintre civilizația umană și unele civilizații prietene din univers.
Aceste atacuri au ca scop intimidarea conducătorilor țărilor Alianței și crearea sentimentelor de frică, în speranța că aceste țări vor renunța la intenția lor de a dezvălui marele secret al existenței altor lumi în univers, civilizații ale căror nave survolează cerul planetei de mai multă vreme.
Independent de cum va decurge starea de beligeranță și de neliniște în lume, săptămânile și lunile următoare ar putea fi decisive în ceea ce privește decizia de a continua derularea pregătirii Marelui Eveniment al DEZVĂLUIRII.

https://pathwaytoascension.wordpress.com
------------------------------------------------------------------------
Lupta între Alianță și Cabală pentruDezvăluire” se „încălzește” și capătă accente dramatice.  

China a efectuat al doilea experiment de "explozie chimică", deși piața mondială a acestui tip de armă este în cădere liberă.

Dow a scăzut cu peste 530 de puncte, de vineri și încă 588 de puncte în preajma zilei de luni.
Aceste evenimente sunt anunțate cu titluri uriașe, multe agenții de prognoză făcând speculații pe această temă din ce în ce mai fierbinte. 

Energiile inteligențelor galactice par a împinge lumea noastră spre o trezire în masă.
Analiza socio-economică a evenimentelor recente de pe planeta Pământ reprezintă doar o mică parte dintr-o dramă cosmică mult mai mare, care se desfășoară chiar acum în unele sectoare ale Creației.  

 http://divinecosmos.com  

16 comentarii:

  1. Păi cam totul a devenit o tărăgănare perpetuă, din partea Luminii, iar întunecații își fac de cap la greu, pa somn liniștit. Tind să cred și cam așa și arată, întunericul și lumina,pe o parte a barierei, iar oamenii, cu durerile lor, de cealaltă parte, mă simt ca un cobai în cușcă. Aceste teste fantomatice trebuie să înceteze, lumina e prostită și face jocul întunecaților care sunt împământeniți aici de milenii, cunosc absolut totul despre manipularea umană și o exploatează la maxim, aruncând cu praful slăbiciunii și indulgenței umane în ochii luminii, nimic nou sub soare. Deci dacă Lumina dorește să se implice, acum este timpul, dacă nu, lasă oamenii în durerile lor și nu-i mai amăgiți, oricum întunecații după ce vor cuceri total Pământul se vor îndrepta, mult mai puternici, spre Cosmos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect CM!
      Si noi trebuie sa ne dorim si sa facem ceva, altfel nu ne baga nimeni in trsista!

      Ștergere
    2. Pentru „Neicaio”
      Iată o convingere care ajută ....întunericul, de care, culmea, tot noi ne plângem și vrem să scăpăm. Aveți dreptate (din păcate!): vom rămâne perpetuu sub controlul întunecaților, atâta timp cât îi vom alimenta cu fricile noastre, cu neîncrederea noastră, cu necinstea noastră (cel mai recent exemplu, din miile care pot fi date: Ioan Oltean a luat șpagă de, Dumnezeule..., 600.000 de euro, și asta în lăcașul în care mulți dintre noi se roagă la Pronia Cerească), cu desnădejdea noastră, cu ura și dorința noastră de răzbunare, cu abandonarea noastră în brațele celor pe care am dori să-i vedem plecați. Dacă nu ne vom schimba atitudinea și comportamentul, nu vom avea dreptul să ne plângem. Să ne intre bine în cap: viitorul ni-l clădim noi, nu alții (alții ne pot ajuta, dacă o dorim cu adevărat și nu așteptăm „pică pară, mălăiață!”). Aceasta deoarece nimeni nu ne poate nesocoti liberul arbitru, adică alegerile. N-avem niciun drept să cerem să fim ajutați atâta timp cât noi, sau semenii noștri, nu facem nimic pentru a ieși din această fundătură. E absurd și neproductiv să gândiți că noi suntem...mici și neînsemnați. Fiecare dintre noi TREBUIE să facă ceva pentru a ieși la Lumină!
      Lumina dorește să se implice, dar noi ne implicăm? Este ușor să aruncăm vina pe ceilalți, oricare ar fi ei (co-planetari, extratereștrii, Divinitate), dacă noi nu facem nimic și nu ieșim din espectativă. Degetul pe care mereu l-am îndreptat spre alții ar trebui să-l îndreptăm spre noi înșine. E SINGURA soluție.

      Ștergere
    3. Ce frumos e, din tastatura rezolvam tot de parca toata lumea sta pe net si vede acest text si spune oauuu, ce-am facut eu azi, nu am prins un oltean sa-l dau in gat?
      Toate au totusi niste limite, tu i-mi trambitezi ca extraterestri ca navele lor si doar asteapta semnalul Divin ca sa se arate si cand colo...ce facu-i bre, ne dai sperante ala-loooong?
      https://www.youtube.com/watch?v=-JhwxTen6yA

      Ștergere
    4. Domnule A. Dragomir, se pare că dv. chiar nu înțelegeți nimic din mesajele care ni se transmit. Păcat! (Apropo, nu intenționez să transform această rubrică în Facebook, așa că, pe viitor, găsiți pe cineva amator de conversație neprincipială). Vă reamintesc: eu traduc și postez mesaje transmise de entități și publicate în l. engleză de cei care fac canalizări.

      Ștergere
    5. NEICAIO.......Ai auzit de ''Liberul arbitru'' ?Dumnezeu nu se amesteca peste alegerea omului.Omul cat este in trup are liber arbitru ,el isi face propiul Rai sau iad.Din pacate 85% din populatia planetei noastre face jocul intunericului.

      Ștergere
    6. Dacă noi cei care citim aceste mesaje nu putem să înțelegem și să ne schimbăm atitudinile din interior , se vor găsi mereu persoane de tip ”Gică Contra” care să încerce să degradeze munca celor care ajută la conștientizare.
      Eu vă mulțumesc pentru postarea în limba română și doresc să citesc mereu astfel de material pentru că ne ajută să ieșim din limitele structurii conceptuale impuse pervers de elitiștii psihopați.
      Mulțumesc și celor care vin cu comentarii pozitive , benefice tuturor.

      Ștergere
  2. multi nu vreti pur si sinplu sa intelegeti nimic din ce se intimpla suntei invatati ca alti semeni de-ai vostrii sa ia atitudine ptru ca de fapt sunteti slabi si asteptati cu mina intinsa ,,fa tu ,,sa faca el ,,eu sunt cel grogav cre dau din ,,fleanca ,,ca asa sunt eu scmecher dar sunt ,,falit,, sunt ,,gol,, sunt vai mama mea de ce esti asa ? ptru ca asa vrei tu ,, grozavule e-goul tu vrea asa te simti bine in mocirla sa-ti fie de bine te lasam acolo ca vad ca-ti place tie dragomir tie mai neica nimeni ca defapt ca tine sunt multi va uitati la cei carora le merg toate din plin hei,,dragilor eimuncesc continu si la ,,propiu ,,si la figurat si da ca si tie sa-timearga cit de cat bine ,,iese in strada si tipa isi cere drepturile ,merge la vot,are cun vuvint de spus gandeste cu inima ,si ptru el si colectivitate si ptru umanitaatte si eu zic ,,Trezitiva fratilor ,,nu mai faceti pe grozavii ,,ca viermii colcaie in voi daca nu ,,lasane,, lasane este alegerea voastra si nu ne mai dati lectii de ,,neicanimenii,,noi facemparte dintr-un intreg si acest lucru se va ,,concretiza cat de curind ptru cei daca nu vor sa traiasca in ,,adevar,iubire,dragoste,armonie ,frumos,mai sunt si alte posibilitati si le vomrespecta,,liberul arbitru,, ptru voi si doar ptru cei ca voi ,,gata nu vamai gidililam ,nu ne mai rugm de nimeni a venit termenul ,,scadent,gata cuminciuna ,lenea ,ascunsul dupa deget ,,SE FINII,, totul este asa cum vrea ;;Creatorul,,universul, sunt niste legi universale ,dupa care traim, Viata este superba ,,dar trebuie sa o constientizam si se poate daca se vrea ,,TOTUL ESTE SA CREZI,,Namaste M.C

    RăspundețiȘtergere
  3. mulțam fain C.M., pentru susținerea în momentele de provocare, când umbra e chiar enervantă, și celor ce nu le place aici, cum zici, har ”domnului/doamnei”, există destule alte ”locații”, bloguri, siteuri... :) s-auzim de bine, Adi D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar a-ti luat-o pe aratura?MC de ce ne certi mereu?da-te ca exemplu de bunatate,lumina si iubire si nu ne mai judeca,toti suntem unul,dar suntem diferiti in acest experiment 3d,fiecare avem misiuni si experimente diferite pe m GAIA.Creatorul ne iubeste pe toti la fel,nu favorizeaza pe nimeni,noi il iubim in felul nostru fiecare,unii se intorc mai repede si de-a dreptul,altii o luam mai pe ocolisi,dar tot la sursa Creatiei ne intoarcem,dar mai experimentati,mai evoluati.Cum nu mai suportam relele intunecatilor,nici dojenile "evoluatilor" nu ne fac bine,mult mai indicate ar fi niste incurajari cu si din Iubire.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi permit să judec pe nimeni. Ca și dv., eu constat ce se întâmplă. Și, nu-mi permit să mă dau exemplu. Munca pe care cred că trebuie s-o fac în continuare este să comunic celor interesați conținutul mesajelor publicate de channeleri (intenția mea este să-i aleg doar pe cei corecți și cu adevărate capacități de comunicare cu entități superioare). În marea lor majoritate, aceste mesaje trebuie traduse din l.engleză. Sunt foarte, foarte multe mesaje. Din cca 10 comunicări, eu aleg doar una, cea care consider că este reală, și care să- fie de folos cititorului, în munca lui de a evolua. Aceasta înseamnă că, pentru a face o selecție corectă, e nevoie măcar să „frunzăresc” 10 articole, pentru a alege una, pe care s-o traduc și s-o postez. Aceasta și explică de ce, uneori, se mai pot strecura și unele greșeli de scriere (chiar după publicare, încerc să-mi găsesc timp pentru a face unele corecturi, care au „scăpat”). Această muncă o fac cu plăcere și cu devotament deși ia ceva timp.
      Am abordat această temă și pentru a răspunde unui cititor (nu doresc să-i dau numele) care, malițios, îmi recomandă să fiu mai …coerent și mai atent la….gramatică! Mi se pare un neadevăr, dar, oricum, îmi voi crește nivelul de atenție, chiar dacă va trebui să răresc numărul de articole publicate (m-am grăbit mereu pentru a nu pierde din actualitatea evenimentelor).
      Faptul că aceste articole scot cititorul din espectativă, cred că este un lucru bun. E o dovadă că lumea se „trezește”, iar cei care au depășit această fază iau atitudine, se implică (la nivelul posibilităților lor de înțelegere).
      Pe total, sunt convins că este un progres, un semn al evoluției, chiar dacă, uneori, mi se aduc acuzații lipsite de temei din care cauză sunt tentat să strig: „fraților, nu trageți în….pianist!”
      Cu iubire! C.M.

      Ștergere
  5. Neica, de unde stii ca nu am fost in strada si la revolutie in 89, ce se-intampla acum, avem tehnocrati!
    Pai daca stiam ca astia sunt mai praf decat ailalti....
    Dar vad ca tu stii viitorul, bla-bla-bla, da-nainte cu tupeu , totul e sa crezi, corect, dar nu in demoni ci in Dumnezeu...
    Cu mana intinsa sunt cersetorii in piata, in viata mea nu am stat cu mana-ntinsa.
    Daca tu crezi ca rugaciunea la Domnul Dumnezeu este mana intinsa atunci esti de plans...

    RăspundețiȘtergere
  6. NAMASTE ! Este uşor de arătat cu degetul.Şi apoi prietenul nostru Neicaio,cred că a vrut să mai spună şi că dacă efectele directe şi dureroase ale întunecaţilor se simnt al naibii de acut,cei din lumină nu ne asigură decît cu vorbe ,încurajare şi speranţă că acolo sus sîntem iubiţi,să mai avem răbdare,că nici nu ştim noi cît de frumoşi şi deştepţi sîntem,că lupte (neştiute de noi)sînt purtate acolo sus în spatele cortinei,că resetarea financiară mondială mai are de aşteptat din (x) sau (y) motive,că ce a fost mult a trecut..........Dacă aspectele negative se văd şi se simnt la tot pasul ,unde sînt cele pozitive care să ne dea firul de REALĂ SPERANŢĂ ? şI ACUM ,NOI ,NOI AM CONTRIBUI DAR ÎN AFARĂ DE A TRANSMITE,MULTIPLICA ŞI FACE CUNOSCUT ÎN CERCURILE MELE DE CUNOSCUŢI TOATE ACESTE INFORMAŢII,CE SĂ FAC MAI MULT ? Sînt ca orişicare ,un simplu om,avînd puteri telepatice,de levitaţie sau bilocaţie doar în imaginaţia sau visele mele amplu hrănite de materialele prezente,dar nu am . Şi-apoi la noi în popor este o vorbă care spune-boală lungă,moarte sigură " A nu se înţelege după tot miorlăitul meu că sînt o fire pesimistă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc dl.George, e posibil că ați exprimat mai coerent decât mine cele ce doream a transmite, din cum au explodat unii, ori au fost rău intenționați, ori cele scrise au fost interpretate greșit, nu am reproșat. starea, "pianistului" și nu am avut nici ce-l mai mic gând negativ la adresa sa, apreciez muzica pe această temă.
    Scuze pentru tot, Mulțumesc!.

    RăspundețiȘtergere
  8. Când m-am adresat despre Coerență in scris, era vorba de anonimul de la 28 noiembrie 2015, 16:09, care a semnat Namaste MC.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere