Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 octombrie 2015

Timpul și spațiul se mișcă prin voi și vă servesc, nu invers.

Adamus; rezumat should

(joi,15 oct.2015)

Eu sunt cel ce eu sunt, capitanul Adamus al navei Suveranitatii. Nu mirositi voi prea bine, dar aratati bine.(rasete). Ar trebui sa se numeasca seria „zburati mai departe”, nu mergeti mai departe.
Ce avem programat pentru azi? O calatorie, o schimbare pe care o simtiti de cateva zile. Ceva e diferit. Urmati-va intuitia.
Vin schimbari majore. Doar, pentru asta sunteti aici. Constiinta este totul. Constiinta e inceputul si sfarsitul. Sunteti doar voi, „EU SUNT”, fara ingeri, fara Dumnezeu, nimic.
Va veti schimba perceptia a cine sunteti, dar EU SUNT va fi mereu acolo. 
Acum sunt multe informatii despre constiinta si despre relatia sa cu viata.
Un om de stiinta celebru a spus ”constiinta nu are loc in stiinta, ea are loc in fantezii, cu unicorni si dragoni” si are dreptate pentru ca stiinta intelege numai lucruri liniare. 
Printr-un grup de oameni de stiinta numit Illuminatti, noi/ei au adus ceea ce se numeste metoda stiintifica și foloseste ca fundament pentru a determina actuala baza a realitatii.  Dar oamenii de stiinta s-au blocat in propria limitare si privesc realitatea doar prin ochii stiintei.
Constiinta nu poate fi masurata, nu are energie, nu poate fi vazuta, rezultatele sale sunt imprevizibile.  Fiecare dintre voi aveti cunoasterea despre constiinta. 
În urmatorii ani vor fi revelatii majore in stiinta, în tehnologie.
Vor fi schimbari mai intai in teorie, care vor modifica perceptia acestei planete. Schimbarile care vor veni sunt cuantice. Planeta e pregatita pentru o schimbare cuantica in stiinta? O schimbare care va spulbera multe teorii valabile azi? Dar, se va intampla oricum. Va fi interesant sa vedem cum vor reactiona oamenii.
Religiile nu s-au schimbat in mii de ani, ele au o putere imensa asupra oamenilor, ele, de fapt, nu predau nimic despre adevaratul suflet. Voi stiti ca exista si altceva. Aceste schimbari vin pentru ca sunt unii oameni, putini, care simt ca mai e ceva.
 De mii de ani ati explorat constiinta. Constiinta e totul, e ceea ce creaza, ceea ce atrage energia. Viata devine sincronicitate. Nu va asteptati ca atunci cand mergeti dincolo, cand va permiteti sa fiti constienti de constiinta, sa va luati aspectul uman cu voi. Exista acea asteptare că dacă vrei sa treci printr-un perete, sa-ti iei si corpul cu tine. Asta e egoismul sinelui uman.
Pe de-o parte, va plangeti de corpul vostru ca e batran, ca va doare si, pe de alta parte, vreti sa-l luati cu voi când treceti prin perete. De ce? Voi sunteti EU SUNT, constiinta pura; in contrast, exista EU, uman, mic și egoist. 
Cand folositi EU SUNT-ul, percepția lucrurilor , a realității este alta. Nu vă asteptati sa treceți in alte dimensiuni si sa aveti ochi sau urechi; astea sunt prea umane si nu aveti nevoie de ele.
În alte dimensiuni este un set complet diferit de simțuri. Ochii sunt o modalitate nenaturala de a percepe realitatea. Ei limiteaza. Voi sunteti EU SUNT, și recunoasteti eu-l, sinele mic uman. Nu-l lasati sa preia conducerea! Voi sunteti EU SUNT, deci incepeti sa va comportati ca atare. Luati o foaie de hartie. As vrea sa faceti un avion de hartie. Ce veti descoperi e ceea ce sunteti voi, EU SUNT. Sinele uman se va simti, in sfarsit, recunoscut si nu va mai dori să i se dea atentie, va simti ca va fi protejat, libertatea de a experimenta eu-l fara a se plange.
Ridicati-va si aruncati avioanele prin camera. Uau, a fost distractiv.
Voi prezenta o realitate, nu o teorie.
De fiecare data cand simtiti ca energia e densa, distrageti. Voi nu va miscati prin timp si spatiu. Timpul si spatiul se misca prin voi.
E o revolutie fata de conceptul actual. De fapt, nu exista obiecte care sa se miste prin timp si spatiu. Gandirea actuala e ca un obiect merge prin timp si spatiu. Si tratam timpul si spatiul care sunt percepute ca o unitate: timp/spatiu. Nu puteti avea una fara alta. Si ritmul cu care se misca obiectele determina timpul si spatial, credeți voi.
Dar nu e adevarat. In fizica cuantica, timpul si spatiul se misca prin voi.  Cand ati aruncat mai devreme avioanele de hartie, ele nu  s-au miscat. Timpul si spatiul s-au miscat. Se credea ca miscarea unui obiect prin spatiu creaza gravitatie, nici asta nu e adevarat. De fapt, obiectul, voi, constiinta solidificata in acel corp, cu timpul si spatiul miscandu-se prin el.
Vă amintiți de proiectoarele vechi de filme, cu acele role mari de film prin care lumina trecea si proiecta imaginea pe ecran? E acelasi lucru. Proiectorul nu se misca, doar filmul se misca.  Voi, constiinta, lumina, nu va miscati.
Deci cand eu misc bratele lui Cauldre, asta nu e miscare? Nu. E o perceptie ca ceva se misca. Oamenii ar crede ca un brat se misca dar de fapt timpul/spatiul se misca. Hmmm. Filmul care a trecut prin proiector reprezinta trecutul, filmul care va trece prin proiector reprezinta viitorul iar acel clip care e iluminat este momentul de acum. Ati putea spune ca sunteti mereu in momentul de acum. Majoritatea oamenilor nu sunt in momentul de acum, ei proiecteaza filmul viitorului ”oh, ce se va intampla?” Si unii sunt in filmul trecutului. E usor pentru ei sa creada ca se misca prin timp si spatiu dar nu e asa.
Timpul/spatiul se misca prin voi si astfel creaza un efect gravitational.  Cand spun gravitatie, vorbesc despre ceva mai mult decat gravitatia lui Newton. E o atractie, ceva creaza densitate. Deci cand timpul si spatiul se misca prin voi acum, creaza un efect gravitational. Gravitatia nu are efect numai asupra corpului vostru fizic. Aceasta gravitatie mentine ganduri si emotii. Si astfel incepeti sa credeti ca lucrurile care s-au intamplat in trecut sunt reale dar nu este asa.  Lucrurile s-au petrecut altfel, dar gravitatia mentine aceste perceptii. Gravitatia mentine sistemele de credinte. Acest efect gravitational face ca oamenii sa creada ca pamantul e plat. Gravitatia timpului si spatiului nu mentine doar corpul pe acest pamant, ci si credinte, ganduri, limitari. E uimitor cum tine totul legat. Gravitatia timpului si spatiului ajuta la crearea experientelor reale, va ajuta sa va concentrati pe simturile voastre umane si nu pe cunoasterea pe care o aveti ca exista ceva mai mult. Voi ati incercat sa iesiti din ea mereu. Cu ce? Cu constiinta mintii voastre limitate. Dar când va ganditi la asta,  timpul si spatiul se misca prin voi mai rapid, efectul gravitational creaza o percepție mai mare ca sunteti blocati. Majoritatea au perceptia ca acesta e timpul prin care au trecut. 
Aceasta lume a fost condusa de timp si spatiu. Voi credeti ca sunteti nascuti, apoi treceti prin viata si apoi muriti. Ca treceti de la ziua de azi la cea de maine prin timp si spatiu. Asta e foarte liniar. Dar de fapt nu e asa. Dar nu timpul va defineste miscarea pentru trecut, prezent si viitor. Realitatea e ca constiinta sta pe loc iar timpul si spatiul se misca prin voi. Si facand asta, creaza gravitatia care mentine totul legat. Timp/spatiu nu e ceva solid, nu e o constanta. Cand puteti elibera faptul ca exista o forta care determina nivelul de  curgere in viata, gravitatia, incepeti sa experimentati libertatea. Veti experimenta asta si veti vorbi cu oamenii despre asta. Veti avea o experienta profunda care vă va zgudui sistemele de credinte, mai ales vechile limitari si emotii si veti fugi pe strada pentru a le povesti oamenilor incercand sa-i convingeti sa renunte la timp si spatiu. Si nu conteaza. Voi aveti propriul timp/spatiu motivat de constiinta voastra dar a devenit un consens mutual, o intelegere comuna a timpului si spatiului. Majoritatea oamenilor ar accepta faptul ca atunci cand o minge e aruncata se misca prin timp si spatiu. Asta pentru ca exista o hipnoza in masa a timpului si spatiului.  Cand intelegeti adevaratele implicari ale acestui lucru, puteti deveni invizibili. Pur si simplu iesiti din timp. Existati, aveti in continuare in corpul fizic pe EU SUNT, dar pur si simplu iesiti din timpul lor. Va sustrageti din variabila constiintei de masa. E magic.
In continuare veti putea fi cu ei, ii puteti observa, dar ei nu va vor vedea. Va controlati propriul timp/spatiu. Acum aceasta minge nu se misca. (Adamus arunca o minge in sus) E ciudat la inceput. E doar o perceptie. Iesiti din vechea credinta a faptului ca toti suntem suspendati in timp si spatiu si priviti cum arunc mingea din perceptia ca timpul si spatiul se misca. Se schimba pentru a se conforma cu constiinta care alege sa arunce mingea. Si, dintr-o data, viata devine jucausa pentru că realizati ca nu timpul si spatiul va controleaza, ci va servesc. 
Timpul/spatiul se misca prin voi. Voi sunteti constanta, constiinta. Ce este timp/spatiu - ul? Exista un cuvant mai bun pe care il folosesc pentru timp/spatiu. BON. Bon-ul ar fi ca o holograma care e prevalenta oriunde merge constiinta. E felul in care constiinta se percepe pe ea insasi. Nu e masurabila. Apoi, asta creaza plasma. O gaura neagra e o plasma foarte densa. Din aceasta plasma vin eonii, atomii. Dar BON-ul e miezul a orice.  E ca o scena pentru constiinta. Exista in toate taramurile. Constiinta nu e energie, nu e  realitatea fizica, alege sa aiba ceva in care sa se experimenteze. BON-ul se schimba de la o dimensiune la alta.
Se poate spune ca o forma a timpului si spatiului exista in toate dimensiunile. O forma a gravitatiei, a atractiei exista in toate dimensiunile dar altfel decat aici. BON-ul se misca prin voi, va serveste. Nu voi serviti timpului si spatiului, ele va servesc  pe voi.
Public 1: deci, energia nu va fi nimic altceva decat perceptie?
Adamus: energia e o perceptie dar una foarte reala. Energia e o forma a BON-ului care va serveste. BON-ul e ceea ce unii ar numi campul energetic unificat. Exista campul care e rezervorul, care este peste tot, a potentialului energetic care e in stare neutra, nu are incarcatura negativa sau pozitiva, asteapta ca constiinta sa o activeze.
Apoi, asteapta sa fie transformata in energie activata, energie pozitiva sau negativa in realitatea voastra care e posibila datorita gravitatiei. Elementul timp/spatiu e ca o clepsidra. Cand se afla in partea ingusta, ce se intampla datorita presiunii?  Isi creste viteza. Ce altceva? O foarte mare energizare cauzata de presiune. In partea mai lata timpul/spatiul se misca intr-un ritm mai lent, mai diferit, reprezinta trecutul, partea ingusta reprezinta prezentul iar cealalta parte lata viitorul. Daca sunteti prezenti, constienti de sine, EU SUNT, ritmul curgerii timp/spatiu e diferit, nu neaparat mai rapid. De fapt, vi se va parea ca e mai incet la inceput dar nu e asa, tot restul merge mai incet. Cand sunteti in momentul de acum, curgerea timp/spatiu e mai armonioasa, mai compatibila, mai serviabila pentru voi decat atunci cand ramaneti blocati in trecut sau viitor. Cand reusiti sa iesiti din timpul/spatiul constiintei de masa si sa ramaneti in propriul timp/spatiu, sunteti cu adevarat o fiinta suverana cu propriul BON; atunci sunteti liberi.

 Multi dintre voi v-ati simtit ciudat in ultimele zile, ati avut vise ciudate, ati discutat despre distorsiunile timpului. Veti descoperi ca timpul si spatiul incep sa se relaxeze, sa fie mai flexibile. Si asta nu e intotdeauna foarte confortabil, cand corpul s-a obisnuit sa stea in vechile credinte ale timpului si spatiului. Va fi ciudat si, mai ales când veti avea vise ciudate.
Daca Cauldre nu se supara voi impartasi un vis al sau din noptile trecute. In vis, el si un grup de oameni, probabil voi, erau urmariti, desigur (rasete) si si-au gasit refugiul intr-un depozit de fiare. Si toti refugiatii priveau cum un tren venea spre ei iar, la un moment dat, trenul pur si simplu s-a oprit. 
Urmarirea reprezinta faptul ca altii cred ca sunteti nebuni. Voi stiti ca distrugeti vechi paradigme si asta nu le place unora. Oprirea trenului e un momentuum si reprezinta lucrurile din viata voastra care urmeaza o cale liniara, care au o greutate emotionala dar intelegerea ca timpul si spatiul se misca prin voi le opreste. Dupa oprirea trenului, cativa soldati au coborat si ii fugareau, pe Cauldre si restul oamenilor. Vor continua sa va discrediteze si vor spune ca sunteti nebuni. Cum se tot apropiau, Cauldre strigă către ceilalti ”nu mai avem timp,  faceti-va invizibili”. Unii l-au ascultat. Chiar daca erau acolo fizic, nu au plecat altundeva, pur si simplu au iesit din continuum-ul timpului, atat. Fara efort, e la fel de simplu ca a spune „eu aleg”.  Altii nu au ascultat si au fost prinsi.
Mai tarziu, Cauldre era intr-o masina veche, nu stiu de ce era veche (rasete), mergea pe autostradă incercand sa-i gaseasca pe cei care au fost luati prizonieri.
I-a gasit in mijlocul unei petreceri.
Ideea era sărbătoreau si ca nimeni nu ajunsese la inchisoare. E o celebrare pentru voi toti si spuneti: am reusit, nu am fost niciodata inchisi, acuzati de nimic, nu este decat o mare celebrare la sfarsit. Veti trece prin momente dificile dar intr-un final nu va exista decat libertate.

Timpul si spatiul se misca prin fiecare obiect. Da, inca exista timpul si spatiul constiintei de masa și voi puteti fi in acesta, puteti fi in propriul timp si spatiu dar puteti fi in acelasi timp in ambele. E o liberare.
Cand aveti o intrebare, despre viata voastra, despre orice, permiteti-va sa primiti raspunsul, el este deja acolo. Dar daca micul eu insista ”trebuie sa stiu, trebuie sa stiu”, constant veti iesi afara din voi. Voi deja stiti.

Va voi ruga acum sa stati nemiscati. Simtiti cum timpul si spatiul se misca prin voi. Voi sunteti constanta. Constiinta e o constanta, ea e intotdeauna in momentul de acum, nu poate fi altfel. Mergeti dincolo de minte si permiteti-va sa simtiti cum timpul si spatiul se  misca prin voi. Acum timpul si spatiul se misca si prin acea muzica. Schimbati perspectiva pentru un moment.
Ce e muzica? O creatie a constiintei. Cand constiinta e prezenta, muzica e activata, altfel nu e nimic. Ceea ce auziti e de fapt curgerea timpului si spatiului. Constiinta voastra e constienta, v-ati permis sa va deschideti.
Voi auziti timpul si spatiul care creaza o rezonanta pe care voi o percepeti a fi muzica. Respirati si ascultati!
 E ca un rau al timpului si spatiului care curge. Voi sunteti o fiinta a constiintei si acea constiinta activeaza energia, voi creati pentru ca sunteti constiinta iar energia cheama acest BON si raul incepe sa curga. Acest rau al vietii curge prin voi. Masina voastra nu se misca atunci cand o conduceti, timpul si spatiul se misca, propriul vostru timp si spatiu se misca si va servesc. Simtiti!
 Cand nu exista miscare fizica, cand stati nemiscati, exista un ritm diferit al curgerii, e imbunatatit. Nu e neaparat mai rapid, dar are o dinamica diferita. Timpul si spatiul sunt diferite cand sunteti linistiti fata de atunci cand intarziati la munca, sunteti panicati, ingrijorati pentru ce vor spune ceilalti, va ganditi de cate alte ori ati mai intarziat, deci sunteti si in trecut si in viitor.  BON-ul se comporta diferit cand sunteti in acea stare haotica.Va serveste in continuare, dar raspunde diferit constiintei voastre. Si un maestru intelege ca poate comanda BON-ului sa il serveasca. Dintr-o data timpul pare sa se expandeze, istoria incepe sa se schimbe, maestrul e in momentul prezent, vechile lucruri nu mai sunt importante. Dintr-o data, cand maestrul realizeaza ca holograma timp/spatiu raspunde constiintei lui, nu gandurilor lui, panica, stresul devin din ce in ce mai atenuate. Rezonanta, libertatea pe care o aveti in interior de a permite ca timpul si spatiul sa va serveasca, dintr-o data, totul se schimba, iesiti din vechiul timp si spatiu.
Nu mai sunteti blocati intr-o colivie. Intrebarile dispar. Lucrurile pentru care va ingrijorati nu mai sunt importante. Realizati ca EU SUNT e un creator.
Va intrebati uneori de ce nu s-au rezolvat anumite situatii in favoarea voastra si realizati ca voi credeati ca sunteți un obiect care se misca prin timp si spatiu. Dar, gata, acum ele vor lucra pentru voi.
In aceasta realizare, va reevaluati ce e important pentru voi, realizati ca totul e posibil. Sunteti in momentul de acum. E simplu. Respirati si simtiti cum timpul si spatiul se misca prin voi, pluteste prin voi!
 E o diferenta: cand realizati ca BON-ul se misca prin voi, gravitatia se schimba. In vechiul scenariu, gravitatia era foarte dura, densa, va tinea pe loc. Dar nivelul gravitatiei se schimba cand realizati ca voi sunteti constanta iar timpul si spatiul se misca prin voi. Elementul gravitational care facea corpul sa imbatraneasca, e diferit. Cand permiteti ca timpul si spatiul sa va serveasca, efectele gravitationale ale atractiei se schimba dintr-o dată. Respirati!
În luna următoare va rog sa simtiti aceasta curgere a timpului si spatiului care va serveste. Respirati!
 Nu uitati niciodata ca totul e bine in toată creația.

Alexandra Grigorescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu