Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Arhanghelul Mihail: Dezvăluirea în tandem cu Reevaluarea

(16 nov. 2015; by Steve Beckow

 Traducerea Const. Mihăilescu

I-am cerut Arhanghelului Mihail să ne dea o actualizare privindDezvăluirea”, într-o conexiune telepatică pe care mi-a asigurat-o Linda Dillon, pe 11 nov. 2015.
Deși nu putem da curs tuturor sfaturilor pe care le primim (din cauza lipse de personal), salutăm intențiile dv. de a ne sugera modalități de prezentare. Mulțumim Danei pentru transcriere.
Steve: Ai putea spune publicului ceva despre apariția tot mai frecventă a navelor galactice, vizibile pe cerul planetei și despre perspectivele înfăptuirii actului  „Dezvăluirii”?
AAM: Dezvăluirea este foarte aproape și este deja în curs de desfășurare. Trebuie înțeles că apropierea de acest eveniment extraordinar se poate realiza NUMAI în tandem cu reevaluarea gândirii pământenilor asupra acestui eveniment, adică cu creșterea credinței și dorinței umanității de pe Pământ ca el să se întâmple.
În mod intenționat aceste nave apar mai frecvent în câmpul vostru vizual. Aceasta pentru a obișnui populația cu ideea prezenței lor pe cerul planetei și pregătirea întâlnirii cu voi cât mai curând posibil.

Nu are valoarea simplistă a unei observări; ea este mult mai mult și face parte dintr-un program de acomodare a umaității cu această realitate. Tot ceea ce se întreprinde în acest sens pe planetă (în mediul înconjurător, în emisiuni tv., din ce în ce mai frecvene pe această temă, în postări pe sit-uri și bloguri, în magazine - prezentări de modele de jucării, de îmbrăcăminte, de desene și picturi – intervențiile în lumea politicului, guvernelor, parlamentelor, lumea academică etc) au statornic scopul obișnuirii voastre cu ideea că nu sunteți singuri, că dincolo de mica voastră lume mai există și altceva, mult mai grandios, infinit mai mai extins.

Voi sunteți invitați să vă alăturați uniunii sacre a popoarelor Gaiei, a lumilor galactice și intergalactice, ca să dovediți că epoca de întuneric a fost depășită. Dovediți că sunteți gata să vă luați în primire rolul de coechipier în această extraordinar de vastă echipă. 
Steve: La orice apariție pe cer, Cabala, prin reprezentanții ei, intervine și spune: "Oh, nu, nu, nu, ăsta este un meteorit, o cometă, un balon meteorologic, un rest de satelit eșuat”, sau orice altceva. Prin aceste explicații, cu priză la creduli și ignoranți (o, Doamne, și ce mulți mai sunt!), ei vor să împiedice conectarea civilizației umane la lumile galactice, nu?
AAM: Da, asta și pentru că forțele Galactice au arătat foarte clar și au făcut cunoscut că nu vor avea nicio ingerință în viața umanității voastre.
Acum, trebuie menționat că singura noastră rezervă, privind viteza de derulare a evenimentelor care se vor încheia cu „Dezvăluirea” este legată de teama în rândul populației, la nivel general, că galacticii vă sunt prieteni și vă vor numi binele, mai ales că cei interesați de zădărnicirea acestei întâlniri nu stau degeaba. Aceasta face ca civilizațiile care vor să vă contacteze „suflă și în iaurt”, când este vorba de minuțiozitatea cu care pregătesc această întâlnire epocală. Pentru că ei nu doresc să contribuie în niciun fel la crearea de haos sau panică în rândul populației. De altfel, întunecații au amenințat că dacă o asemenea descindere va fi înfăptuită, nu vor ezita să-și folosească tot arsenalul militar, inclusiv cel nuclear.
Forța de ripostă și anihilare a extratereștrilor benefici, este infinit superioară mijloacelor de care dispun întunecații, dar aici problema este cu stresul la care ar fi obligați să-l suporte pământenii, adică de cei care vor fi, fără vrerea lor, prinși la mijloc.    
Întunecații nu ar avea nicio șansă de izbândă, și de aceasta ei sunt foarte conștienți, mai ales că nu foarte de mult au simțit-o „pe propria lor piele”. (Nota C.M.: armele sonice ale civilizațiilor benefice pot anihila complet de la mare distanță orice acțiune a maleficilor. Am mai scris într-un articol cum tehnica de care prietenii noștri dispun, este atât de sofisticată, încât pot fi distruse numai navele și echipamentele iar ființele să rămână în viață, neatinse. În acel caz, ele au fost recuperate și trimise într-o locație pentru reeducare)
DĂUNĂTOARE ȘI INACCEPTABILĂ ESTE ÎNSĂ AICI EXPUNEREA UMANITĂȚII VOASTRE. Acesta este motivul pentru care debarcarea a fost întârziată, mai ales dacă ținem cont de spiritul de autosacrificare al combatanților întunericului (Nota C.M.: putem face, fără să greșim, o paralelă cu spiritul de autosacrificare al teroriștilor ISIS)
Noi nu neglijăm însă numărul din ce în ce mai mare al ființelor umane încrezătoare și deschise pentru întâlnirea cu ființele prietene din afara Pământului.
S.B.
Cu o oarecare doză de noutate, v-aș putea spune că, de fapt, pe planeta voastră au descins, pentru un timp limitat, extratereștrii din primul val. S-a avut grijă ca aceștia să aibă caracteristici umanoide foarte apropiate (cel puțin ca fizionomie) cu pământenii, diferențierile, dacă cineva le-ar fi observat, putând fi considerate particularități ale individului. Aceasta a făcut ca sentimentul de teamă să nu existe, cel mult de oarecare curiozitate. Într-o situație reală de amploare prietenii voștri vor găsi modalitățile prin care lumea să fie avertizată fără să intre în panică.

Deocamdată nu există un acord (ca să folosim un termen pământean) între intergalactici și forțele ostile debarcării, un acord de non-combat. El se va parafa cât de curând, dacă maleficii nu vor să piardă și dreptul la propria lor existență.
Se continuă eforturile de a face lumea să înțeleagă că prietenii voștri galactici au exclusiv intenții pașnice, sunt născuți și educați pentru conviețuire pașnică, pentru armonie și sinceră iubire și că doresc să vă împărtășească din vasta lor cunoaștere în toate domeniile vieții (tehnologie, conservarea naturii, utilizarea energiei libere, alimentație, sănătate, organizare și administrare, călătorii galactice și intergalactice etc). Ei au o vastă experiență obținută în dimensiunile superioare. Dispun, de exemplu, de metode și terapii, de vindecare imediată de oricare dintre cele 7 tipuri de boli majore ale Pământului. Printre acestea enumerăm: cancerul, deficiențele auto-imune (inclusiv inflamațiile virale), Parkinson, ALS [ boala Gehrig], Hodgkin, Ebola. Lista aceasta include HIV și SIDA, Alzheimer, demența, acestea fiind plasate în capul spectrului îmbolnăvirilor, dar și lepra, toate deficiențele de respirație și multe altele.
Steve: O listă impresionantă de boli! O pot publica?
AAM: Desigur, nu am nimic împotrivă.
Steve: Mulțumesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu