Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 noiembrie 2015

Călătoria cu navele galactice de lumină, din data de 21 nov.2015.

Traducere Const. Mihăilescu
 
Nota blogger: știu că sunt suficienți cititori neîncrezători în posibilitatea de a efectua aceste călătorii.
Le propun doritorilor să încerce; nu au ce pierde. [Mă rog, cu excepția celor cu imaginație foarte bogată care-și pot crea scenarii precum: ademenirea pământenilor în nave ale maleficilor, unde ar putea avea loc diverse exorcizări, implantări în corpul lor astral a diverse nanoechipamente care, ulterior, să fie utilizate pentru manipularea și controlul minții celor cu asemenea „implanturi”, prelevarea sau înlocuirea unor organe la nivel astral (operațiune care, ulterior, să fie transferată în corpul fizic sau să preia controlul ființei totale), însămânțare artificială cu semințe „stelare”etc].
Alegerea și decizia sunt la dv.
Personal cred în realitatea acestor călătorii de agrement, bineintenționate, care, ulterior, se vor dovedi utile elevării ființelor umane.
C.M.

=====================================
Dragi pământeni,
Sunteți invitați să participați la o nouă călătorie care se va efectua cu una dintre navele noastre spațiale, sâmbătă noaptea, 21 nov. 2015, în timpul somnului corpului vostru fizic.
Toți cei care își vor exprima intenția de a ni se alătura vor fi teleportați (n.m.:corpul astral) la bordul uneia dintre navele aparținând Flotei noastre Galactice.
Aveți posibilitatea de a alege una dintre aceste nave, cu care doriți să călătoriți. În acest caz, este necesar să memorați parola pentru acea navă, exprimându-vă intenția de efectua călătoria cu nava selectată.
Sunteți bineveniți în oricare dintre aceste nave. Călătoria se va efectua în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce corpul vostru fizic se va odihni pe patul locuinței de pe Pământ. Nu trebuie să faceți nici-o corelare de fus orar, aveți în vedere doar ora voastră locală.
Înainte de culcare, exprimați-vă dorința de a efectua această călătorie și adormiți cu gândul la acea călătorie. Parolele menționate sunt menite să consolideze intenția voastră de a călători cu o anumită navă și nu sunt prohibitive.           
Flota noastra include următoarele nave:
GLS mamă OcaTAwa (parola: “Center Spiral Wings Unity” - Unitatea centrală Aripile Spiralate)
GLS mamă MU
GLS Aeterna (parola "Wings"- aripi)
GLS Algiz (parola"Centrul")
GLS Blaze (parola "Helix")
GLS Chimera (parola "Emanate"- emana )
GLS Cameleon
GLS Salcys
GLS Angelon
GLS Susan
GLS Space Wave (parila "Unity" - unitate).
GLS Athabantian (parola "Radiate”), site-ul web: Up2the5th, Cosmic Paradigm.
GLS Aurora (parola "Mocham"), site-ul web: Multidimensionalocean, Auroradreamflight2.

Flotei noastre i s-au alăturat: GLS Tulya, GLS Neptun, GLS Athena, GLS Olimpya, GLS Ceilidh,  GLS Balthazar, GLS Phoenix și GLS EUI.
În ceea ce privește dotările și facilitățile standard de pe nave, menționăm: spații pentru tratamente de întinerire (care pot fi utilizate inclusiv de vizitatori), module pentru traduceri în diferite limbi, echipament de navigație specific, platforme de vindecare și recreere (de care, de asemenea, vizitatorii pot beneficia, pe timpul excursiei cu nava).
Materialele care se utilizează pe nave, inclusiv structura acestor nave sau acumulatoarele de energie, sunt pe bază de cristale.
Navele pot avea diferite forme și mărimi.


Sursa: http://spirittrainchronicles.com

8 comentarii:

  1. ...Mataluta ca esti asa de increzator, spune-ne ai facut vreo calatorie? si cum a fost?....

    RăspundețiȘtergere
  2. „Mataluta” , cel încrezător, nu-și amintește, ceea ce nu înseamnă că n-ar fi fost. Am mai explicat de multe ori cum „devine chestia” dar, pentru unii, pare-se, e mai greu de înțeles.Citiți explicațiile anterioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, bravo, vin extraterestri, vin extraterestri, cu trenul din Franta!
    Ce bine-mi pare ca ai luat...
    Este un vechi proverb...cantat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum vad ca extraterestrilor le lipseste un i, nu-i nimic vin ei si fara el, nu-i impiedica limba romana!
    Sa vina aia benefici, ca demonii (maleficii) si-au facut destul de cap...

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceeasi persoana suspicioasa,va spune ca intunecatilor le trebuie suflete captive ca "ostatici" pentru a taragana plecarea-disparitia lor de pe mom GAIA(e varianta mea).Stelarii adevarati,te invitau pe navele lor prin telepatie,dupa un face to face,si dupa ce vedeau ca esti pregatit pentru astfel de intalniri,in functie de evolutia ta,de dorinta ta,de multe altele...Ai vazut dl. Costi,ca nu am mai comentat primul,dar tot neincrezator sunt la invitatia ocultei mondiale de ai vizita inchisorile spatiale.Daca ar sti intunecatii ca li se termina sfoara si-ar face harakiri...nu e timpul pierdut!!! sau vor sa fie macelariti de treziti,e alegera lor!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. "Daca ar sti intunecatii ca li se termina sfoara si-ar face harakiri...nu e timpul pierdut!!!"
    -Si in ce an se intampla asta????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de curand,ca doar nu sarbatorim Evenimentul si Ascensiunea cu intunecatii!Masa critica bate la usa!curaj intunecatilor,e simplu si usor.Vira de pe mama GAIA!

      Ștergere