Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 noiembrie 2015

Călătoria cu nave spațiale din data de 7 nov.2015

Dragi pământeni,
Sunteți invitați să participați la următoarea călătorie care se va efectua cu una dintre navele noastre spațiale, pe data de sâmbătă, 7 nov. 2015.
Așa după cum cunoașteți, călătoria se va face cu corpul astral, în timp ce corpul vostru fizic se va odihni pe Pământ.
Toți cei care își vor exprima dorința să participe la această călătorie, vor fi teleportați la bordul uneia dintre navele noastre, pentru care aveți o preferință.
Cunoașteți deja procedeul: începând cu preziua datei de 7 nov., începeți să vă exprimați dorința de a efectua călătoria din noaptea de sâmbătă, 7 nov. Nu trebuie să faceți corelări de fus orar, căci noi lucrăm înafara timpului. Alegeți nava cu care doriți să călătoriți, din lista de mai jos, și memorați parola de acces, menționată în dreptul denumirii navei.
Flota noastră include următoarele nave:
(GLS- nava galactică a luminii; GLS
Mothership –nava galactică mamă)
GLS mamă OcaTAwa (parola “Center Spiral Wings Unity”- ”Unitatea centrală a aripilor spiralate”)
GLS mamă, MU
GLS Aeterna, (parola "Wings" - „Aripi”)
GLS Algiz, (parola „Center”- "Centrul")
GLS Blaze ( Flacăra), (parola "Helix" –”Spirala”)
GLS Chimera (Himera), (parola
“Emanate”- "Emana")
GLS Cameleon
GLS Salcys
GLS Angelon
GLS Susan
GLS Space Wave (Valul Spațial), (parola
“Unity” - "Unitate")
GLS Athabantian (parola
“Radiate”-"Radiază"), (vezi și site-ul web: Up2the5th, Cosmic Paradigm)
GLS Aurora (parola "Mocham", (vezi și site-ul web: Multidimensionalocean, Auroradreamflight2)
Flotei noastre li se vor alătura și următoarele nave spațiale:
GLS Tulya, GLS Neptun, GLS Athena, GLS Olympia, GLS Ceilidh, GLS Balthazar, GLS Phoenix, și GLS EUI.
În ceea ce privește dotările și facilitățile de pe navă, menționăm: spații pentru tratamente de întinerire, module pentru traduceri în diferite limbi, eghipament de navigație, platforme de vindecare și recreere. Materialele care se utilizează pe nave, inclusiv structura acestor nave, sunt pe bază de cristale.
Navele pot avea diferite forme și mărimi.

Incursiunile care s-au efectuat până acum au fost de mare succes.
Vă reamintim că aceste călătorii de agrement sunt gratuite și efectuate într-o deplină siguranță. De asemenea, participanții nu trebuie să posede o anume legitimație și nici să fie membrii ai vreunui club sau asociații. Singura și suficienta condiție este să vă doriți această călătorie, s-o intenționați.
Pe acest site puteți afla mai multe informații privind acest subiect, sau date suplimentare despre navele noastre galactice.
http://spirittrainchronicles.com
Traducere Const.Mihăilescu

42 de comentarii:

  1. Nava mama "Chimera"?dar mama nava "Cabala" nu au?de unde stiu ca aceste calatorii nu sunt capcanele cacabalei?nu-mi inspira incredere aceste invitatii,miroase a intunecati.....uek,nu va vindeti pe ultima 100 de metri,rezistati ispitelor,doar ne ducem in fiecare noapte pe adevaratele nave de Lumina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteți aceeași persoană suspicioasă și neîncrezătoare. Dv. acordați mult mai multă credibilitate acțiunilor întunecaților decât celor din Lumină. Dacă vă este așa teamă, nu vă obligă nimeni să doriți asemenea călătorii.Ce vă face pe dv. să credeți că asemenea invitații vin de la malefici și nu de la ființele din Lumină? Doar „mirosul” dv. nu e suficient. „Rezistați ispitelor” este un îndemn căruia doar habotnicii bisericii i se conformează.

      Ștergere
    2. Imi cer scuze ca v-am suparat,si le cer scuze si cititorilor blogului d-tra,dar eu mi-am spus pdv,nu mai sunt bisericos de vreo 3ani si poate nu va vine sa credeti dar sunt omul lui DUMNEZEU,si totusi filtrul meu personal imi spune sa stau in garda-capcanele cacabalei sunt multe pe final la fel cum si cerul e super otravit pe final cu chemtrails,si toate atentatele sub diverse forme numai de ei sunt regizate impreuna cu pitbulii lor " secret service ",sau mib sau ....sa-i mai ia DE TOT! Sa nu va treziti captivi prin buncarele kakaBalei! Toate cele bune- Aveti liber arbitru fiecare!E dreptul vostru dat de CREATOR. folositi-l!Scuze inca o data.

      Ștergere
  2. Doresc ss vad o declaratie a celor care s-au intors din aceste calatorii!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oameni buni, parcă am fi la dialogul surzilor. Chiar nu se înțelege că este vorba de acel tip de călătorie pe care fiecare dintre noi o face în timpul somnului, adică de plecarea corpului nostru nematerial în planul astral? Numai că de data aceasta avem un alt scop și o țintă precisă a călătoriei. Întrebarea dv. este lipsită de sens. V-aș întreba eu pe dv.:ce-mi puteți povesti, ce vă amintiți din călătoriile pe care le faceți în fiecare noapte , când corpul dv. fizic doarme iar cel astral hoinărește prin cine știe ce locuri? Aa, nu credeți în așa ceva!!? Atunci e altă poveste.Trebuie mai întâi să fiți convins că așa ceva se întâmplă, cu dv. și cu fiecare dintre noi, și abia după aceea să începeți a crede că și călătoria cu nave ET este posibilă.N-ați ajuns la acest stadiu? Atunci, mai așteptați. E aproape terifiant gândul că oamenii nu-și pot depăși, măcar pentru scurt timp, condiția materială.

      Ștergere
  3. Cata vrajeala...oameni buni treziti-va!! C.M.esti un intunecat frate,crezi ca prostesti si ademenesti lumea cu tampeniile tale!!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Tâmpeniile” nu sunt ale mele. Eu am tradus. Când îmi exprim opiniile, fac precizarea că sunt ale mele. Nu vreau să „prostesc” pe nimeni ci doar să contribui, atât cât pot, la trezirea unora. Sper că, uneori, mă fac util. Nu cred că un întunecat (așa cum mă catalogați dv.) militează pentru răspândirea Luminii. Mai bine „vedeți” pe cine găzduiți în ființa dumneavoastră plină de ură și de judecăți pripite. Compasiunea mea.

      Ștergere
    2. Si d-voastra mai bine va ganditi de mai multe ori cand postati sau traduceti un articol.Sunt multi naivi care pot cadea in plasa.Cat despre ura care credeti ca o am in suflet..nu exista....dar ne-am cam saturat de manipularile de tot felul care se intampla pe net.si in vietile noastre.Imi cer scuze daca v-am jignit.O seara plina de iubire si lumina sa avem!!

      Ștergere
  4. C.M. vreau sa te intreb ce-i cu lista aceia pe care ai facut-o acu' 2-3 ani, lista unde spuneai sa ne inscriem ca vin extraterestri sa ne instaleze dispozitive de energie libera... asta cum se numeste ? nu manipulare? in plus traduci tot felul de aiureli manipulate de intunecati...asta-i munca cu Lumina? ma indoesc..O SEARA BUNA IN LUMINA ADEVAR SI IUBIRE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai răspuns la această întrebare; o fac și pentru dv. Urmare mesajelor pe care le-a primit channeler-ul Greg Giles de la FGL, acesta a comunicat invitația de a se întocmi liste cu toți pământenii doritori să primească gratuit acele dispozitive. Cum promisiunea n-a fost onorată, Greg Giles a refuzat să mai comunice cu FGL. Explicația care s-a dat de către FGL a fost că ei au dorit să testeze „gradul de credulitate al pământenilor”, răspuns care a nemulțumit profund pe toată lumea. Chestiunea a rămas în „coadă de pește”, dar cu acea sursă nu a mai luat nimeni legătura.
      A existat o explicație dată de FGL și anume că pe acea navă mamă enormă există ființe din foarte multe locuri ale universului, ființe verificate și absolut bineintenționate. Unele dintre acestea întrețineau și legătura telepatică cu Giles (nu de fiecare dată era aceeași echipă de comunicatori). S-a dat de înțeles că unii dintre comunicatori (veniți din civilizații, cu particularități privind inițiativa personală au făcut unele promisiuni care nu puteau fi onorate în această perioadă. Dacă ați urmărit, și în prezent se mai face această promisiune, dar și altele (în cea cu ajutorul financiar fiind implicat chiar St. Germain, care nu poate fi considerat neserios). Există niște motivații plauzibile pentru nerealizarea, deocamdată, a acestor promisiuni, și ele țin de încercările de zădărnicire a acestor acțiuni întreprinse de întunecați și de pământenii corupți care-i slujesc. În ultimul timp s-a comunicat că toate neajunsurile ar fi fost remediate. Aici spun și eu: „vom trăi și vom vedea”

      Ștergere
    2. Si eu vreau sa fac o asemenea calatorie. Cu ''Space Wave'', Unity. Cum procedez? Azi se mai poate?

      Ștergere
  5. Nu stiu ce părere aveți dar. ... OAMENII BUNII HAII SA NE TREZIM ODATA.. ..VB..VB..VB...NAVE SPAȚIALE ...NU POT VENI FARĂ ..CV.BUNULUI DUMNEZEU!!!Nimeni nu va ști de așa ceva...decât BUNUL DUMNEZEU!!TRĂIȚI VIAȚA..ȘI VOM VEDEA!!SLAVĂ LUI DUMNEZEU!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine v-a spus dv. că acele nave (care, cu siguranță sunt cu miile în jurul planetei) nu au fost trimise cu aprobarea lui Dumnezeu? Afirmația dv. că „nimeni nu va ști, decât bunul Dumnezeu” cred că este o ofensă adusă Divinității. De ce? Pentru că, implicit, afirmați că Dumnezeu este incapabil să ia legătura cu creaturile Lui, să comunice cu ele etc. Desigur, este bun sfatul dv.de a ne trăi viața, dar NU ORICUM ci în spiritul creativității, al meditației profunde, al strădaniei de a evolua, care să ne facă utili și cu un rost anume în această viață. N-am fot creați degeaba!! Avem o datorie față de Cel care a „suflat” viață peste noi. Altfel, ne făcea niște pietre nesimțitoare (să mă ierte pietrele, căci și ele au fost lăsate cu un anume fel de viață și un anume scop!!)

      Ștergere
    2. Dar tu știi...daca ce ai scris ....e din inimă ta??

      Ștergere
  6. FRAȚILORRR... BUNUL DUMNEZEU LE ȘTIE ..CUM ȘI CÂND!??!!.....IUBIRE...LUMINĂ ȘI PACE..IN CER ȘI PE PĂMÂNT!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate, numai că le putem ști și noi, dacă ne străduim (e adevărat, nu pe toate). N-am fost lăsați doar pentru a contempla cerul. Dumnezeu ne-a creat nu ca să vegetăm și să așteptăm totul de-a gata. De aceea ni se spune că suntem și co-creatori. Simpla contemplare (adică defetismul că noi suntem nimeni, nu avem nicio putere și nici-un rol) nu cred că este pe placul Celui care ne-a creat.

      Ștergere
    2. Corect. Esti ceea ce crezi ca esti, ce intentionezi sa faci si ce faci. (comform legii rezonantei) Eu stiu una si buna; Eu sint, eu sint ceea ce sint! Atit si nimic mai mult.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. N-am înțeles sensul întrebării.

      Ștergere
    2. Frate îmi pare rău..DAR RUGĂCIUNEA E CEA MAI TARE NAVĂ COSMICĂ A OMULIU;!!

      Ștergere
  8. Cred ca misiunea d-voastra de ,,fiinta luminata,, a cam expirat.Lumina este f.puternica si iese adevarul la suprafata. Multumim tuturor care au contribuit la trezirea noastra...dar de minciuni suntem satuli...si te rog LASA-NE,LASA -NE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am spus că sunt „ființă luminată” (dar, sincer, mi-ar place). La ceea ce ați scris cu majuscule, v-aș întreba: eu citesc pe blogul dv. sau dv. pe al meu? În consecință, n-ar fi mai simplu (și mai logic) să nu mai citiți ceea ce postez eu?

      Ștergere
  9. Dl C.M eu aleg nava GLS Aeterna, (parola "Wings" - „Aripi”) numai ca eu nu am înțeles exact ce trebuie sa fac și apoi cum îmi dau seama ca am și reușit ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie să faceți nimic special ci doar să vă spuneți în gând că doriți să faceți acea călătorie, cu nava..., parola...și să.... dormiți în acea noapte.
      E foarte probabil că n-o să știți că v-a „reușit” sau nu; numai dacă sunteți suficient de evoluat, vă veți aminti de unele vise edificatoare. În general, însă, nu vom avea această cunoaștere, căci suntem încă învăluiți în ceața dimensiunii 3D.

      Ștergere
  10. Interesant este ca pana si numele navelor sunt umane si au gust si miros de hollywood.Eu tot nu inteleg ce treaba are Dumnezeu cu creaturile astea.Avantajul lor este tehnologia si atat.Pana Acasa drumul nu se face cu naveta,se face pe jos si cu propriul vehicul, poate daca vrei sa faci o excursie ca in cazul de fata este altceva.Ce ma intriga cel mai mult este ca oamenii inca nu inteleg ca acel ceva ce cauta,nu este nici in centru nici pe margini este tot ce exista.Stiti cum imi dau seama ca ceva este fals?Cand trebuie sa citesc mai mult de trei randuri,clevetirea este ceva specific uman.Un exemplu era bunicul care vorbea putin si atunci parca abia il intelegeai, dar daca cineva isi facea de cap din doua cuvinte il cumintea pe loc.Se simtea sinceritea si iti ajungea direct la inima. Dumnezeu nu vorbeste prea mult, EL vibreaza, noi nu trebuie decat sa fim receptivi.S-au scris tot felul de carti, recunosc sunt bune pentru stiinta,dar nici una nu poate sa arate calea.Daca era vreunul maestru nu era nevoie de atata vorbarie si nu ne intoxicam atat incat nu mai putem inghiti nimic.Sunt sigur ca toti care mai comentam sau doar citim, la un moment dat au crezut...
    Oricum este important sa ne canalizam energia si faptele viitoare spre umanitate.Nu mai cedati energia altora,construiti cu ea.De aceea fac toti ce vor din noi. pentru ca noi ii ajutam.Ca de fapt suntem zei si bla bla bla...nu are sens.Se vede ca nu ati trait eternitatea.Dumneavoastra domnule C.M sunteti un om bun recunosc...dar trebuie sa va eliberati si este valabil pentru toti.
    Marian

    RăspundețiȘtergere
  11. Frate nu vb...INIMA TA E CEA CARE DECIDE ...NU MAI FITI ...INȘELAȚI DE CE SE SCRIE ....DOMNUL NOSTRU ...IUSUS HRISTOS NU O A VB
    DE NAVE SPAȚIALE....INIMA NOASTRĂ....E ADAVĂRATA INTELEPCIUNE ADEVARATA....PE MINE NU MA INTERESEAZA ALTE REPLICI..DAR EU TRAIESC..CE ESTE ADEVARAT...SI CE ESTE ADEVARAT ACEASTA ESTE O EXPERIENTA SAI O KARMA A VIEȚIIIII!!OAMENI BUNI ...E PAREREA MEA...DUMNEZEU NU ESTE RAU.......DOAR NOI IL FACEM RAU....NIMENI NU RĂMÁNE STĂPÂN PE ACEST PĂMĂMÂNT!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Frate ...daca vrei sã ne cunoștem...dă-mi întâlnire pe o navă spatiala....vezi daca nu lași ce scriu eu acum.....voi scrie pe alte saituri!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu mi-am exprimat dorinta si chiar vreau sa ma duc pe o nava de genul asta ca sint extrem de curios. Bineinteles daca se poate, daca nu, nu. Ce am de pierdut? Cabala si toate prostiile de genul asta nu mai au efect la mine, la mine nu mai exista de mult sentimentul de frica. Vorba aia; "Numai cine joaca poate cistiga" sau; "Pierzi, cistigi, jucator te numesti".

    RăspundețiȘtergere
  14. A mai existat un blog,Familia Celesta,unde d.na Maria a crezut in anumite entitati crezandu-le pozitive,le-a dat putere si cei de pe blogul acesteia credeau cu certitudine ca va venii navele cu fam.stelara,ii va vindeca la camerele de lumina si s-a dovedit a fi o farsa...cei ce se dadeau luminati,erau de fapt niste demoni care o chinuie si ii distruge viata Mariei.Vedeti cu ce ne jucam??!!..cu niste energii f.puternice care nu le cunoastem. si nu stim de unde vin,dar crezandu-le si acceptandu- le prin viata si ne pot distruge.Dumnezeu sa ne aiba in paza sa si sa ne fereasca de tot felul de ispite. Sa ne pastram credinta,smerenia,bunatatea si compasiunea si toate vor venii de la sine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când stai în Lumină, nu poți greși, nu poți fi manipulat.Toate afirmațiile dv. privind „farsa” n-aveți cum să le probați. Recomandările dv.(credință, smerenie, bunătate, compasiune) rămân valabile.

      Ștergere
    2. La Maria,nu cred ca sunt extraterestrii,sunt CIA,MIB,cacabala...Prea luase ampluare blogurile si chat-urile ei,nu le-a dat ea putere,au intervenit la ordinul intunecatilor care conduc(deocamdata) lumea,nu si planeta pe ea doar o exploateaza.Ce nu inteleg e de ce nu intervin Stelarii?Mereu ma rog pentru ea,multi se roaga pentru ea,le statea la vatican in coasta.Sa ne rugam in fiecare seara la ora 21 sa o elibereze Stelarii.Pe ultimul blog asa zis functional al ei Evolutie Spirituala ultimul articol a fost pe 16 august,iar pe 14 oct.a mai aparut un articol dar nu cred ca la scris ea,pe urma pauza iar.Iubea oamenii si avea mare incredere in ei,avea garda jos si in 3d e foarte periculos! Eu cred ca au dat-o pe teava la vatican alde mira,lya,doru,bruma,mihai si toata gasca malefica travestita in iubire si lumina.Eu am parasit chatul ca erau multi travestiti,si blogurile pentru ca ma tampona subtil,oricum o iubesc enorm,ma rog pentru ea,a fost si este invatatoarea mea ce mi-a aratat calea spre SPIRIT.CREATORULE te rog trimite ingerii sa o elibereze. "NAMASTE tuturor Fiintelor de Lumina"!

      Ștergere
    3. Nu cunosc cazul. Puteți avea dreptate. Dacă Maria are credință, se va elibera de influențele malefice (dacă ele există). Din partea mea, toată compasiunea și iubirea.

      Ștergere
    4. Multumesc pentru postare si intelegere,intradevar sunt o persoana suspicioasa si neincrezatoare,dar numai asa am rezistat si cu garda sus,cu sharpantzii trebuie sa dai primul altfel esti scos din joc,si eu vreau sa termin jocul cu brio,adica sa ajut planeta si locuitorii ei sa asceanda in 5d.Intunecatii nu stiu ce-i aia iubire si lumina,ei sunt croiti ca rasa agresiva,malefica,ei niciodata nu o sa treaca de parte Luminii,decat la vrajeala ca sa spioneze si saboteze,exact cum a facut Lucifer cu ei! Am sa ma abtin de a mai fi primul la comentarii,poate ca s-ar fi dezbatut altfel subiectul,promit.Toate cele bune,tuturor.

      Ștergere
  15. Inca tinjiti dupa stapani,mama noastra,domnul nostru,ala de le stie pe toate...La voi insiva cand va ganditi ? Va este frica sa decideti propria cale,asai?E mai usor sa spui asa a vrut Domnul!Meditati!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua,
    va citez = Incursiunile care s-au efectuat până acum au fost de mare succes.=
    apoi cand o persoana a dorit confirmari, si pe baza frazei spusa de dvs. ati spus =
    va citez = V-aș întreba eu pe dv.:ce-mi puteți povesti, ce vă amintiți din călătoriile pe care le faceți în fiecare noapte , când corpul dv. fizic doarme iar cel astral hoinărește prin cine știe ce locuri?
    Ei domnule, ne sunteti dator cu cateva =marturii= ale celor care s-au plimbat cu navele prin cosmos, pentru ca asa reiese din ceea ce ati spus, ca a fost un real success...
    Eu sincera sa fiu , nu am fost luata la bord desi m-am rugat de toti extraterestrii si de toti sfintii....
    Am mai incercat cu vreo doi ani in urma sa merg cu nava Tulya, caci avea bilete la liber, fara parola...dar in zadar...
    Si daca am vazut ca nu ma aude nimeni, mi-am pus numar la masina UFO...acum am propriul ozn. ma plimb cand vreau...
    Totusi mai incerc si pe data de 7 nov ...
    Nu fumez, nu beau, nu mananc animale, nu...nimic, ce motiv ar avea sa ma refuze? America mamii lor de e.t.-ii
    Monica Sandu-Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  17. Afirmația „Incursiunile care s-au efectuat până acum au fost de mare succes” aparține entităților de la care channeler-ul a primit mesajul, nu mie, deci nu am datorii față de niciun cititor. EU (DOAR) TRADUC UN MESAJ PRIMIT DE UN CANAL UMAN care are abilitatea de a comunica cu asemenea ființe. Cât adevăr este în asta, e treaba sursei și a celui care i-a preluat mesajul. La nivel mental (al conștientizării) spuneți că nu vă amintiți să fi făcut vreo călătorie, însă, cu siguranță, sufletul dv. știe altceva.Vălul care ne cuprinde în 3D nu ne permite să ne amintim evenimentele la care am participat înafara corpului fizic.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mă adresez cititorilor cu rugămintea de a nu transforma acest blog (rubrica sa de „comentarii”) în Facebook. Scopul blogului este altul. Probabil că în viitor nu voi mai răspunde decât în mod excepțional unor comentarii. Știu că nouă, românilor, ne cam place să stăm la „taclale”. Eu nu am timp pentru acestea, și rog să fiu înțeles.

    RăspundețiȘtergere
  19. Care s-a intors din calatoriile cu navele mai sus mentionate sa ne spuna cum a fost,pe unde au calatorit,asteptam....

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna seara,
    nici eu nu tin minte nimic doar ca am adormit brusc. Inainte de a adormi mi-am propus sa calatoresc si sa revin sanatoasa si intinerita ca sa vada toata lumea ca exosta mai mult decat ne inchipuim, dar mai ales sa fiu sanatoasa. Pe langa ce aveam, am ramas cu o intindere musculara subcostala, colac peste pupaza am patit ceva la pleaopele ochilor si sunt sub tratament si mi s-a blocat si umarul. Coincidente sau nu, suntem cobai, nu stiu, dar vroiam sa aflu mai multe, relatari, ceva. Fara sa supar pe nimeni denumirile navelor par cam prea adaptate la mintea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere