Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 noiembrie 2015

Arcturienii: Portalul 11.11, Diminuarea vălurilor, Sufletele călătoare.

(07 nov 2015; channeler Maria-lightlover1964)
Traducere Const. Mihăilescu.

Timpul schimbării a sosit.
Precursorii (înaintașii) sunt complet ancorați în Unime și rezonează pe frecvența cea mai mare a Sinelui. Energiile lor sosesc prin portalul 11:11 care se va deschide și se vor răspândi în toate rețelele energetice ale planetei. Acest val de energie (din 11 nov. 2015) va elimina rapid ultima rezistență manifestată în plan fizic în rețelele interioare ale celor care se opun înaintării și evoluției.

Ei vor vedea adevărata reprezentare a grilei energetice dincolo de frecvența lor interioară de vibrații.
Lucrurile se vor derula mult mai repede decât s-ar putea crede, astfel că blocajele interioare nu vor mai putea constitui cu adevărat un obstacol.
Timpul când vă veți putea "vedea" visele transpuse în realitate a sosit și această abilitate se va regăsi la foarte mulți dintre voi. Portalul 11.11 va fi o manifestare de aliniere magnetică de grad 1 și se referă în special la infuzarea însușirii capacităților creative în ființele umane, care vor putea aduce cu mai multă ușurință în realitatea lor dorințele.
De asemenea, cifra 4, face referire la conștiința angelică și, practic, aceasta va însemna că ființele cu consistență energetică mai aproape de divinitate (n.m.. mai pure și vibrând pe frecvențe mai înalte) vor fi ajutate să-și accelereze încă și mai mult înaintarea pe calea ascensiunii. Dar și ființa planetei va beneficia în acest sens de o creștere importantă pe calea înălțării sale.

Această energie, combinată cu activările solare programate, cu fluxurile galactice și aliniamentele va oferi un adevărat bum energetic alimentând toate rețelele de recepție și distribuție energetică la nivel planetar și al circuitelor interioare (meridianelor) din corpurile viului aflat în acest sistem planetar.
Soarele a început să elibereze din timp jeturi de energie (adevărate rachete de semnalizare non-stop), care transportă de câtva timp valuri de lumină fotonică ce vor ajuta la modificarea densității materiei în sensul că aceasta devine mai rafinată, mai ușoară masic și mai permisivă la fluxurile energetice care o traversează. 
 
Un alt efect al energiilor aduse de portalul acesta se va resimți la nivelul centrilor voștri energetici (chakrele) care vor fi deblocate, cu atât mai mult cu cât ființa va avea o vibrație mai înaltă. În plan fizic, cei care intră în acest proces, și asupra cărora fluxul energetic acționează, vor putea avea stări gripale.
La cei mai evoluați și la care transformările interioare au fost deja efectuate sau sunt într-un stadiu avansat, energiile vor curge cu mai multă ușurință prin ei și vor fi ancorate într-un procent mai important, fapt ce va determina o mai accentuată manifestare a stărilor de „boală” (gripă), stări care sunt trecătoare și nu este necesară o terapie.
În final, cei care vor trece prin aceste transformări vor atinge nivele mai înalte de claritate, auto-responsabilizare și vor avea un sentiment crescut de apartenență la Unitate.
Cei aflați în această situație (gripă) nu trebuie să se îngrijoreze deoarece nu este cazul, plus faptul că îngrijorările nu numai că nu-i ajută dar le scade temporar nivelul frecvenței de vibrație. Gândiți-vă că manifestarea aceasta este benefică și ajută transformărilor necesare în ființa voastră. Mai nimerit ar fi să faceți meditații și să aduceți mulțumiri Divinității pentru că ați ajuns la această fază a metamorfozei voastre. Tindeți, în meditațiile voastre, către contopirea sufletului vostru cu Sinele Interior și exprimați-vă dorința de a conștientiza cât mai multe din modificările care se produc în voi.
Corpul vostru are un anumit fel de conștiință proprie care-l ajută să reacționeze cât mai corect la impactul energiilor exterioare. Datoria voastră este ca, la nivel mental și emoțional, să-l înțelegeți și să veniți în întâmpinarea dorințelor și necesităților lui.
Trebuie să știți că nu numai voi, umanitatea planetei Pământ, treceți prin asemenea transformări.
Multe civilizații galactice se află în dimensiunea 3D și parcurg diferite faze ale ascensionării lor. Aveți o atitudine de cinstire, de onorare a tuturor civilizațiilor care lucrează pentru evoluția lor spirituală..
 
„Dezvăluirea” este un act personal și se produce la nivel individual ca prioritate.
Vă reamintim că, în acest proces al înălțării voastre, familiile Galactice din Lumină respectă Legea neamestecului și cea a Liberului Arbitru al fiecărei ființe.
Scopul lor este de a asista la toate fazele transformărilor prin care treceți, ajutând, acolo unde li se cere, și fără a provoca vreun sentiment de teamă, aceasta motivat și de faptul că energiile fricii reduc frecvența de vibrație și servesc numai ființelor malefice..
(Facem mențiunea că navele civilizațiilor universului nu se vor arăta dacă pe planeta voastră vor predomina energiile de joasă frecvență, precum cele ale fricii și urii).
Depinde de fiecare suflet în parte să se pregătească și să-și ridice vibrațiile pentru a spera că va intra în contact cu ființele de pe navele spațiale ale civilizațiilor prietene.
Procesul acesta nu poate fi grăbit, el depinzând de nivelul vibrației din sistem, vibrației colective, și oricum, nu poate fi influențat de noi.
În ceea ce privește timpul de contact al navelor noastre cu o dimensiune diferită ca vibrație, menționăm că, deși există posibilitatea alinierii noastre la frecvența zonei cu care urmează să venim în contact, procesele de modificare a frecvenței noastre sunt limitate ca durată, nu sunt instantanee și au limite de toleranță. 
O asemenea navă, împreună cu echipajul de pe ea, nu poate supraviețui unor schimbări abrupte de vibrație. Menționăm și faptul că de frecvența dimensiunii depinde și păstrarea conștiinței și conștienței. În univers există dimensiuni care pot fi asemănătoare sau diferite, în ceea ce privește nivelul de vibrație.
Culorile și nuanțele razelor luminoase sunt strâns legate de frecvența de vibrație.
O sursă care are lumină alb-strălucitoare ar dezintegra orice ființă sau obiect care există în dimensiunea 3D. De exemplu, o navă spațială din 3D nu ar putea supraviețui spectrului de lumină, dacă acesta s-ar concentra asupra ei. 
Fiecare rază de o anumită culoare (deci și de frecvență) conține o anumită informație și are un scop specific. Fiecărei ființe îi corespunde un anumit spectru de lumină având în centru lumina de bază. 
Sufletul ALEGE programul de experiențe pe care dorește să-l parcurgă și, în funcție de aceasta, decide care planetă din acea galaxie sau altă galaxie corespunde cel mai bine  intențiilor sale de evoluție. Desigur, alegerea tipului de experiențe depinde și de nivelul de evoluție de la care se pleacă. Oricum, sunt extraordinar de multe posibilitățile pe care un suflet le poate alege, în vederea evoluției sale.

Un suflet poate alege, de exemplu, să aibă experiențe într-un aspect Arcturian, Siriusian, Angelic, Dragonian etc.
Toate acele aspecte galactice pot fi alese fie cu scop ascendent fie descendent.

Portalul 11.11 aduce coerență și clarificare pentru toate ființele, dar nu în egală măsură. Oricum, el va ajuta la înlăturarea multor straturi ale vălului neclarității. Fiecare suflet va fi capabil să "vadă" și să înțeleagă mai corect care este linia sa de urmat, care sunt treptele care trebuie urcate pe scara evoluției personale.

Sub influența energiilor portalului 11.11, unii dintre voi vor începe să vadă mai bine unele deficiențe și anomalii (mai ales corupție și minciună) din diferite domenii ale vieții: în medicină, farmacologie, educație, guvernamental, politic, industria alimentară, meteorologie și manipulări ale vremii etc. Și, mai presus de toate, ființele umane vor începe să înțeleagă că toate sunt iluzii.
Asupra altor ființe, aceste energii vor ajuta la curățarea și reactivarea celui de „al treilea ochi”. Cu ajutorul acestui sistem perceptual, ei vor putea înțelege și „vedea” aspecte din galaxie.
Valul energetic va străpunge iluzia și va arata tuturor sufletelor evolutive că ființa lor este un cetățean galactic, cu multiple aptitudini și calități.
Energiile acestui portal reprezintă pasul care era așteptat în asistarea pământeanului de a deveni un cetățean al Galaxiei.
Termenele și rigorile ascensiunii sunt deja pe deplin ancorate pe planetă și sunt accesibile fiecărei ființe interesate.
De asemenea, fluxul luminos al acestui portal va ajuta sufletele să decidă dacă în viitor doresc să continue lanțul întrupărilor pe această planetă, său pe alta planetă, ori vor dori să-și continue existența în afara unui corp fizic.
Desigur, vor fi și dintre aceia care nu au de ales: vor trebui să se mai reîncarneze.
Mulți și-au încheiat programul pentru care au venit în prezenta viață, urmând să plece în diverse dimensiuni pentru a demara noi programe de experiențe.
Există și dintre aceia al căror suflet a ales să continue să ascensioneze însă fără a fi conștienți de aceasta. Motivele care-i determină la această alegere pot fi diverse.
În sfârșit, vor fi și dintre aceia care doresc să revină pe Pământ, dar fără să „mai piardă vremea” cu perioada copilăriei. Aceștia vor trata o preluare a unui corp deja născut și trecut de faza copilăriei. Mă rog, sunt foarte multe modalități existențiale care pot fi alese.
Oricum, evoluția se va desfășura și în viitor în conformitate cu contractele care vor fi încheiate de suflete înainte de a debuta într-o nouă viață. Interesant este că energiile aduse de portalul 11.11 cuprind și acest aspect.
Timpul Walk-in-urilor care doresc să experimenteze diferite formule și termene de ascensiune/cădere în calitate de creatori conștienți/inconștienți a sosit și va fi inaugurat  în proporții de masă, după deschiderea portalului 11.11.

Unii se vor alătura sufletului geamăn, caz în care vor conveni la această modalitate existențială.

Și Flăcărilor Gemene li se creează acum posibilitatea reîntâlnirii și reunificării lor.
Alții vin să se alăture familiilor lor de suflet pentru a formata un individ ales și un scop la nivel global.
Unii vin pentru a experimenta doar pe o planetă aflată în trezire.
Alții vor dori să trăiască experiența unei planete ajunsă în faza decăderii sale (Vechiul Pământ).
Deci, încă o dată, alegerile sunt infinite. Faza evoluției, care trebuia începută pe Pământ, a demarat. Cerul a fost ancorat de Pământ și Pământul a fost ancorat în ceruri.
Pregătiți-vă să vă minunați de miracolele care vor apărea în jurul vostru.
Noi suntem Arcturienii.
Ne bucurăm de a fi alături de voi, în aceste timpuri minunate.
Noi suntem Voi.
Noi și Voi UNA suntem.

Cuvintele nu pot descrie dragostea noastră pentru voi. O imensă bucurie ne produce faptul că putem să fim, încă o dată, în serviciul vostru. Dacă rezonați cu noi, puteți să ne contactați  prin inima voastră.


Dragostea noastră pentru voi este necondiționată și veșnică.

https://lightlover1964.wordpress.com

4 comentarii:

  1. NAMASTE ADUCĂTORULUI ŞI TRADUCĂTORULUI DE VESTE MINUNATĂ !

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos mesaj si plin de incurajare. Multumesc fiintelor de lumina care ne inbarbateaza si multumesc tie draga translator pentru efortul de a aduce informatia celor care o cauta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am "trecut" acest portal, acum voi face ceea ce a facut si Zamolxe, singur sau impreuna cu Ea, iar dupa aceea voi fi pregatit sa fac ceea ce mi-a fost transmis.Nu sunt sigur insa anul viitor spre sfarsit, pe 22.11.2016 (daca impreuna cu Ea) se schimba lucrurile in bine pentru Romania in primul rand. Pe urma vedem.

    RăspundețiȘtergere