Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 noiembrie 2015

ADAMUS SAINT GERMAIN - DESPRE ATACURILE TERORISTE DIN PARIS

(miercuri, 18 nov. 2015)

Linda Benyo : Aceasta sesiune este una speciala din cauza situatiei din Paris si a tragediilor de acolo. Am primit atat de multe cereri de la oameni, intrebandu-ne daca exista vreo cale in Cercul Crimson ca Adamus sa aduca cateva lamuriri pentru aceasta situatie.
Si noi am creat aceasta sectiune speciala pentru a incerca sa oferim mai multa perspectiva pentru ce s-a intamplat in legatura cu aceste evenimente in Paris.
Deci, bine ai venit Adamus, ne-ar face mare placere sa auzim de la tine, care este perspectiva ta?         
Adamus : Intr-adevar, eu sant cel ce sant, Adamus cel suveran. La situatia cu atacurile din Paris, despre care m-ai rugat sa vorbim, as dori mai intai sa recunosc ca in ultima mea viata de Conte de Saint Germain, am petrecut multi, multi ani in Franta, care este unul din cele mai frumoase locuri de pe planeta, chiar si in ziua de astazi. Chiar daca acum nu mai traiesc in forma umana pe Pamant și sunt ceea ce multi ar numi un maestru ascensionat, inca mai am o iubire profunda pentru oamenii din Franta si pentru acel loc. 
Trebuie sa intelegeti ca aceasta situatie depaseste mult granitele Frantei si chiar ale Pamantului, fiind o situatie globala.
Deci, am venit aici, astazi, pentru a vorbi despre aceasta. Intelegeti ca nu exista nici o inclinatie catre un anumit grup sau organizatie. Eu am sosit in Paris, la putin timp dupa tragedie, pentru a oferi consiliere, iubire, sustinere, pentru toti cei care au fost afectati de acest incident, concentrandu-mi energia in Paris, in special. Nu numai pentru cei care au fost victimele atacului, nu numai pentru cei pe care ii numiti non-teroristi, ci si pentru oricine afectat de situație..
Sânt însoțit de multe fiinte angelice care au avut vieti pe Pamant, și care acum sant considerate maestri ascensionati, acele fiinte angelice care ii servesc pe umani din taramurile apropiate, ajutându-i in calatoria lor, pe aceasta planeta .
 As dori sa fie foarte clar ca desi eu am foarte mare iubire pentru Franta, pentru tot ceea ce are legatura cu aceasta tara, eu sânt, de asemenea, in serviciu pentru intreaga planeta si umanitate, la fel cum multi altii sant în acest timp.               
Linda Benyo : iti multumesc. In prognoza din sesiunea pentru 2015 din ianuarie, ai spus ca ceva se va intampla in ultima parte a anului 2015, care ii va forta pe liderii mondiali sa se întrunească pentru a discuta despre viitorul acestei planete si despre adevarata libertate si pace. La acesat lucru te refereai in inanuarie?      
Adamus : Nu există nici o fiinta, fie ca este umana sau altfel, care sa poata prezice evenimentele cu exactitate. Avem tendinta de a privi probabilități, directii spre care se indreapta lumea. Te refereai la sesiunea pe care am avut-o la inceputul anului 2015, cand am vorbit despre tendintele planetei; ceea ce am spus atunci a fost că anul 2015 va fi anul in care vor exista multe evenimente diferite, unul dupa altul, poate nu toate uriase in sine, dar un an care va fi foarte obositor pentru umani, deoarece exact atunci cand veți incepe sa va simtiti confortabil, dintr-o dată, va aparea un alt eveniment, ca acesta care a avut loc in Paris, iar cand acesta va părea ca se stinge, un altul se va produce.
Nu a fost o cunoastere a faptului ca vor fi evenimente in Paris, dar a fost o cunoastere ca există o mare neliniste pe aceasta planeta acum. Aceasta neliniste apare ca tendinta comuna a planetei, in dorinta pentru libertate.
Umanii din toata lumea au constientizari, exista din ce in ce mai mult dorinta pentru adevarata libertate.
Totusi, in acelasi timp, acest lucru creeaza un efect opus, pentru ca exista cei care incearca sa se intoarca in timp la vechile obiceiuri, la vechile traditii; ei se tem de libertate.
De libertatea fata de ei insisi si pentru altii. Ei se tem de aceasta trezire a umanitatii si, ceea ce incearca sa faca, este sa traga totul inapoi si literalmente sa restrictioneze libertatea.
Există însă un element important care apare aici, pentru ca in timpuri ca acestea, cand apare o tranzitie la ceea ce multi ar numi noua energie sau noua constiinta, exista, de asemenea, un joc al puterii pe aceasta planeta, precum și o enorma cautare a puterii.
Cei pe care ii numiti teroristi au descoperit nu numai că aceasta poate fi o cauza, ci si o cale grozava de a obtine putere. Însă, în final, dorinta pentru libertate va triumfa și va distruge orice dorinta pentru putere.
Intr-un final, că se va intampla in urmatorii cativa ani sau decade, aceasta lume va ajunge sa înțeleagă că puterea este cu adevarat o iluzie. Puterea este un joc uman vechi si nu îsi mai are locul pe planetă.          
Linda Benyo : Acesta este un razboi religios ?                                
Adamus : Se afla sub voalul sau aparența unui razboi religios; desigur exist și se formează factiuni religioase, dar, de fapt, este vorba mai mult despre putere decat orice. Ce cale mai buna de a obtine puterea decat acest front religios, aceasta fatada religioasa! Deci, in final, nu, chiar nu este, dar pentru rebelii adoratori este o cale de a panica lumea, de a recruta oameni pentru a lupta pentru cauza lor, dar în fond nu este un razboi religios.  
Acesta are multe origini in religii, in crestinism, in islamism si în alte curente religioase.
Ceea ce vedeti acum pe aceasta planeta, evenimente precum cele de la Paris, nu sunt vechi doar de o decada sau de un secol, ci au vechime de mii si mii de ani. Ele au legatură cu agresiunile din Paris dintr-o vineri 13, cu 700 de ani în urmă, o sincronicitate cu un eveniment asemănător care atunci se referea la cavalerii templieri. 
Acestia formau un grup crestin care îi ajuta pe pelegrini in drumul lor catre Ierusalim, ii protejau de hoti dar, cu autoritatea Papei, și au castigat o putere imensa si o avere imensa.
Exista un anume rege in Franta caruia nu-i placea ce se intamplă și ce fac cavalerii templieri; nu-i placea faptul ca deveniseră relativ independenți. El a creat o capcană unde cavalerii au fost chemati din diferite parti ale Europei, intr-o zi de vineri, 13, sub pretextul unei intalniri amiabile si a unui ospat, dar, de fapt, au fost executati.
Puteti vedea legatura cu vechile evenimente religioase, pentru că de atunci, zilele de vineri 13, au fost considerate zile cu ghinion. Superstiția s-a păstrat, desi multi oameni nu-i cunosc originea. Ea s-a extins asupra întregii planete. Deci este o situatie foarte, foarte veche. 
Iată că și de această dată, motivația religioasă a lucrat din nou.
Linda Benyo : Multi oameni vor sa stie dacă acest tragic eveniment arată că este timpul pentru ca lumea să se roage pentru pace?
Adamus : Este o intrebare foarte interesanta. Este timpul sa fiti constienti de ceea ce se intampla pe planeta. Este timpul sa fiti constienti de necesitatea echilibrului vostru, e timpul sa fiti constienti de motivul pentru care se intampla aceste situatii, nu doar bazandu-va pe titlurile din ziare sau de ceea ce vă vor spune comentatorii media, ci să descoperiți cauzele care stau în spatele evenimentelor care au loc.
Dar cati oameni inteleg cu adevarat ce inseamna asta? Si cati oameni sant cu adevarat pregatiti pentru libertate? Si, tot acest efort de impunere a puterii care are loc?
Eu spun ca este timpul pentru ca oamenii să se roage pentru pacea mondiala, dar sincer, căci, din perspectiva mea, al celui aflat în alte tărâmuri, se vede că foarte mulți oamenii se roaga formal si nu prea sant constienti de ce o fac si la cine se roaga.
Se roaga lui Dumnezeu? Dumnezeu chiar monitorizeaza tot ce se întâmplă pe Pământ? Omul se roaga ca să-i reușească propriul plan? Se roaga din compasiune pentru victime? Se roaga pentru propria siguranta? Vedeți, acest lucru revine la întrebarea: ce este rugaciunea?

Eu va incurajez pe toti cei care ascultati acest mesaj, care incepeti sa aveti intelegerea propriului sine si a propriei constiinte, să acceptați că cel mai mare serviciu pe care il puteti face acestei planete acum este sa va serviti pe voi înșivă. Asta ar putea suna foarte ciudat, in preajma acestor evenimente recente, dar daca voi va permiteti propria iluminare, voi integrati lumina si intunericul, masculinul si femininul, va integrati toate partile sinelui si permiteti iluminarea sinelui in timp ce santeti in corpul fizic.
Acest lucru are un efect profund asupra constiintei planetei, asupra potentialităților viitoare ale planetei, pentru că aceasta planeta are nevoie acum cu adevarat de maestrii iluminati aflați în corp fizic.

Planeta are nevoie de voi cei care ati permis Divinitatii sa vina in acest mediu fizic foarte dens.
Nu de mai mulți guru are nevoie acum umanitatea, nu de mai multi predicatori sau de invatatori spirituali, ci de cei care sant cu adevarat iluminati; ei vor fi un exemplu pentru toti ceilalti.
Deci, desi este bine sa aveti compasiune si intelegere pentru cei care au fost implicati in aceste tragedii din Paris, este bine sa aveti compasiune pentru toata planeta, dar este nevoie sa profitati de aceasta oportunitate pentru a va permite propria iluminare.            
Linda Benyo : Multumim, este foarte frumos spus. O alta intrebare : de ce este nevoie sa se intample ceva in lumea vestica, cand evenimente de acest gen au loc mereu in Estul Mijlociu si in alte tari dar nu prea au parte de atentie? Abia apar in titlurile ziarelor. De ce acest eveniment a captat atentia oamenilor?                         
Adamus : Luati un loc precum este Parisul, cunoscut ca Orasul Luminilor, un loc al romantismului, al vinului bun si al mâncarii bune; acesta este un loc de care oamenii din toate colturile lumii sant constienti, indiferent unde locuiesc, ce fel de cultura au, sant constienti de stralucirea Parisului.
Deci, un incident de acest gen, care nu a fost chiar minor, aduce constientizare, aduce constiință, provoacă unde de soc in toata lumea si face ca oamenii sa fie mai constienti, in loc sa-si urmeze cursul cotidian al preocupărilor.
Pentru un moment ei devin mult mai constienti si se intreaba: „ce vreau eu de la viata?” Ei privesc la potențialitățile umanitatii si spun : „ce vreau să se schimbe se va schimba?” 
Ei merg foarte profund in interiorul lor, căci teroristii incearca cu adevarat sa provoace frica si să alunge bucuria vieții. Incearca sa-i oblige pe oameni sa se retraga in micime, în derizoriu.
Dar ceea ce nu inteleg ei este ca, de fapt, acest lucru ii face pe oameni sa devina mai constienti si mai buni, ii face pe oameni sa se opreasca pentru un moment si sa-si priveasca familiile, si sa spuna : „ăsta este cel mai important pentru mine”; sa priveasca mediul si sa spuna : „aceasta este planeta noastra de care trebuie să avem grijă”, sa priveasca umanitatea si sa spuna : „exista suflete dragi in toata lumea care merita libertatea, care merita compasiunea, care merita abundenta”.
Este contraproductiv pentru teroriști să incerce să creeze firică și micime.
De fapt, asta provocă conștiința să se amplifice.
Nu spun ca aceasta este calea buna de a face acest lucru, nicidecum, dar spun ca este contraproductiv pentru ceea ce credeau teroristii ca se va intampla .
Ei credeau ca ii vor tine pe oameni departe de strazi si departe de a celebra viata si de libertate, de a avea orice valoare religioasa sau spirituala doresc. De fapt, concentrarea pe aceste fapte, aduce mai multă dorinta pentru cauza libertatii.
Prin comportamentul lor inuman, teroriștii extind la nivel de planetă dorința de schimbare, de libertate, altfel de cum era înțeleasă ea (libertatea) până acum. Libertatea devine o dorință profundă a inimii. Această schimbare planetară imensă atinge instituțiile, organizațiile și sistemele care suprimaseră libertatea de acțiune și de exprimare.  Oamenii încep să înțeleagă că mica lor lume trebuie să se schimbe. Umanitatea a crescut mult spiritual în ultimul deceniu.

Sistemele bancare, care sunt depasite acum, încă își mai mențin puterea și controlul, obstrucționând curgerea liberă a energiilor, disatribuția lor uniformă în societatea umană. Nu mă refer numai la bani ci și la formarea unor canale energetice (rețele) în domeniul finanțelor mondiale la care să aibă acces întreaga lume. Adică bogăția să poată deveni un bun la care toți să aibă acces.
Sistemul bancar de pe planetă este foarte, foarte vechi, dacă îl comparați cu saltul formidabil pe care l-a făcut tehnologia în ultimii 30-40 de ani. Sistemul bancar este vechi de 500, 600, 700 de ani; de fapt, sistemul bancar McCroy este de pe vremea cavalerilor templieri, de pe la 1300 și chiar mai de mult. Acest lucru trebuie schimbat.
Politica, sistemele politice, chiar si in cele mai dezvoltate tari ale planetei, trebuie schimbate pentru ca nu sant cu adevarat sisteme liberale.

Oamenii vorbesc despre democratie si cred ca daca au drept de vot sant si liberi prin acel proces democratic, dar acesta este un proces foarte controlat de catre un numar mic de oameni care, in principiu, au în vedere câțiva aleși, oameni de-ai lor, care să le apere interesele și să le umple buzunarele. 
Toate aceste lucruri se schimba, trebuie sa se schimbe.

Înca odata, nu mă refer neapărat la existența unei conspirații ci la felul în care a evoluat constiinta umana de-a lungul deceniilor și secolelor.
Acum exista o schimbare în lumea afacerilor, mulți devin mai conștienți și mai atenți cu mediul, mai atenți cu clienții lor, respectă mai mult ca altă dată rețetele de fabricație etc.
În anii ce vor urma, veti descoperi o schimbare în bine pe această linie. Aceasta deoarece vechile „apucături” nu mai functioneaza. Companiile care nu se vor concentra pe aceste schimbări vor da faliment și vor plăti. Toate acestea vor fi rodul creșterii conștiinței de masă. Abuzul de putere de orice fel nu va mai fi un model de urmat în viitor. 
Linda Benyo : Un lucru greu de imaginat pentru oameni este cum de aceste comportamente extrem de crude, barbare, care nu au mai fost întâlnite de sute si sute de ani, pot apărea acum, în ceea ce ne place să numim „epoca modernă”.
Adamus : Te referi la cum poate fiinta sa devină atat de violenta si sa aiba atat de mult dispret pentru viata si pentru libertatea umana?
Adevarul este ca ei, în fanatismul lor, cred in cauza lor; ei nu inteleg ca acea cauza, pentru care seamănă moarte, nu este derivată din putere ci din frica.
Ei se ascund sub acest voal al religiei, și spun ca Alah, Dumnezeu, este cel care vrea ca ei sa faca asta, deși constiinta lor stie ca acest lucru nu este adevarat.
Dumnezeu nu are preferinte in religii, lui Dumnezeu nu-i pasa daca esti ateu sau daca esti un devotat al bisericii. Nu-i pasa deloc.
Dar exista unii care au avut putere si continua sa foloseasca puterea pentru a controla alti oameni.
Puterea este hrana lor si, inca odata, ei se ascund dupa masca religiei sau a afacerii sau a politicii, a orice altceva, si vor face orice pentru asta, justificarea lor fiind „voia lui Alah”. Nu este însă de loc așa. Conștiința lor este atat de ingusta, incat pentru ei, e suficient să le spui ca e voința divinității. Acest lucru  nu va mai continua pe planetă mult timp.
Exista deja unii dintre ei care nu mai acceptă acest lucru si-și vor folosi armele impotriva teroriștilor. Constiinta este însă ceva foarte diferit comparativ cu gândul sau cu credința, foarte, foarte diferită.
Constiinta este lumina care, in final, creaza totul. Constiinta este lumina care atrage energie, care manifesta si creaza realitatea. Constiinta este lumina adusa de catre umani, poate un grup nu prea mare acum, dar care se va mări și care nu vor mai tolera violența.
Acțiunea de eradicare a intoleranței și agresiunii nu va veni din răspunsul agresiv asupra agresorilor ci de la creșterea nivelului conștiinței.
Aceasta și pentru că teroriștii sunt educați să nu le pese de viața lor. Lumina conștiinței va aduce pacea, iubirea și toleranța.
Mai întâi, această creștere a conștiinței unora dintre ei va conduce la  neînțelegeri și lupte între ei. Întelegeti ca constiinta nu este o religie, nu este un new age, nu este spiritualitate, este prezența Eu Sunt, este constientizarea totala care nu are nevoie de energie, care nu are nevoie de religie sau de bani, este doar constientizare și conștiință.
A permite pe aceasta planeta venirea a din ce in ce mai multor suflete este ceea ce va schimba planeta.
Linda Benyo : Lista mea de întrebări s-a epuizat. Mai este ceva ce ai dori sa adaugi?   
Adamus : As dori sa spun ca exista multa suferinta si tristete după un asemenea eveniment tragic. Pentru aceia dintre noi care suntem in celelalte tărâmuri, numite de voi „taramuri angelice”, și care am avut vieți pe Pământ, este o mare tristețe că se produc asemenea tragedii, mai ales că ele nu sunt necesare și nici productive. 
S-au stins vieți nevinovate. (Eu nu subscriu la teoria că toți cei implicați în aceste evenimente tragice au ales să moară acum, în acest fel. Nu știu de ce, dar, eu, pur și simplu nu sunt de acord cu această teorie.
Deși evenimentul a fost un element sau o potențialitate așezată în calea lor, existau și multe alte posibilități în care să se fi evitat tragedia).
Evenimentul ne face pe noi să fim încă și mai apropiați de ființele umane de pe această planetă și să le încurajăm să lucreze cu mai multă dăruire pentru libertate, pentru adevăr, astfel încât să se îndepărteze mai repede de iluzie. 
Aceste evenimente vor mai continua poate în urmatorii 5 sau 10 ani, pentru ca exista încă multă neliniște, multă teamă pe planeta voastră. Exista un asemenea dezechilibru in religie, in afaceri, in guverne, mult control si deceptie.
Tehnologii precum internetul, fac ca toate aceste lucruri sa iasa la suprafata sau cele care au fost ascunse sa fie revelate.
Se observă totuși că oamenii sant încă toleranti cu abuzurile puterii, cu dezechilibrele politicienilor, cu razboaiele care au loc pe planeta. Deci, din aceasta cauza, nu va apărea un miracol peste noapte care sa stopeze violenta; dar, pe măsură ce violența va crește, nivelul de conștiință va crește și mai mult. 
Lumea va privi cu mai multă atenție faptele de corupție, de abuz de putere, de nedreptate, furt și înșelăciune. Toate acestea vor pune în fața civilizației umane întrebarea:„ Sunteți pregătiți pentru libertate, pentru responsabilitate, pentru renunțarea la a-i blama pe alții, pentru a privi cu optimism viitorul?” Atunci veți deveni conștienți că sunteți cratorii propriilor voastre vieți.
Aceasta intrebare începe să se răspândească în întreaga voastră lume chiar din această seară.
Pentru urmatorii 5, 10 ani, poate mai mult, pe aceasta planeta va exista o divizare intre cei care isi permit suveranitatea, libertatea si cei care inca mai joaca vechile jocuri ale puterii sub emblema religiei, afacerilor, politicii, victimelor sau orice altceva.
Deci, va rog, pe fiecare dintre voi, sa va uitati la voi intr-un fel iubitor si cu compasiune.
Priviti-va propria viata si la ce alegeti pentru voi, nu pentru restul planetei, pentru familia voastra, pentru comunitatea voastra, ci la ceea ce alegeti pentru propria voastra viata. Profitati de o asemenea oportunitate, acum cand energiile sant inalte si mass-media are atat de multe povesti dramatice despre un astfel de eveniment; folositi aceasta oportunitate (căci este o oportunitate, tragică desigur, dar oportunitate). Vă veți pune întrebări dacă mai este cazul să urcați într-un avion, dacă mai sunteți în siguranță când mergeți la cinematograf sau la un club de noapte. 
Folositi aceasta oportunitate pentru a privi in interiorul vostru si la ce alegeti voi si la ce vreti voi pentru viata voastra, pentru că acea lumina pe care ati descoperit-o in interiorul vostru este acel ceva care, intr-un final, va schimba planeta.

Cu aceasta, eu mă declar onorat că am fost cu voi acum, pentru a vă răspunde la unele întrebări. 
Traiti in niste timpuri uimitoare dar foarte provocatoare pe planeta Pamant. Cunoasteti ca in toate acestea nu santeti singuri. Exista alte fiinte, spirite asemanatoare in toata planeta, care au sentimente, care au perspective exact ca si voi.
Intelegeti ca exista legiuni de fiinte angelice (mulți dintre noi am mai fost in forma umana) și toți aducem compasiunea și iubirea noastră umanității, în aceste momente intunecate.
Eu Sant Adamus cel suveran.

(preluare de pe http://alessandragrigorescu.blogspot.ro)

4 comentarii:

  1. Sa ne anunta-ti cand se mai fac calatorii pe acele nave,sambetele noapte parca,mi-am uitat proteza dentara pe una dintre nave,numai stiu numele navei,dar cred ca lor nu le trebuie?! "babastoaca plimbareata"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am să vă țin la curent; mai ales că, se pare, acolo v-ați uitat și bunul-simț (presupunând că el ar fi existat și anterior).

      Ștergere
  2. rusinos ca printre ,,noi,, se mai afla inbca asemenea persoane cu ,,mult bun simt,, draga Costi nici nu treebuie luati in seamna ,avem o misiune o vom duce la capat vor ,,veni ,,si ei chiar daca in acest moment sunt ,,mieii rataciti,, vor gasi calea dupa LUMINA,, ADEVARUL NE VA ELIBERA ,, NAMASTE :Mariana C

    RăspundețiȘtergere
  3. https://m.facebook.com/avraam.bird?ref=bookmarks

    RăspundețiȘtergere